Bruka na Vlašiću

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
RtrnOfSalisbury

#1826 Re: Bruka na Vlašiću

Post by RtrnOfSalisbury »

haj makar nas svijetsku mediji nisu ismijali ko onomad kad nam pjevaca i pjesmu mu proglasise dokazom da bih dobija humanitarnu pomoc, kobiva i pjevac a i pjesma su iz humanitarne :?
ovog puta je druga pijesma: dilajla je dokaz da se u bih ima sta za pojest, din je ko inzinjer za modu sve podigo na vislji intelektni nivo, djalabert je odrecitovo svoje bolje od emina iz detrojta a import ana je ljepsa cak i od dina.

neko rece da je ovaj joks bend imo i koncerat :shock: i da su zaradili i neke pare. sta su svirali ? tu jednu pjesmu 20 puta il je din ubacao svoju retrospektivu hitova, pa onda dilajla i djalabert svoje uspjesnice pa onda import ana spicila jedan nokturno. ko li je to sluso sine ...
KB9

#1827 Re: Bruka na Vlašiću

Post by KB9 »

simpaticno i saljivo mi je bilo ovo ispadanje njihovo, ocekivano i bas kako treba al te neke izjave koje su dali nakon ispadanja, koje idu u fazonu da su oni jedini pametni i moralni a svi ostali glupe gnjide mi pravo idu na zivce, to bolan nema obraza i nece priznat da je bilo smece, celavi nema sanse da prizna ikad uzasno pjevanje npr, bolja im je opcija znaci do kraja zivota vodit se tim da je citav kontinent profulo i nema pojma nego priznat kako nisu bili dovoljno dobri, eto to je najgora moguca osobina ljudi na ovim prostorima, idem do kraja, znam da je pogresno, svi mi govore da stanem, razmislim, skontam na cemu fulam al ne, idem na prvu po svom makar se sve raspalo

skupina antitalenata umotana u zicu i foliju koja za sebe misli da je najbolja al eto budale im presudile
Dr Kova

#1828 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Dr Kova »

"Reper Jala na svom FB profilu napisao: 'Tuga'

Razočaralo me što nije napisao: 'Tuga brate'

Ja repera i govana..."
stakasa

#1829 Re: Bruka na Vlašiću

Post by stakasa »

_BataZiv_0809 wrote:Samo cekam da neko spomene zavidne Bosnje kako se raduju tudjem neuspjehu.

Ne, radujemo se sto je jedan projekat na stelu propao. Zar je to toliko cudno za ljude koji zive u drzavi u kojoj se od stela ne moze disati?

U startu isfurano, Hana jos s aerodroma...

Hana Hadžiavdagić Tabaković

Igår kl. 01:34 · Zagreb, Kroatien ·

..
Nakon svakog bitnijeg dešavanja, bili to izbori, godišnjica jedne od tragedija u BiH, nečiji uspjeh ili sačuvaj Bože neuspjeh čistim listu "prijatelja". Drago mi je što barem ponekad imam priliku vidjeti tko su to ljudi, a tko zadnje smeće. E pa moj život ne trpi smrad pa bio on i virtualni
julisiz es grant

#1830 Re: Bruka na Vlašiću

Post by julisiz es grant »

KB9 wrote:simpaticno i saljivo mi je bilo ovo ispadanje njihovo, ocekivano i bas kako treba al te neke izjave koje su dali nakon ispadanja, koje idu u fazonu da su oni jedini pametni i moralni a svi ostali glupe gnjide mi pravo idu na zivce, to bolan nema obraza i nece priznat da je bilo smece, celavi nema sanse da prizna ikad uzasno pjevanje npr, bolja im je opcija znaci do kraja zivota vodit se tim da je citav kontinent profulo i nema pojma nego priznat kako nisu bili dovoljno dobri, eto to je najgora moguca osobina ljudi na ovim prostorima, idem do kraja, znam da je pogresno, svi mi govore da stanem, razmislim, skontam na cemu fulam al ne, idem na prvu po svom makar se sve raspalo

skupina antitalenata umotana u zicu i foliju koja za sebe misli da je najbolja al eto budale im presudile
I kad god se pojave u medijima, od sad pa do sudnjeg dana, bombardovaće nas kako su oni zaboga bili na Evroviziji, kako je to vrhunac karijere bla, bla...iako nisu morali proći nikakvo takmičenje ni uložiti nikakav napor da budu izabrani da idu tamo, i iako su se tamo plasirali nikakao, tj. ne da su bili zadnji na finalnoj večeri, nego nisu do nje ni došli. Pa jebote, i onaj Vukašin, ubjedljivo najveći anonimus koga smo slali na ESC je bio u finalu :-)
I iako nisu ni imali karijere, to begin with.
howdy

#1831 Re: Bruka na Vlašiću

Post by howdy »

Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1832 Re: Bruka na Vlašiću

Post by pici »

"Moramo podići glas i skrenuti pažnju na ono što se desilo nama a i dalje se dešava. Nas nisu ogradili bodljikavom žicom, ali jesu zidovima predrasuda jer dolazimo iz Bosne i Hercegovine. Taj osjećaj sam imala sa 11 godina kada sam protjerana iz svoga doma, taj osjećaj je cijeli život imao moj otac jer je druge boje kože, taj osjećaj imam i danas kada me odvoje na aerodromu zbog pasoša ili boje moje kože, vjere, imena. Taj osjećaj imaju svi koji se vole a ne smiju, koji su drugačiji od zadatih idealnih kriterija, koji nose bradu jer je to u modi u cijeloj Evropi, ali samo mi ne smijemo jer ce nas nazivati raznim imenima. Sve je zato što dolazimo iz BiH, jer naša zemlja nažalost, ima takav image u svijetu", napisala je Dalal.
tuljane debelguzi... KME KME... doklen visHe pa osnujte politicku partiju il NVO pa pravac Brisel umjesto sto se smrcete po Vlasicu i kreveljite po stokHolmu...KME KME... jesil pjevacica il politicar
piupiu

#1833 Re: Bruka na Vlašiću

Post by piupiu »

KB9 wrote:simpaticno i saljivo mi je bilo ovo ispadanje njihovo, ocekivano i bas kako treba al te neke izjave koje su dali nakon ispadanja, koje idu u fazonu da su oni jedini pametni i moralni a svi ostali glupe gnjide mi pravo idu na zivce, to bolan nema obraza i nece priznat da je bilo smece, celavi nema sanse da prizna ikad uzasno pjevanje npr, bolja im je opcija znaci do kraja zivota vodit se tim da je citav kontinent profulo i nema pojma nego priznat kako nisu bili dovoljno dobri, eto to je najgora moguca osobina ljudi na ovim prostorima , idem do kraja, znam da je pogresno, svi mi govore da stanem, razmislim, skontam na cemu fulam al ne, idem na prvu po svom makar se sve raspalo

Eh, tako. Ono podebljano ... to smo mi. :)
FreakyStyley

#1834 Re: Bruka na Vlašiću

Post by FreakyStyley »

pici wrote:
"Moramo podići glas i skrenuti pažnju na ono što se desilo nama a i dalje se dešava. Nas nisu ogradili bodljikavom žicom, ali jesu zidovima predrasuda jer dolazimo iz Bosne i Hercegovine. Taj osjećaj sam imala sa 11 godina kada sam protjerana iz svoga doma, taj osjećaj je cijeli život imao moj otac jer je druge boje kože, taj osjećaj imam i danas kada me odvoje na aerodromu zbog pasoša ili boje moje kože, vjere, imena. Taj osjećaj imaju svi koji se vole a ne smiju, koji su drugačiji od zadatih idealnih kriterija, koji nose bradu jer je to u modi u cijeloj Evropi, ali samo mi ne smijemo jer ce nas nazivati raznim imenima. Sve je zato što dolazimo iz BiH, jer naša zemlja nažalost, ima takav image u svijetu", napisala je Dalal.
tuljane debelguzi... KME KME... doklen visHe pa osnujte politicku partiju il NVO pa pravac Brisel umjesto sto se smrcete po Vlasicu i kreveljite po stokHolmu...KME KME... jesil pjevacica il politicar
Eto ti. Znaci nema govora da je pjesma karina, da se ljudima ne svidja, da su izvodjaci bezveze...ne, ne "Mrze me jer sam iz Bosne i muslimanka, jos sam smedja i debela. Ne razumiju me." Jeste, ispali ste zbog brade i jer ste muslimani. :thumbup: :thumbup: TO DALILA OKO!!!

CEO SVET JE PROTIV NAS - zasto smo poprimili sklonost ka mitomaniji i samoobmani od istocnih susjeda? Da li se radi o nekoj vrsti Stockholmsog sindroma?

Za cca 20ak godina imacemo licnosti, kao sto Srbi imaju Jovana Deretica, koje ce tvrditi da je Ahil Bosanac, Kolumbo iz okoline Kaknja, Gaj Julije Cezar iz Modrice itd.

Sto je najtuznije, ova debela spodoba stvarno vjeruje u to sto prica. U zivot bi se kladio da vjeruje. Deen je isto neshvaceni umjetnik, mrzimo ga jer je moderan. Jala je pravi gangster iz Vogosce, vrhunski reper, proso svasta...Pa vi meni recite jel to normalno? Evo ja sam za da, umjesto da im poklanja paznja i daju pare da odu na Eurosong (jer vazda isti ili slicni idu), svima plati kvalitetno psihijatrijsko lijecenje i strucna pomoc.

Vrijeme je da ovakvi mediokriteti prestanu zagadjivati javni prostor svojim bljuvotinama.
Patriotska_Liga

#1835 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Patriotska_Liga »

Ovo nisu mediokriteti, pjevač mediokritet može barem napunit' omanju kafanu. Ove ne sluša apsolutno niko, znači za njihovo otvaranje usta nema publike. Da pjevaju na ulici i postave šešir ne bi zveknulo ni jednom. Sve spotove i pjesme koje su snimili i koji su se vrtili po TV-u su bili tu jer su sin od onog i kćerka od ovog. Mediokritet je, šta ja znam, Emir Đulović kojeg makar zovu po svadbama da pjeva. A ovi nisu ništa. Ništa.
FreakyStyley

#1836 Re: Bruka na Vlašiću

Post by FreakyStyley »

Patriotska_Liga wrote:Ovo nisu mediokriteti, pjevač mediokritet može barem napunit' omanju kafanu. Ove ne sluša apsolutno niko, znači za njihovo otvaranje usta nema publike. Da pjevaju na ulici i postave šešir ne bi zveknulo ni jednom. Sve spotove i pjesme koje su snimili i koji su se vrtili po TV-u su bili tu jer su sin od onog i kćerka od ovog. Mediokritet je, šta ja znam, Emir Đulović kojeg makar zovu po svadbama da pjeva. A ovi nisu ništa. Ništa.
Dobro, stoji i to.

Eto ti ovaj Fudo jadni pjeva od 95. nije u zivotu koncerta imo. Ko su fanovi Fuada Backovica? Volio bi nekad da upoznam jednog, da se uvjerim da ti ljudi zaista postoje. Zovnu ga da pjeva na modnoj reviji il u nekoj emisiji na TVSA, doduse. :lol:
Patriotska_Liga

#1837 Re: Bruka na Vlašiću

FreakyStyley wrote:Eto ti ovaj Fudo jadni pjeva od 95. nije u zivotu koncerta imo. Ko su fanovi Fuada Backovica? Volio bi nekad da upoznam jednog, da se uvjerim da ti ljudi zaista postoje. Zovnu ga da pjeva na modnoj reviji il u nekoj emisiji na TVSA, doduse. :lol:
Pa ko bi ono sluš'o uopšte? Da odem na koncert i slušam ko je ta seksi čika da li neko znauaua. Matere ti? Pa nisam izgorio po glavi.

Od samo može i gostovati tako po televiziji kad babo Zaim kaže nekom da kaže nekom da kaže nekom na nekoj televiziji da kaže voditelju da ga pozove.
Ommadawn

#1838 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Ommadawn »

pici wrote:
Niste valjali kurcu i niste jedini, pomiri se sa činjenicom i idi dalje. Doškoluj se, ganjaj drugi žanr, mijenjaj karijeru, prodaji na pijaci, bavi se poljoprivredom, stolarstvom...
BiH toliko puta ušla u finale i sad nije - zato eto jer ste vi iz Bosne. Kurca i opravdanja.

Veliš odvajaju te na granici? A tebi priđe frajer vani i počne te bariti a ti ga glatko odbiješ jer je radnik Robota. Ko o čemu, ti o odvajanju.

Uspješni ljudi u greškama traže uzrok - neuspješni krivca.
ultima_palabra

#1839 Re: Bruka na Vlašiću

Post by ultima_palabra »

Doduše, vidio sam da je Dalal par puta nastupala u Monumentu, kao jazz da je pjevala... ne znam jel iko došao :D
Patriotska_Liga

#1840 Re: Bruka na Vlašiću

ultima_palabra wrote:Doduše, vidio sam da je Dalal par puta nastupala u Monumentu, kao jazz da je pjevala... ne znam jel iko došao :D
To joj je najbolje, nek pjeva nešto tuđe, možda je ko i dođe gledat. Ako misli da će neko doć gledat ako se umota u žicu i pjeva začarani krug - neće.
FreakyStyley

#1841 Re: Bruka na Vlašiću

Post by FreakyStyley »

ultima_palabra wrote:Doduše, vidio sam da je Dalal par puta nastupala u Monumentu, kao jazz da je pjevala... ne znam jel iko došao :D
Dosli dva konobara i sanker. Kakva ona i jazz :-) tuga.
stakasa

#1842 Re: Bruka na Vlašiću

Post by stakasa »

Fuad, prije ca sat vremena, jos uvjek u Stockholmu :D

Fuad Backović Deen

1 h · Stockholm ·

..
Ne stignem ni napisati nista od posla i nastupa koje imam ovdje u Stockholmu. Jos uvijek nisam svjestan da sam vlasnik Eurosong evergreena koji ni nakon dvanaest godina nije mrtav. Tako isto se desava i sa pjesmom Ljubav je... Zovu nas apsolutno svuda! Vec sad imamo ponude iz deset drzava za koncerte i nastupe. Zaista sam ponosan svim svojim bicem!!! Predivan je osjecaj bio popeti se opet na esc scenu i poslati univerzalnu poruku ljubavi i prastanja!!! Evo malo sinosnjeg nastupa pred krcatom dvoranom
Patriotska_Liga

#1843 Re: Bruka na Vlašiću

Znači mjuzik voravon mjuzik voranid je evergreen. Svaki dan čovjek nauči nešto novo. Ja mislio evergreen je Stairway to Heaven. Levat.
FreakyStyley

#1844 Re: Bruka na Vlašiću

Post by FreakyStyley »

Patriotska_Liga wrote:Znači mjuzik voravon mjuzik voranid je evergreen. Svaki dan čovjek nauči nešto novo. Ja mislio evergreen je Stairway to Heaven. Levat.

Mozda nije al lazimelazi jebacu ti sve i poljuhuuubiiimeee su hitovi. 8-) :lol:
stakasa

#1845 Re: Bruka na Vlašiću

Post by stakasa »

A evo i zasto zica :D
Oni stvarno misle da ova prica iz workshopova pod pokroviteljstvom medunarodnih organizacija negdje prolazi

Fuad Backović Deen i/på Stockholm Globe Arenas.

den 10 maj kl 18:22 · Stockholm ·

..
Zica predstavlja sva razdvajanja, predrasude i fobije koje na zalost imamo jedni prema drugima... Sva stradanja kojima smo izlozeni... Veceras srusimo sve barijere i posaljimo univerzalnu poruku ljubavi prema svim ljudima bez obzira na vjeru, religiju, opredjeljenje i status!!! Ljubaznost je besplatna! Pomozimo jedni drugima i budimo ljudi!!!!
julisiz es grant

#1846 Re: Bruka na Vlašiću

Post by julisiz es grant »

FreakyStyley wrote: svima plati kvalitetno psihijatrijsko lijecenje i strucna pomoc.
Ćelvom se već plaćaju doprinosi za zdravstvo iz naših džepova, taman da mu još baška plaćamo pregled psihijatra :D :run: Nek ovjeri knjižicu i pravac na Koševo :oops:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1847 Re: Bruka na Vlašiću

Post by pici »

stakasa wrote:Fuad, prije ca sat vremena, jos uvjek u Stockholmu :D

Fuad Backović Deen

1 h · Stockholm ·

..
Ne stignem ni napisati nista od posla i nastupa koje imam ovdje u Stockholmu. Jos uvijek nisam svjestan da sam vlasnik Eurosong evergreena koji ni nakon dvanaest godina nije mrtav. Tako isto se desava i sa pjesmom Ljubav je... Zovu nas apsolutno svuda! Vec sad imamo ponude iz deset drzava za koncerte i nastupe. Zaista sam ponosan svim svojim bicem!!! Predivan je osjecaj bio popeti se opet na esc scenu i poslati univerzalnu poruku ljubavi i prastanja!!! Evo malo sinosnjeg nastupa pred krcatom dvoranom

Fuudaaraa uzmi mi sveCkijeh Kondoma, mogu se koristit visHe puta...hvvaalaa
FreakyStyley

#1848 Re: Bruka na Vlašiću

Post by FreakyStyley »

julisiz es grant wrote:
FreakyStyley wrote: svima plati kvalitetno psihijatrijsko lijecenje i strucna pomoc.
Ćelvom se već plaćaju doprinosi za zdravstvo iz naših džepova, taman da mu još baška plaćamo pregled psihijatra :D :run: Nek ovjeri knjižicu i pravac na Koševo :oops:
Ma ja cu mu licno lobotomiju finansirat ako treba.
Dr. Kuca

#1849 Re: Bruka na Vlašiću

Post by Dr. Kuca »

Diljem svijeta ih zovu :lol: :lol: zavrsava poslove u stokholmu :lol: :lol: hahahahahaha
Patriotska_Liga

#1850 Re: Bruka na Vlašiću

FreakyStyley wrote:
Patriotska_Liga wrote:Znači mjuzik voravon mjuzik voranid je evergreen. Svaki dan čovjek nauči nešto novo. Ja mislio evergreen je Stairway to Heaven. Levat.

Mozda nije al lazimelazi jebacu ti sve i poljuhuuubiiimeee su hitovi. 8-) :lol:
Ima i ona zovi taksi brzo dođite kroz crveno prođite. Ima lik pet evergreena, zovu ga da nastupa u Royal Albert Hallu, a mi smo magarci što ne kontamo univerzalne poruke ljubavi sa žicom iz Penija. Nek crknemo od muke :oops:
Post Reply