Sta ti predlaze?TutankamonS wrote:Pa vi vrtite istu priču a ja ponavljam da je se JNA osramotila brutalno na Vukovaru, izgubila je više tehnike tamo nego u 4 godine rata pa ne vidim kako bi to ja završio u Buenos Airesu? Jedina realnost je da bi mi završili na Drini 1995 i bez pomoći vas da su nam dali 10 dana.
Inače okrenimo se danas, prvo tu prijetite Komšićem a platformom, ovu situaciju s Kaplanom neću komentirat a pogotovo sad s Arapima radite na uništenju BiH.
Time uništavate i potencijalnu konfederaciju BiH i Hrvatske, zašto bi ja živio s Arapima u državi skupa? Zašto ne odjebete to i zašto stvarate platformu i Komšića i jedete govna?
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
BAK-eV
#1826 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- spreca
#1827 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
de ti bujrum i nikoga ne cekaj i ne srami se samo navali.........imamo mi bureaka pita cevapa itd...pa sto to vasu lijepu ne oslobodiste odmah? a ne cekali kad smo protivnika izmorili ?......'nachi niste imali muda...od kud vam a u stvari sve zaboravljam da si ti prvo na traktoru ucestvovo na reliju Knin -Beograd...pa se vratio na start....koje si mjesto zauzeo na reliju?TutankamonS wrote:Pa vi vrtite istu priču a ja ponavljam da je se JNA osramotila brutalno na Vukovaru, izgubila je više tehnike tamo nego u 4 godine rata pa ne vidim kako bi to ja završio u Buenos Airesu? Jedina realnost je da bi mi završili na Drini 1995 i bez pomoći vas da su nam dali 10 dana.
Inače okrenimo se danas, prvo tu prijetite Komšićem a platformom, ovu situaciju s Kaplanom neću komentirat a pogotovo sad s Arapima radite na uništenju BiH.
Time uništavate i potencijalnu konfederaciju BiH i Hrvatske, zašto bi ja živio s Arapima u državi skupa? Zašto ne odjebete to i zašto stvarate platformu i Komšića i jedete govna?
- Lakat Jebić
#1828 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
zato sto mozemo
-
TutankamonS
#1829 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Na Vukovaru je poginulo 12-15 000 pripadnika JNA ne računajući pripadnike paravojnih formacija i sad će meni neki klošar prijetiti da nebi bilo Hrvatske, bilo bi samo više mrtvih pripadnika JNA i to je to.
- spreca
#1830 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
vidi ga usro se
....ma nece ti bolan niko nista
......do Oluje je koji% bio pod okupacijom?
-
TutankamonS
#1831 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nemam pojma ali mi je debilna politika a Bake vam je ljigavi islamist, prosto kad ga vidiš i kad spominje Saudijsku Arabiju vidiš da je to spaljeno.BAK-eV wrote:Sta ti predlaze?TutankamonS wrote:Pa vi vrtite istu priču a ja ponavljam da je se JNA osramotila brutalno na Vukovaru, izgubila je više tehnike tamo nego u 4 godine rata pa ne vidim kako bi to ja završio u Buenos Airesu? Jedina realnost je da bi mi završili na Drini 1995 i bez pomoći vas da su nam dali 10 dana.
Kao što vidimo njegova veza sa Erdoganom vam i nije pomogla, boli turke kurac
-
TutankamonS
#1832 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
1/3, usra se koga?spreca wrote:vidi ga usro se....ma nece ti bolan niko nista
......do Oluje je koji% bio pod okupacijom?
-
dezurni_ucenik
#1833 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Tutamkanon hrvatski kalanga 
- Drvosjeca iz Dejcica
#1834 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A čuj, bolje i "ljigavi islamist" nego prezreni fašista...TutankamonS wrote:Nemam pojma ali mi je debilna politika a Bake vam je ljigavi islamist, prosto kad ga vidiš i kad spominje Saudijsku Arabiju vidiš da je to spaljeno.BAK-eV wrote:Sta ti predlaze?TutankamonS wrote:Pa vi vrtite istu priču a ja ponavljam da je se JNA osramotila brutalno na Vukovaru, izgubila je više tehnike tamo nego u 4 godine rata pa ne vidim kako bi to ja završio u Buenos Airesu? Jedina realnost je da bi mi završili na Drini 1995 i bez pomoći vas da su nam dali 10 dana.
Kao što vidimo njegova veza sa Erdoganom vam i nije pomogla, boli turke kurac
http://www.klix.ba/vijesti/regija/zagre ... /161022024Zagreb: Uz Thompsonove pjesme skup podrške bivšem ministru Zlatku Hasanbegoviću
- spreca
#1835 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ovo je on 100%dezurni_ucenik wrote:Tutamkanon hrvatski kalanga
-
dezurni_ucenik
#1836 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Citao hrvatske portale i usao duh skutora u njegaspreca wrote:ovo je on 100%dezurni_ucenik wrote:Tutamkanon hrvatski kalanga
- spreca
#1837 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
nije to problem kad su duhovi istidezurni_ucenik wrote:Citao hrvatske portale i usao duh skutora u njegaspreca wrote:ovo je on 100%dezurni_ucenik wrote:Tutamkanon hrvatski kalanga
-
TutankamonS
#1838 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ustaše? Ti me zajebavaš?
Prvi general tvoje Armije BiH je Ustaša Blaž Kraljević
Zanimljivi su mi ovi "antifašisti" kao naš drvosječa koji podržava Arape
- spreca
#1839 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nismo svi iz ZvornikaTutankamonS wrote:Ustaše? Ti me zajebavaš?
-
dezurni_ucenik
#1840 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
TutankamonS wrote:Ustaše? Ti me zajebavaš?
pa na svakoj utakmici nogometne vam repke obavezno skandirate "za dom spremni". Kad vec nekog prozivas da je islamista, prvo pocisti u svom dvoristu.
-
pemanapemani
#1841 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zato što su Boban i Karadžić još 1992. potpisali sporazum o nenapadanju i suradanji HVO i VRS, a neki dijelovi tog sporazuma još uvijek, očito, važe i danas.TutankamonS wrote:Pa vi vrtite istu priču a ja ponavljam da je se JNA osramotila brutalno na Vukovaru, izgubila je više tehnike tamo nego u 4 godine rata pa ne vidim kako bi to ja završio u Buenos Airesu? Jedina realnost je da bi mi završili na Drini 1995 i bez pomoći vas da su nam dali 10 dana.
U to vrijeme su članove moje obitelji ubijali Srbi u Sarajevu samo zato što su bili Hrvati i što im je BiH domovina.
Da te podsjetim, to je bilo, otprilike, u vrijeme zločina u Škabrnji.
Znači, vojska pobunjenih Srba masakrira civile po dalmatinskom zaleđu, Lici, zapadnoj i istočnoj Slavoniji, a u BiH se potpisuje sporazum o suradnji Hrvata i Srba.
Jebi ga, većina Hrvata i onih koji su Bosanci, a potječu iz katoličkih obitelji, iz Sarajeva i Tuzle ne vjeruje Čoviću i HDZ. Kako onda očekivati od Bošnjaka da im vjeruju?
Dodik negira bosanski i hrvatski jezik u manjem entitetu, a Čović mu ide na noge i namješta osobnu ispovijed u Večernjem listu.
-
dezurni_ucenik
#1842 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
E fakat nas ovo kalanga sad fura da je 'rvat 
- Drvosjeca iz Dejcica
#1843 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A da neću štajerske konjušare koji slušaju Thompsona podržavati možda?TutankamonS wrote:Ustaše? Ti me zajebavaš?
Gledaj lafčino, sve braća Arapi grade i to trajno da ostanu na ovim prostorima, ne može ih deset NATO saveza otjerati.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 22/10/2016 12:39, edited 1 time in total.
-
pemanapemani
#1844 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
HDZ trabanti nisu ustaše.
Ustaše su imale bar neke principe, koliko god bili nakaradno fašistički.
Ustaše su imale bar neke principe, koliko god bili nakaradno fašistički.
-
BAK-eV
#1845 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Desilo se da Bosnjaci ipak jacaju. Steta sto nisu autoput do sad napravili.Kikibombona wrote:Hahahaha...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ćovjek više i ne krije da radi otvoreno za interese Srba.Čović i Dodik u Banjoj Luci dogovorili da zajednički predlože novi zakon o Ustavnom sudu BiHFakat ponižavajuće kakav sluganski odnos Čović ima prema Dodiku. Mislim da Čović ima poster Dodika na koji tajno onaniše, drugog racionalnog objašnjenja nemam za ovakav odnos Čović-Dodik.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-i- ... /161021031
Jojjjj, Drvosjeco, tebi kao da je 12 godina. Nemoj si dozvoliti da 10-20 puta popusis istu foru. Aj jednom, dva puta, tri... al' treba nekad prestati padati na gluposti, posebno kada se zivotnog iskustva skupi.
U narednih 10 godina, posto vjerujem da ce najmanje toliko Cova biti ziv i zdrav, na Klixu ce se pisati kako Covic radi za Srbe i kako je Covic protiv Srba. Ono, jednu godinu, sa Srbima je, drugu sa Bosnjacima. I tako se smjenjuju optimizam i pesimizam.
Ja sam do sada uocio najmanje 20 faza, 10 puta je HDZ radio dobar posao za BiH - 10 puta los.
Jedan dan Covic uz Dodika, drugi Covic uvalio Dodiku... a ovdje se smjenjuje ogorcenje i odusevljenje...
Pa onda, RS danas propada - gotovi su, sutra jebu drzavu - gotova drzava... i tako u nedogled...
A ja kada pogledam 20 godina unazad ne vidim da se ista znacajno desilo, iako se za to vrijeme proslavilo stotine pobjeda i oplakalo stotine poraza.
Dobro neko rece... rahat patnja... mozemo mi ovako jos 50 godina, da se nista sustinski ne promijeni...
Od pobjeda i poraza na dnevnom, semdicnom ili mjesecnom nivou nema nista. Hljeba i igara.
-
TutankamonS
#1846 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znaš li da vi tim masovnim dolaskom Arapa riskirate sukobe? Znaš li šta se dogodi kad jedna verzija Islama živi uz drugu manje ekstremnu?Drvosjeca iz Dejcica wrote:A da neću štajerske konjušare koji slušaju Thompsona podržavati možda?TutankamonS wrote:Ustaše? Ti me zajebavaš?
Zanimljivi su mi ovi "antifašisti" kao naš drvosječa koji podržava ArapeNeka hvala, ja više volim brata Arapa.
![]()
Gledaj lafčino, sve braća Arapi grade i to trajno da ostanu na ovim prostorima, ne može ih deset NATO saveza otjerati.![]()
-
TutankamonS
#1847 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
OK, kako ti kao "Hrvat" živiš među Arapima i kako gledaš odbijanje Ustavnog suda u Mostaru i sad napad u Stocu od strane SDA?pemanapemani wrote:Zato što su Boban i Karadžić još 1992. potpisali sporazum o nenapadanju i suradanji HVO i VRS, a neki dijelovi tog sporazuma još uvijek, očito, važe i danas.TutankamonS wrote:Pa vi vrtite istu priču a ja ponavljam da je se JNA osramotila brutalno na Vukovaru, izgubila je više tehnike tamo nego u 4 godine rata pa ne vidim kako bi to ja završio u Buenos Airesu? Jedina realnost je da bi mi završili na Drini 1995 i bez pomoći vas da su nam dali 10 dana.
U to vrijeme su članove moje obitelji ubijali Srbi u Sarajevu samo zato što su bili Hrvati i što im je BiH domovina.
Da te podsjetim, to je bilo, otprilike, u vrijeme zločina u Škabrnji.
Znači, vojska pobunjenih Srba masakrira civile po dalmatinskom zaleđu, Lici, zapadnoj i istočnoj Slavoniji, a u BiH se potpisuje sporazum o suradnji Hrvata i Srba.
Jebi ga, većina Hrvata i onih koji su Bosanci, a potječu iz katoličkih obitelji, iz Sarajeva i Tuzle ne vjeruje Čoviću i HDZ. Kako onda očekivati od Bošnjaka da im vjeruju?
Dodik negira bosanski i hrvatski jezik u manjem entitetu, a Čović mu ide na noge i namješta osobnu ispovijed u Večernjem listu.
Daj mi i mišljenje o Komšiću i platformi
- Drvosjeca iz Dejcica
#1848 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zar mi već od 1992. godine ne živimo manje-više pod jednom vrstom sukoba, nekad manjeg a nekad višeg itenziteta? Već sam ti jednom rekao na ovoj temi da su Bošnjacima prijetili mnogo ozbiljniji i opasniji likovi, i to nestankom, tako da nas prijetnje sukobima ne plaše ni najmanje. Bošnjaci i Arapi nemaju razloga da se sukobljavaju, jedina mogućnost sukoba je sa velikosrpskim nakanama i idejama i sukob sa onim dijelom BH Hrvata koji takvim velikosrpskim idejama daju legalitet i legitimitet.TutankamonS wrote: Znaš li da vi tim masovnim dolaskom Arapa riskirate sukobe? Znaš li šta se dogodi kad jedna verzija Islama živi uz drugu manje ekstremnu?
-
Hafis
#1849 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne bi tu trebalo biti nekih većih vjerskih razmirica - sunit ovako, sunit onako. Ići će to lahgano k'o niz ulicu.TutankamonS wrote: Znaš li da vi tim masovnim dolaskom Arapa riskirate sukobe? Znaš li šta se dogodi kad jedna verzija Islama živi uz drugu manje ekstremnu?
A isplati se, vidi li one silne makete.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1850 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Islamska republika Kiseljak!