English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Bordolini

#1826 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Opa 3 komada, bravo majstori.Arsenal nazad u trci za vrh, odlicno!Villa nije losa ali vise sam od njih ocekivao, drago mi je da su danas zakazali. Jos da Hull dobro odigra, barem X protiv rumenog I druzine:p I da zaokruzimo ovaj vikend :)
do_tokija

#1827 Re: English Premier League

Post by do_tokija »

je li ko vidio reakciju wengera nakon drugog gola :lol:
krusty

#1828 Re: English Premier League

Post by krusty »

bravo Arsenal :thumbup: :thumbup: :thumbup:
LSD

#1829 Re: English Premier League

Post by LSD »

Jel se ono opet Fabregas ozljedi :? :( pa taj covjek stvarno nema srece :( ,taman ušao u igru zabio dva gola (prvi majstorija iz slobodnjaka) i opet obnovi ozljedu :x
Uglavnom najbolja odbrana Premiershipa primi tricu za pola sata.
Sad su topnici na zaostatku za vodecim od -4 boda, s tim da imaju utakmicu manje...naredno kolo idu na sjelo kod našeg Begovića.
kory

#1830 Re: English Premier League

Post by kory »

svaka cast arsenalu cestitke njihovim navijacima,zasluzena pobjeda mada treba reci da je villa bila ispod ocekivanja,slaba skroz....al to neumanjuje pobjedu arsenala.....
do_tokija

#1831 Re: English Premier League

Post by do_tokija »

sta reci rutinska pobjeda koja nije dolazila u pitanje volio bi da villa igra ligu prvaka ispred looserpoola kad budu svi zdravi ocekujem da topnici rutinski osvoje premiership, liga prvaka je u drugom planu glavni je premiership. fabregas dokazuje zasto je najbolji vezni na svijetu sta reci usao zabio dva gola i izasao legenda!

@profil
dobro ako se mi borimo za ligu prvaka onda se i chelski bori posto su uz pobjedu iz zaostale tekme samo jedan bod ispred a africki kup nacija dolazi :lol:
cyprus

#1832 Re: English Premier League

Post by cyprus »

Cesc respect :thumbup:

I admit I am a bit worried now :roll:

Što se tiče Aston Ville, po imenima nisu neka ekipa, ima po meni bar 8-9 jačih u EPL po tom segmentu, zato im svaka čast na ovom držanju jako visoko ove, i inače solidnim plasmanima proteklih sezona. Danas jebiga, nažalost nije išlo...

#1833 Re: English Premier League

Post by profil »

do_tokija wrote: @profil
dobro ako se mi borimo za ligu prvaka onda se i chelski bori posto su uz pobjedu iz zaostale tekme samo jedan bod ispred a africki kup nacija dolazi :lol:
:wink:

#1834 Re: English Premier League

Post by profil »

Haha Suko komentarise live tabelu EPL na oficijelnoj stranici i kaze nesto u stilu "Nevjerovatna stvar se sada desila... na zvanicnoj stranici engleske premijer lige.... desila se greska.... Hull je skocio na 18. poziciju....suti...jos suti... ali bice tako ako zavrsi 0-0 .... recimo" :lol:
cyprus

#1835 Re: English Premier League

Post by cyprus »

profil wrote:Haha Suko komentarise live tabelu EPL na oficijelnoj stranici i kaze nesto u stilu "Nevjerovatna stvar se sada desila... na zvanicnoj stranici engleske premijer lige.... desila se greska.... Hull je skocio na 18. poziciju....suti...jos suti... ali bice tako ako zavrsi 0-0 .... recimo" :lol:
Ma kreten bi dosudio penal za Manchester iako je Rooney srušen metar izvan linije, joooooooooj jes mi počupo živce :x :D
ultima_palabra

#1836 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

cyprus wrote:Što se tiče Aston Ville, po imenima nisu neka ekipa, ima po meni bar 8-9 jačih u EPL po tom segmentu, zato im svaka čast na ovom držanju jako visoko ove, i inače solidnim plasmanima proteklih sezona. Danas jebiga, nažalost nije išlo...
Ma ima Villa solidnu ekipu, jedno 5 reprezentativaca Engleske. Ali su danas odigrali čobanski, nabijali lopte prema Heskeyu i Carewu. Takva taktika može uroditi plodom protiv Arsenala, ali treba imati i sreće. Imam osjećaj da je O'Neill podredio prednosti svoje ekipe slabostima protivnika. I zajebo se :D
Cesc briljantno :thumbup:
Better Man

#1837 Re: English Premier League

Post by Better Man »

Odlična partija Arsenala! Aston Villa razočarala , obzirom da ove sezone skidaju skalpove najboljim. Rooney potvrdio da je kralj kraljeva. Manchester u sudijskom vremenu prvog poluvremena poveo protiv Hulla.
do_tokija

#1838 Re: English Premier League

Post by do_tokija »

cyprus wrote:
profil wrote:Haha Suko komentarise live tabelu EPL na oficijelnoj stranici i kaze nesto u stilu "Nevjerovatna stvar se sada desila... na zvanicnoj stranici engleske premijer lige.... desila se greska.... Hull je skocio na 18. poziciju....suti...jos suti... ali bice tako ako zavrsi 0-0 .... recimo" :lol:
Ma kreten bi dosudio penal za Manchester iako je Rooney srušen metar izvan linije, joooooooooj jes mi počupo živce :x :D
sigurno se svaki put navlazi kad vidic intervenise ili nesto dobro napravi, a ono nije vidjelo faula a kamoli penala, jos jednom se pokazuje da bi dobio penal protiv uniteda njihov bi te igrac morao da ozlijedi nekom vrstom hladnog oruzja jer drugacija nema sanse hull je ostecen penal je cist ko suza!

rooney je obicni levat ako se ko pitao kako stvarno izgleda pig-man iz seinfelda neka pogleda rooneya
Bordolini

#1839 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Wenger for BBC: Cesc could be out for 3 days or 3 weeks depending :-)
LSD

#1840 Re: English Premier League

Post by LSD »

Evo opet se potvrđuje zašto zapravo MU uzima titule godinama na isti nacin....pobjeđuju redovno u ovim "manjim" utakmicama i to je ključ...a to treba znati i to nije slucajnost vec godinama isti scenarij...i zato kapa do poda ser Alexu i ekipi na nacinu kojim osvajaju najjacu ligu na svijetu.
Oni i kad ne igraju na svom nivou (a ne igraju vec duže vrijeme onako kako znaju i mogu) oni opet imaju iskustvo da pobjeđuju ove "manje" ekipa tipa Hull,Stoke,West Ham itd. dok ostali pretedenti na titulu na tim utakmicama prosipaju bodove.
Opet Rooney u sudijskom vremenu zabija gol....mada je i Hull oštecen za penal.
Better Man

#1841 Re: English Premier League

Post by Better Man »

do_tokija wrote:
cyprus wrote:
sigurno se svaki put navlazi kad vidic intervenise ili nesto dobro napravi, a ono nije vidjelo faula a kamoli penala, jos jednom se pokazuje da bi dobio penal protiv uniteda njihov bi te igrac morao da ozlijedi nekom vrstom hladnog oruzja jer drugacija nema sanse hull je ostecen penal je cist ko suza!

rooney je obicni levat ako se ko pitao kako stvarno izgleda pig-man iz seinfelda neka pogleda rooneya
Rooney nije levat, već je jedan od najboljih i najzahvalnijih napadača. Igrač kojeg možemo vidjeti kako u napadu tako i u odbrani i igrač kojeg bi svaki trener volio imati u svojoj prvoj 11, pa i Wenger.
do_tokija

#1842 Re: English Premier League

Post by do_tokija »

takav neinteligentan igrac ne treba arsenalu njegova kreativnost 0 on jednom torresu ne moze vodu nosati...za njega ne bi bilo mjesta u arsenalu mozda i bi umjesto onog levata eduarda kojeg se sto prije treba rijesiti!
muz66

#1843 Re: English Premier League

Post by muz66 »

do_tokija wrote:takav neinteligentan igrac ne treba arsenalu njegova kreativnost 0 on jednom torresu ne moze vodu nosati...za njega ne bi bilo mjesta u arsenalu mozda i bi umjesto onog levata eduarda kojeg se sto prije treba rijesiti!
idi igrati klisa(a ima jedna recenica koja prethodi ovoj) ;-)
Neelix

#1844 Re: English Premier League

Post by Neelix »

LSD wrote:Evo opet se potvrđuje zašto zapravo MU uzima titule godinama na isti nacin....pobjeđuju redovno u ovim "manjim" utakmicama i to je ključ...a to treba znati i to nije slucajnost vec godinama isti scenarij...i zato kapa do poda ser Alexu i ekipi na nacinu kojim osvajaju najjacu ligu na svijetu.
Oni i kad ne igraju na svom nivou (a ne igraju vec duže vrijeme onako kako znaju i mogu) oni opet imaju iskustvo da pobjeđuju ove "manje" ekipa tipa Hull,Stoke,West Ham itd. dok ostali pretedenti na titulu na tim utakmicama prosipaju bodove.

zanimljivo je da si ciru osudjivao zbog iste stvari :-)
LSD

#1845 Re: English Premier League

Post by LSD »

Neelix wrote:
LSD wrote:Evo opet se potvrđuje zašto zapravo MU uzima titule godinama na isti nacin....pobjeđuju redovno u ovim "manjim" utakmicama i to je ključ...a to treba znati i to nije slucajnost vec godinama isti scenarij...i zato kapa do poda ser Alexu i ekipi na nacinu kojim osvajaju najjacu ligu na svijetu.

zanimljivo je da si ciru osudjivao zbog iste stvari :-)
A kad je to Ciro osvojio neku ligu??
Misliš sa Dinamom 80 i neke...to je praistorija :-)
Bordolini

#1846 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

-
Last edited by Bordolini on 27/12/2009 19:13, edited 1 time in total.
Bordolini

#1847 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

sjo tekme...Rooney kao da sam igra, dao jedan gol, pa glavni krivac za penal koji je prethodio izjednacenju pa nastelio drugi (autogol) a Boga mi i treci, nacrto je Berbatovu na nogu. Ne gotivim ga ni ja ali nema smisla reci da nije koristan igrac, ovakav jedan "razbijac" je upravo ono sto treba Wengeru. Helem, ostadose oni na drugom mjestu, sve dok Arsenal ne odigra ovu tekmu zaostatka :-D.

Sutra nastavljamo, (got to love the Premiership :)), na rasporedu je sest tekmi a najzanimljivija je Chelsea-Fulham.
LSD

#1848 Re: English Premier League

Post by LSD »

Wenger bi dao guzova da ima Rooneya u svojoj ekipi...i ne samo Wenger vec bilo koji trener i tim na svijetu.
Sama cinjenica da je Barcelona davala 90 miliona eura za Rooneya sve govori o njegovoj vrijednosti,a u Barsi i Primeri bi davao po 3 gola u prosjeku - dajem glavu.
Rooney je jedan od najboljih igraca na svijetu sigurno,ne samo jedan od najboljih napadaca vec igraca opcenito.
bio vani bilo dobro

#1849 Re: English Premier League

Post by bio vani bilo dobro »

Ma Ronney kralj ... Sam lik igra,asistencija gol :) btw I Liverpool nekog uzo 8-)
bio vani bilo dobro

#1850 Re: English Premier League

Post by bio vani bilo dobro »

Ma Ronney kralj ... Sam lik igra,asistencija gol :) btw I Liverpool nekog uzo 8-)
Post Reply