Evo ovdjeLaCici wrote:U BBI-u radnja na 3. spratu umjesto Urban republic.
Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
-
LaCici
#1826 Re: Cipelice, cipelice..
-
zamzija
#1827 Re: Cipelice, cipelice..
hvalaaaaa, sori nisam vidjela 
-
jadran
#1828 Re: Cipelice, cipelice..
PRESLATKE SU TI CIZME:)))))))) KOLIKO KOSTAJU?
- hadzinicasa
#1829 Re: Cipelice, cipelice..
može li mi neko napisati, gdje sve ima Tamaris cipela? Ganjam one bordo lakane
pa da mi ne promaknu 
za one radnje u ferhadiji i na čaršiji znam. Vidjela sam u XYZ u BBI isto par modela (imaju jedne bordo gležnjače, srce me za njima zaboljelo, al' nije bilo broja) - zato sam morala kupiti baletanke
..... a sad evo čujem i za ovu radnju što je bio BBI tu. Odoh danas da zraknem.
još negdje?
za one radnje u ferhadiji i na čaršiji znam. Vidjela sam u XYZ u BBI isto par modela (imaju jedne bordo gležnjače, srce me za njima zaboljelo, al' nije bilo broja) - zato sam morala kupiti baletanke
još negdje?
- prilagodjena
#1830 Re: Cipelice, cipelice..
u borovu imaš tamaris obućehadzinicasa wrote:može li mi neko napisati, gdje sve ima Tamaris cipela? Ganjam one bordo lakanepa da mi ne promaknu
za one radnje u ferhadiji i na čaršiji znam. Vidjela sam u XYZ u BBI isto par modela (imaju jedne bordo gležnjače, srce me za njima zaboljelo, al' nije bilo broja) - zato sam morala kupiti baletanke..... a sad evo čujem i za ovu radnju što je bio BBI tu. Odoh danas da zraknem.
još negdje?
-
LaCici
#1831 Re: Cipelice, cipelice..
215 KMjadran wrote:PRESLATKE SU TI CIZME:)))))))) KOLIKO KOSTAJU?
- hadzinicasa
#1833 Re: Cipelice, cipelice..
mozak mi je stao, gdje je Borovo?prilagodjena wrote:u borovu imaš tamaris obućehadzinicasa wrote:može li mi neko napisati, gdje sve ima Tamaris cipela? Ganjam one bordo lakanepa da mi ne promaknu
za one radnje u ferhadiji i na čaršiji znam. Vidjela sam u XYZ u BBI isto par modela (imaju jedne bordo gležnjače, srce me za njima zaboljelo, al' nije bilo broja) - zato sam morala kupiti baletanke..... a sad evo čujem i za ovu radnju što je bio BBI tu. Odoh danas da zraknem.
još negdje?
- Zelena Carapa
#1834 Re: Cipelice, cipelice..
U banjaluci ima Tamaris prodavnica...a ima ih i Planikahadzinicasa wrote:mozak mi je stao, gdje je Borovo?prilagodjena wrote:u borovu imaš tamaris obućehadzinicasa wrote:može li mi neko napisati, gdje sve ima Tamaris cipela? Ganjam one bordo lakanepa da mi ne promaknu
još negdje?
- prilagodjena
#1835 Re: Cipelice, cipelice..
imaš borovo na više mjesta,ja najčešće uđem u onaj u sklopu konzuma na pofalićimahadzinicasa wrote:mozak mi je stao, gdje je Borovo?prilagodjena wrote:u borovu imaš tamaris obućehadzinicasa wrote:može li mi neko napisati, gdje sve ima Tamaris cipela? Ganjam one bordo lakanepa da mi ne promaknu
još negdje?
-
*zena21
#1836 Re: Cipelice, cipelice..
ja sam nekad u martu kupila tamaris cipe.. obicne crne.. sa petom... ubile se za posla i landaranja... udobne skroz.. bez obzira na petu... 
- hadzinicasa
#1837 Re: Cipelice, cipelice..
hajde, killing me softly. znaš ti gdje je Banjaluka?Zelena Carapa wrote: U banjaluci ima Tamaris prodavnica...a ima ih i Planika
ako bi mi ko kupio i poslao ili donio one lakane bordo
-
girl
#1838 Re: Cipelice, cipelice..
hvalaIrm@ wrote:+1boracha wrote:bajramske su bas lijepe, i cizme su super
ko je pitao za tamaris? ima ih u planici, ja gledala u mercatoru.
- bez_ideje
#1840 Re: Cipelice, cipelice..
Zna li neko koliko su sad kozne duboke konversice ?
- bez_ideje
#1841 Re: Cipelice, cipelice..
Ovo je divno.......aj em dželsDioda wrote:Ja danas kupila
Sjooooo kad iz tena uletim u ovo, ima da cetveronoske dodjem kuci
kako bi vovo islo na lateks hlace ili tajce to je ŠoU
- butterfly_01
#1842 Re: Cipelice, cipelice..
ovih dana idem u BL... mogu pogledati u Tamarisu ima li ih...hadzinicasa wrote:hajde, killing me softly. znaš ti gdje je Banjaluka?Zelena Carapa wrote: U banjaluci ima Tamaris prodavnica...a ima ih i Planika
ako bi mi ko kupio i poslao ili donio one lakane bordo))))))))) bila ih mu vječno zahvalna
a u Sarajevu puno radnji ima neke Tamaris obuce... Planika, Borovo, Saraz, ona radnja sa obucom na Ferhadiji, pored Jones-a, Saraz u starom roboru, u BBI radnja na 3.ili 4. spratu gdje je nekad bio Urban republic... i gore na carsiji, prije begove dzamije, ima slasticarna neka pa do nje radnja ima bocni izlog.. elem tu ima tamarisa..
i ja nosim njihovu obucu... i prezadovoljna sam...
- hadzinicasa
#1843 Re: Cipelice, cipelice..
sve sam ja to obisla. i BBI i sve ove radnje. Nema tog modela.butterfly_01 wrote:ovih dana idem u BL... mogu pogledati u Tamarisu ima li ih...hadzinicasa wrote:hajde, killing me softly. znaš ti gdje je Banjaluka?Zelena Carapa wrote: U banjaluci ima Tamaris prodavnica...a ima ih i Planika
ako bi mi ko kupio i poslao ili donio one lakane bordo))))))))) bila ih mu vječno zahvalna
a u Sarajevu puno radnji ima neke Tamaris obuce... Planika, Borovo, Saraz, ona radnja sa obucom na Ferhadiji, pored Jones-a, Saraz u starom roboru, u BBI radnja na 3.ili 4. spratu gdje je nekad bio Urban republic... i gore na carsiji, prije begove dzamije, ima slasticarna neka pa do nje radnja ima bocni izlog.. elem tu ima tamarisa..
i ja nosim njihovu obucu... i prezadovoljna sam...
ako budes svracala u Tamaris.... pogledaj
-
*mima*
#1845 Re: Cipelice, cipelice..
LaCici wrote:Evo mojih novih za kisu, snijeg i bljuzgu:
za kisu i bljuzgu?
- hadzinicasa
#1846 Re: Cipelice, cipelice..
ne baksuziraj, nesreco!*mima* wrote:crvene nece nikad doc
-
LaCici
#1847 Re: Cipelice, cipelice..
Sta je cudno? Tako mi teta rekla, da moze po svakom vremenu, a i pise na etiketi.*mima* wrote:LaCici wrote:Evo mojih novih za kisu, snijeg i bljuzgu:
za kisu i bljuzgu?
-
Karen
#1848 Re: Cipelice, cipelice..
Piše i na njihovoj stranici, taj neki poseban materijal, nešto kao onaj goretex ili kako već.
-
*mima*
#1849 Re: Cipelice, cipelice..
LaCici wrote: Sta je cudno? Tako mi teta rekla, da moze po svakom vremenu, a i pise na etiketi.
dobro ako je rekla.......meni nekako ne djeluju za kise i za bljuzge
- butterfly_01
#1850 Re: Cipelice, cipelice..
sve sam ja to obisla. i BBI i sve ove radnje. Nema tog modela.
ako bude. odmah kupuj. ne pitam sta kosta
[/quote]
koji broj?
koji broj?