Federalna televizija

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Platformas

#1826 Re: Federalna televizija

Post by Platformas »

gerberica wrote:Gledam sinoc onog Adija Sarajlica /crna krava,bijelo mlijeko i oplakah.Bas je lik lud,ali pozitivno.Slabo kada i da gledam tv,ali njega vrijedi gledati.Gost mu bio onaj Abid Sataras :lol: ,lik pade niz stepenice dok silazi,poslije podje da ustane da pjeva, a dzemper mu se zavrnuo do pola ledja,pocupao kablove,ma ludilo.Poslije dosla i neka nazovi pjevacica i valjda sam zaspala,nije me uspjela zainteresovati pricom.Ali je Sataras bio jako zanimljiv.A Adi onako kao ozbiljan,a mezi li ga mezi. :thumbup:
Gledo sam sinoc :thumbup:
Preporucujem
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/8657 ... -i-mia-aro

Emisija za oplakat :D :thumbup:
gerberica

#1827 Re: Federalna televizija

Post by gerberica »

Platformas wrote:
gerberica wrote:Gledam sinoc onog Adija Sarajlica /crna krava,bijelo mlijeko i oplakah.Bas je lik lud,ali pozitivno.Slabo kada i da gledam tv,ali njega vrijedi gledati.Gost mu bio onaj Abid Sataras :lol: ,lik pade niz stepenice dok silazi,poslije podje da ustane da pjeva, a dzemper mu se zavrnuo do pola ledja,pocupao kablove,ma ludilo.Poslije dosla i neka nazovi pjevacica i valjda sam zaspala,nije me uspjela zainteresovati pricom.Ali je Sataras bio jako zanimljiv.A Adi onako kao ozbiljan,a mezi li ga mezi. :thumbup:
Gledo sam sinoc :thumbup:
Preporucujem
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/8657 ... -i-mia-aro

Emisija za oplakat :D :thumbup:
Jesi vidio kako pade umjetnik?Frajer ima neke tikove,stalno nesto izvodi s ocima,mi popadali od smijeha,a on s stepenica :lol:
Platformas

#1828 Re: Federalna televizija

Post by Platformas »

gerberica wrote: Jesi vidio kako pade umjetnik?Frajer ima neke tikove,stalno nesto izvodi s ocima,mi popadali od smijeha,a on s stepenica :lol:
Povrijedio se on dobro onde :D
Kaze "sta je ovo" :lol:
Ima jos par dobrih emisija kad Adi cita "svoje" neke tekstove i pokusava ih prodati gostima, zadnji put je nekoj pjevacici(ne sjecam se imena) pokusao uvalit pjesmu "Sabina".
Cirkus :)
al_uqaab

#1829 Re: Federalna televizija

Post by al_uqaab »

Slučajno ili ne, obojica su Hrvati... :-)
al_uqaab

#1830 Re: Federalna televizija

Post by al_uqaab »

Mozda ga sutra dovedu u vezu sa Nusretom Imamovićem i Maočom.
Ekskluzivno, večeras objavljujemo: kabadahija Dragan Lukač podržava islamizaciju i radikalizaciju BH muslimana.
Melami

#1831 Re: Federalna televizija

Post by Melami »

Jel se meni cini il ovi samo pokazase sanse barce, nisu gol chelsea prikazali?
minton

#1832 Re: Federalna televizija

Post by minton »

Nisu imali vremena za Lukaca, ipak prioritet je bio izvijestiti da "iz Brisela stizu ohrabrujuce poruke za nasu zemlju" :roll: ... Uspostavili su Skype vezu sa Velikim vođom
al_uqaab

#1833 Re: Federalna televizija

Post by al_uqaab »

Je li opet bio iznuren i neispavan od silnih sastanaka, "radne atmosfere" i beskompromisne borbe za nase bolje sutra?
mustang

#1834 Re: Federalna televizija

Post by mustang »

al_uqaab wrote:Je li opet bio iznuren i neispavan od silnih sastanaka, "radne atmosfere" i beskompromisne borbe za nase bolje sutra?
ma kakvi, naš Valter je uvijek fit :bih: :bih:
minton

#1835 Re: Federalna televizija

Post by minton »

al_uqaab wrote:Je li opet bio iznuren i neispavan od silnih sastanaka, "radne atmosfere" i beskompromisne borbe za nase bolje sutra?
Ma jok ... samo mu se zatvorilo lijevo oko :lol:
lijan

#1836 Re: Federalna televizija

Post by lijan »

Emisija je bila extra a posebno Nino, kad je nesto pricao oko Cece :lol: :lol: :lol:

pravaistina

#1837 Re: Federalna televizija

Post by pravaistina »

mustang wrote:
ja cujem da se sprema gvozdena METLA na FTV :lol: :lol: :lol: :lol: posvadjala se dva klana :lol: :lol: :lol:
sabic i bakir u ratu do istrebljenja :D :D :D :D bakir je potrosen i samo gledaju gdje ce da ga "uhljebe" i da ide sa FTV A :dance: :dance: :dance:
Better Man

#1838 Re: Federalna televizija

Post by Better Man »

pravaistina wrote:
mustang wrote:
ja cujem da se sprema gvozdena METLA na FTV :lol: :lol: :lol: :lol: posvadjala se dva klana :lol: :lol: :lol:
sabic i bakir u ratu do istrebljenja :D :D :D :D bakir je potrosen i samo gledaju gdje ce da ga "uhljebe" i da ide sa FTV A :dance: :dance: :dance:
Bakir je postao potrošen onog trenutka kad je izgubio svaki smisao za objektivno, istraživačko i nezavisno novinarstvo i postao klasični megafon Zlatka Lagumdžije i SDP-a! I ja sam glasao za SDP i uvijek sam ih podržavao, ali to ne znači da se moram slagati sa lošim stvarima koje rade i prikrivati te stvari!
milojicabrzi

#1839 Re: Federalna televizija

Post by milojicabrzi »

Better Man wrote:Bakir je postao potrošen onog trenutka kad je izgubio svaki smisao za objektivno, istraživačko i nezavisno novinarstvo i postao klasični megafon Zlatka Lagumdžije i SDP-a! I ja sam glasao za SDP i uvijek sam ih podržavao, ali to ne znači da se moram slagati sa lošim stvarima koje rade i prikrivati te stvari!
POTPIS!
PECAT!
glacier

#1840 Re: Federalna televizija

Post by glacier »

je li ovo ukinulo avdu avdica u nedjeljnom drugom dnevniku?
evo mene

#1841 Re: Federalna televizija

Post by evo mene »

Nema više 60, pardon 30 minuta na FTV-u!!! KRAJ!!!
al_uqaab

#1842 Re: Federalna televizija

Post by al_uqaab »

Kako nezvanicno saznaju, Lukac sprema istragu o ratnim zlocinima Vikica i Andjica. Dalje tekst ide "to je jos jedan dokaz njegove ..." ...no comment...
Banksy

#1843 Re: Federalna televizija

Post by Banksy »

al_uqaab wrote:Kako nezvanicno saznaju, Lukac sprema istragu o ratnim zlocinima Vikica i Andjica. Dalje tekst ide "to je jos jedan dokaz njegove ..." ...no comment...

Federalna uprava policije: FTV, opet, laže

"U potpunosti demantujemo dezinformaciju objavljenu u Dnevniku 2 FTV-a od 22. aprila, jer "FUP ne vodi nikakve istrage vezano za imenovane osobe, niti je direktor FUP-a Dragan Lukač bilo kome izdao zapovijed za provođenje bilo kakve istrage protiv Vikića, Anđića i Miletića za ratni zločin", navodi se u demantiju.

al_uqaab

#1844 Re: Federalna televizija

Post by al_uqaab »

Banksy wrote:
al_uqaab wrote:Kako nezvanicno saznaju, Lukac sprema istragu o ratnim zlocinima Vikica i Andjica. Dalje tekst ide "to je jos jedan dokaz njegove ..." ...no comment...

Federalna uprava policije: FTV, opet, laže

"U potpunosti demantujemo dezinformaciju objavljenu u Dnevniku 2 FTV-a od 22. aprila, jer "FUP ne vodi nikakve istrage vezano za imenovane osobe, niti je direktor FUP-a Dragan Lukač bilo kome izdao zapovijed za provođenje bilo kakve istrage protiv Vikića, Anđića i Miletića za ratni zločin", navodi se u demantiju.

Fenomen su zaista...kazu prvu recenicu "kako nezvanicno saznajemo..." i onda prilog od 5 min o tome kao da se radi o neoborivim cinjenicama....ne kontam zasto ih Lukac vec nije tuzio...
Tiger 033

#1845 Re: Federalna televizija

Post by Tiger 033 »

"Avdo Avdić više nije novinar FTV-a"

Uredništvo IP-a Federalne televizije na čelu s Damirom Kaletovićem donijelo je odluku da Avdo Avdić više nije član informativnog programa ove televizije. Slobodna Bosna spekulira kako je glavni razlog ovakve odluke Avdićevo komentarisanje SDP-a u njegovom sedmičnom pregledu događaja, odnosno objavljivanje slupanog, službenog automobila ministra unutrašnjih poslova iz redova SDP-a, Predraga Kurteše.

Avdićev redovni sedmični pregled ovog vikenda je zabranjen.
Banksy

#1846 Re: Federalna televizija

Post by Banksy »

Tiger 033 wrote:"Avdo Avdić više nije novinar FTV-a"

Uredništvo IP-a Federalne televizije na čelu s Damirom Kaletovićem donijelo je odluku da Avdo Avdić više nije član informativnog programa ove televizije. Slobodna Bosna spekulira kako je glavni razlog ovakve odluke Avdićevo komentarisanje SDP-a u njegovom sedmičnom pregledu događaja, odnosno objavljivanje slupanog, službenog automobila ministra unutrašnjih poslova iz redova SDP-a, Predraga Kurteše.

Fala bogu, pozdravljam ako je istina. On je bio i karikatura i parodija i sramota TV novinarstva.
debeljko20

#1847 Re: Federalna televizija

Post by debeljko20 »

ode jedna karikatura ali šta ćemo sa ostalim karikaturama Kaletovićem, Hadžiomerovićem?
disney

#1848 Re: Federalna televizija

Post by disney »

debeljko20 wrote:ode jedna karikatura ali šta ćemo sa ostalim karikaturama Kaletovićem, Hadžiomerovićem?

"karikatura" se usudila oprezno, stidljivo, malo pošprdno kritizirati nedodirljive (čitaj: ezdepe) i - noga!

sta bi se tek dogodilo da je krenuo ofanzivno, bez skrupula, kao sto to cini sama federalna :roll: prema

neistomišljenicima?!
VjecitiStudent

#1849 Re: Federalna televizija

Post by VjecitiStudent »

Tiger 033 wrote:"Avdo Avdić više nije novinar FTV-a"

Sta reci na ovo do ...

Image
Halcyon

#1850 Re: Federalna televizija

Post by Halcyon »

Predsjednik je ponosan!

Image
Post Reply