FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
Mustang1
#1826 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Evo Marjan govori "Idemo sa teretana na teren iz minuta u minut" Ali ako sam dobro opazio ni jednom nije rekao "Idemo slikom.."
Sacekat cemo prvu utakmicu da pocne pa cemo vidjeti kako ce to ici .. Ko zna mozda su fakat odkupili prava za kombinovani prijenos 
- Logovan
#1827 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa vjerovatno će biti onako kako su rekli. Ne bi bezveze govorili...Bubalo1 wrote:Evo Marjan govori "Idemo sa teretana na teren iz minuta u minut" Ali ako sam dobro opazio ni jednom nije rekao "Idemo slikom.."Sacekat cemo prvu utakmicu da pocne pa cemo vidjeti kako ce to ici .. Ko zna mozda su fakat odkupili prava za kombinovani prijenos
-
Mustang1
#1828 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bogami krenuli sa slikom ... Jebeno ovo nesto .. 
- Logovan
#1829 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kao što su i rekli, biće kombinovani prenos.
Evo Hrvatska - Srbija, malo su pokazali Bugarska - Malta a sad je najavljeno da će prikazati Slovenija - Island.
Evo Hrvatska - Srbija, malo su pokazali Bugarska - Malta a sad je najavljeno da će prikazati Slovenija - Island.
-
azdralovic
#1830 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Postovani,gledate medjunarodni feed,koji se mixa u Londonu.Reziser ima pregled svih utakmica i on prati i odlucuje koja je utakmica u tom momentu najzanimljivija.Najvaznije,svaka prilika,svaki gol sa svih utakmica nalazi se u finalu multiprijenosa. Jedino na Face-u mozete vidjeti sve golove,sve sanse sa svih utakmica.U poluvremenu highlights.
sa njihove fb stranice
sa njihove fb stranice
-
cancel
#1831 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
zamisli ti to,miksa se u Londonu .. vauuazdralovic wrote:Postovani,gledate medjunarodni feed,koji se mixa u Londonu.Reziser ima pregled svih utakmica i on prati i odlucuje koja je utakmica u tom momentu najzanimljivija.Najvaznije,svaka prilika,svaki gol sa svih utakmica nalazi se u finalu multiprijenosa. Jedino na Face-u mozete vidjeti sve golove,sve sanse sa svih utakmica.U poluvremenu highlights.
sa njihove fb stranice
- luckylaka
#1832 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Svaka cast ekipi Face Tv na odradjenom poslu.Do utorka poz. 
-
Nero Histrion
#1833 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
luckylaka wrote:Svaka cast ekipi Face Tv na odradjenom poslu.Do utorka poz.
Pozdrav ekipi Sportske redakcije i cestitke na super odradjenom poslu!
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1834 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sad gledam reprizu. Odlično urađeno

-
usora
#1835 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Eh da ovi sa skaja ili kanala plus vide što je kombinovani prenos upišali bi se od smijeha
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- Doda37
#1836 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
usora wrote:Eh da ovi sa skaja ili kanala plus vide što je kombinovani prenos upišali bi se od smijeha
- luckylaka
#1837 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jeli to neko mozda sa ovih prostora ponudio bolje ili je cista zavist sto ljudi bar pokusaju da nesto urade.usora wrote:Eh da ovi sa skaja ili kanala plus vide što je kombinovani prenos upišali bi se od smijeha
- Jazzy.ba
#1838 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ni ovo nisu uradili na ovim prostorima već su cijeli dan vrtili međunarodni satelitski feed iz Londona i lafo nešto oni kombinuju. BHT je izmislio pojam profesionalizma za ove, još samo trebaju da promjenu ovu opremu.luckylaka wrote:Jeli to neko mozda sa ovih prostora ponudio bolje ili je cista zavist sto ljudi bar pokusaju da nesto urade.usora wrote:Eh da ovi sa skaja ili kanala plus vide što je kombinovani prenos upišali bi se od smijeha
- samo_ti
#1839 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Od pominjanja BHT-a se sav nakostrijesim
U danasnje vrijeme napredovanja tehnologije, kod njih na prenosu utakmica su jos kocke a ne igraci. Mrš amateri.
U danasnje vrijeme napredovanja tehnologije, kod njih na prenosu utakmica su jos kocke a ne igraci. Mrš amateri.
- luckylaka
#1840 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pitam jeli to juce neko ponudio boljeJazzy.ba wrote:Ni ovo nisu uradili na ovim prostorima već su cijeli dan vrtili međunarodni satelitski feed iz Londona i lafo nešto oni kombinuju. BHT je izmislio pojam profesionalizma za ove, još samo trebaju da promjenu ovu opremu.luckylaka wrote:Jeli to neko mozda sa ovih prostora ponudio bolje ili je cista zavist sto ljudi bar pokusaju da nesto urade.usora wrote:Eh da ovi sa skaja ili kanala plus vide što je kombinovani prenos upišali bi se od smijeha
- Jazzy.ba
#1841 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kako za koga, meni je ovaj multiprijenos šega, gledaš sve, a ne gledaš ništa, čak nisu ni uradili klasični konferencijski prijenos ala Sky DE sa Bundesligom, već pokupili gotov feed na koji ama baš nisu imali nikakve kontrole.
Gledao sam našu utakmicu na grčkom Megatv u perfektnoj slici, Hrvatsku na HRT2 u solidnoj slici, boli mene klinac za San Marinom, Islandom i Slovenijom i njihovim miksevima.
Ako je tebi ovo na Fejsu bio plafon, u redu, ukusi su različiti.
Gledao sam našu utakmicu na grčkom Megatv u perfektnoj slici, Hrvatsku na HRT2 u solidnoj slici, boli mene klinac za San Marinom, Islandom i Slovenijom i njihovim miksevima.
- burekodsira
#1842 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pogotovo ovo podebljano, pade juce prvi go u hrvatskoj i marijan govor nesto tipa "i idemo slikom tamo"... kad nista... jedno minutu sam se natezo hoce li prebaciti i onda preshalto na hrt a tamo vec prosle i reprize golaJazzy.ba wrote:Kako za koga, meni je ovaj multiprijenos šega, gledaš sve, a ne gledaš ništa, čak nisu ni uradili klasični konferencijski prijenos ala Sky DE sa Bundesligom, već pokupili gotov feed na koji ama baš nisu imali nikakve kontrole.
mislim, podrzavam ih jer uvode stvari koje do sad nisu tako bile praktikovane kod nas ali ipak je nekako to sve jos amaterizam. po meni bi trebali novine (bitne stvari) sto puta nasuho prezvakati dok ga ne predstave sirokom auditorijumu
-
Srebrni
#1843 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ljudi su kupili nešto što se zove "Superfeed" koji se mixa u Londonu, na šta oni nemaju nikakvog uticaja. Naravno da će hejteri reći da ne valja. Takvi mogu pratiti BHT1, FTV i ostale kanale kako im je volja, ali bolje je doći na forum pa pod anonimnim nick-om pljunuti na dobru ideju i podići sebi ego što nešto nije bilo kako je njima volja. Sve primjedbe što se tiče sinoćnjeg multiprijenosa padaju u vodu. Kad si vidio da ti je iko dao nešto ovako u BiH? Voliš sky Sports? imaš brate dreambox, pa gledaj. Voliš Jazeeru? Pa imaš i to... Ljudi su se očito polomili da ti nešto daju prije i poslije naše utakmice (koju je razumljivo svako gledao na mrljavom BHT1), ali ne znam šta bi imali da izmisle da ovih utakmica uopšte nije bilo... garant bi se žalili što nije FACE to prenosio... ili gdje su ostale utakmice... bljak FACE je beton.. BETON! SAmo naprijed! 
- Logovan
#1844 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa ljudi nemaju para za nešto bolje a ti se tako prema njima odnosiš.samo_ti wrote:Od pominjanja BHT-a se sav nakostrijesim![]()
-
Mustang1
#1845 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ono je bilo odlicno .. Da nije bila utakmica koja je bila sinoc vjerovatno bih tu cijelu noc gledao kako sam i gledao do pocetka Bosne .. Ako bude i ubuduce tu cu gledati .. Idealno ako nemas neku utakmicu koju bas zelis da gledas nego samo zelis da gledas nogomet ..Izvalis se i 5-6 sati gledas 
- karanana
#1846 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
bilo je dobro. u utorak ponovo ima, i gledacu ih bez prekidanja jer nema nas.
-
Micaha
#1847 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nastavi lajkat, mozda te i primeKatarinaKosaca wrote:Sad gledam reprizu. Odlično urađeno![]()
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1848 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nisam slala cvMicaha wrote:Nastavi lajkat, mozda te i primeKatarinaKosaca wrote:Sad gledam reprizu. Odlično urađeno![]()
- Haris033
#1849 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Samo naprijed FaceTV... Super ste!!! 
-
usora
#1850 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ameterska televizija i na njoj drečavi komentator koji ne bi mogao da radi ni na jednoj ozbiljnijoj televiziji. Državne stanice su face-u zakon. Samo da kupe bolju opremu