I kad ih operes, sve bude ok?wewa wrote:ovo je barem jednom svakih 9-10 godinaMichun wrote:ma joj jos uloske na ebay da kupujem
i hljeb
i to to je to
Ginekologija - sve o tome
Moderator: anex
- swirl
#1826 Re: Ginekologija i vagine....
- wewa
#1827 Re: Ginekologija i vagine....
ma da, budu kao noviswirl wrote:I kad ih operes, sve bude ok?wewa wrote:ovo je barem jednom svakih 9-10 godinaMichun wrote:ma joj jos uloske na ebay da kupujem
i hljeb
i to to je to
- swirl
#1828 Re: Ginekologija i vagine....
Daj link za Ebay 
- wewa
#1829 Re: Ginekologija i vagine....
http://myworld.ebay.com/sweetcheeksdiapers/swirl wrote:Daj link za Ebay
- male_okice
#1830 Re: Ginekologija i vagine....
pa koliko ih imas? ja otprilike mijenjam uloske svakih 2h (max 3h) osim nocu dok spavam ali tad stavim onaj najveci pampers ga zovem. Ne kontam bas kako funkcionisu ovi?wewa wrote:
ma da, budu kao novijedino ne vole omeksivac, bolje upijaju ako se peru bez omeksivaca.
- wewa
#1831 Re: Ginekologija i vagine....
vjeruj da ne znam koliko ih je... kupila sam dvije ture po 10-tak plus dnevne. uglavnom, upijaju kao i jednokratni samo sto su mnogo ugodniji za nosenje, nema onog grebuckanja, neugodne vrucine niti mirisa, menstruacija je manje bolna i krace traje.male_okice wrote:pa koliko ih imas? ja otprilike mijenjam uloske svakih 2h (max 3h) osim nocu dok spavam ali tad stavim onaj najveci pampers ga zovem. Ne kontam bas kako funkcionisu ovi?wewa wrote:
ma da, budu kao novijedino ne vole omeksivac, bolje upijaju ako se peru bez omeksivaca.
- male_okice
#1832 Re: Ginekologija i vagine....
wewa wrote:vjeruj da ne znam koliko ih je... kupila sam dvije ture po 10-tak plus dnevne. uglavnom, upijaju kao i jednokratni samo sto su mnogo ugodniji za nosenje, nema onog grebuckanja, neugodne vrucine niti mirisa, menstruacija je manje bolna i krace traje.male_okice wrote:pa koliko ih imas? ja otprilike mijenjam uloske svakih 2h (max 3h) osim nocu dok spavam ali tad stavim onaj najveci pampers ga zovem. Ne kontam bas kako funkcionisu ovi?wewa wrote:
- swirl
#1833 Re: Ginekologija i vagine....
Hvalaaaawewa wrote:http://myworld.ebay.com/sweetcheeksdiapers/swirl wrote:Daj link za Ebay
- alica.k
#1834 Re: Ginekologija i vagine....
ja ih nosim uz divuwewa wrote:vjeruj da ne znam koliko ih je... kupila sam dvije ture po 10-tak plus dnevne. uglavnom, upijaju kao i jednokratni samo sto su mnogo ugodniji za nosenje, nema onog grebuckanja, neugodne vrucine niti mirisa, menstruacija je manje bolna i krace traje.male_okice wrote:pa koliko ih imas? ja otprilike mijenjam uloske svakih 2h (max 3h) osim nocu dok spavam ali tad stavim onaj najveci pampers ga zovem. Ne kontam bas kako funkcionisu ovi?wewa wrote:
- wewa
#1835 Re: Ginekologija i vagine....
e to jos nisam probalaalica.k wrote: ja ih nosim uz divu
- alica.k
#1836 Re: Ginekologija i vagine....
dobra je kad se naviknes na sljop sljop kad hoces izvadit 
sad je ne bih uzela, nego neku drugu, pa cu dok budem imala "viska" para mozda melunu uzeti.
sad je ne bih uzela, nego neku drugu, pa cu dok budem imala "viska" para mozda melunu uzeti.
- wewa
#1837 Re: Ginekologija i vagine....
ne znam, nisam sigurna da cu probati - ja i piletinu jedem escajgom jer ne volim da su mi ruke prljave...alica.k wrote:dobra je kad se naviknes na sljop sljop kad hoces izvadit
- alica.k
#1838 Re: Ginekologija i vagine....
btw gledajte ove 

lijepa je
ne mogu da vjerujem.
al zato i skupa.

lijepa je
al zato i skupa.
- wewa
#1839 Re: Ginekologija i vagine....
je, lijepa je - garant je i mekana... a nis, sacekacu dok mi zatreba model 2 
- swirl
#1840 Re: Ginekologija i vagine....
Hm, pa kako se ovo stavi, je li smeta dole?
- ljubav_aha
- alica.k
#1842 Re: Ginekologija i vagine....
ne smetaswirl wrote:Hm, pa kako se ovo stavi, je li smeta dole?
ono sto je problem, je da se ustelis da stavljas i vadis, pisala sam ja tu svoje avanture sa divom. lajk aj sed, ne bih sad uzela divu, zapravo najvjerovatnije bih uzela nesto sa kuglicom ili onim drugim hepekom, a ne sa ovom "peteljkom"
a sve su one mekane, i mekanije. kad su skroz mekane onda nece lijepo da se otvore unutra, barem sam tako citala, a ove sto nisu premekane samo toplom vodom pokvasis i budu mekane
ja sam nekako to skombinovala....kad spavam s divom onda mi uvijek procuri, pa se ne peglam s tim. kad nosim divu stavim ovaj pamucni ulozak. a velike librese, one plave sam nosila dok spavam. medjutim sad ih nema, i zato hocu da vidim za ove violeta velike...
- swirl
#1843 Re: Ginekologija i vagine....
Joj ja sam jednom kupila Violeta uloske, meni nisu cemu, raspadaju se.
-
andjelina.djoli
#1844 Re: Ginekologija i vagine....
Kad god mogu, stari dobri vatirani ulosci...ovo ostalo je tako neudobno, grebe, smrdi...uza.ne kontam ovo novo?????
- Mis mekinjas
#1845 Re: Ginekologija i vagine....
a čemu to služi, kad svejedno stavljaš i uložak i to....alica.k wrote:ne smetaswirl wrote:Hm, pa kako se ovo stavi, je li smeta dole?mislim, osjetis da je tu, isto ko i tampon.
ono sto je problem, je da se ustelis da stavljas i vadis, pisala sam ja tu svoje avanture sa divom. lajk aj sed, ne bih sad uzela divu, zapravo najvjerovatnije bih uzela nesto sa kuglicom ili onim drugim hepekom, a ne sa ovom "peteljkom"
a sve su one mekane, i mekanije. kad su skroz mekane onda nece lijepo da se otvore unutra, barem sam tako citala, a ove sto nisu premekane samo toplom vodom pokvasis i budu mekane
ja sam nekako to skombinovala....kad spavam s divom onda mi uvijek procuri, pa se ne peglam s tim. kad nosim divu stavim ovaj pamucni ulozak. a velike librese, one plave sam nosila dok spavam. medjutim sad ih nema, i zato hocu da vidim za ove violeta velike...
- alica.k
#1846 Re: Ginekologija i vagine....
ma ne, ja taj pamucni stavim cisto iz predostroznosti, nikad nista na njemu nema :S nego eto, strah me da ne stavim, da ce procurit. procuri samo kad spavam, valjda zbog cudnih polozajaMis mekinjas wrote:
a čemu to služi, kad svejedno stavljaš i uložak i to....
- CherryLips
#1847 Re: Ginekologija i vagine....
To tebe nesto fus potrefilo,ja Violetine koristim ima sigurno 2 godine,nikad nista,bas sam ono super zadovoljna,ovi ko pamucni su im extra...swirl wrote:Joj ja sam jednom kupila Violeta uloske, meni nisu cemu, raspadaju se.
- Felidae
#1848 Re: Ginekologija i vagine....
i ja koristim violetine vec duze vrijeme, i do sada sam zadovoljna, samo sto jos nisam probala te fol pamucne, mada mi je od poroda ostalo onih VIR 80 i njih cu koristiti kad dobijem menzes i kad sam kuci...zdraviji su od svih ostalih na trzistu zajedno, tj. dok se naviknes da ih nosis. oni su jako udobni, samo sto su isto tako jako debeli, ali kontam kad sam ih mogla nositi mjesec dana svaki dan, mogu i tih 5-6 dana menzesa.
u porodilistu sam cula od starijih zena(starijih od mene) da nose te uloske za vrijeme menzesa i da nikad nijedna nije imala problema sa infekcijama kad ode ginekologu...zato moram pokusati da vidim i to cudo, da odem doktoru a ono nemam infekciju
u porodilistu sam cula od starijih zena(starijih od mene) da nose te uloske za vrijeme menzesa i da nikad nijedna nije imala problema sa infekcijama kad ode ginekologu...zato moram pokusati da vidim i to cudo, da odem doktoru a ono nemam infekciju
- Alhemicarkaa
#1849 Re: Ginekologija i vagine....
Ja sam muku mucila sa candidom, svrbežom i svim. Nema šta nisam probala, i onda počnem koristiti vir uloške, prestanem koristiti vlažne maramice, toalet papir sa mirisom isto izbacim, uvela samo bijele pamučne gaće, i riješila se candide.Felidae wrote:i ja koristim violetine vec duze vrijeme, i do sada sam zadovoljna, samo sto jos nisam probala te fol pamucne, mada mi je od poroda ostalo onih VIR 80 i njih cu koristiti kad dobijem menzes i kad sam kuci...zdraviji su od svih ostalih na trzistu zajedno, tj. dok se naviknes da ih nosis. oni su jako udobni, samo sto su isto tako jako debeli, ali kontam kad sam ih mogla nositi mjesec dana svaki dan, mogu i tih 5-6 dana menzesa.
- Felidae
#1850 Re: Ginekologija i vagine....
u pravu si, ustvari je jako jednostavno samo se treba navici, zene su mnogo zdravije bile dok nisu postojala ta raznorazna sranja sa mirisima i raznim bojama.