FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
PITARKA_SA

#1826 Re: FK Zeljeznicar

Post by PITARKA_SA »

nisu im medvjedici glavna pjesma,mornar popaj je rame uz rame .
al dobro,zahebancija,u sred bakljade,na udarnim tekmama,mislim,bas ocito zahebancija :D
veljaca

#1827 Re: FK Zeljeznicar

Post by veljaca »

Nismo mi ni ocekivali da vi maleni to shvatite .... :D
PITARKA_SA

#1828 Re: FK Zeljeznicar

Post by PITARKA_SA »

u sumarku skrivenom medvjeda je mali dom-vi ste medvjedi?sumarak je ona sumica iznad juga?
al najjaci dio je ipak...no nece,nece bogme moc,jer mali medvjedi ce doc,
ko jedan borice se svi i sumu spasiti...
suma,personifikacija za vasu nastambu?
prosvijetlite nas,molim vas,al stvarno ne razumijemo :D :D :D :shock: :shock:
zlatanko

#1829 Re: FK Zeljeznicar

Post by zlatanko »

Šibicar wrote:
emigracija wrote:Pa samo face bogledaj sve ti se samo kaze.....jebem ti rat i majku i ko ga izmisli :x :x
Joj ovaj je najjači... :lol: Ja sad u subotu u BBI centru,a kitice poslije tekme njih jedno desetak prolazi pored mene,jao koji rugobeti morao sam oči zatvoriti da mi slučajno na san ne bi izašli,to rumeni u licu,čopor bubuljica,glavati,a max godina im je 15+... :lol: To su im sigurno bile vodje tribine,strašne hz hahahhaha :lol: Sve ljepotan do ljepotana,osim što se dičite kako ste najbolji navijači,počeli ste se još hvaliti kako ste najljepši,svaka čast... :-) :lol: :lol: :lol:
Sreca tvoja pa nisi vidio zensku ekipu, pitarke.. e to ti je horror..kod mene se instatno razvila fobija, kad sam ih vidio.. :sax: :dance:
zlatanko

#1830 Re: FK Zeljeznicar

Post by zlatanko »

PITARKA_SA wrote:u sumarku skrivenom medvjeda je mali dom-vi ste medvjedi?sumarak je ona sumica iznad juga?
Personifikacija je figura u kojoj se neživim predmetima pridaju osobine živih bića. Može značiti i davanje ljudskih osobina prirodnim pojavama, stvarima, životinjama ili biljkama, ali je to značenjem bliže antropomorfizaciji.

suma personifikacija nastambe? sad ja ne razumijem.. :shock: :shock: :D :D
Fordas

#1831 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

PITARKA_SA wrote:u sumarku skrivenom medvjeda je mali dom-vi ste medvjedi?sumarak je ona sumica iznad juga?
Zasto se trudis dzaba? Filozofija ti je to, sto bi rek'o drug Ivica :roll:
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#1832 Re: FK Zeljeznicar

Post by since1921 »

Ne kontamo ni mi vasu furku sa Delijama sa severa pa sta?
Fordas

#1833 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

since1921 wrote:Ne kontamo ni mi vasu furku sa Delijama sa severa pa sta?
Ma jarane, sta da ti kazem. Bolji se uvijek kopiraju. Mi kopiramo njih, vi kopirate nas, tako ti je to u zivotu 8-)
zlatanko

#1834 Re: FK Zeljeznicar

Post by zlatanko »

Fordas wrote:
Ma jarane, sta da ti kazem. Bolji se uvijek kopiraju. Mi kopiramo njih, vi kopirate nas, tako ti je to u zivotu 8-)
A i vi pjevate letece medvjedice?
Fordas

#1835 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

Boze sacuvaj, to je za nesto nize stepene inteligencije, za uzrast do 12 god :D
Peppers

#1836 Re: FK Zeljeznicar

Post by Peppers »

Oni ti preferiraju obrade narodnjackih hitova poput "nema mjesta na sjeveru koje nisam ljubio", "plavo oko plakalo je" i jos za kraj kazu "huu haa Horde zla" i nema dalje :lol:
zlatanko

#1837 Re: FK Zeljeznicar

Post by zlatanko »

Peppers wrote:Oni ti preferiraju obrade narodnjackih hitova poput "nema mjesta na sjeveru koje nisam ljubio", "plavo oko plakalo je" i jos za kraj kazu "huu haa Horde zla" i nema dalje :lol:
sve sami evergreeni :run:
Fordas

#1838 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

:lol:
Sto smo zavidni, sto smo zavidni :D Cou sam da komsinice za derbi pripremaju novu obradu:

'ROORRIII - racing car!'

Image

Vidi Tice sto vodi navijanje :D
elSaik

#1839 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Fordas wrote:
elSaik wrote:
Baltazar_khan wrote:Manijaci, postoje li igdje na svijetu navijači, kao vi, što kopiraju pjesme iz CRTANIH FILMOVA?
Ma daj stani malo, ljudi pjevaju svome timu a kome vi pjevate sa medvjedima i to u sred bakljade?! :cry: Ja sam fakat mislio da je u pitanju samo zezancija, ono pjevanje ponekad, ali vi se primili na medvjedice, ispade vam glavna pjesma :cry: Tuzno...
Koliko ja vidim spominje se množina, znači medvjedići i popaj. Moj odgovor je da ima i drugih navijača koji koriste dječije melodije za svoje pjesme. Ovi sa klipa pjevaju "Eintracht Frankfurt, tralali, tralala", a mi pjevamo "nanana, Željo". Što se medvjedića tiče, to je odgovor na prozivanje da žive medvjedi u onoj "šumi" iznad juga. Eto, žive i lete i skaču i pjevaju i pale baklje i nikom svoj dom ne daju, a pogotovo ne tamo nekakvim ljudima opasnim ko zmaj koji bi da ruše taj pravi mali raj gađajući ga sa brda ili radeći kontra njega na druge načine. Nešto nije jasno? Odlično. 8-)
Fordas

#1840 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

elSaik wrote: Što se medvjedića tiče, to je odgovor na prozivanje da žive medvjedi u onoj "šumi" iznad juga. Eto, žive i lete i skaču i pjevaju i pale baklje i nikom svoj dom ne daju, a pogotovo ne tamo nekakvim ljudima opasnim ko zmaj koji bi da ruše taj pravi mali raj gađajući ga sa brda ili radeći kontra njega na druge načine. Nešto nije jasno? Odlično. 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma, sjajno, sve je jasno

:lol: :lol: :lol: :lol:
elSaik

#1841 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Fordas wrote:
elSaik wrote: Što se medvjedića tiče, to je odgovor na prozivanje da žive medvjedi u onoj "šumi" iznad juga. Eto, žive i lete i skaču i pjevaju i pale baklje i nikom svoj dom ne daju, a pogotovo ne tamo nekakvim ljudima opasnim ko zmaj koji bi da ruše taj pravi mali raj gađajući ga sa brda ili radeći kontra njega na druge načine. Nešto nije jasno? Odlično. 8-)

Ma, sjajno, sve je jasno

:thumbup:
zlatanko

#1842 Re: FK Zeljeznicar

Post by zlatanko »

Valjda konta lik da je duhovit..najavi kad nesto provalis, da se nasmijemo..ovako je dosadno!Nacrtao bih ti stvarno, ali opet neces shvatiti, pa uzalud trud.
JEDAN JE HASE

#1843 Re: FK Zeljeznicar

Post by JEDAN JE HASE »

Fordas wrote:

Ma, sjajno, sve je jasno

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Niko kao tica sa juga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
huleTM87

#1844 Re: FK Zeljeznicar

Post by huleTM87 »

A Kimun Limun je legenda sjevera.Bolan vase slike kad gledam vidim vise ociju nego zuba.Skontace ko zeli da skonta. :lol: :lol: :lol: :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1845 Re: FK Zeljeznicar

Post by -LIBERO- »

To nam kazu navijaci koji su imali na ogradi trans Torcide :D :D :D

Hajd medvjedici :D ,zdravo...idite branite tu vasu sumicu :lol: :lol: :lol:

Image
JEDAN JE HASE

#1846 Re: FK Zeljeznicar

Post by JEDAN JE HASE »

huleTM87 wrote:A Kimun Limun je legenda sjevera.Bolan vase slike kad gledam vidim vise ociju nego zuba.Skontace ko zeli da skonta. :lol: :lol: :lol: :lol:
Da ti nisi onaj pjevac hule :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neelix

#1847 Re: FK Zeljeznicar

Post by Neelix »

evo jos jednog koji se u startu diskvalifikovao sa nickom. nauci gramatiku.
Neelix

#1848 Re: FK Zeljeznicar

Post by Neelix »

Image
:D
Fordas

#1849 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

Neelix wrote:Image
:D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma, svaka cast, zeznuta ekipa pravo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. sad kad su totalno potopljeni ide prica ' aaa visite na temi o zelji' 8-)
Ripicipi

#1850 Re: FK Zeljeznicar

Post by Ripicipi »

:lol: :lol:
Post Reply