gif hosting
Nekad mi padne na pamet ovaj piklic do zapada...Banksy wrote:nosara wrote: Banksy, navrati...! Novi momenti...
sorcerer wrote:prva slika simca 2 rally c vila1 u vlasnistvu jednog cike koji je radio u televizijinosara wrote:Fino...sorcerer wrote:ja cu malo neke s autima![]()
Jos nabaci tacne lokacije i sta, odnosno ko je na slikama... Posebno ovaj u sredini zasluzuje da mu se pomene ime...
Banksy, navrati...! Novi momenti...
druga slika miroslav nosse
treca slika raskrsce zagrebacke i lenjinove kod sumarskog fakuleta ,vlasnik herby-ja poznati pitar s c vile 1
bodljikavu zicu je svezao jer su mu sjedili stalno po autu i dirali mu maglenke

Koje dupeuvlacenje...maxell_sarajevo wrote:
Evo i ove dvije slike, jest da nisu bas tema, al necete mi zamjeriti.Tekst iz 1914-te godine.
bratko slikeeeebranimir stulic wrote:Semizova kuca... srusena nakon rata...valterbranisarajevo wrote:
Sve u svoje vrijeme... Po meni je, opet, Bascarsija odavno izgubila dusu i onaj "smek" koji je nepromijenjen bio stotinama godina i kojeg se sjecam iz djetinjstva... Svaki ducan je bio prica za sebe; jedan malo izbacen, a sljedeci uvucen...jedan, uglavnom nevjesto, ofarban u bijelo, drugi u sivo, a treci u zeleno... Izlozi, vrata, na svakom ducanu razliciti... Sva ta razlicitost je bila nekako savrseno ukomponovana i originalna.NeyDan wrote:Mozda je do mene, ali ovaj dio Bascarsije oko sebilja mi je puno bolji danas nego prije nekoliko desetina godina, prije svega mislim na ove silne tezge i prodavace odmah do sebilja i stoku.

To nisu zene, to su drugarice...Skyfox wrote:sve su zene u suknjama