Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
supercali wrote:e da better man
i nema posta kad ne pomene london jebo li ga pikadili
ama lik nije u londonu ni bio. eno ga u bosni sjedi, bila sprdacina kad se otkrilo da nije iz londona a i dan danas se provlaci kad ga neko hoce poklopiti. komi mu zna to suknuti ponekad jer je odavno ovdje pa se sjeca, pitaj njega. komi mene ne vidi, na ignore sam mu
pretjerujete better man ima i sestru u londonu i cesto putuje tamo kako sam ubrala.
Meni se svidjao njegov ukus za oblacenje. Malo su mi splasnule simpatije kad sam ga citala na temi o higijeni. bilo je i tu cirkusa, sjecal se ko, higijenske navike il tako nesto, koliko je ok da se tusira, pa prepirke oko sapuna ovo ono...
ne znam jesam li pogrijesio forum al bio je onaj jedan sto bi da ga drzava kao postuje a na drugoj temi govori ne placam porez ne placam ovo ono sve suprotno od onoga kako bi se trebao ponasati onaj koji trazi drzavu
Digla_da_kreci wrote:pretjerujete better man ima i sestru u londonu i cesto putuje tamo kako sam ubrala.
Meni se svidjao njegov ukus za oblacenje. Malo su mi splasnule simpatije kad sam ga citala na temi o higijeni. bilo je i tu cirkusa, sjecal se ko, higijenske navike il tako nesto, koliko je ok da se tusira, pa prepirke oko sapuna ovo ono...
Digla_da_kreci wrote:pretjerujete better man ima i sestru u londonu i cesto putuje tamo kako sam ubrala.
Ja pokušavam skontati kako @Džakmić i @niemand sjede kući na kauču jedno do drugog sa laptopima, tabletima, mobitelima u rukama i tipkaju po forumu a usput komentarišu......
Jbm ga to je baš bračna idila.....a nije ko ova moja; " hoćeš sjahat sa tog foruma?!", "Hajde ostaviti više!!", " Jesi ti zaboravio da imaš ženu?!"....
@Džakmiću kako god da je čuvaj je ko malo vode na dlanu....i napiši joj s vremena na vrijeme i na forumu da je voliš
O'zone wrote:Ja pokušavam skontati kako @Džakmić i @niemand sjede kući na kauču jedno do drugog sa laptopima, tabletima, mobitelima u rukama i tipkaju po forumu a usput komentarišu......
Jbm ga to je baš bračna idila.....a nije ko ova moja; " hoćeš sjahat sa tog foruma?!", "Hajde ostaviti više!!", " Jesi ti zaboravio da imaš ženu?!"....
@Džakmiću kako god da je čuvaj je ko malo vode na dlanu....i napiši joj s vremena na vrijeme i na forumu da je voliš
ja sve citam i kontam sace "hajde evo rucak gotov"... a ono nista
ama lik nije u londonu ni bio. eno ga u bosni sjedi, bila sprdacina kad se otkrilo da nije iz londona a i dan danas se provlaci kad ga neko hoce poklopiti. komi mu zna to suknuti ponekad jer je odavno ovdje pa se sjeca, pitaj njega. komi mene ne vidi, na ignore sam mu
sestra mu je u londonu...
i meni je otac na nebu pa ne znaci da sam bio gore