Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
mrtva kokoš

#1826 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by mrtva kokoš »

don vito wrote:
505sCrtom wrote:Image
Ma nije ni za zutog :-)
ovo je negdje izmjedju, mozda za narandzastog... :lol:

lice ubice u pokusaju sakacenja...
fosil

#1827 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fosil »

kamen spoticanja wrote:samo je prosto nevjerovatna kolicina poganluka koju tzv special one ,mourinho,unese u svaku ekipu koju trenira i koliko je sirok diapazon poganstina koju taj unosi u najvazniju sporednu stvar na svijetu :x
ja mu jos nisam zaboravio kako je onomad dok je vodio chelsea ovlastio onog kloca del horna da mesiju skrsi nogu na stamford bridge-u,zaljevanja terena prije utakmice ili nesisanja trave pred tekme s barcom...
i hajd ti onda navijaj za klub koji vodi :-)
Porto polomio Celtic u finalu kupa UEFA. Special one bi se trebao okusati u NFL-u.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#1828 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Entropio »

505sCrtom wrote: Cudno mi je da niko ne spominje ovaj drugi messijev gol:

Covjek je nanizao 6 igraca Madrida. I nikome to nije zanimljivo za prokomentarisati. :?
Ma naviklo se da Messi zabija ovakve golove. Možemo biti sretni što imamo priliku gledati ovakvog igrača...
stabolansviras

#1829 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by stabolansviras »

Amomiman wrote:
Better Man wrote:Mogu li gledati i jedno polufinale LP u kojem igra Barcelona, a da im sudija ne pomaze?
I to ono mrtvo očigledno.

Kakando i jedan i drugi. Pa kako neće kartone fasovati kad mu se postavka igre svodi na bunker i razaranje napada. Pa on nema kreativnog igrača na sredini, postavio Pepea iza svog napada!!!. Treba biti dobar kreten pa reci da ovakav real zasluzuje finale. 70- 30 %. Na svom stadionu. Smijesno. Isto je sa Interom uradio.

Jebo Barselonu al ovaj Real smrdi na seljakluk. Ronaldo? Koji Ronaldo?
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#1830 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by anthraxQ »

don vito wrote:
slobodni armirach wrote:Poznata katalonska igra,

-protiv ozbiljnog kluba, organizivati igru kako bi protivnicki igrac dobio crveni karton,
-stalno dosadjivati sudiji i pritiskati ga da su bijednici iz barcelone u pravu
-glumljenja faula
-sedmance koje se zove messi nesmije niko da dira jer sam dodir na argentiskog pekinezera zasluzuje karton, dok isti moze biti profesor simulacije

na isti nacin rahiticne babe iz barcelone su pobijedile Arsenal

valjanje i provokacije su odlike farsinog fudbala,
Evo jos jednog "strucnjaka" koji se sjeca prve utakmice u istoriji Lige prvaka u kojoj jedan tim (Arsenal) nije opucao po golu. Al, isto ko Realu "raspala" im se "igra" 8) poslije crvenog; Nisu se vise mogli braniti sa 10 igraca nego "samo" sa 9.

i arsenal je dobio bezze crveni.

kako to da svi protiv barse dobijaju crvene???
fixer

#1831 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

Plavih_11 wrote:
Jesi gledao ili po obicaju lupas?
Kakav penal?
nOke93

#1832 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by nOke93 »

Johnny_x wrote:KAko je najbolja po kojem zakljucku? Cinjenica je da je Inter aktuelni prvak Evrope kao i svjetskog klupskog prvenstva. Ko kaze da igraju najljepsi fudbal na svijetu ta teza ti je relativna.
Ja ne mogu uzivati u onoj ljepoti Barsine igre, jer cemu svrha onolikog dodavanja, vise volim pogledati utakmicu engleske lige nego Barselonine
A molim te, cemu svrha one Realove igre? Branis se na SVOM TERENU, igras bunker sa 10 igraca i ocekujes da dobijes utakmicu? Ocekujes u revansu neku sansu? Pa ne igras protiv Murcije -.-'
Barca igra pametno.. onoliko dodavanje u svrhu pobjede, jel da?! Isplatilo se na kraju ;)

jos nesto, mi mozemo ovako kenjat' do sabaha, u tome nema svrhe :D
kamen spoticanja

#1833 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by kamen spoticanja »

fosil wrote:
kamen spoticanja wrote:samo je prosto nevjerovatna kolicina poganluka koju tzv special one ,mourinho,unese u svaku ekipu koju trenira i koliko je sirok diapazon poganstina koju taj unosi u najvazniju sporednu stvar na svijetu :x
ja mu jos nisam zaboravio kako je onomad dok je vodio chelsea ovlastio onog kloca del horna da mesiju skrsi nogu na stamford bridge-u,zaljevanja terena prije utakmice ili nesisanja trave pred tekme s barcom...
i hajd ti onda navijaj za klub koji vodi :-)
Porto polomio Celtic u finalu kupa UEFA. Special one bi se trebao okusati u NFL-u.
to sam zaboravio...idiot
kinvart

#1834 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by kinvart »

Šta li Special TWO planira za narednu tekmu? Neko iznenađenje? Special Five ovo ono :D
palermo

#1835 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by palermo »

Pa činjenica je da Barcelona ima,iz nekih meni nepoznatih razloga, određenu naklonost sudija u utakmicama koje pretenduju da budu izjednačene. I to pomalo ipak umanjuje slavu ove ekipe.

A Mourihno k'o Mourihno, da nije bilo crvenog, mogla je jedna uletjeti i on bi opet bio bog. Al ne može uvijek te u fudbalu pratiti sreća.
siki_sa

#1836 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by siki_sa »

Zasto je Mourinho otisao na tribine?
-Da vidi kako igra Barcelona
5 0 5

#1837 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by 5 0 5 »

Fanzi wrote:Šta li Special TWO planira za narednu tekmu? Neko iznenađenje? Special Five ovo ono :D
Mourinho: "The return game is mission impossible. Barcelona has qualified for the final."
Šibicar

#1838 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Šibicar »

Fanzi wrote:Šta li Special TWO planira za narednu tekmu? Neko iznenađenje? Special Five ovo ono :D
Ne može dva put' isto. :mrgreen:
siki_sa

#1839 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by siki_sa »

kaze Mourinho Ronaldu, igraj bolan, a on ce njemu pa nisam ti ja Messi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
don vito

#1840 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by don vito »

anthraxQ wrote:
don vito wrote:
anthraxQ wrote:mrzim kada neko s!ebe utakmicu ovako...

ne navijam ni sa Barsu ni Real... ali je glupo ovo. ne mogu se crvani davati tek tako u ovakvim utakmicama...
Ma ja, promijenit pravila. U polufinalu Lige prvaka crveni davati samo za slomljenu nogu i uz odgovarajuci rendgenski snimak.
s obzirom na utakmicu...

s obzirom na protivnike...

s obzirom da je polufinale...

nije ovo bilo za crveni. kada bi se ovako sudilo, na svakoj utakmici bi bilo po 2-3 crvena.
Gledas li ti utakmice neke od liga petice? Ovakav start svuda se sudi kao crveni. Izuzetak je mozda Spanija, i to neki divlji teren tipa Bilbao, Sevilla, Hihon, plus isprepadan i neiskusan sudija
Charuga
Globalni moderator

#1841 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Charuga »

505sCrtom wrote:Cudno mi je da niko ne spominje ovaj drugi messijev gol:

Covjek je nanizao 6 igraca Madrida. I nikome to nije zanimljivo za prokomentarisati. :?
A i ti si bas cudan. Sta imaju to komentarisati pored crvenog kartona. To se "hobitu" omaklo da ih naniza tolike, nije mu billa namjera ... 8-)
T4h

#1842 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by T4h »

Messi prodje svu odbranu, proleti kroz njih ( ono se ni na sokeru ne moze nako ) i sad kriv crveni karton jah. :mrgreen:
Pep pokazao kakav je trener. Sad nastaviti s raspravom o sudijama o ovom i onom a eto Real ima jos jednu tekmu pa bujrum. Da vidimo, ako su VELIKI tim nece se predati.
just principe

#1843 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by just principe »

Image
Better Man

#1844 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Better Man »

Šibicar wrote:
Better Man wrote:
addem wrote:Halo ljudi samo gledajte medije strane sta pisu i sve vam se samo kaze. Ne filozofirajte previse. Pobijedila je igra.
Kakva igra? Dok Pdpe nije dobio crveni, Barcelona nije nista napravila i pokazala. Bili su jednako losi kao i Real.
Pa šta je trebalo da ih Barsa napada a odgovara im 0-0 :-) i pored toga nisi u pravu,Barsa je imala 2 prilike u prvom poluvremenu preko Ville i Xavija,a osim toga nisu dozvolili Realu da prismrdi golu tokom cijele utakmice.Još kad United strada u finalu,to će biti merak gledati. :lol:
S onakvom igrom Barca nema sta da trazi u finalu.
ganjeta

#1845 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by ganjeta »

stabolansviras wrote: Jebo Barselonu al ovaj Real smrdi na seljakluk. Ronaldo? Koji Ronaldo?
:thumbup:

Onakvi igraci na klupi a ti igras ciganski.Mora se to vratiti kad se najmanje nadas.
fixer

#1846 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

palermo wrote:Pa činjenica je da Barcelona ima,iz nekih meni nepoznatih razloga, određenu naklonost sudija u utakmicama koje pretenduju da budu izjednačene. I to pomalo ipak umanjuje slavu ove ekipe.

A Mourihno k'o Mourihno, da nije bilo crvenog, mogla je jedna uletjeti i on bi opet bio bog. Al ne može uvijek te u fudbalu pratiti sreća.
Ma ne umanjujeeeeeeeeee :)
kinvart

#1847 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by kinvart »

Plavih_11 wrote:
505sCrtom wrote:Cudno mi je da niko ne spominje ovaj drugi messijev gol:

A i ti si bas cudan. Sta imaju to komentarisati pored crvenog kartona. To se "hobitu" omaklo da ih naniza tolike, nije mu billa namjera ... 8-)
Nije mu prvi put, tak da ništa novo...
LSD

#1848 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by LSD »

Ne znam šta sad kukaju navijaci Reala na suđenje, kad znamo da je protiv Totenhema sudija iskljucio Croucha nakon 14 minuta igre...ali tada se niko o realovaca nije žalio oko toga, niti puno moralisao oko sudija...ovo je LP i sudije imaju takve kriterije.
Mourinhu se odbilo od glavu njegove provokacije i prozivanja Guardiole, a i standardna prepotencija....samo je dodatno to motivisalo Barcu...pa Real nije uopšte napadao organizovano, vec na ho-ruk i dubinskim loptama pritom preskacucu vezni red.
Prisilna izmjena Pedro - Afelaj se pokazala kao pun pogodak...Messi :shock: šta reci kod drugog gola - nema komentara.
Last edited by LSD on 27/04/2011 23:22, edited 1 time in total.
missko

#1849 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by missko »

Ovo nije bila tekma 10 protiv jedanest nego 10 protiv 11 plus sudija anonimac.
Šibicar

#1850 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Šibicar »

Better Man wrote:
S onakvom igrom Barca nema sta da trazi u finalu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dobar ovaj,odoh spavati.
Locked