karanana wrote:aaajmo kokose
bingo
Isto prejaka aroma, bolje bi bilo da ima neki sloj unutra osim čiste Milke i malo kokosa, možda red keksa ili vafla da ublaži okus.
Moderator: anex
karanana wrote:aaajmo kokose
bingo
daj slikuema_ wrote:Nisam u Sarajevu, kupila sam u jedinom Bingu u mom gradu. Vidjela sam da je i došla neka Milka sa želeom unutra isto, jel ko probao?

Dobra je, ali Ulker Alpella ima i bolje proizvode.lavorpunvode wrote:Otkrih slucajno ovo cudo![]()
PREukusna
cijena 45kf50gr. Fina poslastica

Tek sad se vidi,kakvo smece ledo prodaje pored algida i nestle sladoleda. Lijepa konkurencija.wickedsoul wrote:
Totalno bezveze, tacno se vidi da Ledo vise nema ideja

Gdje kupiti taj panna cotta magnum?sheilak wrote:magnum double. i magnum panna cotta.
samo da spomenem.

sheilak wrote: i magnum panna cotta.

amko.Kataklinger wrote: Gdje kupiti taj panna cotta magnum?
hey, super je. a uzmes odmah i ovaj "muski", double.KPNCTNJAH wrote:
I Ana Ivanovic kaze da joj je dobarMeni nekako "zenski", pa mi ofirno kupiti
![]()
al' je dobar
fujwickedsoul wrote:Zna li neko ima li igdje više Schweppes Coco Breeze, zadnjih par dana ga tražim i ne vidim ga nigdje.. Godinu dana mi se ne pije a sad kad mi se pije oni ga povuku, ahAko je neko negdje 'snimio' zalihe istog, nek' prijavi
fakat, wickedsoul. cijenim tvoj ukus po pitanju slatkisa `n´stuffwickedsoul wrote:Zna li neko ima li igdje više Schweppes Coco Breeze, zadnjih par dana ga tražim i ne vidim ga nigdje.. Godinu dana mi se ne pije a sad kad mi se pije oni ga povuku, ahAko je neko negdje 'snimio' zalihe istog, nek' prijavi
A sto ga niko ne volisheilak wrote:fakat, wickedsoul. cijenim tvoj ukus po pitanju slatkisa `n´stuffwickedsoul wrote:Zna li neko ima li igdje više Schweppes Coco Breeze, zadnjih par dana ga tražim i ne vidim ga nigdje.. Godinu dana mi se ne pije a sad kad mi se pije oni ga povuku, ahAko je neko negdje 'snimio' zalihe istog, nek' prijavi
ali meni ovaj coco breeze kao da pijem kremu za suncanje.
ali ok, imas u amku. na tone. svi ga izbjegavaju.
bolji ginger ale...
ginger ale u US nije ovoliko sladak kao kod nas...ovaj preeeesladakwickedsoul wrote:A sto ga niko ne volisheilak wrote:fakat, wickedsoul. cijenim tvoj ukus po pitanju slatkisa `n´stuffwickedsoul wrote:Zna li neko ima li igdje više Schweppes Coco Breeze, zadnjih par dana ga tražim i ne vidim ga nigdje.. Godinu dana mi se ne pije a sad kad mi se pije oni ga povuku, ahAko je neko negdje 'snimio' zalihe istog, nek' prijavi
ali meni ovaj coco breeze kao da pijem kremu za suncanje.
ali ok, imas u amku. na tone. svi ga izbjegavaju.
bolji ginger ale...
'fala, nasla sam ga
meni se opet Ginger Ale ne svidja.. U biti ne volim nijedan Schweppes, jedino mi je ovaj Breeze podnosljiv