Najbolji restoran u Sarajevu
- frosty
#1826 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Park princeva
Brajlovic
Casa el gitano
Toplik u I. Sarajevu
Brajlovic
Casa el gitano
Toplik u I. Sarajevu
- Nisrin
#1827 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Nije restoran, iako se mogu pojesti sendvici i kolaci
Ali kafa najbolja u drzavi- ESPRESSO LAB u ulici gdje Vanni
Bas ima dosta izbora kafe, ambijent divan, konobari IZUZETNO KULTURNI, dobra muzika...cista 10ka!
Bas ima dosta izbora kafe, ambijent divan, konobari IZUZETNO KULTURNI, dobra muzika...cista 10ka!
- DaffyDuck
#1828 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Juce sam bila u Maloj kuhinji, kod hotela Opal i iskreno, odavno nisam negdje tako dobro jela... Bez ikakve zamjerke. Preporuke.
-
Stari kenjac
#1829 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Uskoro se otvara stari legendarni"mazestik" u novom ruhu! 
- bersK
#1830 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Još da nije 4 marke, pa bih i reko...Nisrin wrote:Nije restoran, iako se mogu pojesti sendvici i kolaciAli kafa najbolja u drzavi- ESPRESSO LAB u ulici gdje Vanni
![]()
- ultima_palabra
#1831 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
.
Last edited by ultima_palabra on 17/01/2018 12:51, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#1832 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Espresso je dvica, eh sad ako naručuješ large iced latte white mocca onda jebaji gabersK wrote:Još da nije 4 marke, pa bih i reko...Nisrin wrote:Nije restoran, iako se mogu pojesti sendvici i kolaciAli kafa najbolja u drzavi- ESPRESSO LAB u ulici gdje Vanni
![]()
- Nisrin
#1833 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
ultima_palabra wrote:Espresso je dvica, eh sad ako naručuješ large iced latte white mocca onda jebaji gabersK wrote:Još da nije 4 marke, pa bih i reko...Nisrin wrote:Nije restoran, iako se mogu pojesti sendvici i kolaciAli kafa najbolja u drzavi- ESPRESSO LAB u ulici gdje Vanni
![]()
Espresso Gvatemala 2 KM, ali se ne moze porediti ni sa jednim u gradu...Ja sam uzela moccha latte, e ta je 4KM, ali stave neki siruo, mlijeko, kafu, vrhunska i ona pa mi nije zao
- VladaFBiH
#1834 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
picolo mondo je bio odličan dok je bio na IlidžiAli_G wrote:Meni je picolo mondo izvikan. Ni blizu kvalitet kakvim se predstavlja.
A paper moon je meni isto super. Odlican enterijer, osoblje, klopa, odlicna kafa.
- Haris033
#1835 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Sve diraj, al' picolo ne diraj!
Daleko najbolja pizza i sosovi u SA!
Daleko najbolja pizza i sosovi u SA!
- Averus
#1836 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
A jes' fakat... Ima dobre hrane na više mjesta, negdje mi je nešto i bolje nego u Picollu, ali Pizza i sosovi su im vanserijski
-
mnjonja
#1837 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Sosovi koji dodju uz pizzu ili ima nesto posebno?
ono sto zamjeram Picollu je nekonzistentnost.
Medaljoni.
Prvi put naruceni - fantazija.
Drugi put - katastrofa.
Treci put - bolji od drugog al srednja zalost.
ono sto zamjeram Picollu je nekonzistentnost.
Medaljoni.
Prvi put naruceni - fantazija.
Drugi put - katastrofa.
Treci put - bolji od drugog al srednja zalost.
- Averus
#1838 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Pizza kao pizza je odlična, ali ona tri sosa koja ti donesu odvojeno - bijeli luk, paradajz sos i ljuti/čili sos dodaju na užitak i to sve postane famozno!
Nisam jeo medaljone kod njih, inače to nikad ne naručujem nigdje, ali sve što sam do sad jeo/probao mi je bilo odlično: Bečka šnicla, manoli, pizze, paste, uštipci, natur, a lignje su fakat odlične!
Nisam jeo medaljone kod njih, inače to nikad ne naručujem nigdje, ali sve što sam do sad jeo/probao mi je bilo odlično: Bečka šnicla, manoli, pizze, paste, uštipci, natur, a lignje su fakat odlične!
- dobar osjecaj
#1839 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Danas je moj dan u januaru za njihovu pizzu. Sva cula spremna. Odbrojavam minute sa sanjivim pogledomAverus wrote:Pizza kao pizza je odlična, ali ona tri sosa koja ti donesu odvojeno - bijeli luk, paradajz sos i ljuti/čili sos dodaju na užitak i to sve postane famozno!
- ultima_palabra
#1840 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Jednom otišao u taj Piccolo, sjedili 15 minuta bez da je konobar došao, ustanemo i preko vrata. Bila je neka navala Arapa, ali ne može to biti opravdanje.
- Averus
#1841 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Samo upozorenje: "Obične" pizze poput Kapricoze, Margarite i fungi su ono - normala, nista posebno.dobar osjecaj wrote: Danas je moj dan u januaru za njihovu pizzu. Sva cula spremna. Odbrojavam minute sa sanjivim pogledom
Ako hoćeš gozbu biraj niže s menija... Topla preporuka za "Rita", "Domaća", "Četri vrste sira" i "Čili"
I onda one sosove natrpaj da ni ne vidiš više pizzu
Spomenućeš me
-
GoodTaste
#1842 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Pa tu jedes samo soseve... Istu takvu pizzu mozes pojesti i u U2. Iste takve soseve imaju i mislim da su ih poceli prvi koristiti. Od bijelog luka i chilija i ne osjetis ukus pizze, a mimo tih dodataka nije nesta specijalno. Prosjek...Averus wrote:Samo upozorenje: "Obične" pizze poput Kapricoze, Margarite i fungi su ono - normala, nista posebno.dobar osjecaj wrote: Danas je moj dan u januaru za njihovu pizzu. Sva cula spremna. Odbrojavam minute sa sanjivim pogledom
Ako hoćeš gozbu biraj niže s menija... Topla preporuka za "Rita", "Domaća", "Četri vrste sira" i "Čili"
I onda one sosove natrpaj da ni ne vidiš više pizzu
Spomenućeš me
- Averus
#1843 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Pa ti nemoj, ko te tjera?GoodTaste wrote: Pa tu jedes samo soseve... Istu takvu pizzu mozes pojesti i u U2. Iste takve soseve imaju i mislim da su ih poceli prvi koristiti. Od bijelog luka i chilija i ne osjetis ukus pizze, a mimo tih dodataka nije nesta specijalno. Prosjek...
- nepass1
#1844 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
espresso?bersK wrote:Još da nije 4 marke, pa bih i reko...Nisrin wrote:Nije restoran, iako se mogu pojesti sendvici i kolaciAli kafa najbolja u drzavi- ESPRESSO LAB u ulici gdje Vanni
![]()
-
GoodTaste
#1845 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Niko ne tjera. Samo kazem da se ista takva moze pojesti i u U2. Iste takve soseve imaju i prvi su ih uveli... Mimo tih soseva pizza nije nista specijalno. Kad natovaris toga svega ni ne osjetis ukus pizze, a bez njih...Averus wrote:Pa ti nemoj, ko te tjera?GoodTaste wrote: Pa tu jedes samo soseve... Istu takvu pizzu mozes pojesti i u U2. Iste takve soseve imaju i mislim da su ih poceli prvi koristiti. Od bijelog luka i chilija i ne osjetis ukus pizze, a mimo tih dodataka nije nesta specijalno. Prosjek...
Jeo sam na Dobrinji ljetos u Pizza Company tzv Bijela pizza i to je malo drugacija pizza od ostalih i vjerovatno najbolja u gradu
-
mnjonja
#1846 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Picollo mondo pizza, bas tog naziva, je vrh.
Nema bogatije u gradu.
Nema bogatije u gradu.
- dobar osjecaj
#1847 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Mozda. Ne znam. Pizzu iz U2 asociram samo s nuzdom kasnih nocnih povrataka i gladi zbog alkohola ili kao brzinsko usputno rjesenje.GoodTaste wrote:Niko ne tjera. Samo kazem da se ista takva moze pojesti i u U2. Iste takve soseve imaju i prvi su ih uveli... Mimo tih soseva pizza nije nista specijalno. Kad natovaris toga svega ni ne osjetis ukus pizze, a bez njih...
Jeo sam na Dobrinji ljetos u Pizza Company tzv Bijela pizza i to je malo drugacija pizza od ostalih i vjerovatno najbolja u gradu
Ovu asociram s hedonistickim uzitkom. Npr. najradije jedem ovu sa spinatom na koju uopste ne stavljam sos. Dakle nije pitanje sosa. Jedino danas napravih gresku u odabiru drustva. I savrsena pizza izgubi okus kad si u drustvu s nekim ko ne prestaje pricati.
- P308
#1848 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Picollo mondo je bas izvikan sto se tice pizze. Ne znam, stvar ukusa ... meni se ne svidja ... Probao nekoliko puta, ali ocigledno je do mene jer vidim da se ovdje 90% ljudi kune u njihove pizze. Margarita je posebno losa. Tu sa spinatom nisam jeo.
Becka snicla s druge strane je dobra ali ni to ne bih okarakterisao kao vrhunsko.
Becka snicla s druge strane je dobra ali ni to ne bih okarakterisao kao vrhunsko.
- VenomousV
#1849 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
U2 u Kulovica ima najbolji kecapGoodTaste wrote:
Niko ne tjera. Samo kazem da se ista takva moze pojesti i u U2. Iste takve soseve imaju i prvi su ih uveli... Mimo tih soseva pizza nije nista specijalno. Kad natovaris toga svega ni ne osjetis ukus pizze, a bez njih...
A zeleni sos, iliti persun i bijeli luk, pored Piccolo Monda sam jela u U2 na Dobrinji i mucio me zeludac dva dana
Pizza Company pizza me ukusom podsjeca na one pizze sto narucis negdje na moru, cisto onako da ne budes gladan
- ultima_palabra
#1850 Re: Najbolji restoran u Sarajevu
Pa šta očekuješ ako jedeš peršun i bijeli luk?