Sad za vikend zauzeto, a i kasnije nemaju sobu koju smo platili, studio, nego neku jeftiniju. A ne žele produžiti rok - bruka su. Ne treba dozvoliti da ljudima propadnu kuponi. Blanca je produžila svima rok - za pohvalu. Board ako ne produži treba se žaliti ekuponu da in ne plati novac, a svi bojkotirati Board. Kad iz nazoveš, mrtvi hladi su... nema te sobe, nema tog datuma. Stvarno je njihov problem. trebali su ograničiti broj. Najbolje bi bilo da uzmem dva radna dana odmor i idem kod njihmadnessa wrote:Idem za vikend. Pokušaj odmah rezervisati sobu iako mislim da nećeš dobiti ovu iz ponude. Bar ja nisam uspjela još prije mjesec da rezervišem. Sve puno, a naročito za vikend.AdnanSA wrote:Hotel Board na Jahorini. Jeli ko išao kako je bilo? Dojmovi? Imam kupljen kupon kontam da odem dok nije propalo.
ekupon.ba
- rimac
#1826 Re: ekupon.ba
- vjesticanametli
#1827 Re: ekupon.ba
i ja sam se zalila e kuponu i trazila novac nazad pa cemo vidjeti sta ce biti
salon perfect je u pitanju............jucer imala zakazano ali naravno nista od toga
salon perfect je u pitanju............jucer imala zakazano ali naravno nista od toga
-
AdnanSA
#1828 Re: ekupon.ba
Djevojka iz Boarda je bila prilično službena na telefon kao da radi u poreznoj upravi a ne u ugostiteljstvu i da nudila je neku obićnu dvokrevetnu sobe a ne neki studio kako je i trebalo.
- MedenoSrce
#1829 Re: ekupon.ba
Meni je rekla da je sve isto samo je studio veca za par kvadrata.AdnanSA wrote:Djevojka iz Boarda je bila prilično službena na telefon kao da radi u poreznoj upravi a ne u ugostiteljstvu i da nudila je neku obićnu dvokrevetnu sobe a ne neki studio kako je i trebalo.
- madnessa
#1830 Re: ekupon.ba
Nije se satrala od ljubaznosti ni kada sam ja zvala, ali sam uspjela objasniti da ni u kom slučaju ne želim dva kreveta u dvokrevetnoj nego hoću da to makar bude franc. ležaj kad već ne mogu dobiti ono što sam platila. Vidjet ću za vikend da li sam uspjela da dobijem što sam tražila.
- rimac
#1831 Re: ekupon.ba
Nema veze. Ona je tebi prodala studio i mora ti dati najmanje studio. MOžete ti dati više ali ne i manje.MedenoSrce wrote:Meni je rekla da je sve isto samo je studio veca za par kvadrata.AdnanSA wrote:Djevojka iz Boarda je bila prilično službena na telefon kao da radi u poreznoj upravi a ne u ugostiteljstvu i da nudila je neku obićnu dvokrevetnu sobe a ne neki studio kako je i trebalo.
- vjesticanametli
#1832 Re: ekupon.ba
Poštovana, prije svega ja Vam se izvinjavam na neugodnostima koje ste doživjeli u naše ime i u ime našeg partnera. Također Vam se zahvaljujem na informacijama koje ste nam proslijedili i koje su od velikog značaja za nas. Ja Vam mogu ponuditi povrat novca u obliku ekredita na Vaš korisnički račun ako Vam to odgovara. Trudimo se da djelujemo u interesu naših korisnika te se nadamo da ćete imati razumjevanja za ovaj postupak. Srdačan pozdrav,
ovo je odgovor e kupona
jucer sam poslala mail i odgovorili su odmah
ovo je odgovor e kupona
-
Skockoloptica
#1833 Re: ekupon.ba
Na ekuponu radi vrlo mlada, obrazovana, profesionalna i kulturna ekipa. Upravo zbog toga, ja se uopšte ne brinem za novce koje dam jer sam sigurna da će uraditi sve što je u njihovoj moći da klijent bude zadovoljan na kraju. To je apsolutna novina kada je riječ o poslovanju i uslužnim djelatnostima u Bosni i Hercegovini.

- vjesticanametli
#1834 Re: ekupon.ba
da da i zahvalila sam se na trudu i zalaganju
ugl. imacu ekredit pa kupim nesto dLugo 
- karanana
#1835 Re: ekupon.ba
jeli ovo vezano za onaj frizeraj perfekt?vjesticanametli wrote:Poštovana, prije svega ja Vam se izvinjavam na neugodnostima koje ste doživjeli u naše ime i u ime našeg partnera. Također Vam se zahvaljujem na informacijama koje ste nam proslijedili i koje su od velikog značaja za nas. Ja Vam mogu ponuditi povrat novca u obliku ekredita na Vaš korisnički račun ako Vam to odgovara. Trudimo se da djelujemo u interesu naših korisnika te se nadamo da ćete imati razumjevanja za ovaj postupak. Srdačan pozdrav,
ovo je odgovor e kupona![]()
-
lajk
#1836 Re: ekupon.ba
Raja treba mi pomoc
Da li je neko dopunjavo putem uplatnice ?Kad im onda dopune kredit?Ja juce oko 2 uplatila a nema jos nita,a vec mi mama visi nad glavom hoce ove kupone 
- vjesticanametli
#1837 Re: ekupon.ba
jeste ............napisala kakvo je stanje i trazila novac nazad i eto odgovor poslali odmah a vidjecemo kad ce uplatitikaranana wrote:jeli ovo vezano za onaj frizeraj perfekt?vjesticanametli wrote:Poštovana, prije svega ja Vam se izvinjavam na neugodnostima koje ste doživjeli u naše ime i u ime našeg partnera. Također Vam se zahvaljujem na informacijama koje ste nam proslijedili i koje su od velikog značaja za nas. Ja Vam mogu ponuditi povrat novca u obliku ekredita na Vaš korisnički račun ako Vam to odgovara. Trudimo se da djelujemo u interesu naših korisnika te se nadamo da ćete imati razumjevanja za ovaj postupak. Srdačan pozdrav,
ovo je odgovor e kupona![]()
-
AdnanSA
#1838 Re: ekupon.ba
Bio u Boardu na Jahorini. Sve ok. Ljubazno osoblje, uredan i topal hotel. Temp u sobama 25 C a napolju minus udara.
Eh da dobio sam tu famoznu studio sobu. Sasvim ok.
Napomena cijene hrana su poprilične ali ima opcija da se uzme neka "fiksna" večera za 14 KM koja je bila sasvim ok.
Moja preporuka.
Eh da dobio sam tu famoznu studio sobu. Sasvim ok.
Napomena cijene hrana su poprilične ali ima opcija da se uzme neka "fiksna" večera za 14 KM koja je bila sasvim ok.
Moja preporuka.
- madnessa
#1839 Re: ekupon.ba
Samo ne kontam koji klinac će mi kartica i oni kodovi kad mi svako traži printani kupon. 
-
lajk
#1840 Re: ekupon.ba
Prvi put se odlucim kupit i ovako fakat se razocara 
- madnessa
#1841 Re: ekupon.ba
Nije prošla uplata ili nešto drugo?lajk wrote:Prvi put se odlucim kupit i ovako fakat se razocara
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1842 Re: ekupon.ba
znaci ipak se moraju printati..jos sam pitao podrsku moram li printati kazu ne morasmadnessa wrote:Samo ne kontam koji klinac će mi kartica i oni kodovi kad mi svako traži printani kupon.
- madnessa
#1843 Re: ekupon.ba
Meni rijetko ko ne traži... Ovi na Jahorini nisu htjeli da čuju ni za šta drugo osim za kupon. Na kraju kao može i da proslijedimo mailom, ali oni bez kupona ništa ne mogu...rashtiman wrote:znaci ipak se moraju printati..jos sam pitao podrsku moram li printati kazu ne morasmadnessa wrote:Samo ne kontam koji klinac će mi kartica i oni kodovi kad mi svako traži printani kupon.
- jaca-maca
#1844 Re: ekupon.ba
Ja nikada nisam printala niti cu. 
-
lajk
#1845 Re: ekupon.ba
Da uplatila u petak oko 2 i kontam bit ce u sobotu da kupim kupone ali nisata a ponuda istice za 3 satamadnessa wrote:Nije prošla uplata ili nešto drugo?lajk wrote:Prvi put se odlucim kupit i ovako fakat se razocara
- madnessa
#1846 Re: ekupon.ba
A fino ti piše na... http://www.ekupon.ba/ekredit-dopunalajk wrote:Da uplatila u petak oko 2 i kontam bit ce u sobotu da kupim kupone ali nisata a ponuda istice za 3 satamadnessa wrote:Nije prošla uplata ili nešto drugo?lajk wrote:Prvi put se odlucim kupit i ovako fakat se razocara
Subota vjerovatno nije sljedeći radni dan nego ponedjeljak... Ajm sori... A koju ponudu ganjaš?eKredit će Vam biti dopunjen sljedeći radni dan, a najkasnije 48 sati nakon Vaše uplate.
-
Ogre
#1847 Re: ekupon.ba
Za sve one koji planiraju kupiti kupon za etno selo Kotromanicevo malo upozorenje. Ja sam bila ljetos, ali sam se uzasno razocarala jer skoro pa nista od navedenog na web stranici nisam zatekla. pocevsi sa smjestajem gdje stoji da ima klima, tv, mini bar...nista od toga nije bilo, skuhali smo se...nismo imali mir jer se selo odmah nalazi pored glavne ceste i auta non stop prolaze...ne primaju kartice i morali smo ici u Doboj podici novac pa se ponovo vratiti da platimo...nakon sto smo se pozalili odgovor je bio da imaju problema sa updejtom stranice, da su planirali staviti klime ali nemau para, itd... eto uglavnom, da znate da nije sve bajno kako izgleda na http://www.kotromanicevo.com/
- karanana
#1848 Re: ekupon.ba
ako si kontala uzeti kupon za cevape, evo uzecu nam ja jedan pa da odemo zajedno.
- madnessa
#1849 Re: ekupon.ba
karanana wrote:ako si kontala uzeti kupon za cevape, evo uzecu nam ja jedan pa da odemo zajedno.
popravio si mi popodne...
-
lajk
#1850 Re: ekupon.ba
A fino ti piše na... http://www.ekupon.ba/ekredit-dopuna
Cevapi,mislim ako banka radi i subotu da nije do banke a vidim i oni rade izbacuju ponude al eto iskoristim za nesto drugo
Subota vjerovatno nije sljedeći radni dan nego ponedjeljak... Ajm sori... A koju ponudu ganjaš?[/quote]eKredit će Vam biti dopunjen sljedeći radni dan, a najkasnije 48 sati nakon Vaše uplate.
Cevapi,mislim ako banka radi i subotu da nije do banke a vidim i oni rade izbacuju ponude al eto iskoristim za nesto drugo