Uzivaj slobodno, prostran net, ne zamaram se ja.mamurni renoir wrote:Odgovor je u skladu s ocekivanjima, tuzan i priglup.
Mirza Teletovic all about
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jasko_ba
#1826 Re: Mirza Teletovic all about
-
mamurni renoir
#1827 Re: Mirza Teletovic all about
Nisi ti problem ovdje, niti je ovo neki atak na tebe. Tvoj odgovor je bio jedan od posljednjih u nizu koji je stvarno besmislen zato sam tebe i citirao. Zasto moramo uvijek uzdizati vlastite igrace ako za to nemamo podlogu u stvarnosti? Dvije-tri utakmice u kojima je ubacio 10 koseva (a igrao je preko 20 minuta) nisu zaista nikakav pokazatelj kvalitete.jasko_ba wrote:Uzivaj slobodno, prostran net, ne zamaram se ja.mamurni renoir wrote:Odgovor je u skladu s ocekivanjima, tuzan i priglup.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1828 Re: Mirza Teletovic all about
Odlicno sto si odgovorio. Samo, prica ti je suplja. Stvarno mislis da su Netsi doveli Mirzu za 10 minuta i da popunjava roster? Koji su to Mirzini nedostaci da bi bio vrhunski kosarkas u NBA? Ne znam ko poredi Mirzu sa Drazenom, mozda sto je i Drazen dobijao malo minuta, ostalo je irelevantno, smijesno za pricati.mamurni renoir wrote:Registrovao sam se jer citam odavno pdf Kosarka i ovo vise nisam mogao podnijeti. Nasem covjeku je uvijek neko drugi kriv. Uvijek ga neko sprjecava da napravi karijeru, da pokaze sta zna, u ovom slucaju da postane valjda najbolji bijeli igrac poslije Larry Bird-aTomahawk11 wrote:Neki se registruju samo da bi popljuvali![]()
Ako je ovom gospodinu sto vodi Netse ovo vrhunac trenerskog rada, odmah neka prestane. Svaka ozbiljnija ekipa ih razbije ko levate. Znaci, u play offu nemaju sta traziti.
Al hajd, bitno je da Mirza nema veze....a da imaju neki struĆnjaci kojima su biseri mudrosti po forumima vrhunac dodira sa sportom. E, bas tugo bosanska.....
Nego, struĆnjaci, jel Mirza dobio pravu priliku? Je li odigrao toliko utakmica, imao toliku minutazu da se moze srati po njemu kako je propali slucaj sto se tice NBA?
Da cujem neki smislen odgovor, a da nije 'ta ce Mirza i tog tipa. Pustite mi i to rookie, ko da mu je 20, pa treba 2 sezone da pocne igrati. Ne rekose li suigraci da pravi cuda na treninzima? To se ne moze za 4 minute koliko igra u posljednje vrijeme. Garantujem da slabiji rookie igraju vise od njega. Kardashian nije zdrava konkurencija, on je zapravo nikakva konkurencija. Trener da ima jasnu rotaciju, ne bi u imao 4 cetvorke u rotacijiAl i za to je izgleda Mirza kriv.
. Mirza je solidan igrac, za Europu cak i odlican. Ali europska i NBA kosarka su nebo i zemlja. Ovdje je samo jedan od desetina, stotina prosjecnih igraca koji su tu da popune roster, igraju nekih desetak minuta po utakmici, ne grijese puno ali i ne donose neku prevagu i to je to. Mirza koji mi je nas najdrazi igrac ima previse nedostataka da bi mogao biti vrhunski kosarkas u NBA. Vidim neki ga porede i s Petrovicem i njegovom prvom sezonom. Petrovic je najbolji igrac kojeg je loptanje pod obrucima na ovim prostorima ikad vidjelo i stvarno je uvreda porediti ga s Teletovicem. Ne sumnjam da ce Mirza dobiti vise prilike iduce sezone i da ce imati bolje brojke nego sada, ali on nikada nece biti jedan od glavnih igraca bilo koje NBA ekipe, jednostavno nije kapacitet za takvo sto.
Nemoj mi price ''jednostavno nije kapacitet''? Daj argumente, sto nije kapacitet? Ja sam ubijedjen u suprotno, ako dobije priliku, da ce biti bar iznadprosjecan NBA igrac, a mozda i nesto vise.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1829 Re: Mirza Teletovic all about
Koje su to utakmice? U jedinoj u kojoj je dobio 22 minute je bio igrac utakmice. I nisu ga Bosnje proglasile igracem utakmice, tako da....i smanji jos malo to, nije 10, po pola kosa je ubacivaomamurni renoir wrote:Nisi ti problem ovdje, niti je ovo neki atak na tebe. Tvoj odgovor je bio jedan od posljednjih u nizu koji je stvarno besmislen zato sam tebe i citirao. Zasto moramo uvijek uzdizati vlastite igrace ako za to nemamo podlogu u stvarnosti? Dvije-tri utakmice u kojima je ubacio 10 koseva (a igrao je preko 20 minuta) nisu zaista nikakav pokazatelj kvalitete.jasko_ba wrote:Uzivaj slobodno, prostran net, ne zamaram se ja.mamurni renoir wrote:Odgovor je u skladu s ocekivanjima, tuzan i priglup.
-
mamurni renoir
#1830 Re: Mirza Teletovic all about
Ono kad je dao 14 poena, igrao je pola utakmice. 14 poena jeste solidan ucinak ali nista specijalno ako uzmemo u obzir odigrane minute. Niko ne kaze da je Mirza los igrac, vec da nije tako dobar kako bi ga neki htjeli predstaviti.Tomahawk11 wrote:Koje su to utakmice? U jedinoj u kojoj je dobio 22 minute je bio igrac utakmice. I nisu ga Bosnje proglasile igracem utakmice, tako da....i smanji jos malo to, nije 10, po pola kosa je ubacivaomamurni renoir wrote: Nisi ti problem ovdje, niti je ovo neki atak na tebe. Tvoj odgovor je bio jedan od posljednjih u nizu koji je stvarno besmislen zato sam tebe i citirao. Zasto moramo uvijek uzdizati vlastite igrace ako za to nemamo podlogu u stvarnosti? Dvije-tri utakmice u kojima je ubacio 10 koseva (a igrao je preko 20 minuta) nisu zaista nikakav pokazatelj kvalitete.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1831 Re: Mirza Teletovic all about
Pa eto da ne gledamo samo poene, kakva je bila ostala statistika na toj utakmici? Nije valjda bio igrac utakmice zbog 14 poena?mamurni renoir wrote:Ono kad je dao 14 poena, igrao je pola utakmice. 14 poena jeste solidan ucinak ali nista specijalno ako uzmemo u obzir odigrane minute. Niko ne kaze da je Mirza los igrac, vec da nije tako dobar kako bi ga neki htjeli predstaviti.Tomahawk11 wrote:Koje su to utakmice? U jedinoj u kojoj je dobio 22 minute je bio igrac utakmice. I nisu ga Bosnje proglasile igracem utakmice, tako da....i smanji jos malo to, nije 10, po pola kosa je ubacivaomamurni renoir wrote: Nisi ti problem ovdje, niti je ovo neki atak na tebe. Tvoj odgovor je bio jedan od posljednjih u nizu koji je stvarno besmislen zato sam tebe i citirao. Zasto moramo uvijek uzdizati vlastite igrace ako za to nemamo podlogu u stvarnosti? Dvije-tri utakmice u kojima je ubacio 10 koseva (a igrao je preko 20 minuta) nisu zaista nikakav pokazatelj kvalitete.
-
mamurni renoir
#1832 Re: Mirza Teletovic all about
Zasto ga ne bi doveli samo za 10 minuta? Niti on ima neki basnoslovni ugovor, niti je medijski popularan pa da bi morao igrati. On je tu da zacepi rupe, odmori najvaznije igrace i to je u biti to. Bilo je dosta poredjenja s Drazenom, kao i jedan i drugi nisu dobili priliku. Drazen je budimo realni druga dimenzija.Tomahawk11 wrote:Odlicno sto si odgovorio. Samo, prica ti je suplja. Stvarno mislis da su Netsi doveli Mirzu za 10 minuta i da popunjava roster? Koji su to Mirzini nedostaci da bi bio vrhunski kosarkas u NBA? Ne znam ko poredi Mirzu sa Drazenom, mozda sto je i Drazen dobijao malo minuta, ostalo je irelevantno, smijesno za pricati.mamurni renoir wrote:Registrovao sam se jer citam odavno pdf Kosarka i ovo vise nisam mogao podnijeti. Nasem covjeku je uvijek neko drugi kriv. Uvijek ga neko sprjecava da napravi karijeru, da pokaze sta zna, u ovom slucaju da postane valjda najbolji bijeli igrac poslije Larry Bird-aTomahawk11 wrote:Neki se registruju samo da bi popljuvali![]()
Ako je ovom gospodinu sto vodi Netse ovo vrhunac trenerskog rada, odmah neka prestane. Svaka ozbiljnija ekipa ih razbije ko levate. Znaci, u play offu nemaju sta traziti.
Al hajd, bitno je da Mirza nema veze....a da imaju neki struĆnjaci kojima su biseri mudrosti po forumima vrhunac dodira sa sportom. E, bas tugo bosanska.....
Nego, struĆnjaci, jel Mirza dobio pravu priliku? Je li odigrao toliko utakmica, imao toliku minutazu da se moze srati po njemu kako je propali slucaj sto se tice NBA?
Da cujem neki smislen odgovor, a da nije 'ta ce Mirza i tog tipa. Pustite mi i to rookie, ko da mu je 20, pa treba 2 sezone da pocne igrati. Ne rekose li suigraci da pravi cuda na treninzima? To se ne moze za 4 minute koliko igra u posljednje vrijeme. Garantujem da slabiji rookie igraju vise od njega. Kardashian nije zdrava konkurencija, on je zapravo nikakva konkurencija. Trener da ima jasnu rotaciju, ne bi u imao 4 cetvorke u rotacijiAl i za to je izgleda Mirza kriv.
. Mirza je solidan igrac, za Europu cak i odlican. Ali europska i NBA kosarka su nebo i zemlja. Ovdje je samo jedan od desetina, stotina prosjecnih igraca koji su tu da popune roster, igraju nekih desetak minuta po utakmici, ne grijese puno ali i ne donose neku prevagu i to je to. Mirza koji mi je nas najdrazi igrac ima previse nedostataka da bi mogao biti vrhunski kosarkas u NBA. Vidim neki ga porede i s Petrovicem i njegovom prvom sezonom. Petrovic je najbolji igrac kojeg je loptanje pod obrucima na ovim prostorima ikad vidjelo i stvarno je uvreda porediti ga s Teletovicem. Ne sumnjam da ce Mirza dobiti vise prilike iduce sezone i da ce imati bolje brojke nego sada, ali on nikada nece biti jedan od glavnih igraca bilo koje NBA ekipe, jednostavno nije kapacitet za takvo sto.
Nemoj mi price ''jednostavno nije kapacitet''? Daj argumente, sto nije kapacitet? Ja sam ubijedjen u suprotno, ako dobije priliku, da ce biti bar iznadprosjecan NBA igrac, a mozda i nesto vise.
Nije kapacitet. Ne zna igrati odbranu ispada svako malo, fizicki je slabiji cak i od mnogo nizih igraca, igra u napadu mu se svodi na sutiranje trojki. To je otprilike to. Istina je da on odlicno sutira trojke ali ni bolji trojkasi od njega nisu samo na tome mogli izgraditi vrhunsku NBA karijeru (recimo slucaj Carlosa Navarra). Ako dodamo da nije pretjerano inteligentan igrac koji bi te nedostatke mogao nadomjestiti mozgom i pravovremenim reakcijama sta dobijamo? Solidnog sutera i to je to. Premalo brate za NBA, premalo.
-
mamurni renoir
#1833 Re: Mirza Teletovic all about
Kada je proglasen igracem utakmice imao je 10 poena i 3-4 skoka, nije ni meni najjasnije kako je proglasen igracem utakmice.Tomahawk11 wrote:Pa eto da ne gledamo samo poene, kakva je bila ostala statistika na toj utakmici? Nije valjda bio igrac utakmice zbog 14 poena?mamurni renoir wrote: Ono kad je dao 14 poena, igrao je pola utakmice. 14 poena jeste solidan ucinak ali nista specijalno ako uzmemo u obzir odigrane minute. Niko ne kaze da je Mirza los igrac, vec da nije tako dobar kako bi ga neki htjeli predstaviti.
- jasko_ba
#1834 Re: Mirza Teletovic all about
Dosao je u najgoru mogucu ekipu, koja je prije sezone skoro pa planirale finale konferencije. Na kraju je ispalo da ne znaju sta ce sa sobom i u svemu tome je se mirza potrefio, ni kriv ni duzan, da trpi do kraja. Bilo koja druga ekipa i ubjedjen sam da bi procvjetao kao nikad. Jednom Aleksey Shvedu je sve ispalo kako treba u Minesoti, mislis da mirza ne bi isto dozivio?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1835 Re: Mirza Teletovic all about
Slozio bih se za to da nema hrabrosti za igru pod kosem. Ne bih se slozio da Mirza to ne zna igrati, mislim da je ovdje slucaj manjak samopouzdanja, tu se vracamo na onaj manjak minuta.
Ja sam ubijedjen da Mirza igra bolju odbranu nego sto se to ovdje potencira. Eto niko nikad ne ispadne, samo Mirza ispada ko magarac?? Ja bih samo uzeo statistiku sa dvije utakmice na kojima je najvise igrao, tu imamo i defanzivnih i ofanzivnih skokova i asistencija i ukradenih i blokada, jedino ta napadacka igra u reketu nije funkiconsala.
Jos jednom, sta ono rekose njegovi suigraci, da Mirza cini cuda na treninzima. Nisam siguran da je toliko glup i limitiran da ima jedno lice za treninge, a da je sasvim drugi igrac na utakmicama.
Mirza je nas najbolji igrac. Ako on ne valja i ako je toliko los, kakvi su nam ostali?
Ja sam ubijedjen da Mirza igra bolju odbranu nego sto se to ovdje potencira. Eto niko nikad ne ispadne, samo Mirza ispada ko magarac?? Ja bih samo uzeo statistiku sa dvije utakmice na kojima je najvise igrao, tu imamo i defanzivnih i ofanzivnih skokova i asistencija i ukradenih i blokada, jedino ta napadacka igra u reketu nije funkiconsala.
Jos jednom, sta ono rekose njegovi suigraci, da Mirza cini cuda na treninzima. Nisam siguran da je toliko glup i limitiran da ima jedno lice za treninge, a da je sasvim drugi igrac na utakmicama.
Mirza je nas najbolji igrac. Ako on ne valja i ako je toliko los, kakvi su nam ostali?
-
SaPnA
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1837 Re: Mirza Teletovic all about
mamurni renoir wrote:Kada je proglasen igracem utakmice imao je 10 poena i 3-4 skoka, nije ni meni najjasnije kako je proglasen igracem utakmice.Tomahawk11 wrote:Pa eto da ne gledamo samo poene, kakva je bila ostala statistika na toj utakmici? Nije valjda bio igrac utakmice zbog 14 poena?mamurni renoir wrote: Ono kad je dao 14 poena, igrao je pola utakmice. 14 poena jeste solidan ucinak ali nista specijalno ako uzmemo u obzir odigrane minute. Niko ne kaze da je Mirza los igrac, vec da nije tako dobar kako bi ga neki htjeli predstaviti.
Evo ti statistika. Nemoj mu bar umanjivatiBy Opponent GP MIN FGM-FGA FG% 3PM-3PA 3P% FTM-FTA FT% OR DR REB AST BLK STL PF TO PTS
vs. Sacramento 1 21.0 5.0-10.0 .500 2.0-5.0 .400 2.0-2.0 1.000 5.0 1.0 6.0 2.0 2.0 0.0 3.0 0.0 14.0
-
mamurni renoir
#1838 Re: Mirza Teletovic all about
To vec spada u podrucje sta bi bilo kad bi bilo. Mozda bi mu stvarno cvjetale ruze, mozda bi imao prosjek od 13-14 poena po susretu, a mozda bi prosao jos gore. To jednostavno ne mozemo znati. Shved je pokazao iznimnu sposobnost prilagodbe na NBA kosarku, a da ne napominjem da je daleko inteligentniji igrac od Teletovica. Uostalom dominacija u europskoj kosarci (koju je Mirza iskazivao u Tau ceramici) ne znaci da ce se to nastaviti i u NBA. Najcesce se i ne nastavi.jasko_ba wrote:Dosao je u najgoru mogucu ekipu, koja je prije sezone skoro pa planirale finale konferencije. Na kraju je ispalo da ne znaju sta ce sa sobom i u svemu tome je se mirza potrefio, ni kriv ni duzan, da trpi do kraja. Bilo koja druga ekipa i ubjedjen sam da bi procvjetao kao nikad. Jednom Aleksey Shvedu je sve ispalo kako treba u Minesoti, mislis da mirza ne bi isto dozivio?
-
mamurni renoir
#1839 Re: Mirza Teletovic all about
Mislio sam na utakmicu s Torontom cini mi se. Tada je postigao 10 poena i ima par skokova. Sve u svemu solidan ucinak.Tomahawk11 wrote:mamurni renoir wrote: Kada je proglasen igracem utakmice imao je 10 poena i 3-4 skoka, nije ni meni najjasnije kako je proglasen igracem utakmice.Evo ti statistika. Nemoj mu bar umanjivatiBy Opponent GP MIN FGM-FGA FG% 3PM-3PA 3P% FTM-FTA FT% OR DR REB AST BLK STL PF TO PTS
vs. Sacramento 1 21.0 5.0-10.0 .500 2.0-5.0 .400 2.0-2.0 1.000 5.0 1.0 6.0 2.0 2.0 0.0 3.0 0.0 14.0
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1840 Re: Mirza Teletovic all about
Shved je dobio priliku. Mirza nije. Kako ih onda uporedjivati?mamurni renoir wrote:To vec spada u podrucje sta bi bilo kad bi bilo. Mozda bi mu stvarno cvjetale ruze, mozda bi imao prosjek od 13-14 poena po susretu, a mozda bi prosao jos gore. To jednostavno ne mozemo znati. Shved je pokazao iznimnu sposobnost prilagodbe na NBA kosarku, a da ne napominjem da je daleko inteligentniji igrac od Teletovica. Uostalom dominacija u europskoj kosarci (koju je Mirza iskazivao u Tau ceramici) ne znaci da ce se to nastaviti i u NBA. Najcesce se i ne nastavi.jasko_ba wrote:Dosao je u najgoru mogucu ekipu, koja je prije sezone skoro pa planirale finale konferencije. Na kraju je ispalo da ne znaju sta ce sa sobom i u svemu tome je se mirza potrefio, ni kriv ni duzan, da trpi do kraja. Bilo koja druga ekipa i ubjedjen sam da bi procvjetao kao nikad. Jednom Aleksey Shvedu je sve ispalo kako treba u Minesoti, mislis da mirza ne bi isto dozivio?
-
Mr. Brightside
#1841 Re: Mirza Teletovic all about
odjeb je lansiran 
-
spacek
#1842 Re: Mirza Teletovic all about
...
Last edited by spacek on 23/04/2016 12:59, edited 2 times in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1843 Re: Mirza Teletovic all about
A, na ovo mislis:mamurni renoir wrote:Mislio sam na utakmicu s Torontom cini mi se. Tada je postigao 10 poena i ima par skokova. Sve u svemu solidan ucinak.Tomahawk11 wrote:mamurni renoir wrote: Kada je proglasen igracem utakmice imao je 10 poena i 3-4 skoka, nije ni meni najjasnije kako je proglasen igracem utakmice.Evo ti statistika. Nemoj mu bar umanjivatiBy Opponent GP MIN FGM-FGA FG% 3PM-3PA 3P% FTM-FTA FT% OR DR REB AST BLK STL PF TO PTS
Ja ovdje vidim dobar all round ucinak.Teletovic, in his first action since Jan. 8 after missing two games with the flu, scored 10 points and added 4 rebounds, 3 assists, a block, a steal and nonstop energy (legs and lips) off the bench, helping the Nets beat the Toronto Raptors, 113-106, at Barclays Center.
-
mamurni renoir
#1844 Re: Mirza Teletovic all about
I u Europi je igru bazirao vecinom na sutevima sa distance. Naravno malo cesce je ulazio pod kos nego sada. Sada mu se igra sastoji bukvalno od toga da odbrana negdje pukne, ostane sam na trici i suta. Ako udje super, ako ne jebaji ga. To je neozbiljna i limitirana igra. Takvih igraca imas koliko hoces (recimo Kapono mada ne igraju istu poziciju). Ne znam u cemu je problem, samopouzdanje to svakako ne bi trebalo biti, jer on nije neko ko je tek izasao s koledza vec prekaljeni igrac sa nekoliko odlicnih sezona iza sebe. Treninzi su jedno, utakmice nesto sasvim drugo. Ko god se malo ozbiljnije bavio sportom to zna. Sam sam vidjao igrace koji na treninzima pogadjaju bukvalno sve, da ih ne gledas na tekmama rekao bi da se radi o novom Rej Alenu. Ali kad dodje utakmica noge kao da su od stakla, ruka drhti, lopta jedva pogadja obruc. A opet imas ljudi koji na treningu ne briljiraju ali zato je svaka utakmica njihova. Trening nije nikakav pokazatelj.Tomahawk11 wrote:Slozio bih se za to da nema hrabrosti za igru pod kosem. Ne bih se slozio da Mirza to ne zna igrati, mislim da je ovdje slucaj manjak samopouzdanja, tu se vracamo na onaj manjak minuta.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1845 Re: Mirza Teletovic all about
spacek wrote:da bi se ocjenilo je li se teletovic prilagodio nba ili nije i da li je on tog kalibra neovisno kakav je bio u evropi, potrebno je da odigra minimalno 5 utakmica preko 25min da bi se nesto konkretno vidjelo.
ove minute na kapaljku 3 do 5min i nekad 7-8min je nedovoljno i najstrucnijem oku da ocjeni kvalitete igraca!
-
mamurni renoir
#1846 Re: Mirza Teletovic all about
Shved se dobrim igrama izborio za svoju priliku, niko mu je nije poklonio. Ne shvacate da NBA nije nasa kukuruz liga gdje se preko stele dobija mjesto u timu. To su prije svega firme kojima je uspjeh i zarada najveci motiv. Ako ce Mirza donijeti taj uspjeh ne vidim razlog da ga ignorisu. Valjda trener najbolje zna cime raspolaze i kakve igrace ima.Tomahawk11 wrote:Shved je dobio priliku. Mirza nije. Kako ih onda uporedjivati?mamurni renoir wrote:To vec spada u podrucje sta bi bilo kad bi bilo. Mozda bi mu stvarno cvjetale ruze, mozda bi imao prosjek od 13-14 poena po susretu, a mozda bi prosao jos gore. To jednostavno ne mozemo znati. Shved je pokazao iznimnu sposobnost prilagodbe na NBA kosarku, a da ne napominjem da je daleko inteligentniji igrac od Teletovica. Uostalom dominacija u europskoj kosarci (koju je Mirza iskazivao u Tau ceramici) ne znaci da ce se to nastaviti i u NBA. Najcesce se i ne nastavi.jasko_ba wrote:Dosao je u najgoru mogucu ekipu, koja je prije sezone skoro pa planirale finale konferencije. Na kraju je ispalo da ne znaju sta ce sa sobom i u svemu tome je se mirza potrefio, ni kriv ni duzan, da trpi do kraja. Bilo koja druga ekipa i ubjedjen sam da bi procvjetao kao nikad. Jednom Aleksey Shvedu je sve ispalo kako treba u Minesoti, mislis da mirza ne bi isto dozivio?
-
mamurni renoir
#1847 Re: Mirza Teletovic all about
Da bi igrao moras zasluziti. Ovaj tvoj rezon nema smisla. Onda bi gotovo svaki solidni igrac u Europi mogao reci da nije dobio pravu priliku a da ima kvalitet za NBA.spacek wrote:da bi se ocjenilo je li se teletovic prilagodio nba ili nije i da li je on tog kalibra neovisno kakav je bio u evropi, potrebno je da odigra minimalno 5 utakmica preko 25min da bi se nesto konkretno vidjelo.
ove minute na kapaljku 3 do 5min i nekad 7-8min je nedovoljno i najstrucnijem oku da ocjeni kvalitete igraca!
-
spacek
#1848 Re: Mirza Teletovic all about
...
Last edited by spacek on 23/04/2016 12:59, edited 2 times in total.
- jasko_ba
#1849 Re: Mirza Teletovic all about
Znaci, Mirza mora glumiti Jamesa i Brajanta za 5-6 minuta igre, da sve ubaci, uhvati, asistira i sta vec ne?
I sam Shved je imao 1/8 ili 2/10 sut iz igre za 20 minuta igre, al mu se ovaj nije osvecivao, pa ga drzao naredne 4 na klupi? Pa nijedan igrac to ne bi mogao izdrzati
I sam Shved je imao 1/8 ili 2/10 sut iz igre za 20 minuta igre, al mu se ovaj nije osvecivao, pa ga drzao naredne 4 na klupi? Pa nijedan igrac to ne bi mogao izdrzati
-
mamurni renoir
#1850 Re: Mirza Teletovic all about
Sama premisa da trener drzi na klupi odlicnog igraca i ne da mu da igra, te zbog toga gubi utakmice je suluda. Kojem je to treneru u interesu da gubi utakmice i tako svoju poziciju dovodi u neizvjesnost? Halo