Dres reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Koja marka za novi BH dress????

Poll ended at 31/07/2009 23:13

Umbro
17
9%
Le qoc sportif
17
9%
Hummel
4
2%
Nike
46
24%
Adidas
59
30%
Puma
26
13%
Kappa
12
6%
Lotto
2
1%
Legea
6
3%
Reebok
5
3%

Total votes: 194

fosil

#1826 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by fosil »

Kad lova bude iskljucivo savezu...
DonVito

#1827 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by DonVito »

antifascism wrote:
DonVito wrote:Legea je nas najmanji problem. Legea ima sasvim kvalitetnu opremu 8) a sto su se neki rodili u gacama Nike i Adidas otom potom ili kad mi neko kaze nece kupiti dres zato sto Legea a nije Nike, Adidas :lol: :oops:
Legea nas bruka i sramoti. Pa ni banana drzave ne lijepe dresove s celotejpom :-)

A da ne pricamo o tome da se par puta desilo da Dzeko izadje u jednim sorcem a Miske u drugim
Cuj sramoti i bruka nas Legea :lol: sta neces sve procitat kad bi nas najveci problem i bruka bila Legea bila bi nam puna šaka ponosa, koga da se stidimo zbog talijanske marke Legea da nije možda Grčke, Portugala, Platinija, Blatera :roll:

Ima jedan čiko sto prije tekme postavi na mjesto Dzeke i Misketa dres, stucne, sorc.
U nogometnom klubu Lyonu na tom mjestu radi jedan čiko kod od rodjena ne vidi ali.. 8)
antifascism

#1828 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by antifascism »

Reprezentacija je reklama drzavi. Ako ti mislis da je celotejp na dresovima dobra reklama za nasu drzavu... :run:

Mi smo jedina reprezentacija u Evropi bez zvanicnog dresa. Pametnom dosta.
DonVito

#1829 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by DonVito »

antifascism wrote:Reprezentacija je reklama drzavi. Ako ti mislis da je celotejp na dresovima dobra reklama za nasu drzavu... :run:

:lol:

Dabogda mi igrali uvijek kao sto igramo pod palicom Papeta najbolja reklama i uvijek imali igraca tipa Pjanic, Dzeko, Spahic, Miske itd.. a celotejp hmm pa ako pratis ligu petice ili LP vjerovatno si u hiljadu slucaja uocio kad nekom igracu odpadne slovo sa dresa tj. njegovog prvo ili zadnje slovo njegovo prezimena pa mu onda ljepe slova ili mu daju novi dres :lol: evo meni nampade kad se debelom Ronaldi i Cannavaru u Realu to desilo znaci reklama Real Madrid :oops: aahhh taj Adidas.
antifascism

#1830 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by antifascism »

DonVito wrote:
antifascism wrote:Reprezentacija je reklama drzavi. Ako ti mislis da je celotejp na dresovima dobra reklama za nasu drzavu... :run:

:lol:

Dabogda mi igrali uvijek kao sto igramo pod palicom Papeta najbolja reklama i uvijek imali igraca tipa Pjanic, Dzeko, Spahic, Miske itd.. a celotejp hmm pa ako pratis ligu petice ili LP vjerovatno si u hiljadu slucaja uocio kad nekom igracu odpadne slovo sa dresa tj. njegovog prvo ili zadnje slovo njegovo prezimena pa mu onda ljepe slova ili mu daju novi dres :lol: evo meni nampade kad se debelom Ronaldi i Cannavaru u Realu to desilo znaci reklama Real Madrid :oops: aahhh taj Adidas.
:-)

Il' si trol ili dijete od 10 godina. Da si pratio reprezentaciju prije nego sto smo otresli Lihtenstajn znao bi da smo par godina redovno igrali u dresovima sa celotejpom jer jebena Legea nije znala poslati dresove kakve FIFA/UEFA traze.

Ali eto ako nema veze, nemoramo nikada ni stadion graditi. Sve je super dok igramo kako igramo :skoljka:
Jazzy.ba

#1831 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Jazzy.ba »

Adidas nema nista sa slovima na dresu. On posalje cistu majicu, a klubovi rade print. Nasi reprezentativci su selotejpom lijepili logo legee jer nije uradjen po dimenzijama koje dozvoljava uefa, kakav amaterizam. Dogodine odjebat legeu i prihvatiti bilo koga drugog.
DonVito

#1832 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by DonVito »

Il' si trol ili dijete od 10 godina. Da si pratio reprezentaciju prije nego sto smo otresli Lihtenstajn znao bi da smo par godina redovno igrali u dresovima sa celotejpom jer jebena Legea nije znala poslati dresove kakve FIFA/UEFA traze.

Ali eto ako nema veze, nemoramo nikada ni stadion graditi. Sve je super dok igramo kako igramo
:roll: pa upitaj se jesi li ti djete od 10g.. pa Legea ti salje ono sto ti ovi iz saveza naruce, evo recimo imali taj problem Udinese i ostali klubovi pa rep. CG ?

Stadioni nam nisu livade kao što neki žele da prestave dok repka godisnje igra tri do četri tekme na domaćem terenu a na osam stadiona u PL ne moze se skupiti 10 000 duša sedmično.

Treba nam novi veliki stadion za repku :roll: a tribine malog BP posle repke.
Image
groove

#1833 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by groove »

macron pravi prelijepe dresove :D
DonVito

#1834 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by DonVito »

groove wrote:macron pravi prelijepe dresove :D
:thumbup: :thumbup: u buducnosti abd.
mevkobass

#1835 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by mevkobass »

Moja djeca i ja imamo opremu od Legee i nosimo je ne samo na utakmicu vec i u slobodno vrijeme.
Ali sam opet zato , ako od Puma , Nike , Adidas itd. , dobijemo bolji ugovor i uslove , da promjenimo sadasnjeg dobavljaca.
To je moj tim i moja drzava i moji Zmajevi, cak i kad bi Had obukli (ne daj boze :D )

Osim toga neko je za nas odabrao iz Legea kataloga dresove u nasim bojama , isto kako bi to bilo i kod ostalih.
Kod Barce, Hrvatske ili Portugala je isti materijal , samo su boje razlicite. Toliko o istim dresovima i modelima a razlicitim bojama.
5 0 5

#1836 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by 5 0 5 »

Jazzy.ba wrote:Adidas nema nista sa slovima na dresu. On posalje cistu majicu, a klubovi rade print. Nasi reprezentativci su selotejpom lijepili logo legee jer nije uradjen po dimenzijama koje dozvoljava uefa, kakav amaterizam. Dogodine odjebat legeu i prihvatiti bilo koga drugog.
zasto bilo kog drugog. treba poslusati sve ponude i izabrati najbolju. nasa reprezentacija nije vise 70+ na listi. siguran sam da sad mozemo izvuci dobar deal sa velikom firmom. kvalitetan dres + lijep dizajn. ako je nike onda nesto kao brazil, ili ako je adidas, nesto kao novi grcki dres. (bar se meni svidjaju).

Image

Image
irac300

#1837 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by irac300 »

Ovi su mi glavni tzv. ''kežualci''. ''K'o yebo marku, mi igramo, š'a će ti Nike, Adidas to ti je za šminkere frajeru...''

Eto svi budale i šminkeri pa uzeli adidas, nike, puma...jedino mi, Svazilend i Zimbabve svjetski kežualci. Znaš ti nas jebo ti nas. Živim za dan da otresemo ovo govno od opreme, pa makar se vratili na Patrick.
antifascism

#1838 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by antifascism »

DonVito wrote:

Ali eto ako nema veze, nemoramo nikada ni stadion graditi. Sve je super dok igramo kako igramo
:roll: pa upitaj se jesi li ti djete od 10g.. pa Legea ti salje ono sto ti ovi iz saveza naruce, evo recimo imali taj problem Udinese i ostali klubovi pa rep. CG ?
Eto savez ce crtati dresove :-)

Sto se tice drugih reprezentacija, neznam. Neznam jel Sjeverna Koreja i Zimbabwe koriste celotejp.
drugi_profil

#1839 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by drugi_profil »

Ama hebo vas celotejp.
naucite da to ne postoji nego se kaze selotejp (od brenda sellotape koji potice iz prve polovice 20. vijeka i bio je prva traka sa ljepilom na jednoj strani).
AmiĐa_Idriz

#1840 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

joj narode,ko da je bitno u čemu ćemo igrati,samo nek je nike ili adidas,i nek' je moćno i nek' je bijelo-plava boja,plava drugi i et' oni treći neka budu žuti..ali fakat,zar je bitno kakvi će dresovi biti ;)
drugi_profil

#1841 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by drugi_profil »

Ma mogu biti i bordo ili zeleni, sta fali... samo nek je Umbro. :D
AmiĐa_Idriz

#1842 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

ma kakav umbro kakav nike,ovoj bagri(ne mislim na igrače,neuzubillah već na narod) treba nešto ovako
Image
5 0 5

#1843 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by 5 0 5 »

evo ga jarane. nema ljepseg :)

Image
Edin H.

#1844 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Meni je vazno da potpisu ugovor sa domacom firmom, pa za koju god se odluce :oops:
AmiĐa_Idriz

#1845 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Edin H. wrote:Meni je vazno da potpisu ugovor sa domacom firmom, pa za koju god se odluce :oops:
Alma Ras :?
AmiĐa_Idriz

#1846 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Image
evo nešto za domaće :D
drugi_profil

#1847 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by drugi_profil »

505sCrtom wrote:evo ga jarane. nema ljepseg :)

Image
A đe ti je celotejp?
Jazzy.ba

#1848 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Jazzy.ba »

celotejp je na rukavu.
Antifriz+

#1849 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Antifriz+ »

Image

Fotomontaza 100% vidi se po kragni kako je kriva
AmiĐa_Idriz

#1850 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

Antifriz+ wrote:

Image

Fotomontaza 100% vidi se po kragni kako je kriva
i ono neofirno ubacio grb barce :oops:
Post Reply