Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gerberica wrote:Gledam sinoc onog Adija Sarajlica /crna krava,bijelo mlijeko i oplakah.Bas je lik lud,ali pozitivno.Slabo kada i da gledam tv,ali njega vrijedi gledati.Gost mu bio onaj Abid Sataras ,lik pade niz stepenice dok silazi,poslije podje da ustane da pjeva, a dzemper mu se zavrnuo do pola ledja,pocupao kablove,ma ludilo.Poslije dosla i neka nazovi pjevacica i valjda sam zaspala,nije me uspjela zainteresovati pricom.Ali je Sataras bio jako zanimljiv.A Adi onako kao ozbiljan,a mezi li ga mezi.
gerberica wrote:Gledam sinoc onog Adija Sarajlica /crna krava,bijelo mlijeko i oplakah.Bas je lik lud,ali pozitivno.Slabo kada i da gledam tv,ali njega vrijedi gledati.Gost mu bio onaj Abid Sataras ,lik pade niz stepenice dok silazi,poslije podje da ustane da pjeva, a dzemper mu se zavrnuo do pola ledja,pocupao kablove,ma ludilo.Poslije dosla i neka nazovi pjevacica i valjda sam zaspala,nije me uspjela zainteresovati pricom.Ali je Sataras bio jako zanimljiv.A Adi onako kao ozbiljan,a mezi li ga mezi.
gerberica wrote:
Jesi vidio kako pade umjetnik?Frajer ima neke tikove,stalno nesto izvodi s ocima,mi popadali od smijeha,a on s stepenica
Povrijedio se on dobro onde
Kaze "sta je ovo"
Ima jos par dobrih emisija kad Adi cita "svoje" neke tekstove i pokusava ih prodati gostima, zadnji put je nekoj pjevacici(ne sjecam se imena) pokusao uvalit pjesmu "Sabina".
Cirkus
Mozda ga sutra dovedu u vezu sa Nusretom Imamovićem i Maočom.
Ekskluzivno, večeras objavljujemo: kabadahija Dragan Lukač podržava islamizaciju i radikalizaciju BH muslimana.
Nisu imali vremena za Lukaca, ipak prioritet je bio izvijestiti da "iz Brisela stizu ohrabrujuce poruke za nasu zemlju" ... Uspostavili su Skype vezu sa Velikim vođom
al_uqaab wrote:Je li opet bio iznuren i neispavan od silnih sastanaka, "radne atmosfere" i beskompromisne borbe za nase bolje sutra?
ma kakvi, naš Valter je uvijek fit
ja cujem da se sprema gvozdena METLA na FTV posvadjala se dva klana
sabic i bakir u ratu do istrebljenja bakir je potrosen i samo gledaju gdje ce da ga "uhljebe" i da ide sa FTV A
al_uqaab wrote:Je li opet bio iznuren i neispavan od silnih sastanaka, "radne atmosfere" i beskompromisne borbe za nase bolje sutra?
ma kakvi, naš Valter je uvijek fit
ja cujem da se sprema gvozdena METLA na FTV posvadjala se dva klana
sabic i bakir u ratu do istrebljenja bakir je potrosen i samo gledaju gdje ce da ga "uhljebe" i da ide sa FTV A
Bakir je postao potrošen onog trenutka kad je izgubio svaki smisao za objektivno, istraživačko i nezavisno novinarstvo i postao klasični megafon Zlatka Lagumdžije i SDP-a! I ja sam glasao za SDP i uvijek sam ih podržavao, ali to ne znači da se moram slagati sa lošim stvarima koje rade i prikrivati te stvari!
Better Man wrote:Bakir je postao potrošen onog trenutka kad je izgubio svaki smisao za objektivno, istraživačko i nezavisno novinarstvo i postao klasični megafon Zlatka Lagumdžije i SDP-a! I ja sam glasao za SDP i uvijek sam ih podržavao, ali to ne znači da se moram slagati sa lošim stvarima koje rade i prikrivati te stvari!
Kako nezvanicno saznaju, Lukac sprema istragu o ratnim zlocinima Vikica i Andjica. Dalje tekst ide "to je jos jedan dokaz njegove ..." ...no comment...
al_uqaab wrote:Kako nezvanicno saznaju, Lukac sprema istragu o ratnim zlocinima Vikica i Andjica. Dalje tekst ide "to je jos jedan dokaz njegove ..." ...no comment...
Federalna uprava policije: FTV, opet, laže
"U potpunosti demantujemo dezinformaciju objavljenu u Dnevniku 2 FTV-a od 22. aprila, jer "FUP ne vodi nikakve istrage vezano za imenovane osobe, niti je direktor FUP-a Dragan Lukač bilo kome izdao zapovijed za provođenje bilo kakve istrage protiv Vikića, Anđića i Miletića za ratni zločin", navodi se u demantiju.
al_uqaab wrote:Kako nezvanicno saznaju, Lukac sprema istragu o ratnim zlocinima Vikica i Andjica. Dalje tekst ide "to je jos jedan dokaz njegove ..." ...no comment...
Federalna uprava policije: FTV, opet, laže
"U potpunosti demantujemo dezinformaciju objavljenu u Dnevniku 2 FTV-a od 22. aprila, jer "FUP ne vodi nikakve istrage vezano za imenovane osobe, niti je direktor FUP-a Dragan Lukač bilo kome izdao zapovijed za provođenje bilo kakve istrage protiv Vikića, Anđića i Miletića za ratni zločin", navodi se u demantiju.
Fenomen su zaista...kazu prvu recenicu "kako nezvanicno saznajemo..." i onda prilog od 5 min o tome kao da se radi o neoborivim cinjenicama....ne kontam zasto ih Lukac vec nije tuzio...
Uredništvo IP-a Federalne televizije na čelu s Damirom Kaletovićem donijelo je odluku da Avdo Avdić više nije član informativnog programa ove televizije. Slobodna Bosna spekulira kako je glavni razlog ovakve odluke Avdićevo komentarisanje SDP-a u njegovom sedmičnom pregledu događaja, odnosno objavljivanje slupanog, službenog automobila ministra unutrašnjih poslova iz redova SDP-a, Predraga Kurteše.
Avdićev redovni sedmični pregled ovog vikenda je zabranjen.
Tiger 033 wrote:"Avdo Avdić više nije novinar FTV-a"
Uredništvo IP-a Federalne televizije na čelu s Damirom Kaletovićem donijelo je odluku da Avdo Avdić više nije član informativnog programa ove televizije. Slobodna Bosna spekulira kako je glavni razlog ovakve odluke Avdićevo komentarisanje SDP-a u njegovom sedmičnom pregledu događaja, odnosno objavljivanje slupanog, službenog automobila ministra unutrašnjih poslova iz redova SDP-a, Predraga Kurteše.
Fala bogu, pozdravljam ako je istina. On je bio i karikatura i parodija i sramota TV novinarstva.
Tiger 033 wrote:"Avdo Avdić više nije novinar FTV-a"