Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
almirony wrote:Ja jednostavno ne mogu shvatiti kako ce sada RB trcati, mora se covjek stititi , i sebe i loptu, ovako gore glavu i prvi tackle je dole, svrha RB se gubi. Bounty skandal je kaznjen primjereno i sumnjam da ce se neko usuditi ponoviti isto.
EDIT: Wembley za Steelerse u septembru skoro rasprodan, ostalo 300tinjak karata, cijena mala maca 200 funti..hahahaha..
almirony wrote:Ja jednostavno ne mogu shvatiti kako ce sada RB trcati, mora se covjek stititi , i sebe i loptu, ovako gore glavu i prvi tackle je dole, svrha RB se gubi. Bounty skandal je kaznjen primjereno i sumnjam da ce se neko usuditi ponoviti isto.
EDIT: Wembley za Steelerse u septembru skoro rasprodan, ostalo 300tinjak karata, cijena mala maca 200 funti..hahahaha..
Pa jesi uzeo kartu ccc sta si ti mislio?
kontao, kontao i onda se prekontao mislio sam od 50 do 100 funti, ali dvije stoje je bas previse, odnosno nase 4ipo
To je veliki ? ali moraju podebljati puno pozicija, RB, DE, OLB, NT i CB. Nisu nesto bili aktuelni u free agency periodu, mada su po meni mogli nesto ušićariti (Pollard, Umenyiora, Bradshaw itd), ali očigledno idu na podmlađivanje ekipe.
almirony wrote:To je veliki ? ali moraju podebljati puno pozicija, RB, DE, OLB, NT i CB. Nisu nesto bili aktuelni u free agency periodu, mada su po meni mogli nesto ušićariti (Pollard, Umenyiora, Bradshaw itd), ali očigledno idu na podmlađivanje ekipe.
Ma ne znam na sta idu, dovedeno je par likova ali sve su to nepoznati i prilicno neiskusni igraci... vidjecemo...
Zanimljiv draft za Giantse do sada malo sam bio skeptican oko 1 pika ali kada sam malo vidio ko je lik i kakav je onda sam shavatio da je dobar pik za nas.
Ljudi ode Tebow? Šta sad? Hoće li još itko riskirati?
I šta će Jetsi sad imaju samo 5 QB još, moraju nekog novog uzeti )
I Manti Teo ima klub, valjda će netko i Tebowa uzeti...puno je interesantnije
n;hill wrote:Ljudi ode Tebow? Šta sad? Hoće li još itko riskirati?
I šta će Jetsi sad imaju samo 5 QB još, moraju nekog novog uzeti )
I Manti Teo ima klub, valjda će netko i Tebowa uzeti...puno je interesantnije
Pa zvali su ga ovi sto igraju u dvoranama a Teo u S.D. jel, vidjecemo kako ce se to razvijati...
Recently released quarterback Tim Tebow is the most influential athlete in sports in 2013, according to a Forbes.com survey, the results of which were posted Monday. wow...
a u Atlanti bar jedan sport će da cvijeta izgleda, nakon neslavnog postojanja hokeja i slabe posjećenosti košarke (bar navijača domaćeg tima), Falconsi su bez sumnje for real