Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
Neregistrirani

#1826 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Neregistrirani »

Novosti wrote:
http://ba.n1info.com/a289307/Vijesti/Vi ... avida.html

Za sliku sam kasnije sazno da nije iz BL al svejedno PZD je postala poligon za politiku.
Ti se samo pravis blesav ili...? Kazem ti, cim je Alo, Telegraf, Informer, preskoci stranicu.

Sve je u BiH poligon za politiku. Da se nisu umijesali politicari i izborili posebnu sjednicu, anketni odbor...mislis li da bi pola cinjenica izaslo na svjetlo i informacija u javnost. Kad krenes na rogatog, treba ti svaka moguca podrska. To sto ce se sad, poslije izbora, vijdeti ko je i dalje zainteresovan da se prica izgura do kraja, a ko je bio tu samo da pokupi glas, je vec stvar obraza. Malo je toga u politici.
Atego

#1831 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Atego »

199 dana na tvom trgu stojimo u ovoj državi RS, sa institucijama zločincima, ubicama tvojim ..evo sine ko je ostao u kući ja i tvoja Luna... Radi koga?Radi koga sam bio u ratu? Bez svog djeteta..rekao je danas u Banjaluci Davor Dragičević.
pa daj davore,ima među tom publikom i balija.nemoj bit taki,ba...
Haman2

#1832 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Haman2 »

Sramota kakvo pravosudje i policiju imamo. Nista nije bolje ni i FBiH. Ne znam samo dokle ovako jos moze?
Maraschino

#1836 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Maraschino »

On se vec pogubio.
Svaki potez ice mu na stetu.
Pobijedio je nakaradan sistem.
SaraFina

#1838 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

Jadan čovjek... Valjda im neće dati povoda da ga ubiju i uklone, nekom nrpromišljenom gestom.
Maraschino

#1839 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Maraschino »

mO k3 wrote:koga ce da rokne ??
nikoga. za to se ide u tvorza.
Atego

#1840 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Atego »

SaraFina wrote:Jadan čovjek... Valjda im neće dati povoda da ga ubiju i uklone, nekom nrpromišljenom gestom.
Jeza me fata na samu pomisao da neko ucini nesto nazao ovom umirovljenom cetalju. Davore ,izdrzi i pamet u glavu !
Bluemore

#1841 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Bluemore »

Maraschino wrote:On se vec pogubio.
Vidjeli bi tebe sto se ti ne bi gubio
CPT

#1842 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by CPT »

Bluemore wrote:
Maraschino wrote:On se vec pogubio.
Vidjeli bi tebe sto se ti ne bi gubio
Nije prvi da to dozivi, pa i puno gore... "VRS" u kojoj je bio dobrovoljac je Havi Taterevic uzela 6 sinova i supruga. Neka razmislja malo o tome.
SaraFina

#1844 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SaraFina »

Atego wrote:
SaraFina wrote:Jadan čovjek... Valjda im neće dati povoda da ga ubiju i uklone, nekom nrpromišljenom gestom.
Jeza me fata na samu pomisao da neko ucini nesto nazao ovom umirovljenom cetalju. Davore ,izdrzi i pamet u glavu !

Ne zanima me potenciranje njegove prošlosti apsolutno. Čovjeka mi je žao kao roditelja.
Im li ga igdje kao ratnog zločinca, ako nema svi vojno sposobni su bili u VRS/ABiH/HVO u ratu...
Ne relativiziram ali to je činjenica.
mayab

#1847 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mayab »

Mene stvarno zanima kako će to sve ići dalje, Davor je zaprijetio mnogima gadno, e kako sada misli to izvesti ili se bezbolno izvući iz toga?
On je sigurno bez konkurencije najbolje praćen i osmatran čovjek u entitetu RS :shock: , baš zbog tih prijetnji koje je javno izrekao !
mO k3

#1849 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Novosti wrote:I sad nek netko kaže da Davor nije puko...

https://youtu.be/99G_vDrKq_o
a ko ne bi puko trolu jedan
Post Reply