pici wrote:"Moramo podići glas i skrenuti pažnju na ono što se desilo nama a i dalje se dešava. Nas nisu ogradili bodljikavom žicom, ali jesu zidovima predrasuda jer dolazimo iz Bosne i Hercegovine. Taj osjećaj sam imala sa 11 godina kada sam protjerana iz svoga doma, taj osjećaj je cijeli život imao moj otac jer je druge boje kože, taj osjećaj imam i danas kada me odvoje na aerodromu zbog pasoša ili boje moje kože, vjere, imena. Taj osjećaj imaju svi koji se vole a ne smiju, koji su drugačiji od zadatih idealnih kriterija, koji nose bradu jer je to u modi u cijeloj Evropi, ali samo mi ne smijemo jer ce nas nazivati raznim imenima. Sve je zato što dolazimo iz BiH, jer naša zemlja nažalost, ima takav image u svijetu", napisala je Dalal.
tuljane debelguzi... KME KME... doklen visHe pa osnujte politicku partiju il NVO pa pravac Brisel umjesto sto se smrcete po Vlasicu i kreveljite po stokHolmu...KME KME... jesil pjevacica il politicar
Eto ti. Znaci nema govora da je pjesma karina, da se ljudima ne svidja, da su izvodjaci bezveze...ne, ne "Mrze me jer sam iz Bosne i muslimanka, jos sam smedja i debela. Ne razumiju me." Jeste, ispali ste zbog brade i jer ste muslimani.

TO DALILA OKO!!!
CEO SVET JE PROTIV NAS - zasto smo poprimili sklonost ka mitomaniji i samoobmani od istocnih susjeda? Da li se radi o nekoj vrsti Stockholmsog sindroma?
Za cca 20ak godina imacemo licnosti, kao sto Srbi imaju Jovana Deretica, koje ce tvrditi da je Ahil Bosanac, Kolumbo iz okoline Kaknja, Gaj Julije Cezar iz Modrice itd.
Sto je najtuznije, ova debela spodoba stvarno vjeruje u to sto prica. U zivot bi se kladio da vjeruje. Deen je isto neshvaceni umjetnik, mrzimo ga jer je moderan. Jala je pravi gangster iz Vogosce, vrhunski reper, proso svasta...Pa vi meni recite jel to normalno? Evo ja sam za da, umjesto da im poklanja paznja i daju pare da odu na Eurosong (jer vazda isti ili slicni idu), svima plati kvalitetno psihijatrijsko lijecenje i strucna pomoc.
Vrijeme je da ovakvi mediokriteti prestanu zagadjivati javni prostor svojim bljuvotinama.