al dobro,zahebancija,u sred bakljade,na udarnim tekmama,mislim,bas ocito zahebancija
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
PITARKA_SA
#1826 Re: FK Zeljeznicar
nisu im medvjedici glavna pjesma,mornar popaj je rame uz rame .
al dobro,zahebancija,u sred bakljade,na udarnim tekmama,mislim,bas ocito zahebancija
- veljaca
#1827 Re: FK Zeljeznicar
Nismo mi ni ocekivali da vi maleni to shvatite .... 
-
PITARKA_SA
#1828 Re: FK Zeljeznicar
u sumarku skrivenom medvjeda je mali dom-vi ste medvjedi?sumarak je ona sumica iznad juga?
al najjaci dio je ipak...no nece,nece bogme moc,jer mali medvjedi ce doc,
ko jedan borice se svi i sumu spasiti...
suma,personifikacija za vasu nastambu?
prosvijetlite nas,molim vas,al stvarno ne razumijemo

prosvijetlite nas,molim vas,al stvarno ne razumijemo
-
zlatanko
#1829 Re: FK Zeljeznicar
Sreca tvoja pa nisi vidio zensku ekipu, pitarke.. e to ti je horror..kod mene se instatno razvila fobija, kad sam ih vidio..Šibicar wrote:Joj ovaj je najjači...emigracija wrote:Pa samo face bogledaj sve ti se samo kaze.....jebem ti rat i majku i ko ga izmisli![]()
Ja sad u subotu u BBI centru,a kitice poslije tekme njih jedno desetak prolazi pored mene,jao koji rugobeti morao sam oči zatvoriti da mi slučajno na san ne bi izašli,to rumeni u licu,čopor bubuljica,glavati,a max godina im je 15+...
To su im sigurno bile vodje tribine,strašne hz hahahhaha
Sve ljepotan do ljepotana,osim što se dičite kako ste najbolji navijači,počeli ste se još hvaliti kako ste najljepši,svaka čast...
![]()
![]()
![]()
-
zlatanko
#1830 Re: FK Zeljeznicar
Personifikacija je figura u kojoj se neživim predmetima pridaju osobine živih bića. Može značiti i davanje ljudskih osobina prirodnim pojavama, stvarima, životinjama ili biljkama, ali je to značenjem bliže antropomorfizaciji.PITARKA_SA wrote:u sumarku skrivenom medvjeda je mali dom-vi ste medvjedi?sumarak je ona sumica iznad juga?
prosvijetlite nas,molim vas,al stvarno ne razumijemo![]()
![]()
![]()
![]()
suma personifikacija nastambe? sad ja ne razumijem..
-
Fordas
#1831 Re: FK Zeljeznicar
Zasto se trudis dzaba? Filozofija ti je to, sto bi rek'o drug IvicaPITARKA_SA wrote:u sumarku skrivenom medvjeda je mali dom-vi ste medvjedi?sumarak je ona sumica iznad juga?
prosvijetlite nas,molim vas,al stvarno ne razumijemo![]()
![]()
![]()
![]()
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#1832 Re: FK Zeljeznicar
Ne kontamo ni mi vasu furku sa Delijama sa severa pa sta?
-
Fordas
#1833 Re: FK Zeljeznicar
Ma jarane, sta da ti kazem. Bolji se uvijek kopiraju. Mi kopiramo njih, vi kopirate nas, tako ti je to u zivotusince1921 wrote:Ne kontamo ni mi vasu furku sa Delijama sa severa pa sta?
-
zlatanko
#1834 Re: FK Zeljeznicar
A i vi pjevate letece medvjedice?Fordas wrote:Ma jarane, sta da ti kazem. Bolji se uvijek kopiraju. Mi kopiramo njih, vi kopirate nas, tako ti je to u zivotusince1921 wrote:Ne kontamo ni mi vasu furku sa Delijama sa severa pa sta?
-
Fordas
#1835 Re: FK Zeljeznicar
Boze sacuvaj, to je za nesto nize stepene inteligencije, za uzrast do 12 god 
- Peppers
#1836 Re: FK Zeljeznicar
Oni ti preferiraju obrade narodnjackih hitova poput "nema mjesta na sjeveru koje nisam ljubio", "plavo oko plakalo je" i jos za kraj kazu "huu haa Horde zla" i nema dalje 
-
zlatanko
#1837 Re: FK Zeljeznicar
sve sami evergreeniPeppers wrote:Oni ti preferiraju obrade narodnjackih hitova poput "nema mjesta na sjeveru koje nisam ljubio", "plavo oko plakalo je" i jos za kraj kazu "huu haa Horde zla" i nema dalje
-
Fordas
#1838 Re: FK Zeljeznicar
Sto smo zavidni, sto smo zavidni
'ROORRIII - racing car!'

Vidi Tice sto vodi navijanje
-
elSaik
#1839 Re: FK Zeljeznicar
Koliko ja vidim spominje se množina, znači medvjedići i popaj. Moj odgovor je da ima i drugih navijača koji koriste dječije melodije za svoje pjesme. Ovi sa klipa pjevaju "Eintracht Frankfurt, tralali, tralala", a mi pjevamo "nanana, Željo". Što se medvjedića tiče, to je odgovor na prozivanje da žive medvjedi u onoj "šumi" iznad juga. Eto, žive i lete i skaču i pjevaju i pale baklje i nikom svoj dom ne daju, a pogotovo ne tamo nekakvim ljudima opasnim ko zmaj koji bi da ruše taj pravi mali raj gađajući ga sa brda ili radeći kontra njega na druge načine. Nešto nije jasno? Odlično.Fordas wrote:Ma daj stani malo, ljudi pjevaju svome timu a kome vi pjevate sa medvjedima i to u sred bakljade?!elSaik wrote:Baltazar_khan wrote:Manijaci, postoje li igdje na svijetu navijači, kao vi, što kopiraju pjesme iz CRTANIH FILMOVA?Ja sam fakat mislio da je u pitanju samo zezancija, ono pjevanje ponekad, ali vi se primili na medvjedice, ispade vam glavna pjesma
Tuzno...
-
Fordas
#1840 Re: FK Zeljeznicar
elSaik wrote: Što se medvjedića tiče, to je odgovor na prozivanje da žive medvjedi u onoj "šumi" iznad juga. Eto, žive i lete i skaču i pjevaju i pale baklje i nikom svoj dom ne daju, a pogotovo ne tamo nekakvim ljudima opasnim ko zmaj koji bi da ruše taj pravi mali raj gađajući ga sa brda ili radeći kontra njega na druge načine. Nešto nije jasno? Odlično.
Ma, sjajno, sve je jasno
-
elSaik
#1841 Re: FK Zeljeznicar
Fordas wrote:elSaik wrote: Što se medvjedića tiče, to je odgovor na prozivanje da žive medvjedi u onoj "šumi" iznad juga. Eto, žive i lete i skaču i pjevaju i pale baklje i nikom svoj dom ne daju, a pogotovo ne tamo nekakvim ljudima opasnim ko zmaj koji bi da ruše taj pravi mali raj gađajući ga sa brda ili radeći kontra njega na druge načine. Nešto nije jasno? Odlično.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma, sjajno, sve je jasno
![]()
![]()
![]()
-
zlatanko
#1842 Re: FK Zeljeznicar
Valjda konta lik da je duhovit..najavi kad nesto provalis, da se nasmijemo..ovako je dosadno!Nacrtao bih ti stvarno, ali opet neces shvatiti, pa uzalud trud.
-
JEDAN JE HASE
#1843 Re: FK Zeljeznicar
Fordas wrote:elSaik wrote: Što se medvjedića tiče, to je odgovor na prozivanje da žive medvjedi u onoj "šumi" iznad juga. Eto, žive i lete i skaču i pjevaju i pale baklje i nikom svoj dom ne daju, a pogotovo ne tamo nekakvim ljudima opasnim ko zmaj koji bi da ruše taj pravi mali raj gađajući ga sa brda ili radeći kontra njega na druge načine. Nešto nije jasno? Odlično.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma, sjajno, sve je jasno
![]()
![]()
![]()
- huleTM87
#1844 Re: FK Zeljeznicar
A Kimun Limun je legenda sjevera.Bolan vase slike kad gledam vidim vise ociju nego zuba.Skontace ko zeli da skonta.

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
-
JEDAN JE HASE
#1846 Re: FK Zeljeznicar
Da ti nisi onaj pjevac hulehuleTM87 wrote:A Kimun Limun je legenda sjevera.Bolan vase slike kad gledam vidim vise ociju nego zuba.Skontace ko zeli da skonta.![]()
![]()
![]()
- Neelix
#1847 Re: FK Zeljeznicar
evo jos jednog koji se u startu diskvalifikovao sa nickom. nauci gramatiku.
- Neelix
-
Fordas
#1849 Re: FK Zeljeznicar
Neelix wrote:
Ma, svaka cast, zeznuta ekipa pravo
P.S. sad kad su totalno potopljeni ide prica ' aaa visite na temi o zelji'