Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nemam fotku, al jutros oko 9.30 vidio sam jedno od rijetko dobrih parkiranja.
ostavio ga hadžo, neku trulju od kombija, u krajnjoj lijevoj traci, prije samog skretanja u vrazovu,
da bi neko skrenuo u vrazovu mora iz srednje trake, auto prazno, a drot sa rokovnikom stoji pored i čeka, dao bi sto maraka samo da mi je čuti njihov dijalog kad se šofer pojavi
ja ako nekoga ne ubijem u BBI nece niko.... zar je toliki problem kad krenes, platiti parking pa onda fino sjesti u auto, i izaci iz garaze, ali jok papak Hebeni, udje u auto isparkira se ostavi auto na sred trake, blokira komplet garazu ode da plati i onda lagano izadje
neku vece sam usla i bukvalno mi je trebalo pola sata da dodjem do drugog nivoa da se uparkiram, jer je 25 takvih papaka apsolutno sve blokiralo, i ne mozes ni naprijed ni nazad od njih
Dile wrote:ja ako nekoga ne ubijem u BBI nece niko.... zar je toliki problem kad krenes, platiti parking pa onda fino sjesti u auto, i izaci iz garaze, ali jok papak Hebeni, udje u auto isparkira se ostavi auto na sred trake, blokira komplet garazu ode da plati i onda lagano izadje
neku vece sam usla i bukvalno mi je trebalo pola sata da dodjem do drugog nivoa da se uparkiram, jer je 25 takvih papaka apsolutno sve blokiralo, i ne mozes ni naprijed ni nazad od njih
nemoj mi se sekirat bona vodim te u importane tamo uvijek ima mjesta a mislim da im jos ne rade one naplatne rampe
al prvo moras nauciti da parkiras na sljedeca dva nacina
da ne bude shumnje mislim na malog prcavog zelenka
mogu misliti kako mu je laknulo kad je skonto da nije sletio u miljacku... i kako se sjebo kad je skonto da valja izaci iz auta...
U prolazu sam bio i vidio da ga BIHAMK sa sajlom izvlači. Sa vozačem je bila i žena. E ***aće mu žena mater što je sletio
Prednji kraj mu je momački razbio
Skyfox wrote:
ovi sto preko trotoara prelete u Miljacku mi nikako ne idu u glavu... ili je brzina ili alkohol... neiskustvo. Mislim prelazis trotoar hello...
nema sta biti nejasno... golf 2... sve objasnjava...