Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- fosil
#1826 Re: Dres reprezentacije BiH
Kad lova bude iskljucivo savezu...
- DonVito
#1827 Re: Dres reprezentacije BiH
Cuj sramoti i bruka nas Legeaantifascism wrote:Legea nas bruka i sramoti. Pa ni banana drzave ne lijepe dresove s celotejpomDonVito wrote:Legea je nas najmanji problem. Legea ima sasvim kvalitetnu opremua sto su se neki rodili u gacama Nike i Adidas otom potom ili kad mi neko kaze nece kupiti dres zato sto Legea a nije Nike, Adidas
![]()
![]()
A da ne pricamo o tome da se par puta desilo da Dzeko izadje u jednim sorcem a Miske u drugim
Ima jedan čiko sto prije tekme postavi na mjesto Dzeke i Misketa dres, stucne, sorc.
U nogometnom klubu Lyonu na tom mjestu radi jedan čiko kod od rodjena ne vidi ali..
- antifascism
#1828 Re: Dres reprezentacije BiH
Reprezentacija je reklama drzavi. Ako ti mislis da je celotejp na dresovima dobra reklama za nasu drzavu...
Mi smo jedina reprezentacija u Evropi bez zvanicnog dresa. Pametnom dosta.
- DonVito
#1829 Re: Dres reprezentacije BiH
antifascism wrote:Reprezentacija je reklama drzavi. Ako ti mislis da je celotejp na dresovima dobra reklama za nasu drzavu...![]()
Dabogda mi igrali uvijek kao sto igramo pod palicom Papeta najbolja reklama i uvijek imali igraca tipa Pjanic, Dzeko, Spahic, Miske itd.. a celotejp hmm pa ako pratis ligu petice ili LP vjerovatno si u hiljadu slucaja uocio kad nekom igracu odpadne slovo sa dresa tj. njegovog prvo ili zadnje slovo njegovo prezimena pa mu onda ljepe slova ili mu daju novi dres
- antifascism
#1830 Re: Dres reprezentacije BiH
DonVito wrote:antifascism wrote:Reprezentacija je reklama drzavi. Ako ti mislis da je celotejp na dresovima dobra reklama za nasu drzavu...![]()
Mi smo jedina reprezentacija u Evropi bez zvanicnog dresa. Pametnom dosta.![]()
Dabogda mi igrali uvijek kao sto igramo pod palicom Papeta najbolja reklama i uvijek imali igraca tipa Pjanic, Dzeko, Spahic, Miske itd.. a celotejp hmm pa ako pratis ligu petice ili LP vjerovatno si u hiljadu slucaja uocio kad nekom igracu odpadne slovo sa dresa tj. njegovog prvo ili zadnje slovo njegovo prezimena pa mu onda ljepe slova ili mu daju novi dresevo meni nampade kad se debelom Ronaldi i Cannavaru u Realu to desilo znaci reklama Real Madrid
aahhh taj Adidas.
Il' si trol ili dijete od 10 godina. Da si pratio reprezentaciju prije nego sto smo otresli Lihtenstajn znao bi da smo par godina redovno igrali u dresovima sa celotejpom jer jebena Legea nije znala poslati dresove kakve FIFA/UEFA traze.
Ali eto ako nema veze, nemoramo nikada ni stadion graditi. Sve je super dok igramo kako igramo
- Jazzy.ba
#1831 Re: Dres reprezentacije BiH
Adidas nema nista sa slovima na dresu. On posalje cistu majicu, a klubovi rade print. Nasi reprezentativci su selotejpom lijepili logo legee jer nije uradjen po dimenzijama koje dozvoljava uefa, kakav amaterizam. Dogodine odjebat legeu i prihvatiti bilo koga drugog.
- DonVito
#1832 Re: Dres reprezentacije BiH
Il' si trol ili dijete od 10 godina. Da si pratio reprezentaciju prije nego sto smo otresli Lihtenstajn znao bi da smo par godina redovno igrali u dresovima sa celotejpom jer jebena Legea nije znala poslati dresove kakve FIFA/UEFA traze.
Ali eto ako nema veze, nemoramo nikada ni stadion graditi. Sve je super dok igramo kako igramo
Stadioni nam nisu livade kao što neki žele da prestave dok repka godisnje igra tri do četri tekme na domaćem terenu a na osam stadiona u PL ne moze se skupiti 10 000 duša sedmično.
Treba nam novi veliki stadion za repku

-
groove
#1833 Re: Dres reprezentacije BiH
macron pravi prelijepe dresove 
- DonVito
#1834 Re: Dres reprezentacije BiH
groove wrote:macron pravi prelijepe dresove
- mevkobass
#1835 Re: Dres reprezentacije BiH
Moja djeca i ja imamo opremu od Legee i nosimo je ne samo na utakmicu vec i u slobodno vrijeme.
Ali sam opet zato , ako od Puma , Nike , Adidas itd. , dobijemo bolji ugovor i uslove , da promjenimo sadasnjeg dobavljaca.
To je moj tim i moja drzava i moji Zmajevi, cak i kad bi Had obukli (ne daj boze
)
Osim toga neko je za nas odabrao iz Legea kataloga dresove u nasim bojama , isto kako bi to bilo i kod ostalih.
Kod Barce, Hrvatske ili Portugala je isti materijal , samo su boje razlicite. Toliko o istim dresovima i modelima a razlicitim bojama.
Ali sam opet zato , ako od Puma , Nike , Adidas itd. , dobijemo bolji ugovor i uslove , da promjenimo sadasnjeg dobavljaca.
To je moj tim i moja drzava i moji Zmajevi, cak i kad bi Had obukli (ne daj boze
Osim toga neko je za nas odabrao iz Legea kataloga dresove u nasim bojama , isto kako bi to bilo i kod ostalih.
Kod Barce, Hrvatske ili Portugala je isti materijal , samo su boje razlicite. Toliko o istim dresovima i modelima a razlicitim bojama.
-
5 0 5
#1836 Re: Dres reprezentacije BiH
zasto bilo kog drugog. treba poslusati sve ponude i izabrati najbolju. nasa reprezentacija nije vise 70+ na listi. siguran sam da sad mozemo izvuci dobar deal sa velikom firmom. kvalitetan dres + lijep dizajn. ako je nike onda nesto kao brazil, ili ako je adidas, nesto kao novi grcki dres. (bar se meni svidjaju).Jazzy.ba wrote:Adidas nema nista sa slovima na dresu. On posalje cistu majicu, a klubovi rade print. Nasi reprezentativci su selotejpom lijepili logo legee jer nije uradjen po dimenzijama koje dozvoljava uefa, kakav amaterizam. Dogodine odjebat legeu i prihvatiti bilo koga drugog.

- irac300
#1837 Re: Dres reprezentacije BiH
Ovi su mi glavni tzv. ''kežualci''. ''K'o yebo marku, mi igramo, š'a će ti Nike, Adidas to ti je za šminkere frajeru...''
Eto svi budale i šminkeri pa uzeli adidas, nike, puma...jedino mi, Svazilend i Zimbabve svjetski kežualci. Znaš ti nas jebo ti nas. Živim za dan da otresemo ovo govno od opreme, pa makar se vratili na Patrick.
Eto svi budale i šminkeri pa uzeli adidas, nike, puma...jedino mi, Svazilend i Zimbabve svjetski kežualci. Znaš ti nas jebo ti nas. Živim za dan da otresemo ovo govno od opreme, pa makar se vratili na Patrick.
- antifascism
#1838 Re: Dres reprezentacije BiH
Eto savez ce crtati dresoveDonVito wrote:Il' si trol ili dijete od 10 godina. Da si pratio reprezentaciju prije nego sto smo otresli Lihtenstajn znao bi da smo par godina redovno igrali u dresovima sa celotejpom jer jebena Legea nije znala poslati dresove kakve FIFA/UEFA traze.
Ali eto ako nema veze, nemoramo nikada ni stadion graditi. Sve je super dok igramo kako igramopa upitaj se jesi li ti djete od 10g.. pa Legea ti salje ono sto ti ovi iz saveza naruce, evo recimo imali taj problem Udinese i ostali klubovi pa rep. CG ?
Sto se tice drugih reprezentacija, neznam. Neznam jel Sjeverna Koreja i Zimbabwe koriste celotejp.
-
drugi_profil
#1839 Re: Dres reprezentacije BiH
Ama hebo vas celotejp.
naucite da to ne postoji nego se kaze selotejp (od brenda sellotape koji potice iz prve polovice 20. vijeka i bio je prva traka sa ljepilom na jednoj strani).
naucite da to ne postoji nego se kaze selotejp (od brenda sellotape koji potice iz prve polovice 20. vijeka i bio je prva traka sa ljepilom na jednoj strani).
- AmiĐa_Idriz
#1840 Re: Dres reprezentacije BiH
joj narode,ko da je bitno u čemu ćemo igrati,samo nek je nike ili adidas,i nek' je moćno i nek' je bijelo-plava boja,plava drugi i et' oni treći neka budu žuti..ali fakat,zar je bitno kakvi će dresovi biti 
-
drugi_profil
#1841 Re: Dres reprezentacije BiH
Ma mogu biti i bordo ili zeleni, sta fali... samo nek je Umbro. 
- AmiĐa_Idriz
#1842 Re: Dres reprezentacije BiH
ma kakav umbro kakav nike,ovoj bagri(ne mislim na igrače,neuzubillah već na narod) treba nešto ovako

-
5 0 5
#1843 Re: Dres reprezentacije BiH
evo ga jarane. nema ljepseg

- Edin H.
#1844 Re: Dres reprezentacije BiH
Meni je vazno da potpisu ugovor sa domacom firmom, pa za koju god se odluce 
- AmiĐa_Idriz
#1845 Re: Dres reprezentacije BiH
Alma RasEdin H. wrote:Meni je vazno da potpisu ugovor sa domacom firmom, pa za koju god se odluce
- AmiĐa_Idriz
#1846 Re: Dres reprezentacije BiH

evo nešto za domaće
-
drugi_profil
#1847 Re: Dres reprezentacije BiH
A đe ti je celotejp?505sCrtom wrote:evo ga jarane. nema ljepseg![]()
- Jazzy.ba
#1848 Re: Dres reprezentacije BiH
celotejp je na rukavu.
- Antifriz+
#1849 Re: Dres reprezentacije BiH
505sCrtom wrote:evo ga jarane. nema ljepseg![]()
Fotomontaza 100% vidi se po kragni kako je kriva
- AmiĐa_Idriz
#1850 Re: Dres reprezentacije BiH
i ono neofirno ubacio grb barceAntifriz+ wrote:505sCrtom wrote:evo ga jarane. nema ljepseg![]()
Fotomontaza 100% vidi se po kragni kako je kriva