Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
- Banksy
#1826 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Ima li novosti, metel' se? 
- Banksy
#1827 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Zar Bogić nije dobio Šestoaprilsku...????
Kandidati za Šestoaprilsku nagradu Topić, Hemon, Bogićević, Mustafić...
15 godina SDP gradonačelnika, stidite se.
-
walk_M-A-N
#1828 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Na ovom se PF nema šta pametno pročitati. Ima stranačka propaganda i naivci koji nasjedaju.
Pogrešno je misliti a kamoli citirati da samo SDA nešto trola. Ja ovdje vidim i više ovih anti-SDA da trolaju a to mogu samo ako ih neko plaća.
Svi ti neće reći hajde da ukinemo finansiranje stranaka na što ide, da ne gledam, milion KM godišnje iz budžeta KS. Ja sam davno u prošlom sazivu to pisao, kad su bili izvještaji koliko je ko uzeo u BiH ukupno.
Kome idu te pare i kako se troše? Oni koji su na budžetu uzimaju i kroz stranku? Kao ono za Stojanovića neki dan, lijepa plata plus paušal a da se i ne pojaviš u firmi. To je kadar SDP u ZOI. A slobodno dajte takve iz svih stranaka. Eno ja pisao neki dan za onog Kosovca, pored posla još dva mjesečna paušala i mobitel. Prije toga za Kozadru, isto. Malo im jedan.
Zato, ako je ovo tačno, bravo Donji Vakuf. I neka je stid vas stranačke pisare do kojih dolazi malo ili više od tog miliona.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/donji-v ... /190207041
Pogrešno je misliti a kamoli citirati da samo SDA nešto trola. Ja ovdje vidim i više ovih anti-SDA da trolaju a to mogu samo ako ih neko plaća.
Svi ti neće reći hajde da ukinemo finansiranje stranaka na što ide, da ne gledam, milion KM godišnje iz budžeta KS. Ja sam davno u prošlom sazivu to pisao, kad su bili izvještaji koliko je ko uzeo u BiH ukupno.
Kome idu te pare i kako se troše? Oni koji su na budžetu uzimaju i kroz stranku? Kao ono za Stojanovića neki dan, lijepa plata plus paušal a da se i ne pojaviš u firmi. To je kadar SDP u ZOI. A slobodno dajte takve iz svih stranaka. Eno ja pisao neki dan za onog Kosovca, pored posla još dva mjesečna paušala i mobitel. Prije toga za Kozadru, isto. Malo im jedan.
Zato, ako je ovo tačno, bravo Donji Vakuf. I neka je stid vas stranačke pisare do kojih dolazi malo ili više od tog miliona.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/donji-v ... /190207041
Jučer je u Donjem Vakufu na sjednici Općinskog vijeća donesena odluka o obustavi finansiranja političkih stranaka iz budžeta.
- kmirsad
#1829 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
SDA će sad bankrotirati... ugasili im jedini izvor finansiranja...walk_M-A-N wrote:Na ovom se PF nema šta pametno pročitati. Ima stranačka propaganda i naivci koji nasjedaju.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/donji-v ... /190207041Jučer je u Donjem Vakufu na sjednici Općinskog vijeća donesena odluka o obustavi finansiranja političkih stranaka iz budžeta.
- mirzadelibasic
#1830 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Sa strane sve čitam i pratim. Ali zbog ove rečenice da je neko zaradio bananu? Čemu dalja rasprava na forumu?Akibh wrote:Akcenat na 'ako mislis'Chmoljo wrote:Banned user for reason “kršenje pravila foruma”malakh wrote:ne mora nužno da bude mekić, ali ti si doista budala ako misliš da sda mekića nema u rukavu.![]()
![]()
» malakh
2 sedmice
Ovakvih postova ima na stitine
Kako vas nije sramota vise
Doviđenja i prijatno!!!!!!!!!!!!!!!
- DaffyDuck
#1831 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
sta bi s ovim danas, jel odrzana sjednica?Banksy wrote:pici wrote:dze 18 ruku![]()
ČETVRTA SJEDNICA
Vlada Kantona Sarajevo danas razmatra raspuštanje Skupštine Turističke zajednice
Na čelu Turističke zajednice KS još uvijek se nalazi kadar Stranke demokratske akcije (SDA) Midhat Hubijar koji se prema svim procjenama neće dugo zadržati na direktorskoj poziciji.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vlada-k ... /190207022
selam
-
Nero Histrion
#1832 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
I sta ce bit ako Fahro ipak ... mada je rekao da nece nikad, evo vabi ga Bake, pa ako ipak, sta ce bit sa KS, ostaje li cvrsto i tamo da spasi BH blok, a ovamo isto ulazi cvrsto da spasi na federalnom i drzavnom? Kao sto rekoh nedavno, preveslat ce njih sve redom Fahro.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /190207146
"Mi imamo relativno dobru saradnju sa ostatkom SBB-a, ako izuzmemo varnice između mene i Fahrudina Radončića. Ako isključimo njegovu frustraciju, sa SBB-om bi mogli dobro funkcionisati. Ipak su to ljudi koji su izašli iz SDA", rekao je Izetbegović.
kurvaluk cisti sve redom
"Mi imamo relativno dobru saradnju sa ostatkom SBB-a, ako izuzmemo varnice između mene i Fahrudina Radončića. Ako isključimo njegovu frustraciju, sa SBB-om bi mogli dobro funkcionisati. Ipak su to ljudi koji su izašli iz SDA", rekao je Izetbegović.
kurvaluk cisti sve redom
- AmiĐa_Idriz
#1833 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Kakav ono cirkus pravite na temi NS, sa'će i to Čampawa iznijeti na sljedećoj sjednici, vi'te ih

- kmirsad
#1834 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Fahro je jasno rekao. BH blok napuštamo kada SDP javno saopšti da ulazi u koaliciju sa SDA.Nero Histrion wrote:I sta ce bit ako Fahro ipak ... mada je rekao da nece nikad, evo vabi ga Bake, pa ako ipak, sta ce bit sa KS, ostaje li cvrsto i tamo da spasi BH blok, a ovamo isto ulazi cvrsto da spasi na federalnom i drzavnom? Kao sto rekoh nedavno, preveslat ce njih sve redom Fahro.![]()
kurvaluk cisti sve redom
A SDP to nije izgovorio, pa su Fahri otvorena vrata da se trijunfalno vrati u pregovore i odobri svojima u Tuzli da nastave gdje su stali. i Tako postane heroj Tuzle.
Mislim da Fahro nije lažljivac i kurava i da mu je stalo do obraza. Šta god ko ovdje neko pričao o njemu.
A temu o Našoj Stranci treba otključati, nije kriva stranka i tema, što je Edin Gačić, s podlim i niskim namjerama došao na nju da provocira,izaziva sukobe i konflikte.
Ispast će da uspio u svojim nakanama.
Mislim da nam sada umire od smijeha uz strančki sendvić i gusti sok.
Veoma je važno da tema bude otvorena hitno, obzirom na iznešene stavove SDP-a, a što širom otvara vrata, još jutros, da Fahro, Komšić,Kojović, Nikšić i Jerlagić sjednu za sto ili se čuju telefonom i dogovore čarobnu koaliciju 19 ruku i preuzmu stvari u svoje ruke, kao što su to uradili u KS.
Lokalni kokošari to ne mogu ispregovarati.
Posebno ukoliko se pregovaračkim timovima nalaze neki od pretendenata na ministarske pozicije. To je veliki sukob interesa.
Koliko jutros treba stupiti i u kontakt sa gospodom Hamzičem i Hađiefendičem, ali i Slađanom Iličem i Jasminom Imamovićem.
Enko i pučisti su nakon jučerašnje sjednice GO, pregovarački potrošeni,
Največi problem može biti DF. A ne mora.
Nikome neče pasti kruna s glave.
-
jefff
#1835 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Tema je KS a ne TK. I eto, KS postade privatna prcija kifle i Pedje.
- kmirsad
#1836 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Da Bog da i TK postala...jefff wrote:Tema je KS a ne TK. I eto, KS postade privatna prcija kifle i Pedje.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1837 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
kmirsad wrote:Da Bog da i TK postala...jefff wrote:Tema je KS a ne TK. I eto, KS postade privatna prcija kifle i Pedje.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1838 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”Akibh wrote: Akcenat na 'ako mislis'
Ovakvih postova ima na stitine
Kako vas nije sramota vise
» Akibh
mjesec
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» mirzadelibasic
2 sedmice
- AmiĐa_Idriz
- kmirsad
#1840 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
KS se izgleda izvukao... kad se malo još učvrste, neka malo dođu i nama ... ali moraju prvo rastjerati ove "ruralne"... Kad kažem "ruralne" ne mislim na ljude sa sela, njih poštujem, nego na uhljebe i "uhljebe na čekanju", koji na stranku i ideju gledaju kao na sredstvo četvorogodišnjeg uhljebljenja i ličmog bogaćemja, sticanje moći, ne da bi uradii nešto korisno za domovinu... nego došli u poziciju da tu moć iskoriste za trgovanje uticajem, primanje mita i IMT-ea, zapošljavanje ahbaba i familije, pljačkanje privrede, trovanja i zagađivanja naroda...pici wrote:kmirsad wrote:Da Bog da i TK postala...jefff wrote:Tema je KS a ne TK. I eto, KS postade privatna prcija kifle i Pedje.![]()
nek nam bude prĆija seke i bOkira braČni par Izetbeusesku.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1841 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
kmirsad wrote: KS se izgleda izvukao... kad se malo još učvrste, neka malo dođu i nama ... ali moraju prvo rastjerati ove "ruralne"... Kad kažem "ruralne" ne mislim na ljude sa sela, njih poštujem, nego na uhljebe i "uhljebe na čekanju", koji na stranku i ideju gledaju kao na sredstvo četvorogodišnjeg uhljebljenja i ličmog bogaćemja, sticanje moći, ne da bi uradii nešto korisno za domovinu... nego došli u poziciju da tu moć iskoriste za trgovanje uticajem, primanje mita i IMT-ea, zapošljavanje ahbaba i familije, pljačkanje privrede, trovanja i zagađivanja naroda...
rurarni, zna se nasta se misli, bas na ovo nasta si sve pobrojao...
-
palermo
#1842 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
kmirsad wrote: Mislim da Fahro nije lažljivac i kurava i da mu je stalo do obraza. Šta god ko ovdje neko pričao o njemu.
.
- bunk
#1843 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Njemu da je sda skinut pa kad bi staljin ozivio i preuzeo vlast pristo bi

- kmirsad
#1844 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Možete me prozivati za svašta, ali tako mislim... Staljina bih usvojio kso rođeno dijete, a Fahri imetak prepisao da se vrati i oživi BH Blok ali za cijeli mandat. Budi siguran da to žarko želi gotovo sav narod Tuzle... možda ne toliko zbog Fahre... koliko zbog ljubomore na KS... ali bi mnogi proplakali, od kojih bi se to najmanje očekivalo...pomrsio bi konce dušmanima, on postao Heroj građana TK...palermo wrote:kmirsad wrote: Mislim da Fahro nije lažljivac i kurava i da mu je stalo do obraza. Šta god ko ovdje neko pričao o njemu.
.legendo
Last edited by kmirsad on 11/02/2019 14:45, edited 1 time in total.
- kmirsad
#1845 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
bunk wrote:Njemu da je sda skinut pa kad bi staljin ozivio i preuzeo vlast pristo bi![]()
-
jefff
#1847 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022

Ovome nisu svi kod kuce.
-
furlan
#1848 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Kmirso trazi ban preko reda.palermo wrote:kmirsad wrote: Mislim da Fahro nije lažljivac i kurava i da mu je stalo do obraza. Šta god ko ovdje neko pričao o njemu.
.legendo
-
furlan
#1849 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Kmirso trazi ban preko reda.palermo wrote:kmirsad wrote: Mislim da Fahro nije lažljivac i kurava i da mu je stalo do obraza. Šta god ko ovdje neko pričao o njemu.
.legendo
- ultima_palabra
#1850 Re: Skupština Kantona Sarajevo 2018-2022
Post godine