Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
HAVANA

#1826 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by HAVANA »

ikasin wrote:
HAVANA wrote:Ja ga jebem i prije i poslije ovoga. :D
A za koga ti radiš sa tako poganim jezikom.

Image
_BaD_BoY

#1827 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by _BaD_BoY »

ultima_palabra wrote:
_BaD_BoY wrote:zasto da vjerujem da osoba koja ima bliske odnose sa reisom ima neki velikosrpski plan i slicna sranja..
:-) :lol: Sve si jači, majke mi...
ajd dobro skrenuo si paznju na sebe..i sta sad?

@vjeciti student
_BaD_BoY, pronalazis li se ovdje?
ne..da pitamo ove sto svrsavaju na samu pomen crvene boje u cemu se oni pronalaze?

@Fair Life
Bas zato...
aha..sad mi je jasnije..IZ radi po Velikosrpskom planu :D ..?ajde ba jel to to hoces da kazes?i postoji zavjera da dolaskom fahrudina na vlast IZ u paktu s njim napravi dzemahiriju..?:D
jarane hajde ti promijeni nick u SBB_BoY :dance:
prvo ja ti nisam jaran..drugo moj nick je moja stvar..trece ne spamaj ako nemas sta konkretno reci..

i jos jednom da rascistimo..svako ima svoje politicko glediste..ja sam dosad glasao za aktuelce..nije urodilo plodom..i odlucio sam sad glasati za novu stranku..vecina vas je glasala za aktuelce isto i i dalje ostajete pri tom nadajuci se nekom mesiji da ce nas spasiti..meni je zlatko djelovao ozbiljno neko vrijeme sa svojim slatkim pricicama..i ispostavilo se da samo lijepo prica..kao i slatki hare i alternativni tihi..neznam..mozda se vi jos uvijek nadate da ce doci do neke promjene i da treba ostati vjeran stranci koja godinama ima samo jednog kandidata za predsjednika..ja se ne nadam..ja cu daci glas SBB i ok je ako se neko ne slaze..za svakog lidera mozemo naci korpe i korpe prljavog vesa..stoga ne vidim svrhu bezze raspravljati..ako se radoncic ispostavi losim izborom ja cu naredne izbore dati glas nekom drugom a njega odjebati kao sto sam odjebao i zlatku..a vecina vas ce i dalje biti clanovi SDA,SDP,i slicno jer ste se jednostavno vezali za neku opciju i po svaku cijenu nju branite bez obzira kakav skandal bio..
Control panel

#1828 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Control panel »

_BaD_BoY wrote: prvo ja ti nisam jaran..drugo moj nick je moja stvar..trece ne spamaj ako nemas sta konkretno reci..
ja sam konkretno rekao, samo ti to ne vidis. isto kao sto nevidis ni ovih 77 stranica o tvom pulenu.
ultima_palabra

#1829 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

_BaD_BoY wrote:ja cu daci glas SBB
I ništa to ne može promijeniti odsad do oktobra (8 mjeseci)? Ni ovih 70tak strana koje si izignorisao? Fašističke izjave, zanošenje Miletovih muda u krivinama, eventualne presude u slučaju Razvojna banka? A kako onda možeš reći da:
_BaD_BoY wrote:a vecina vas ce i dalje biti clanovi SDA,SDP,i slicno jer ste se jednostavno vezali za neku opciju i po svaku cijenu nju branite bez obzira kakav skandal bio..
Gubiš se ko abdest :D
_BaD_BoY wrote:mozda se vi jos uvijek nadate da ce doci do neke promjene i da treba ostati vjeran stranci koja godinama ima samo jednog kandidata za predsjednika
Koje to kandidate za predsjednika ima SBB? Zapravo koje članove ima, ja znam samo za utemeljitelja i Terzu? :-?
Control panel

#1830 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Control panel »

ultima_palabra wrote: Koje to kandidate za predsjednika ima SBB? Zapravo koje članove ima, ja znam samo za utemeljitelja i Terzu? :-?
pa bilo koga da ova glupa stranka predlozi za predsjednika ce proci. jer je nas narod glupa ovca i on ce uraditi sta reis kaze, odnosno poruci preko dzemata pred izbore, tj. glasat ce za ''onoga koji je ljepsi i govori strani jezik'. samo ne znam u slucaju scepe sta ce reci, da je lijep nije, da govori strani jezik ne govori, da je ko od brda odvaljen nije, da je najveci kriminalac e to jeste. :oops:
ultima_palabra

#1831 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

Control panel wrote:da govori strani jezik ne govori
Pa ne znam, ima ljudi koji se žale da im treba prevodilac kad on govori :-D
Control panel

#1832 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Control panel »

ultima_palabra wrote: Koje to kandidate za predsjednika ima SBB? Zapravo koje članove ima, ja znam samo za utemeljitelja i Terzu? :-?
Sad mi pade na pamet, mozda ce da kandiduje profesora Ugu na neku od lista ili za predsjednika. a mozda mu i zenu u njega Sanju.
_BaD_BoY

#1833 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by _BaD_BoY »

I ništa to ne može promijeniti odsad do oktobra (8 mjeseci)? Ni ovih 70tak strana koje si izignorisao? Fašističke izjave, zanošenje Miletovih muda u krivinama, eventualne presude u slučaju Razvojna banka? A kako onda možeš reći da:
sta ce promjeniti misljenje..to sto ga veliki broj pljuje sto je sandzaklija,pa onda sto je crnogorac,..il sto je od alije dobio pare da napravi medij isto kao sto su dobili i DANi,slobodna bosna i slicno..il sto je neko bubnuo gluposti da je narucio Bakiru ubistvo..Sto se druzi sa miskovicem..?to ti smeta..sto se tice razvojne banke to je aktuelizirala FTV kada je radoncic formalno usao u politiku..a tom istom FTV-(koji radi na daljinski SDP-a) nije to dosad smetalo..neg sad iznose pred izbore malo..tako da ako je kriv radoncic imaju pravosudni organi i nek se tjeraju..
Gubiš se ko abdest :D
neozbiljno..da ne gubim vrijeme..ajmo dalje..
Koje to kandidate za predsjednika ima SBB? Zapravo koje članove ima, ja znam samo za utemeljitelja i Terzu?
mislim da si dovoljno rekao..kritikujes stranku kojoj znas samo dva clana..znaci ne poznajes uopste materiju o kojoj vodis raspravu..priznaj sebi da se ti pomalo gubis ko abdest ;)
_BaD_BoY

#1834 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by _BaD_BoY »

dupli..sorry
ikasin

#1835 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ikasin »

Neču vala nikad više glasat ni za ZLAJU ni TIHOG a ni za ostalu gamad koja je dosad bila.
Control panel

#1836 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Control panel »

ikasin wrote:Neču vala nikad više glasat ni za ZLAJU ni TIHOG a ni za ostalu gamad koja je dosad bila.
ma ja sto bi ti mozak zamarao za koga glasati, fino glasas za fahrA i rijesen problem. on ce te povesti u bolju buducnost a sa tobom i BiH. :-)

a za ovaj biser koji si napisao nisi se trebao ni registrovati.

i pise se neću
Skijash

#1837 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Skijash »

_BaD_BoY wrote:zasto da vjerujem da osoba koja ima bliske odnose sa reisom ima neki velikosrpski plan i slicna sranja..
To je nikakav argument, normalno je da će se pokušati sakriti iza Mustafine ahmedije, to je standardna praksa. Evo ti primjer iz istorije, ruski špijun.
"Sorge arrived in Yokohama on September 6, 1933 (i Radončić dolazi u BiH tek pred rat). He was warned by his spymaster not to have contact with the underground Japanese Communist Party or with the Soviet Embassy in Tokyo.

Officially, Sorge joined the Nazi party and became a German journalist in Tokyo (i Radončić se prodao kao novinar zaštitnik). In Tokyo, he came to work closely with the German embassy and ambassador Eugen Ott. He used the embassy for double-checking his information, having access to telegrams in Ott's office. He even had an affair with Frau Ott, proof that he was entirely trusted at the embassy (ne kažem da je Radončić otišao tako daleko da nekom u IZ-u tuca ženu, ali da je nekog u toj IZ mogao razoružati gestom kao što je milionski poklon, to je sasvim moguće), but the stress also increased his drinking."
I ja da želim uvjeriti Bošnjake u nešto što je loše po njih, prvo bih pokušao zadobiti njihovo povjerenje, poklonima Islamskoj Zajednici i hvalom Islamske Zajednice.
BiH-x

#1838 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by BiH-x »

_BaD_BoY wrote:ako se radoncic ispostavi losim izborom ja cu naredne izbore dati glas nekom drugom a njega odjebati kao sto sam odjebao i zlatku..a vecina vas ce i dalje biti clanovi SDA,SDP,i slicno jer ste se jednostavno vezali za neku opciju i po svaku cijenu nju branite bez obzira kakav skandal bio..
Ditto :thumbup: :dance:
luckylaka

#1839 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by luckylaka »

Control panel wrote:
pa bilo koga da ova glupa stranka predlozi za predsjednika ce proci. jer je nas narod glupa ovca i on ce uraditi sta reis kaze, odnosno poruci preko dzemata pred izbore, tj. glasat ce za ''onoga koji je ljepsi i govori strani jezik'. samo ne znam u slucaju scepe sta ce reci, da je lijep nije, da govori strani jezik ne govori, da je ko od brda odvaljen nije, da je najveci kriminalac e to jeste. :oops:
Ne interesuje me ni Fahro,Zlaja,Tihi i comp(isto sranj)samo bi zamolio,,Control panel,,kad drugi put napise da je,,nas narod glupa ovca,,da to pise u jednini.Dakle mozes napisati,,ja sam glupa ovca,, a nikako poistovjecivati narod sa ovcama.Ne ide.Nismo svi isti
BiH-x

#1840 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by BiH-x »

Necu glasati za covjeka koji pod ekonomskim razvojem smatra izdavanje prostorija u svojoj zgradi.
Necu glasati za covjeka koji Dodika smatra potencijalnim ekonomskim partnerom.
Necu glasati za covjeka koji u programskim ciljevima stranke pise da je BiH sekularna drzava, a kampanju mu vodi Reis ul-ulema.
Necu glasati za covjeka koji ce se boriti za prava Bosnjaka u zemljama regiona, jer smatram da politicari ove zemlje treba da prvo rijese nagomilane probleme u ovoj zemlji!
Necu glasati za covjeka koji obecava da ce napraviti programe za poticanje zaposljavanja, jer do sada ih je vec trebao imati spremne, pa nam ih prezentovati.
Necu glasati za stranku u cijem statutu pise:
Pa onda ne glasaj i gotova stvar. Ali ostavi druge da donose odluke za sebe. Moze? :)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1841 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Chmoljo »

luckylaka wrote:
Ne interesuje me ni Fahro,Zlaja,Tihi i comp(isto sranj)samo bi zamolio,,Control panel,,kad drugi put napise da je,,nas narod glupa ovca,,da to pise u jednini.Dakle mozes napisati,,ja sam glupa ovca,, a nikako poistovjecivati narod sa ovcama.Ne ide.Nismo svi isti
"sretni" da ti čuješ ono što i ja čujem svaki dan možda bi malo promjenio mišljenje po ovom pitanju. nije naš narod samo glupa ovca, nego je i nepismen, i što je još gore u većini je i polupismen. a to je najgore, kad misli da zna, a pojma nema...
Hypo-Alpe-Adria

#1842 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Hypo-Alpe-Adria »

Jeko Fahro? Valjda onaj vlasnik Avaza?

Jebi ti to. Drvite o njemu ima 77-78 stranica. Ima nekog vraga u njemu, dok ovoliko nabilavate.
Mog'o bi taj Fahro na izborima poslati Hareta u zasluženu penziju. On mi je nekako najklimaviji u tom žanru.
ikasin

#1843 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ikasin »

Zašto glasat za zlaju:

Zato što izdaje državne prostorije.
Zato što reketira uspješne kompanije.
Zato što hapsi boraćku populaciju i naše heroje.
Zato što voli da tepa dodiku.
Zato što voli da nevine šalje u Gvatanamo.
Ijoš 1000 zašto
Hypo-Alpe-Adria

#1844 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Hypo-Alpe-Adria »

ikasin wrote:Zašto glasat za zlaju:

Ijoš 1000 zašto
Imam osjećaj da ne voliš SDP.

To brato. Ni ja.

Kakav je ovaj Fahro?? Jeben neki tip, dok ovoliko nabilavaju o njemu.
Hoće li djeliti lovu i meso k'o Lijanović ili daje samo u starim novinama??
ikasin

#1845 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ikasin »

alternativni wrote:

Ijoš 1000 zašto
I ja imam osjecaj da ne volis SDP. :-D

Nisam ni clan ni simpatizer SDP-a, ako nemas konkretan odgovor na moje kritike Radoncicu, onda ne moras napadati nekoga ko nije tema ove rasprave.
Nevolim SDP a ni druge koji su na vlasti ,iako sam od 1990 bio član SDA. Tihi mi je zgadio SDA za sva vremena.
Fahru ne mogu kritikovati jer čovjek ni jedan dan nije bio na vlasti. Program mu je dobar a i ljudu u mom gradu koji su članovi te stranke su prva liga,a što je najvažnije ima puno mlade raje što smatram pozitivnim radi svoje djece.
A kad bih se ja pitao ja bih u ovoj zemlji uveo protektorat ili diktature jer nema demokratije u nesređenoj zemlji.
zonbirile

#1846 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

Ijoš 1000 zašto
---------------------------------------------------
zašto Tornjak ne može na listu

-zato što je bio sekretar OOSKJ u Titogradu,a M.Đukanović mu bio šef.Zna se ko je to mogao biti i ko je to dozvolio
-nema validmo državljanstvo BiH,jer je bio u braku kada je oženio bosanku i stekao državljanstvo
-nema formalno obrazovanje,sem srednje likovne škole u Nikšiću
-pod istragom je tužilaštva za pranje novca
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1847 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by -LIBERO- »

zonbirile wrote:

Ijoš 1000 zašto
---------------------------------------------------
zašto Tornjak ne može na listu

-zato što je bio sekretar OOSKJ u Titogradu,a M.Đukanović mu bio šef.Zna se ko je to mogao biti i ko je to dozvolio
-nema validmo državljanstvo BiH,jer je bio u braku kada je oženio bosanku i stekao državljanstvo
-nema formalno obrazovanje,sem srednje likovne škole u Nikšiću
-pod istragom je tužilaštva za pranje novca
Jel' fakat ovo troje uvecano istina???? :shock:
michio

#1848 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by michio »

Zna li Fahro crtati? :D
ikasin

#1849 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ikasin »

Tebi koda je Munja bio šef ili koda radiš u Sipi.
zonbirile

#1850 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

@libero
prvo je javno priznao neki dan na sudu
-Snježa Rakonjac,isto prezime kao i D.Jurišić,valjda je zato handri
-Sipa kontaktira Lihtenštajn i tajne račune
-ja i kodno ime mu bilo Ščepo

i otkud toliko iznenađenje,pa rat se uvijek vodi godinama prije i priprema,a tu je KOS bio aktivan.Pa sam tok pred rat,rat i poslije,kada poredaš kockice dobiješ fin mozaik i zato je zločin još gori-zločin prema svim ljudima BiH,Bošnjacima naročito.
Post Reply