SaraFina wrote:zumbul te vjerovatno provocira superiska
Zoomba!
Nego, kako si? Sta ima? Gdje Paco?
'omladina' Štaš mu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
SaraFina wrote:zumbul te vjerovatno provocira superiska
Zoomba!
Nego, kako si? Sta ima? Gdje Paco?
Interesantno je da i mlade osobe kao i do sada vecina, na zenu gledaju kao glavni krivac.Xavier1 wrote:
Postoje dva razloga sto je zena razvedena.
1. sama je izabrala kretena, sto dosta govori o njoj
2. muskarac sa kojim je bila nije mogao da je trpi vise, sto isto mnogo govori o njoj
Znam ja jednu iz moje porodice, udala se a varala ga i za vrijeme veze. Sad se razvode poslije 2 mjeseca. Definitivno ona kriva. Al izgleda takva sva familija. Neznam samo sta je on gledao pa ćorav bio, valjda sisu i guzicu.Xavier1 wrote:Ako je razvedena, razvedena je sa razlogom. Znaci za izbjegavanje.
O tome niko ne razmislja, kada nam dodje inforamacija.Warashii wrote:Zapravo je skoro uvijek mnogo tragicniji razlog razvoda od samoga cina razilaženja.
Ko je kriv nije niti vazno.
Mogli su akteri biti obrnuti i opet bi zena iz tog braka izasla kao krivac ?Zbilja?shape of despair wrote:Znam ja jednu iz moje porodice, udala se a varala ga i za vrijeme veze. Sad se razvode poslije 2 mjeseca. Definitivno ona kriva. Al izgleda takva sva familija. Neznam samo sta je on gledao pa ćorav bio, valjda sisu i guzicu.Xavier1 wrote:Ako je razvedena, razvedena je sa razlogom. Znaci za izbjegavanje.
Ja je ne zalim, ja je trazim.moonca wrote: Zale je ako nije udata sa 30 ...
Pojasni?Ramzess Veliki wrote:Ja je ne zalim, ja je trazim.moonca wrote: Zale je ako nije udata sa 30 ...
Pa ono zenidba udaja u tom folu ...moonca wrote:Pojasni?Ramzess Veliki wrote:Ja je ne zalim, ja je trazim.moonca wrote: Zale je ako nije udata sa 30 ...
Mozda mi se 'mescini' ali nije pravilo da mozda i od 30 nema 'neuspjesni brak'Ramzess Veliki wrote:Pa ono zenidba udaja u tom folu ...moonca wrote:Pojasni?Ramzess Veliki wrote: Ja je ne zalim, ja je trazim.
Nema to veze. Ako je bila losa u prvom braku mozda ce meni biti bolja. A mozda je bila udata za hajvana. Ne treba suditi na prvu.moonca wrote:Mozda mi se 'mescini' ali nije pravilo da mozda i od 30 nema 'neuspjesni brak'Ramzess Veliki wrote:Pa ono zenidba udaja u tom folu ...moonca wrote:Pojasni?pa djeluje da i ti trazis 'frisku'.
To govori da je frisak I da ga je trebala ujagmit'.moonca wrote:Izasla poznanica sa 'potencionalnim'-udovac- na veceru -a on samo o svojoj zeni pricao.
hm ... ne znam da li to razlog sto je pobjegla, no ne mislim da je to tako negativno..
Da, i sasvim je ok njegovo ponasanje.Ramzess Veliki wrote:To govori da je frisak I da ga je trebala ujagmit'.moonca wrote:Izasla poznanica sa 'potencionalnim'-udovac- na veceru -a on samo o svojoj zeni pricao.
hm ... ne znam da li to razlog sto je pobjegla, no ne mislim da je to tako negativno..
de ispravi ovo "potenciONalnim", ubi u oci.moonca wrote:Izasla poznanica sa 'potencionalnim'-udovac- na veceru -a on samo o svojoj zeni pricao.
hadzinicasa wrote:de ispravi ovo "potenciONalnim", ubi u oci.moonca wrote:Izasla poznanica sa 'potencionalnim'-udovac- na veceru -a on samo o svojoj zeni pricao.
Ne, sve najljepse. No, doticna je ocekivala komplimenete, paznju na prvom dejtu, upucene njoj....Paco wrote:*potencijalnim
A zasto njegovo ponasanje nije OK? Da li je o svojoj zeni pricao u losem kontekstu?
Pa (h)udovac. A vjerovatno se vodio onom: "o mrtvima sve najbolje".ho oponopono wrote:...a koji vrag ima spelovati o "ex" a sa ovom je kao na dejtu, bez obzira dobro/loše...treba ga poslati u tri lijepe, šta ima mljeti o njoj, jebala ga ona...
Ma ne zanima me...nema izgovora...Paco wrote:Pa (h)udovac. A vjerovatno se vodio onom: "o mrtvima sve najbolje".ho oponopono wrote:...a koji vrag ima spelovati o "ex" a sa ovom je kao na dejtu, bez obzira dobro/loše...treba ga poslati u tri lijepe, šta ima mljeti o njoj, jebala ga ona...