Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Bosanski_kralj
#1826 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Spahiću gdje ćeš bolan čitati forume, haj i ako ih već čitaš što ih uzimaš kao relevantne!?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1827 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Spaha,ja se u ime vecine forumasa izvinjavam
. Mi smo SVI uz vas
. Poneki los komentar (ili vise njih
) je cisto plod neke trenutne inspiracije,frustracije ili necega slicnoga najcesce vezano za neke trzavice oko ekipe,rezultata ili igre za koju u tom momentu prizeljkujemo da je bolja
Poenta price da nasi komentari i osvrti nisu zlonamjerni i da smo mi uz vas
P.S Spaha javiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

P.S Spaha javiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1828 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Kakvo je ovo valjanje gluposti,cuj citaju forum?! Na poluvremenu otisao do internet centra 
-
todd_smith
#1829 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
sad cekam da neko napravi profil "Emir_Spahic" i da nas ovdje pocne zajebavati-LIBERO- wrote:Spaha,ja se u ime vecine forumasa izvinjavam. Mi smo SVI uz vas
) je cisto plod neke trenutne inspiracije,frustracije ili necega slicnoga najcesce vezano za neke trzavice oko ekipe,rezultata ili igre za koju u tom momentu prizeljkujemo da je bolja
![]()
P.S Spaha javiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
-
LSD
#1830 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
A to zadrži za sebe-LIBERO- wrote:Spaha,ja se u ime vecine forumasa izvinjavam. Mi smo SVI uz vas
![]()
![]()
![]()
Spaha ,ponašaj se ko kapiten, a ne ko kakva rasplakana pizda...ofirno ti je to pravljenje žrtve i mucenika od sebe...uozbilji se i manje citaj ove forume...slabo se tu šta pametnog ima procitati.
Last edited by LSD on 03/09/2011 00:54, edited 1 time in total.
- Bosanski_kralj
#1831 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Pa pobugu nije se ružno pisalo o njima samo u vezi ove utakmice. Priča o "spahiću mafijašu" se poteže od Avdinog članka koji su neki shvatili kao istinit.Tomahawk11 wrote:Kakvo je ovo valjanje gluposti,cuj citaju forum?! Na poluvremenu otisao do internet centra
- Obuca9
#1832 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Mislim da čovjek govori o forumu stranice za koju je i dao izjavu.
-
Mr.Penguin
#1833 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Jesi li ozbiljan?-LIBERO- wrote:Spaha,ja se u ime vecine forumasa izvinjavam. Mi smo SVI uz vas
![]()
![]()
![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1834 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Naravno....Mr.Penguin wrote: Jesi li ozbiljan?
- BHF_Manijak
#1835 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
SS forum eh sta tu svasta ima da se procita, Boze dragi kakvi bolidi sve tamo pisu...hz__semir wrote:Mislim da čovjek govori o forumu stranice za koju je i dao izjavu.
-
todd_smith
#1836 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
koji god forum, ako kaze "Mada je zaista teško, jer ne dešava se ovo prvi put. Možda to više nije ljubomora. Možda pojedinci zaista misle tako"hz__semir wrote:Mislim da čovjek govori o forumu stranice za koju je i dao izjavu.
koji debili mogu nekoga kao Dzeku/Spahica/Pjanica/Lulica i jos 2-3 da non-stop pljuje
kako god bilo, jedna dvije utakmice tu i tamo (Rumunija) mogu shvatiti, ali non stop te igrace spominjati u tom kontekstu je
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1837 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110902056#
Kapiten Spahić fotografisao za Sarajevo-x.com

i usput procit'o sta se pise na forumu
Kapiten Spahić fotografisao za Sarajevo-x.com
i usput procit'o sta se pise na forumu
- bato99
#1838 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
drugo mjesto zagarantovano a i Francuze se može dobit,mislim da europsko prvenstvo ne može pobjeći...Saša Papac i njegov povratak puno znači
- soccerfan88
#1839 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Na dvaput sport forumu vele da se zalio na ovaj forum. Ovdje vele da se zali na dvaput sport forum. Ko ce mu ga znati. Uostalom najmanje je vazno o kom je forumu rjec. Poenta je da je ukljuceno previse djece kojim"ni pelena od g*****" nije otpala kako treba a znaju o fudbalu sto mnogi ne zna. Tek kako znaju izraziti mrznju i nepostovanje prema ljudima koji ih predstavljaju svijetu to je cudo nevideno. Sve isfrustrirano,kompleksasi teski, veze s mozgom nemaju, a znaju pricat o klanovima i glupostima. Bolje Vam je da se prihvatite knjige i naucite sta pametno ili lopte pa postanete ko Dzeko i Spahic. A ne tastature! Zalosno.todd_smith wrote:koji god forum, ako kaze "Mada je zaista teško, jer ne dešava se ovo prvi put. Možda to više nije ljubomora. Možda pojedinci zaista misle tako"hz__semir wrote:Mislim da čovjek govori o forumu stranice za koju je i dao izjavu.
koji debili mogu nekoga kao Dzeku/Spahica/Pjanica/Lulica i jos 2-3 da non-stop pljuje![]()
![]()
kako god bilo, jedna dvije utakmice tu i tamo (Rumunija) mogu shvatiti, ali non stop te igrace spominjati u tom kontekstu je
- Riddle
#1840 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Dobro je sto citaju forum. Pape nas je gotovo sve poslusao.
Ipak je 1000 glava pametnije od jedne. 
-
Mr.Penguin
#1841 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
mozda govori o jednom sport forumusoccerfan88 wrote:Na dvaput sport forumu vele da se zalio na ovaj forum. Ovdje vele da se zali na dvaput sport forum. Ko ce mu ga znati. Uostalom najmanje je vazno o kom je forumu rjec. Poenta je da je ukljuceno previse djece kojim"ni pelena od g*****" nije otpala kako treba a znaju o fudbalu sto mnogi ne zna. Tek kako znaju izraziti mrznju i nepostovanje prema ljudima koji ih predstavljaju svijetu to je cudo nevideno. Sve isfrustrirano,kompleksasi teski, veze s mozgom nemaju, a znaju pricat o klanovima i glupostima. Bolje Vam je da se prihvatite knjige i naucite sta pametno ili lopte pa postanete ko Dzeko i Spahic. A ne tastature! Zalosno.todd_smith wrote:koji god forum, ako kaze "Mada je zaista teško, jer ne dešava se ovo prvi put. Možda to više nije ljubomora. Možda pojedinci zaista misle tako"hz__semir wrote:Mislim da čovjek govori o forumu stranice za koju je i dao izjavu.
koji debili mogu nekoga kao Dzeku/Spahica/Pjanica/Lulica i jos 2-3 da non-stop pljuje![]()
![]()
- soccerfan88
#1842 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
[/quote]
Na dvaput sport forumu vele da se zalio na ovaj forum. Ovdje vele da se zali na dvaput sport forum. Ko ce mu ga znati. Uostalom najmanje je vazno o kom je forumu rjec. Poenta je da je ukljuceno previse djece kojim"ni pelena od g*****" nije otpala kako treba a znaju o fudbalu sto mnogi ne zna. Tek kako znaju izraziti mrznju i nepostovanje prema ljudima koji ih predstavljaju svijetu to je cudo nevideno. Sve isfrustrirano,kompleksasi teski, veze s mozgom nemaju, a znaju pricat o klanovima i glupostima. Bolje Vam je da se prihvatite knjige i naucite sta pametno ili lopte pa postanete ko Dzeko i Spahic. A ne tastature! Zalosno.
[/quote]
mozda govori o jednom sport forumu
[/quote]
E jedino to
Na dvaput sport forumu vele da se zalio na ovaj forum. Ovdje vele da se zali na dvaput sport forum. Ko ce mu ga znati. Uostalom najmanje je vazno o kom je forumu rjec. Poenta je da je ukljuceno previse djece kojim"ni pelena od g*****" nije otpala kako treba a znaju o fudbalu sto mnogi ne zna. Tek kako znaju izraziti mrznju i nepostovanje prema ljudima koji ih predstavljaju svijetu to je cudo nevideno. Sve isfrustrirano,kompleksasi teski, veze s mozgom nemaju, a znaju pricat o klanovima i glupostima. Bolje Vam je da se prihvatite knjige i naucite sta pametno ili lopte pa postanete ko Dzeko i Spahic. A ne tastature! Zalosno.
mozda govori o jednom sport forumu
E jedino to
- al_neri
#1843 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Da citiram sam sebe, naslutih ja da ce ga Medunjanin zabital_neri wrote:S obzirom kako ce Dzeko biti cuvan, ja ocekujem nekoga iz drugog plana da se proslavi, imam nesto osjecaj da ce to biti Medunjanin
- Dupli_skalp
#1844 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
teška utakmica, što se moglo i očekivati s obzirom na protivnika i natopljen teren. prošli smo da ne može biti bolje, mada imali smo i sreće. ali i tu sreću treba zaslužiti.
inače, po mom mišljenju jedna skromna utakmica naših, rekao bih za par nijansi lošija od one predstave protiv (jače) grčke. odbrana nam je prilično klimava bila, u tom svemu se najviše isticao pandža čime je izgleda ulio nesigurnost i spahi, koji nije bio na svom standardnom nivou.
ali rezultat i tri boda veliki k'o kuća
ali pomalo se plašim utorka, ne zbog pjanića, nego zbog neigranja spahe. pjanu ima ko da zamijeni, spahu ne.
inače, po mom mišljenju jedna skromna utakmica naših, rekao bih za par nijansi lošija od one predstave protiv (jače) grčke. odbrana nam je prilično klimava bila, u tom svemu se najviše isticao pandža čime je izgleda ulio nesigurnost i spahi, koji nije bio na svom standardnom nivou.
ali rezultat i tri boda veliki k'o kuća
ali pomalo se plašim utorka, ne zbog pjanića, nego zbog neigranja spahe. pjanu ima ko da zamijeni, spahu ne.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#1845 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Al'kako Sejo opuca po sred gola..zamalo mi srce nije stalo.....al' onda lopta u mrezi i olaksanje ..huhhhh
- Sasvim_Obican
#1846 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Niko u ovoj zemlji nije ni sveta krava ni zaštićena vrsta da ga ne možemo na nekom forumu negativno prokomentarisati ili kritikovati. Ne znam zašto se to odmah tumači kao lični napad na nekog, a ne kao konstruktivna i dobronamjerna kritika u cilju poboljšanja predstava naše nogometne selekcije. Ako mene pitate, da kapiten jedne ozbiljne reprezentacije čita forumske komentare i obazire se na njih i nije najprofesionalnije. Njihovo je da daju 100 % svojih mogućnosti, a naše je da to pozitivno ili negativno ocijenimo.
-
Bordolini
#1847 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Zadovoljan sam. Cudna neka tekma. Nismo bili u bas najboljem izdanju ali eto zabismo ona 2 (vise sretna nego spretna) inace bilo bi gutavo. Ja kad sam vidio postavku govorim ovim svojim: "bice ovo 0:0". Oni nam nebi zabili go do prekosutra a mi smo ova 2 zabili u pravo vrijeme. Ovaj Zahirovic je tito, frajer kao da igra sa ovom ekipim vec barem 5 godina. Medunjanin isto tako. Papac odlican, dodatna sigurnost u odbrani. Izgledali smo cvrsto, imali posjed lopte, nije bilo puno srljanja i neke ho-ruk igre. Za ovo je Pape zasluzan
.
Helem, cekam utorak i uz povoljan rasplet situacije akoBogda kupujem kartu za Pariz. Vrijeme je da se i to pokori.
Bravo zmajevi, bravo Pape!
Helem, cekam utorak i uz povoljan rasplet situacije akoBogda kupujem kartu za Pariz. Vrijeme je da se i to pokori.
Bravo zmajevi, bravo Pape!
-
Frankyee
#1848 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Brine me kako ce to izgledati bez Pjanica i Spahe, oni su kljucni igraci veceras bili.
Mozda vidimo Mravca u odbrani sto me brine ali ako se vrati Mujdza onda ce biti lakse.
Lulic - Papac - Pandza - Mujdza
A mozda bi mogao Susic da igra u Zenici sa jednim zadnim veznim ?
Mozda vidimo Mravca u odbrani sto me brine ali ako se vrati Mujdza onda ce biti lakse.
Lulic - Papac - Pandza - Mujdza
A mozda bi mogao Susic da igra u Zenici sa jednim zadnim veznim ?
- USAblues
#1849 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
al_neri wrote:Da citiram sam sebe, naslutih ja da ce ga Medunjanin zabital_neri wrote:S obzirom kako ce Dzeko biti cuvan, ja ocekujem nekoga iz drugog plana da se proslavi, imam nesto osjecaj da ce to biti Medunjanin
- just principe
#1850 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
nisam citao prve postove kad je tekma bila, pa da priupitam jel niko ni od vas na prvi pogled nije skontao za sta je sudija penal svirao, jer realno ono bi svaki 100-ti sudija svirao...Bjelorusi misle da su pokradeni