Grčka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1826 Re: Grčka - BiH
A sta nas je sinoc zajebo?
-
north
#1827 Re: Grčka - BiH
A dobro, poraz još boli, ali nakon prespavane noći i hladne glave ne može se reći da smo u lošoj situaciji kada je baraž u pitanju...činjenica da je neko na početku pitao da li pristajete na opciju da protiv Grčke u Zenici će biti odlučujuće, tj. pobjeda da zanči vjerovatan baraž, nema sumnje da niko na to normalan ne bi pristao, jer prije utakmice se razmišljalo da mi možemo čak i zijaniti u Grčkoj pa je svima i bod bio dobar...ali s druge strane, teško se pomiriti kad te deset sekundi dijelilo od pobjede, i onda u Zenici bi ih imao na konopcima, njima tada bod ništa ne znači, morali bi napasti a kukavci to ne znaju i tad bi lakše zadati im posljednji ekser u kovčeg...ali sve u svemu, nije ovo katastrofa ako ćemo pošteno i hladne glave, raduje što znamo igrati i nismo tarabe barem protiv ovakvih ekipa, Belgija je nešto drugo.... fino to izgleda na oko kad zapnemo i vrijedi ipak biti blagi optimista, ako ćemo ovako i ako je moguće i bolje igrati u nastavku kvalifikacija...Daleko od toga da smo mi u nešto lošoj poziciji kad imaš utakmicu kući sa njima za baraž a nije da se tu ne može...jasno je ako ih ne dobijemo nijednom u dvije utakmice da nismo onda ni zaslužili da budemo ispred njih..
- Grean
#1828 Re: Grčka - BiH
Interesantno da se opet pominje Ibisevic koji je sasvim solidno odigrao u ulozi poluspica a ne plminje se Hajrovic koji je uz selektora bio nas najlosiji pojedinac.
Komotno smo mogli igrati bez tog jednog klasicnog krila i zrtvovati ga za jos jednog centralnog igraca sto bi protiv onakve ekipe koja nam je svjesno prepustila inicijativu i sto je bila njihova najveca greska, dalo puno veci rezultat.
Mozemo pricati o Sabicu ovako ili onako ali ja lika sve vise cijenim. Upravo je najveci problem bilo ono sto je on pomenuo na poluvremenu, protivnik se povukao da igra na kontre, malte ne se naguzio a mi forsiramo duge lopte umjesto da igramo po zemlji, nesto sto je konstantan problem i izgleda vizija kako je Bazdarevic postavljen za selektora.
Sto se kapitena tice, opet smo nepravedni. Propustio je sansi ali je odradio lavovski posao, nosio je sredini, cuvao loptu, iznudio faul iz kojeg smo dali gol. Po meni sasvim dobar nastup. Fulio je i Pjanic prazan gol pa ga niko ne proglasava promasajem.
Komotno smo mogli igrati bez tog jednog klasicnog krila i zrtvovati ga za jos jednog centralnog igraca sto bi protiv onakve ekipe koja nam je svjesno prepustila inicijativu i sto je bila njihova najveca greska, dalo puno veci rezultat.
Mozemo pricati o Sabicu ovako ili onako ali ja lika sve vise cijenim. Upravo je najveci problem bilo ono sto je on pomenuo na poluvremenu, protivnik se povukao da igra na kontre, malte ne se naguzio a mi forsiramo duge lopte umjesto da igramo po zemlji, nesto sto je konstantan problem i izgleda vizija kako je Bazdarevic postavljen za selektora.
Sto se kapitena tice, opet smo nepravedni. Propustio je sansi ali je odradio lavovski posao, nosio je sredini, cuvao loptu, iznudio faul iz kojeg smo dali gol. Po meni sasvim dobar nastup. Fulio je i Pjanic prazan gol pa ga niko ne proglasava promasajem.
Last edited by Grean on 14/11/2016 10:13, edited 1 time in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1829 Re: Grčka - BiH
Izgubili smo i mi od KipraNadzorna_ploca wrote:Boli me ba mudo marijanovo za to. Ljudi prosle kvale gubili od farskih otoka.
- hrasno38
#1830 Re: Grčka - BiH
studiorum_tuzlaensis wrote:Na stranu skidanje gaća koje je pravi Buća potok style, Džeko je imao strašnu utakmicu sinoć, samo se tu osjeti velika neuigranost. Jebiga, nije Jajalo Nainggolan, a ni Lulić De Rossi. Sinoć je to još i ličilo na nešto sa raspoloženim Pjanićem, ali falilo je malo i njegove prisebnosti (džekine).animals wrote:Jeste , Dzeko sinoc katastrofalan..Tomahawk11 wrote:Dzeko je dva puta dobio loptu i dok je okretao FAP-a, dodje Grk, ukliza i vozdra.
I dug for kod pokusaja prolaska golmana. Lijevom pokusaj kad je imao igraca na ledjima.
I onih par promasaja lopte s pocetka utakmice.
nista mu nije islo, a jos i ona glupost sa skidanjem gaca..
neprofesionalno skroz..
Prema njemu je uvijek oštar nož kad god ne postignemo željeni rezultat, a frajer je hladno satrao zadnju liniju Grčke. Veći je problem Vedo zvani "nemoj meni dodavat, ja ću se sakrit iza lopte", al pošto njega niko ni ne vidi 90 minuta na terenu, onda ga niko i ne komentariše.
Ovaj rezultat je realan, koliko god mi mislili da smo bolji, imali su ljudi stativu i onu 100% priliku Mitroglua.
- Logovan
#1831 Re: Grčka - BiH
Joj ti kad počneš spominjati stid i obraz.hrasno38 wrote:
I bez imalo stida to napisesEvo ovdje imas situaciju pa prosudi sa obrazom.....
http://sport.ba/clanak/202603/live-grcka-bih-1-1
Najbolje se na 0.22 vidi da nije bio penal. Prestrogo bi bilo.
Last edited by Logovan on 14/11/2016 10:16, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#1832 Re: Grčka - BiH
auh pa prvo imao je izuzetno neujednacen kriterij.Tomahawk11 wrote:A sta nas je sinoc zajebo?
nas je kaznjavao kartonima, a grcima je dopustao sve,od glumatanja,do prijetnji naleta na sudije,udaranja, u jednom trenutku onaj celo poleti rukom ko da stocira sudiju, i povuce se
to odma unese nervozu...
cinjenica je da nasi pogotov kapiten nisu smjeli nasjest na one provokacije,vodimo, pusti ih ba nek uzmu loptu,lezi i pravi se mrtav ode vrijeme.
jebiga, tu je opet do trenera da to izmjenama smiri,umiri, privede kraju...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1833 Re: Grčka - BiH
Ma ok, al to u konacnici nikako nije uticalo na rezultat.sumirprimus wrote:auh pa prvo imao je izuzetno neujednacen kriterij.Tomahawk11 wrote:A sta nas je sinoc zajebo?
nas je kaznjavao kartonima, a grcima je dopustao sve,od glumatanja,do prijetnji naleta na sudije,udaranja, u jednom trenutku onaj celo poleti rukom ko da stocira sudiju, i povuce se![]()
to odma unese nervozu...
cinjenica je da nasi pogotov kapiten nisu smjeli nasjest na one provokacije,vodimo, pusti ih ba nek uzmu loptu,lezi i pravi se mrtav ode vrijeme.
-
sumirprimus
#1834 Re: Grčka - BiH
hajrovic je bio dobar.i sto smo pravili pravili smo preko desne strane.Grean wrote:Interesantno da se opet pominje Ibisevic koji je sasvim solidno odigrao u ulozi poluspica a ne plminje se Hajrovic koji je uz selektora bio nas najlosiji pojedinac.
stim da je u par navrata sam izletio a nije dobio pravovremenu loptu. od dzeke ja mislim.
onda ona sansa uz sstativu.,
- hrasno38
#1835 Re: Grčka - BiH
Pa boli me kurac sta pise....pogledaj snimak covjece a nemoj citati sa pise. Nije napisano bozija zapovjest.Tomahawk11 wrote:Pa i na tom linku pise:
Džeko je bio u prodoru, tražili smo penal, ali zaista ga nije bilo
- KB9
#1836 Re: Grčka - BiH
cuj dva penala
klasicna ublehaska prica, vazda nam drugi krivi
klasicna ublehaska prica, vazda nam drugi krivi
-
sumirprimus
#1837 Re: Grčka - BiH
ma kako nije.Tomahawk11 wrote:Ma ok, al to u konacnici nikako nije uticalo na rezultat.sumirprimus wrote:auh pa prvo imao je izuzetno neujednacen kriterij.Tomahawk11 wrote:A sta nas je sinoc zajebo?
nas je kaznjavao kartonima, a grcima je dopustao sve,od glumatanja,do prijetnji naleta na sudije,udaranja, u jednom trenutku onaj celo poleti rukom ko da stocira sudiju, i povuce se![]()
to odma unese nervozu...
nije uvijek zajebancije penal crveni...ovo konstantno sjeckanje kartoniranje, ufati druga ekipa furseta vidi da prolazi i jewbig negdje moras zajebat.ko sto smo zajebali.
-
condy
#1838 Re: Grčka - BiH
Šta bi bilo da je Spaha bio na terenu kad se zakuhalo ?

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1839 Re: Grčka - BiH
Pa pogledao sam....a jbg ti, sad te boli kurac sta pise, a postavljas linkhrasno38 wrote:Pa boli me kurac sta pise....pogledaj snimak covjece a nemoj citati sa pise. Nije napisano bozija zapovjest.Tomahawk11 wrote:Pa i na tom linku pise:
Džeko je bio u prodoru, tražili smo penal, ali zaista ga nije bilo
Ono nije penal.
- hrasno38
#1840 Re: Grčka - BiH
ma ja OK da je bilo na Jajalu ili Cimirotu bio bi 100%......tebi nije meni jeste i OKTomahawk11 wrote:Pa pogledao sam....a jbg ti, sad te boli kurac sta pise, a postavljas link![]()
Ono nije penal.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1841 Re: Grčka - BiH
Ma belaj je kad sudijske odluke direktno uticu na rezultat. Tipa Edinog gol Nigeriji, nepostojeci ofsajd.sumirprimus wrote: ma kako nije.
nije uvijek zajebancije penal crveni...ovo konstantno sjeckanje kartoniranje, ufati druga ekipa furseta vidi da prolazi i jewbig negdje moras zajebat.ko sto smo zajebali.
Ili da je svirao neki nigdje veze penal/da nije svirao za nas ocigledan.
Kriterij jeste bio neujednacen, ali mi nismo ostajali duzni i nije nas lomilo to sto sudija daje kartone.
-
sumirprimus
#1842 Re: Grčka - BiH
jasta nego je lomilo,vidis kako su reagovali.Tomahawk11 wrote:Ma belaj je kad sudijske odluke direktno uticu na rezultat. Tipa Edinog gol Nigeriji, nepostojeci ofsajd.sumirprimus wrote: ma kako nije.
Kriterij jeste bio neujednacen, ali mi nismo ostajali duzni i nije nas lomilo to sto sudija daje kartone.
psiha je cudo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1843 Re: Grčka - BiH
Znas sta, jarane....popusti sa tom pricom.hrasno38 wrote:ma ja OK da je bilo na Jajalu ili Cimirotu bio bi 100%......tebi nije meni jeste i OKTomahawk11 wrote:Pa pogledao sam....a jbg ti, sad te boli kurac sta pise, a postavljas link![]()
Ono nije penal.
Ne znam koji klinac furas jednu pricu, pa onda promjenis na drugu.
Eto te ko ona djeca, poceo si sa FKS-FKZ pricom.
Bezveze ti je to (da ne kazem jadno), a ti kako hoces.
Volio bih i ja da smo dobili sinoc, al nemam nista od toga da sad izmisljam nekakve penale i sl.
-
sumirprimus
#1844 Re: Grčka - BiH
elem case closed.
1:! ebaji ga.
nastavlja se najaca kokuruz liga. jebo meksicki kokuruz!
1:! ebaji ga.
nastavlja se najaca kokuruz liga. jebo meksicki kokuruz!
- hrasno38
#1845 Re: Grčka - BiH
Nije nas lomiloTomahawk11 wrote:Ma belaj je kad sudijske odluke direktno uticu na rezultat. Tipa Edinog gol Nigeriji, nepostojeci ofsajd.sumirprimus wrote: ma kako nije.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1846 Re: Grčka - BiH
Ti mi reci. Ti si bas objektivanhrasno38 wrote:
Nije nas lomilo![]()
![]()
![]()
nama dao 7 zutih i jedna crveni a Grcima 4 zuta i jedan crveni.....ne znam koji fazon objektivnosti ganjas
Citaj malo, sve ce ti se samo kazati
-
sumirprimus
#1847 Re: Grčka - BiH
ne raspravlja jse s njim izbodi gaaaaaa

- Logovan
#1848 Re: Grčka - BiH
Hahahahahhrasno38 wrote:ma ja OK da je bilo na Jajalu ili Cimirotu bio bi 100%......tebi nije meni jeste i OKTomahawk11 wrote:Pa pogledao sam....a jbg ti, sad te boli kurac sta pise, a postavljas link![]()
Ono nije penal.
Kakvo razmišljanje, dajte banujte me, molim vas. Kakav lik jebo te.
- Dr. Kuca
#1849 Re: Grčka - BiH
Po meni smo dobro usli u utakmicu, imali pritisak, napadali medjutim Dzeko nije imao svoju noc. Mada se vidilo da fali igrac u sredini, trebao je pjanica rasteretiti gurnuti cimirota ili cocoalica kao osiguraca nazad. ovako su pjanke i mato poginuli.
Ali onda se Mesa pogubio vjerujem da ni on ne zna sta je htio sa onim izmjenama? Ali najaca scena trcimo kontru 5 na 3 on se dere cuvaj loptu cuvaj
jebem ti trenera amaterskog. da smo jedno kontru realizovali ne bi danas pricali o sudjenju.
Ali onda se Mesa pogubio vjerujem da ni on ne zna sta je htio sa onim izmjenama? Ali najaca scena trcimo kontru 5 na 3 on se dere cuvaj loptu cuvaj
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1850 Re: Grčka - BiH
Ma bezveze lik zapocinje raspravu.sumirprimus wrote:ne raspravlja jse s njim izbodi gaaaaaa![]()
Ubacuje klupsko prepucavanje, jedini vidi sto niko drugi nije vidio i jos k tomu kad mu na osnovu onog sto je on postavio pokazes da nije u pravu - jebo to