Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
BAK-eV

#1826 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BAK-eV »

TutankamonS wrote:Pa vi vrtite istu priču a ja ponavljam da je se JNA osramotila brutalno na Vukovaru, izgubila je više tehnike tamo nego u 4 godine rata pa ne vidim kako bi to ja završio u Buenos Airesu? Jedina realnost je da bi mi završili na Drini 1995 i bez pomoći vas da su nam dali 10 dana.
Inače okrenimo se danas, prvo tu prijetite Komšićem a platformom, ovu situaciju s Kaplanom neću komentirat a pogotovo sad s Arapima radite na uništenju BiH.
Time uništavate i potencijalnu konfederaciju BiH i Hrvatske, zašto bi ja živio s Arapima u državi skupa? Zašto ne odjebete to i zašto stvarate platformu i Komšića i jedete govna?
Sta ti predlaze?
spreca

#1827 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

TutankamonS wrote:Pa vi vrtite istu priču a ja ponavljam da je se JNA osramotila brutalno na Vukovaru, izgubila je više tehnike tamo nego u 4 godine rata pa ne vidim kako bi to ja završio u Buenos Airesu? Jedina realnost je da bi mi završili na Drini 1995 i bez pomoći vas da su nam dali 10 dana.
Inače okrenimo se danas, prvo tu prijetite Komšićem a platformom, ovu situaciju s Kaplanom neću komentirat a pogotovo sad s Arapima radite na uništenju BiH.
Time uništavate i potencijalnu konfederaciju BiH i Hrvatske, zašto bi ja živio s Arapima u državi skupa? Zašto ne odjebete to i zašto stvarate platformu i Komšića i jedete govna?
de ti bujrum i nikoga ne cekaj i ne srami se samo navali.........imamo mi bureaka pita cevapa itd...pa sto to vasu lijepu ne oslobodiste odmah? a ne cekali kad smo protivnika izmorili ?......'nachi niste imali muda...od kud vam a u stvari sve zaboravljam da si ti prvo na traktoru ucestvovo na reliju Knin -Beograd...pa se vratio na start....koje si mjesto zauzeo na reliju? :mrgreen:
Lakat Jebić

#1828 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Lakat Jebić »

zato sto mozemo
TutankamonS

#1829 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by TutankamonS »

Na Vukovaru je poginulo 12-15 000 pripadnika JNA ne računajući pripadnike paravojnih formacija i sad će meni neki klošar prijetiti da nebi bilo Hrvatske, bilo bi samo više mrtvih pripadnika JNA i to je to.
spreca

#1830 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

vidi ga usro se :mrgreen: ....ma nece ti bolan niko nista :lol:......do Oluje je koji% bio pod okupacijom?
TutankamonS

#1831 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by TutankamonS »

BAK-eV wrote:
Sta ti predlaze?
Nemam pojma ali mi je debilna politika a Bake vam je ljigavi islamist, prosto kad ga vidiš i kad spominje Saudijsku Arabiju vidiš da je to spaljeno.
Kao što vidimo njegova veza sa Erdoganom vam i nije pomogla, boli turke kurac
TutankamonS

#1832 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by TutankamonS »

spreca wrote:vidi ga usro se :mrgreen: ....ma nece ti bolan niko nista :lol:......do Oluje je koji% bio pod okupacijom?
1/3, usra se koga?
dezurni_ucenik

#1833 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dezurni_ucenik »

Tutamkanon hrvatski kalanga :lol:
Drvosjeca iz Dejcica

#1834 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

TutankamonS wrote:
BAK-eV wrote:
Sta ti predlaze?
Nemam pojma ali mi je debilna politika a Bake vam je ljigavi islamist, prosto kad ga vidiš i kad spominje Saudijsku Arabiju vidiš da je to spaljeno.
Kao što vidimo njegova veza sa Erdoganom vam i nije pomogla, boli turke kurac
A čuj, bolje i "ljigavi islamist" nego prezreni fašista... :oops: Zašto bi ja živio sa ustašama i fašistima u istoj državi? :roll:
Zagreb: Uz Thompsonove pjesme skup podrške bivšem ministru Zlatku Hasanbegoviću
http://www.klix.ba/vijesti/regija/zagre ... /161022024
spreca

#1835 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

dezurni_ucenik wrote:Tutamkanon hrvatski kalanga :lol:
ovo je on 100% :mrgreen:
dezurni_ucenik

#1836 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dezurni_ucenik »

spreca wrote:
Citao hrvatske portale i usao duh skutora u njega :lol:
spreca

#1837 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

dezurni_ucenik wrote:
spreca wrote:
Citao hrvatske portale i usao duh skutora u njega :lol:
nije to problem kad su duhovi isti :mrgreen:
TutankamonS

#1838 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by TutankamonS »

Ustaše? Ti me zajebavaš?
Prvi general tvoje Armije BiH je Ustaša Blaž Kraljević :D

Zanimljivi su mi ovi "antifašisti" kao naš drvosječa koji podržava Arape :D
spreca

#1839 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

TutankamonS wrote:Ustaše? Ti me zajebavaš?

Zanimljivi su mi ovi "antifašisti"
kao naš drvosječa koji podržava Arape :D
Nismo svi iz Zvornika :mrgreen:
dezurni_ucenik

#1840 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dezurni_ucenik »

pa na svakoj utakmici nogometne vam repke obavezno skandirate "za dom spremni". Kad vec nekog prozivas da je islamista, prvo pocisti u svom dvoristu.
pemanapemani

#1841 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pemanapemani »

Zato što su Boban i Karadžić još 1992. potpisali sporazum o nenapadanju i suradanji HVO i VRS, a neki dijelovi tog sporazuma još uvijek, očito, važe i danas.
U to vrijeme su članove moje obitelji ubijali Srbi u Sarajevu samo zato što su bili Hrvati i što im je BiH domovina.
Da te podsjetim, to je bilo, otprilike, u vrijeme zločina u Škabrnji.

Znači, vojska pobunjenih Srba masakrira civile po dalmatinskom zaleđu, Lici, zapadnoj i istočnoj Slavoniji, a u BiH se potpisuje sporazum o suradnji Hrvata i Srba.

Jebi ga, većina Hrvata i onih koji su Bosanci, a potječu iz katoličkih obitelji, iz Sarajeva i Tuzle ne vjeruje Čoviću i HDZ. Kako onda očekivati od Bošnjaka da im vjeruju?

Dodik negira bosanski i hrvatski jezik u manjem entitetu, a Čović mu ide na noge i namješta osobnu ispovijed u Večernjem listu. :-)
dezurni_ucenik

#1842 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by dezurni_ucenik »

E fakat nas ovo kalanga sad fura da je 'rvat :lol:
Drvosjeca iz Dejcica

#1843 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

A da neću štajerske konjušare koji slušaju Thompsona podržavati možda? :mrgreen: Neka hvala, ja više volim brata Arapa. :-)

Gledaj lafčino, sve braća Arapi grade i to trajno da ostanu na ovim prostorima, ne može ih deset NATO saveza otjerati. :mrgreen:

Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 22/10/2016 12:39, edited 1 time in total.
pemanapemani

#1844 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pemanapemani »

HDZ trabanti nisu ustaše.

Ustaše su imale bar neke principe, koliko god bili nakaradno fašistički.
BAK-eV

#1845 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BAK-eV »

Kikibombona wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Čović i Dodik u Banjoj Luci dogovorili da zajednički predlože novi zakon o Ustavnom sudu BiH
Ćovjek više i ne krije da radi otvoreno za interese Srba. :oops: Fakat ponižavajuće kakav sluganski odnos Čović ima prema Dodiku. Mislim da Čović ima poster Dodika na koji tajno onaniše, drugog racionalnog objašnjenja nemam za ovakav odnos Čović-Dodik.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-i- ... /161021031
Hahahaha...

Jojjjj, Drvosjeco, tebi kao da je 12 godina. Nemoj si dozvoliti da 10-20 puta popusis istu foru. Aj jednom, dva puta, tri... al' treba nekad prestati padati na gluposti, posebno kada se zivotnog iskustva skupi.

U narednih 10 godina, posto vjerujem da ce najmanje toliko Cova biti ziv i zdrav, na Klixu ce se pisati kako Covic radi za Srbe i kako je Covic protiv Srba. Ono, jednu godinu, sa Srbima je, drugu sa Bosnjacima. I tako se smjenjuju optimizam i pesimizam.

Ja sam do sada uocio najmanje 20 faza, 10 puta je HDZ radio dobar posao za BiH - 10 puta los.

Jedan dan Covic uz Dodika, drugi Covic uvalio Dodiku... a ovdje se smjenjuje ogorcenje i odusevljenje...

Pa onda, RS danas propada - gotovi su, sutra jebu drzavu - gotova drzava... i tako u nedogled...

A ja kada pogledam 20 godina unazad ne vidim da se ista znacajno desilo, iako se za to vrijeme proslavilo stotine pobjeda i oplakalo stotine poraza.

Dobro neko rece... rahat patnja... mozemo mi ovako jos 50 godina, da se nista sustinski ne promijeni...

Od pobjeda i poraza na dnevnom, semdicnom ili mjesecnom nivou nema nista. Hljeba i igara.
Desilo se da Bosnjaci ipak jacaju. Steta sto nisu autoput do sad napravili.
TutankamonS

#1846 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by TutankamonS »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:

A da neću štajerske konjušare koji slušaju Thompsona podržavati možda? :mrgreen: Neka hvala, ja više volim brata Arapa. :-)

Gledaj lafčino, sve braća Arapi grade i to trajno da ostanu na ovim prostorima, ne može ih deset NATO saveza otjerati. :mrgreen:

Znaš li da vi tim masovnim dolaskom Arapa riskirate sukobe? Znaš li šta se dogodi kad jedna verzija Islama živi uz drugu manje ekstremnu?
TutankamonS

#1847 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by TutankamonS »

pemanapemani wrote:
Zato što su Boban i Karadžić još 1992. potpisali sporazum o nenapadanju i suradanji HVO i VRS, a neki dijelovi tog sporazuma još uvijek, očito, važe i danas.
U to vrijeme su članove moje obitelji ubijali Srbi u Sarajevu samo zato što su bili Hrvati i što im je BiH domovina.
Da te podsjetim, to je bilo, otprilike, u vrijeme zločina u Škabrnji.

Znači, vojska pobunjenih Srba masakrira civile po dalmatinskom zaleđu, Lici, zapadnoj i istočnoj Slavoniji, a u BiH se potpisuje sporazum o suradnji Hrvata i Srba.

Jebi ga, većina Hrvata i onih koji su Bosanci, a potječu iz katoličkih obitelji, iz Sarajeva i Tuzle ne vjeruje Čoviću i HDZ. Kako onda očekivati od Bošnjaka da im vjeruju?

Dodik negira bosanski i hrvatski jezik u manjem entitetu, a Čović mu ide na noge i namješta osobnu ispovijed u Večernjem listu. :-)
OK, kako ti kao "Hrvat" živiš među Arapima i kako gledaš odbijanje Ustavnog suda u Mostaru i sad napad u Stocu od strane SDA?
Daj mi i mišljenje o Komšiću i platformi
Drvosjeca iz Dejcica

#1848 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

TutankamonS wrote: Znaš li da vi tim masovnim dolaskom Arapa riskirate sukobe? Znaš li šta se dogodi kad jedna verzija Islama živi uz drugu manje ekstremnu?
Zar mi već od 1992. godine ne živimo manje-više pod jednom vrstom sukoba, nekad manjeg a nekad višeg itenziteta? Već sam ti jednom rekao na ovoj temi da su Bošnjacima prijetili mnogo ozbiljniji i opasniji likovi, i to nestankom, tako da nas prijetnje sukobima ne plaše ni najmanje. Bošnjaci i Arapi nemaju razloga da se sukobljavaju, jedina mogućnost sukoba je sa velikosrpskim nakanama i idejama i sukob sa onim dijelom BH Hrvata koji takvim velikosrpskim idejama daju legalitet i legitimitet. :oops: Čak sam mišljenja da mirnim putem teško da se ova kriza u BiH riješi...i to napiši na HR forumu.
Hafis

#1849 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

TutankamonS wrote: Znaš li da vi tim masovnim dolaskom Arapa riskirate sukobe? Znaš li šta se dogodi kad jedna verzija Islama živi uz drugu manje ekstremnu?
Ne bi tu trebalo biti nekih većih vjerskih razmirica - sunit ovako, sunit onako. Ići će to lahgano k'o niz ulicu.
A isplati se, vidi li one silne makete.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1850 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Islamska republika Kiseljak!

Image

Post Reply