Konačno jedan normalan komentar mimo onih botovaakcija007 wrote: ↑30/01/2021 09:23 Bio sam sinoc prvi put u BCC. Bio sam samo u hipermarketu jer me ostale prodavnice nisu interesovale.
Mene hipermarket podsjeca kao da sam usao u Fis u Vitezu samo u modernijem obliku. Ne znam sto ce im dio za bijelu tehniku i namjestaj kada imaju na Stupu poseban hipermarket samo za te stvari. Trazio sam muske carape pa sve su turske. Niti jedne nisam vidio domace proizvodnje a prije su imali raznovrstan domaci asortiman muskih carapa (po drugim prodavnicama). Ne znam stvarno nisam nesto odusevljen . Mozda treba bijela tehnika u nekom manjem obliku ali namjestaj u hipermarketu ne treba. Trazio sam cajeve u rinfuzi od Biljane Brcko nema samo 1 vrsta a njih kupujem u drugim Bingo prodavnicama.
Btw, ovaj BCC nije nista drugo vec kopija hipermarketa sa par radnjica, kojeg imamo u Mostaru, Vogošći, Hadžićima i na Stupu i sl.
Trzni centar jeste SCC i BBi, ali TC jeste i Delta i City One.
TC sa sadržajem poput Delte iz Bg ili City One-a iz Hr je potreban Sarajevu.
Lokacija danasnjeg BCC se ubila za tako nesto i ne bi imao nista protiv da je BiMgo napravio takav TC. Nazalost, nisu iskoristili prostor i napravili su samo hipermarket sa jeftinom turskom robom (bas kao i u Fisu).
Nadam se da će na lokaciji Stupa kod Doma penzionera i ex Standarda, bas biti TC kakav je potreban Sarajevu.