Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
John Cleese

#1826 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by John Cleese »

SaraFina wrote:
John Cleese wrote:Ha ona uzme ekstazi, vas forum namah mora bit politicki aktivan... pa dokle... :| :D

Obzirom da si jedan od vlasnika foruma, ti ne bi trebao prigovarati :D

Nego me još dodatno "motivirati" :P
U zivotu me niko nije tako uvrijedio... A bila si mi simpaticna... :| :D :lol: :run:
SaraFina

#1827 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by SaraFina »

John Cleese wrote:
SaraFina wrote:
John Cleese wrote:Ha ona uzme ekstazi, vas forum namah mora bit politicki aktivan... pa dokle... :| :D

Obzirom da si jedan od vlasnika foruma, ti ne bi trebao prigovarati :D

Nego me još dodatno "motivirati" :P
U zivotu me niko nije tako uvrijedio... A bila si mi simpaticna... :| :D :lol: :run:
Ne vadi se. Nego uplati kakvo putovanje za Bozić i spoji sa Novom. Slobodna sam. Unosim ti živost ovdje :D
Meni virtualno statusi ne trebaju, samo u lovu vjerujem :D i nagradna putovanja! :lol:
John Cleese

#1828 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by John Cleese »

SaraFina wrote:Ne vadi se. Nego uplati kakvo putovanje za Bozić i spoji sa Novom. Slobodna sam. Unosim ti živost ovdje :D
Meni virtualno statusi ne trebaju, samo u lovu vjerujem :D i nagradna putovanja! :lol:
Prvo da vidim koliko ce pucanstvo na ovim tvojim temama naklikat, pa mozemo razgovarat :| :D :lol:
SaraFina

#1829 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by SaraFina »

John Cleese wrote:
SaraFina wrote:Ne vadi se. Nego uplati kakvo putovanje za Bozić i spoji sa Novom. Slobodna sam. Unosim ti živost ovdje :D
Prvo da vidim koliko ce pucanstvo na ovim tvojim temama naklikat, pa mozemo razgovarat :| :D :lol:

Za ovo godina "naklikali" su da me na kruzer pošalješ, i to 6 mjeseci minimum.
Samo ti si stipsa! I priznati! :lol:
Ommadawn

#1830 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Ommadawn »

decembar2017 wrote:

Ako vec imas ambiciju da radis bilo kakav posao onda si se sigurno naucio da se samo negativnim komentarima nista ne moze pozitivno da napravi.

Tako da sa svojim totalnim negativizmom kojeg pokazujes od teme na temu pokazujes da nisi ni ti nista bolji od onih koje kritikujes ili da imas neki problem sa osjecanjem nize vrijednosti pa to pokazujes kroz negativizam.
Imas li ti ijedan pozitivan primjer iz drzave Bosne i Hercegovine koji bi mogao okrenuti ka pozitivizmu?
Drzava koja je:
- najsiromasnija u Europi
- najzagadjenija u Europi
- medju najkorumpiranijim u Europi
- medju najzaduzenijim u Europi
Drzava u kojoj:
- moras biti dio neke stranke da bi dobio posao za koji bas i ne moras biti skolovan
- nepotizam nesto sasvim normalno i svakidasnje
- se i najprofitabilnija preduzeca zatvaraju i prodaju u bescjenje
- privreda davno kolapsirala
Drzava iz koje:
- 80 ljudi svaki dan odlazi dalje trbuhom za kruhom
- sve manje izvoza a sve vise uvoza

Pa slobodno reci sta od ovoga navedenog nije tacno.
Ommadawn

#1831 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Ommadawn »

John Cleese wrote:
@Klizo care, startuj odmah sa: "moze ali da idem i ja sa tobom." Indirektno ti salje signale ;) ;)
SaraFina

#1832 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by SaraFina »

Ommadawn wrote:
John Cleese wrote:
@Klizo care, startuj odmah sa: "moze ali da idem i ja sa tobom." Indirektno ti salje signale ;) ;)
Tvojem iskusnom oku ništa ne može promaknuti. Stvarno me provali, a ja htjedoh biti suptilna :D
drndalo

#1833 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by drndalo »

Ommadawn wrote:
John Cleese wrote:
Vala je ovo bilo indirektno k'o kad Dara Bubamara ne obuce gace na koncert i stavi fotografa u prvi red... :mrgreen:
SaraFina

#1834 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by SaraFina »

Koja opsjednutost prekodrinskim cajkama. :run: Čuj bubamara. :run:

Ja i Klizo smo drugari, nema potrebe da jednu šaljivu prepisku "zavaljujete u kaljužu sa seksualnim primjesama, sponzorstvom i upucavanjem"...
Ommadawn

#1835 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Ommadawn »

Ti fakat misliš da mi svi muški koji se ne slažemo sa tobom pišemo nešto sa seksualnom konotacijom?
SaraFina

#1836 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by SaraFina »

Ommadawn wrote:Ti fakat misliš da mi svi muški koji se ne slažemo sa tobom pišemo nešto sa seksualnom konotacijom?
Naravno da ne mislim. Ali ako te već iskuliram nakon jednog tvog opširnog odgovora...te ti jasno dam do znanja da ne mislim nastavljati komunikaciju na ovoj temi... Izlišno je u potpunosti i da se i šališ na način na koji već jesi (bez obzira na konotaciju)... A ovaj predhodno nadovezuje.
Nisam zakinuta ni u kom smislu, a nisi ni moj opunomoćenik, pa da prevodiš moje suptilne i manje suptilne riječi, upućene drugim forumašima.
Bar se ja ne sjećam da sam te ovlastila :D
Reisova

#1837 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Reisova »

Hajte prestanite svi da jedni drugima.oponirate. Tema je na.mjestu nije uredu da 10% ljudi zajbaje ostatak naroda.pogotovo jer 80 % ovih proizvoda se kupuje u Sarajevu. Prvi razlog Covic I.njegova politika I evo Pendes ne zeli postrojiti vojsku za Dan drzavnosti !
John Cleese

#1838 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by John Cleese »

SaraFina wrote:Za ovo godina "naklikali" su da me na kruzer pošalješ, i to 6 mjeseci minimum.
Samo ti si stipsa! I priznati! :lol:
Nisam stipsa. Mislio sam da to radis iz cistog idealizma, pa sam se plasio da cu te uvrijediti pominjuci nistavne materijalne aspekte forumskih aktivnosti u cElini :| :D :lol:
John Cleese

#1839 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by John Cleese »

SaraFina wrote:Ja i Klizo smo drugari, nema potrebe da jednu šaljivu prepisku "zavaljujete u kaljužu sa seksualnim primjesama, sponzorstvom i upucavanjem"...
Naravno :thumbup:

Niko ovdje nije nista lose ni nedolicno ni pomislio niti napisao :)
Ommadawn

#1840 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Ommadawn »

SaraFina wrote:
Ommadawn wrote:Ti fakat misliš da mi svi muški koji se ne slažemo sa tobom pišemo nešto sa seksualnom konotacijom?
Naravno da ne mislim. Ali ako te već iskuliram nakon jednog tvog opširnog odgovora...te ti jasno dam do znanja da ne mislim nastavljati komunikaciju na ovoj temi... Izlišno je u potpunosti i da se i šališ na način na koji već jesi (bez obzira na konotaciju)... A ovaj predhodno nadovezuje.
Nisam zakinuta ni u kom smislu, a nisi ni moj opunomoćenik, pa da prevodiš moje suptilne i manje suptilne riječi, upućene drugim forumašima.
Bar se ja ne sjećam da sam te ovlastila :D
A add foe funkcija, to ništa je l’?
Hajvan

#1841 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Hajvan »

imal’ Milke kupit u ShveCkoj?

ima Qrac!

ne da Shved.

mozda u nekoj maloj opskurnoj radnjici, samo
John Cleese

#1842 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by John Cleese »

Hajvan wrote:imal’ Milke kupit u ShveCkoj?

ima Qrac!

ne da Shved.

Nije tacno, Hajvanu :|

https://www.megafynd.se/milka-chokladka ... o-100-gram
https://klippkungen.se/sv/catalog/products?search=milka
https://gottebiten.se/catalogsearch/res ... Milka+oreo

Jebes Milku, sto se mene tice, ima tamo puno boljih slatkisa u ponudi, ali da "ne da Shved"...
Hajvan

#1843 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Hajvan »

John Cleese wrote:
Nije tacno, Hajvanu :|
:lol:

:thumbup:
paladinka

#1844 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by paladinka »

Milka je svakako puno navikana cokolada .
Ommadawn

#1845 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Ommadawn »

Hajvan wrote:imal’ Milke kupit u ShveCkoj?

ima Qrac!

ne da Shved.

Ima. I Milke i Dorine.
U običnim supermarketima.
Ommadawn

#1846 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by Ommadawn »

paladinka wrote:Milka je svakako puno navikana cokolada .
I previše.
A navikani su i Krašovi proizvodi.
No ako bih morao birati, izabrao ih Milku bez sekunde razmišljanja.
dale cooper

#1847 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by dale cooper »

Ommadawn wrote:
paladinka wrote:Milka je svakako puno navikana cokolada .
I previše.
A navikani su i Krašovi proizvodi.
No ako bih morao birati, izabrao ih Milku bez sekunde razmišljanja.
Pošalji nam Ommie šleper kakvih jeftinih švedskih čokolada da možemo rahat bojkotovat ovdje. :mrgreen:
paladinka

#1848 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by paladinka »

Za cokoljubce rekla bi svejedno je... isto sr...
paladinka

#1849 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by paladinka »

Da budem iskrena ja ne bi nigdje milku kupila , svejedno Bosna , Svedska , kupujem domace proizvode .
emric

#1850 Re: Idemo bojkotovati proizvode hrvatskih firmi u BiH/iz HR i hrvatske distributere svjetskih "brendova" u BiH!

Post by emric »

Posljednjih godina sam kupovinu hrvatskih proizvoda sveo na minoran nivo. And I like it. :thumbup:
Locked