Dogovori za protest 13. 2.
-
skojotovski
PRITISAK MI JE 360/360 !!!!!!!
- vjesticanametli
ona nudi saradnju. malo kasno. opet vrjeda u ime samira sile jdzica i kaze demiru mozda ima kamen ispod stola. idemo dalje i zovite u cd da glasate
-
The__Doctor
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj dajte Pips da se istrijebi ovaj insekt 
-
luciferino
Koja kokošica...sada mi je jasna izreka "jedna glava, hiljadu jezika".
-
in33sa
Pa kulturan decko, nije on u rangu pulena Stranke zagrabih, ove Dijane ili one direktorice ocne klinike, mahaluse najobicnije.Cryptoman wrote:ruku na srce, Demir je mlak... ovakve treba tretirati drugacijim metodama...
Ovo je udato, rece Senad cini mi se da je ona i majka, e jadan taj njen muz.
A evo nam i taje u kadru.
- anakadabra
Bosna10 wrote:Apsolutno sam protiv demonstracija jer na taj nacin nista se nece desiti dobro samo ce biti stete i postace te alat za destabilizaciju BiH od strane vanjskih i unutrasnjih snaga koji zele da pokazu koliko su snazne, a vi se fino manite corava posla dok jos ima vremena.![]()
Bilo bi pametnije da se vratite svakodnevnim obavezama i zadacima.
Pozdrav!
Semiha jes to ti???
Moj ti je savjet razguli s teme
- DaysleepeR
tragedija je sto ovu mladu majku nije briga u cemu ce joj dijete odrastati a sve radi toga sto joj je stanka najbitnija
steta sto je Demir nije upitao na kojem je konkursu primljena a javne ustanove moraju raspisati konkurs
ona raspravlja sa parlamentarcima dakle paralelni svijet ljudi koji su dobro zbrinuti raspravljace o vlastitima a ne o opstim interesima
steta sto je Demir nije upitao na kojem je konkursu primljena a javne ustanove moraju raspisati konkurs
ona raspravlja sa parlamentarcima dakle paralelni svijet ljudi koji su dobro zbrinuti raspravljace o vlastitima a ne o opstim interesima
- suncica24
Ljudi, dajte da je ne vrijedjamo.
Ona je placena za posao koji njen premijer nije uradio. I mi treba njoj da govorimo sta da radi?!
Nikakvi zapisnici nisu opravdanje, jer ona ima mehanizme i nacin da natjera vladu da uradi ono sta je zapisano. A to nije uradila.
Samim tim nije ispunila svoj posao. Dalje nema price!
Ona je placena za posao koji njen premijer nije uradio. I mi treba njoj da govorimo sta da radi?!
Nikakvi zapisnici nisu opravdanje, jer ona ima mehanizme i nacin da natjera vladu da uradi ono sta je zapisano. A to nije uradila.
Samim tim nije ispunila svoj posao. Dalje nema price!
-
Area_51
Ova cura koju svi vidimo jako je nepristojna, kucni odgoj nula poena, kad govori sto puta je rekla JA. Na primjer, kaze JA IMAM OVDJE, JA SMATRAM, JA SAM DONIJELA, sto ovako ukratko psiholoski profil o njoj kaze da se radi o frustriranoj osobi, koja nastoji izgraditi nepostojeci autoritet jer joj to znanje i sposobnosti ne dozvoljavaju, jer ih neposjeduje, vec to nadoknadjuje verbalno koristeci rijec »ja« a sad kad jos znamo da ona radi na nepostojecem radnom mjestu navodne savjetnice, a mi je placamo, dodatno nam treba nesto za zeludac. Sramota od savjetnice, bas sam razocaran.
-
Cryptoman
nemas nista od toga sto si kulturan... ovo je samo gubitak vremena, moglo bi se reci i neuspjesan nastup...in33sa wrote:Pa kulturan decko, nije on u rangu pulena Stranke zagrabih, ove Dijane ili one direktorice ocne klinike, mahaluse najobicnije.Cryptoman wrote:ruku na srce, Demir je mlak... ovakve treba tretirati drugacijim metodama...
-
skojotovski
JOJ, POKUSAO SAM U TV USKOCITI, ALI NISAM USPIO!