Bosanska piramida Sunca vol.2

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Locked
wels

Post by wels »

Josh ako se u piramidi nastane Lampiri bice gutavo.
Fair Life

Post by Fair Life »

Rimljani !?

Gdje nestase Iliri ??
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Fair Life wrote:Rimljani !?

Gdje nestase Iliri ??
pocelo je sa 27000 godina... pa 12000... pa iliri... rimljani...

za par dana ce konacno priznat da su je napravili energoinvest i hidrogradnja '75... :D :D
ludost

Post by ludost »

Alfons Kauders wrote:

Gdje nestase Iliri ??

za par dana ce konacno priznat da su je napravili energoinvest i hidrogradnja '75... :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol:

aaajoooj, sve mi suze frcaju! možda je pra-bosmal? :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

ludost wrote:
Alfons Kauders wrote:

Gdje nestase Iliri ??

moguce je... jer mi se cini da uopste i nije dovrsena... bas ko i bosmal u sarajevu... :D :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Alfons Kauders wrote:
ludost wrote:
Alfons Kauders wrote: pocelo je sa 27000 godina... pa 12000... pa iliri... rimljani...

moguce je... jer mi se cini da uopste i nije dovrsena... bas ko i bosmal u sarajevu... :D :D
Ma ja ne vjerujem u to... :oops:
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

wels wrote:Josh ako se u piramidi nastane Lampiri bice gutavo.
lampir meho iz piramide
wels

Post by wels »

Murat Sabanovic wrote:
wels wrote:Josh ako se u piramidi nastane Lampiri bice gutavo.
lampir meho iz piramide
Meho i Pajo :lol:
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Vodenjak wrote:
Alfons Kauders wrote:
ludost wrote: :lol: :lol: :lol: :lol:

ne vjerujes u izgradnju piramide ili u nedovrsenost bosmala ? :D :D da pitamo salihamidzica sta mu je sa stana... :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Alfons Kauders wrote:
Vodenjak wrote:
Alfons Kauders wrote: moguce je... jer mi se cini da uopste i nije dovrsena... bas ko i bosmal u sarajevu... :D :D
ne vjerujes u izgradnju piramide ili u nedovrsenost bosmala ? :D :D da pitamo salihamidzica sta mu je sa stana... :D
Ma ne vjerujem da su piramidu gradili Hidrogradnja, Energoinvest i Bosmal...
Ti nas samo zezas bojim se... :oops:
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Vodenjak wrote:
Alfons Kauders wrote:
Vodenjak wrote: Ma ja ne vjerujem u to... :oops:
radio je i sirbegovic... prefabricirane betonske monolite... :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Alfons Kauders wrote:
E to je vec malo ozbiljnije.
Tu se barem radi o monolitima, kako kazes..
To bi vec moglo imati veze sa piramidom... :zoka:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Alfons Kauders wrote:
Vodenjak wrote:
Alfons Kauders wrote: ne vjerujes u izgradnju piramide ili u nedovrsenost bosmala ? :D :D da pitamo salihamidzica sta mu je sa stana... :D
:D Loshe, .... loshe .... :oops: .... tako kapitalan objekt, a zaboravili mu oluke napraviti, .... loshe, ... loshe, ... :D :zzzz:
Gospon Macola

Post by Gospon Macola »

Evo ima jos uvijek antipiramidasa, i to organiziranih u web-ringu:

http://antipyramidwebring.blogger.ba/

Hajte, svadjajte se malo. ;)
H

Post by H »

H wrote:Jedno pitanje za moderatore i forumaše: -Može li se napraviti jedna tema, da se na njoj prikupe SAMO fotografije iskopavanja na brdu Visočica, BEZ postiranja komentara?! Bilo bi jako lijepo kada bi ovo neko organizovao, čisto da se može pratiti šta se dešava na toj lokaciji, a da se pri tome ne moraju čitati hrpe (uglavnom besmislenih) komentara.
HVALA! :)
?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Vodenjak wrote:
hrasno38 wrote:
...
@El-bosniaco ostavi se vise cetnika i ustasa jer Sarajevo je opljackano u toku rata do kraja a ni jedan cetnik niti ustasa nisu usli u njega. Ovdje se radi o najobicnijim isfrustriranim ljudima koji nemaju nikakve veze sa cetnicima i ustasama nego jednostavno uzivaju kad Bosni ne ide a kad ih zovnes da nesto pokrenu njih nigdje nema.
E jebi ga @hrasno38

Da je i od tebe, previse je... :(
A sta je to previse? Je li to sto sam skrenuo paznju @El-bosniaco da se ostavi cetnika i ustasa jer mi to nekako naginje na nacionalizam ili je previse sto sam pojedincima rekao da su isfrustrirani. Pa sta bih trebao da kazem za covjeka koji se ovdje pojavio pod 10 razlicitih nickova i koji je vec dokazano bio u ekipi Osmanagica pa je nogiran ili za Ludost i Piramidosa kojima su komentari ponekad bolesni. To se sigurno nije odnosilo na ljude koji jednostavno kazu "ja ne vjerujem" pa onda nastave konverzaciju sa nekom finom zajebancijom na racun svega toga. I u zajebancijama postoje ogromne razlike isto kao i u potvrdjivanjima necega i negiranjima. Ako u bilo cemu od navedenog ima previse arogancije onda to iritira. Zar ne bi bilo posteno od tih par dusebriznika prema nasoj drzavnoj sehari, da se organizuju i da javno face to face izblamiraju Osmanagica. Je li taj moj prijedlog mozda previse? Kada sam ja ovdje recimo ismijavao recimo @Legolasa koji se upustio u jedno normalno negiranje ali bez trunka arogancije. Ja jednostavno citam iz postova ova dva tri clana da imaju ogromnu zelju da se tamo nista ne otkrije a zasto to vjerujem da ni njima samima nije jasno.
Zar tebi nista ne znaci da se tamo otkopa "nesto" sto je bilo stotinama godina ispod zemlje, a nesto ima i to vise niko ne moze pobiti. Zar cemo sve one ljude koji su do sada posjetili to nalaziste nazvati budalama i poklonicima mesije Osmanagica ili cemo ih nazvati znatizeljnicima koje interesuje ko je to prije nas bio na ovim prostorima. Tu vise nisu u pitanju desetine ljudi nego desetine hiljada ljudi.
Zar tebi ne godi kad se o nasoj zemlji prica na CNN-u, BBC-u, National Geographics kanalu, kada se pise o nama u novinama i casopisima a da nije u pitanju kriminal, rat i sve sto ide uz to. Ja to volim da vidim ali i dalje ne tvrdim, pogotovo arogantno, da piramide ima ili nema ali sada tvrdim sa sigurnoscu da ima "nesto" sto nasi vrli arheolozi ne bi nikada iskopali kao sto nisu ni stari grad.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

pokazali smo dovoljno koliko nam je stalo do artefakta...Austrijski trg, nekadasnji par cara dushana....atmejdan...ostaci dzamije i nishana...napola iskopani...ostalo pola puno smeca....se*em se ja na takvu brigu...
i sad se fol brinu OGOLICE BRDO....a ne smeta im sto je nekadasnjih SEDAM SUMA postalo SUMA I PO....
mostarac

Post by mostarac »

a sto vi ovde ozbiljno raspravljate :roll:

e necu vam rec jesam li za ZA ili sam za PROTIV piramide :D
Goran_35

Post by Goran_35 »

Ja imam jednu pjesmicu :oops: za laku noc i neke :roll: ,sto onomad javno izjavise, da ce se spaliti ako bude piramida :oops:

Dakle:

antipiramidashi :oops: pripemite vatre :D
PIRAMIDA :oops: VELIKAA :shock: :D kao Tatre :oops:
Prenj

Post by Prenj »

Breaking News ...
Vjesnik wrote:»Bosanski seljak iz srednjeg vijeka, a niti 'primitivni pećinski ljudi' iz neolita nisu imali tehnologiju ni znanje za obradu i transport tridesettonskih kamenih blokova. Jednostavno treba priznati činjenicu da su bosanske piramide postale realnost. Pravilna geometrija piramide Sunca sa četiri strane, perfektna orijentacija prema stranama svijeta što je karakteristika u gradnji piramida. Satelitske, termalne i radarske analize, geodetski i topografski dokazi, geološko-sedimentološki izvještaji, astronomska i geometrijska korelacija tri bosanske piramide Sunca, Mjeseca i Zmaja, nezavisne potvrde iz Geodetskog zavoda BiH i Katastarskog ureda općine Visoko - svi oni ne ostavljaju mjesta sumnji da se u središnjoj BiH krije veličanstveni piramidalni kompleks iz daleke prošlosti«, priopćeno je iz Zaklade.
Nije mi jasno kako jos neko moze sumnjati u postojanje piramide kad su i nezavisne i referentne institucije svjetskog renomea kao sto je to Katastarski zavod opcine Visoko potvrdili nalaze ...
:D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Prenj wrote:Breaking News ...
Vjesnik wrote:»Bosanski seljak iz srednjeg vijeka, a niti 'primitivni pećinski ljudi' iz neolita nisu imali tehnologiju ni znanje za obradu i transport tridesettonskih kamenih blokova. Jednostavno treba priznati činjenicu da su bosanske piramide postale realnost. Pravilna geometrija piramide Sunca sa četiri strane, perfektna orijentacija prema stranama svijeta što je karakteristika u gradnji piramida. Satelitske, termalne i radarske analize, geodetski i topografski dokazi, geološko-sedimentološki izvještaji, astronomska i geometrijska korelacija tri bosanske piramide Sunca, Mjeseca i Zmaja, nezavisne potvrde iz Geodetskog zavoda BiH i Katastarskog ureda općine Visoko - svi oni ne ostavljaju mjesta sumnji da se u središnjoj BiH krije veličanstveni piramidalni kompleks iz daleke prošlosti«, priopćeno je iz Zaklade.
Nije mi jasno kako jos neko moze sumnjati u postojanje piramide kad su i nezavisne i referentne institucije svjetskog renomea kao sto je to Katastarski zavod opcine Visoko potvrdili nalaze ...
:D
sumnjicav si previse...ides ti meni sutra ya visoko....FEDEXom te saljem....
stickitout

Post by stickitout »

pape wrote:
Alfons Kauders wrote:
Vodenjak wrote: Ma ne vjerujem da su piramidu gradili Hidrogradnja, Energoinvest i Bosmal...
:D Loshe, .... loshe .... :oops: .... tako kapitalan objekt, a zaboravili mu oluke napraviti, .... loshe, ... loshe, ... :D :zzzz:
ekipa snova na dijelu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: svaka cast ljudine
Prenj

Post by Prenj »

mIRCerka wrote: sumnjicav si previse...ides ti meni sutra ya visoko....FEDEXom te saljem....
Odem sam, uz pomoc LADEXa :D
stickitout

Post by stickitout »

H wrote:
H wrote:Jedno pitanje za moderatore i forumaše: -Može li se napraviti jedna tema, da se na njoj prikupe SAMO fotografije iskopavanja na brdu Visočica, BEZ postiranja komentara?! Bilo bi jako lijepo kada bi ovo neko organizovao, čisto da se može pratiti šta se dešava na toj lokaciji, a da se pri tome ne moraju čitati hrpe (uglavnom besmislenih) komentara.
HVALA! :)
?

hebo STALJIN kobilu, povika starAc Zajim!!!! HEBO, prihvati NAROD!!!!!!! :D :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Prenj wrote:
mIRCerka wrote: sumnjicav si previse...ides ti meni sutra ya visoko....FEDEXom te saljem....
Odem sam, uz pomoc LADEXa :D
kad konacno i vama sumnjicavima dokazu da IMA piramide, bicete prvi u redu da kopate :D

hajd laku noc...
Locked