Safet Sušić - Pape

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Safet Susic u Evianu ce:

izdominirati Ligu 2 s postojecom ekipom
45
21%
graditi ekipu dovodjenjem talenata Rin-tin-tina i sVrška
19
9%
odigrati prosjecnu sezonu
28
13%
podbaciti igrajuci bez bekova
8
4%
dobiti otkaz prije kraja sezone
115
53%

Total votes: 215

perfekcionista1

#1826 Re: Safet Sušić - Pape

Post by perfekcionista1 »

Znaci nije dobio sankciju za grubo krsenje pravila kojima na najbezobnazniji nacin vrijedja mene i ponizava govoreci mi da nemam svoj zivot, da sam nesretan covjek itd...???? eh od sad cemo drugu pricu. Ja nikoga nisam isprovocirao rijecima papke, njima to ne smeta vec im smeta sam govor protiv safeta, smeta im sto ga ne volim, sto je dosta dosta je, sada cu ja ovog primitivca nevaspitanog da vrijedjam jednako kao i on mene.
Pogledaj samo sta je uvreda sasuo u jednom postu i opet bez sankcije. SRAMOTAAA

"Evo još jedan dokaz da ljudi koji ne vode normalan život žive za poraz Eviana. To su ljudi koji nemaju prijatelje, vise non stop na kliksu, ali se ne smiju oglašavati sve dok Evian ne doživi poraz. Zamislite kako je to jadan način života. Iako mi nekad njihovi komentari nisu po volji ipak ih žalim, ali zaista mi ih je žao. Ejjjj čovječe, zamisli da ti je jedina sreća u životu nekih 5 ili 10 poraza nekog tima u sezoni? Normalni ljudi žive na sasvim drugi način, ali za ovakve to je nedokučivo. Duševna bijeda, sevap ih je malo socijalizovati i pokazati im barem mrvicu normalnog života. Ovo ne govorim iz zlobe, nego zaista bi im volio pomoći. Ne daj Bože nikome takav život."

OVOLIKO PONIZAVANJA U JEDNOM POSTU I TI TO DOPUSTAS PO KO ZNA KOJI PUT? KAKAV SI TI ADMINISTRATOR? MENE IMA DA SAD BANUJES JER CU DA VRIJEDJAM DOK GOD NE BUDEM BANOVAN!
mO k3

#1827 Re: Safet Sušić - Pape

Post by mO k3 »

teta marica druga wrote:Znam da sam dosadan, ali zar nije kažnjivo i iznošenje neistina? Čovjek je napisao da je Safet "jedini koji je ikad na SP poveo više golmana nego napadača", a dokazao sam mu da je Njemačka postala svjetski prvak sa dva napadača i tri golmana. I Koreja je 1994. odvela dva napadača i tri golmana. Ali nema veze, neću mu više replicirati, dajte da završimo sa ovim. Molim te Charuga da i njega zamoliš da piše bez ružnih riječi i to je to. Nećemo više o ovome.
de majketi izvazi sve na zlatnoj vagi sta je ovdje na forumu sve receno ...
trcicu trceci

#1828 Re: Safet Sušić - Pape

Post by trcicu trceci »

Hajte malo vas dvojica se povucite sa teme jer je unististe sa medjusobnim prepiskama... nije ovo chat, nego forum
manipulacija

#1829 Re: Safet Sušić - Pape

Post by manipulacija »

perfekcionista1 wrote:@Billy klix forum ti je anonimno okupljaliste papetovih rodjaka i poznanika kojima sajo da po cvaju kad dodje u BiH, strasno koliko ga brane i dizu u nebesa, covjeka koji je svakim svojim potezom dokazao kolika je neznalica. Covjek koji se nakon poraza od kipra kesla pred novinarima i okrivljuje igrace za poraz a sebe pere rijecima "upozorio sam ih na opasnost od kipra", a prije meca otvoreno priznade da nikoga nije i nece slati da prati i prouci kipar jer ga ne zanima ta mala ekipa

Prije utakmice je izjavio da ga ne interesuje kipar vec prvenstveno nasa igra i da jedina opasnost prijeti od njihova dva,tri brza igraca ... njihovih kontri ... a to je izjavio jer je proucio igru kipra ... na to je upozorio igrace ... za greske pojedinih igraca jer su kasno reagovali mozes kriviti koga god hoces ... uporedi tu utakmicu sa zadnjom protiv kipra pa ces vidjeti da je bolje biti sretan nego pametan ... ja nisam papetov rodjak niti mi je on nesto platio ... p.s.treba da ustanes kad spominjes papetovo ime a ne da pljujes po njemu
perfekcionista1

#1830 Re: Safet Sušić - Pape

manipulacija wrote:

Prije utakmice je izjavio da ga ne interesuje kipar vec prvenstveno nasa igra i da jedina opasnost prijeti od njihova dva,tri brza igraca ... njihovih kontri ... a to je izjavio jer je proucio igru kipra ... na to je upozorio igrace ... za greske pojedinih igraca jer su kasno reagovali mozes kriviti koga god hoces ... uporedi tu utakmicu sa zadnjom protiv kipra pa ces vidjeti da je bolje biti sretan nego pametan ... ja nisam papetov rodjak niti mi je on nesto platio ... p.s.treba da ustanes kad spominjes papetovo ime a ne da pljujes po njemu
LAZES! Nikad nigdje nije rekao da je gledao kipar vec je priznao da ga nece gledati i izucavati jer ga ne zanima protivnik, zanima ga samo nasa ekipa jer kako on rece ako budemo na nivou nije bitno ko je protivnik i kako igra. A ti uljepsavaj njegove neuspjehe koliko hoces. Kad se njegovo ime spominje mogu ustati samo da odem povratiti ili urinirati.
manipulacija

#1831 Re: Safet Sušić - Pape

Post by manipulacija »

perfekcionista1 wrote:
manipulacija wrote:

LAZES! Nikad nigdje nije rekao da je gledao kipar vec je priznao da ga nece gledati i izucavati jer ga ne zanima protivnik, zanima ga samo nasa ekipa jer kako on rece ako budemo na nivou nije bitno ko je protivnik i kako igra. A ti uljepsavaj njegove neuspjehe koliko hoces. Kad se njegovo ime spominje mogu ustati samo da odem povratiti ili urinirati.
Nije lijepo da vrijedas...safet je sigurno gledao utakmice kipra...osim toga i to je tacno da kad mi dobro igramo onda kipar nema puno sanse...da puno ne objasnjavam...pogledaj tu utakmicu ponovo pa ces vidjeti da je pape tacno pogodio kako ce kipar igrati... i da ce mo mi dominirati ... a da te dvije greske kostaju utakmice desavalo se i boljim ekipama... nije uredu da ti se povraca jer ces sutra isto tako govoriti i za mesu i za onog poslije mese itd.
perfekcionista1

#1832 Re: Safet Sušić - Pape

Znaci Pape pogodio kako ce igrati kipar, mi dominirali....eto koliko ne znas. Da je pogodio kako ce oni igrati pravi strucnjak bi onda postavio taktiku da ih onemoguci da tako igraju i poremeti im planove, a da smo dominirali je jos smijesnije, to je i on sam rekao

"Nismo zaslužili pobjedu. Protiv ovakve ekipe morate na odmor otići sa dva gola razlike. Mi smo bili dobri samo prvih deset minuta, ostalo nismo izgledali dobro. Ni ovaj promašeni penal Miralema Pjanića ne bih komentarisao. Zaista nismo zaslužili da pobijedimo, mogli smo doći do boda. Ja čestitam Kipru na zasluženoj pobjedi"-rekao je Sušić.

Ne pokusavaj vise advokatisati ovu neznalicu jer ne znas to raditi.
Artest

#1833 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Artest »

Jal dobijao, jal gubio, aparati idu ko halva, za cijenu niko ni ne pita...Roba savrseno neelasticne potraznje. :mrgreen:
manipulacija

#1834 Re: Safet Sušić - Pape

Post by manipulacija »

perfekcionista1 wrote:Znaci Pape pogodio kako ce igrati kipar, mi dominirali....eto koliko ne znas. Da je pogodio kako ce oni igrati pravi strucnjak bi onda postavio taktiku da ih onemoguci da tako igraju i poremeti im planove, a da smo dominirali je jos smijesnije, to je i on sam rekao

"Nismo zaslužili pobjedu. Protiv ovakve ekipe morate na odmor otići sa dva gola razlike. Mi smo bili dobri samo prvih deset minuta, ostalo nismo izgledali dobro. Ni ovaj promašeni penal Miralema Pjanića ne bih komentarisao. Zaista nismo zaslužili da pobijedimo, mogli smo doći do boda. Ja čestitam Kipru na zasluženoj pobjedi"-rekao je Sušić.

Ne pokusavaj vise advokatisati ovu neznalicu jer ne znas to raditi.
Nema se tu sta postavljati taktika da se onemoguci protivniku da igra bunker... pape je nagovjestio opasnost od kontre i u odbrani je bilo dovoljno igraca ali su kasnili ...izjavu je dao odmah poslije utakmice ...a sigurno je bio isfrustriran porazom... sta god da je izjavio ti i slicni bi ga ispljuvali ... slazem se da pobjedu nismo zasluzili jer smo morali igrati agresivnije i kipar je zasluzeno pobijedio... to da smo dominirali utakmicom je cinjenica ... prebroj nase napade,sanse i posjed lopte i njihove ... pogledaj snimak pa ce ti se samo kazati ... osim toga ne postoji taktika koja moze sprijeciti igraca da pogrijesi ..jos mi samo reci kako je mesa takticki pametno odigrao protiv tog istog kipra ... i to u utakmici u kojoj je kipar morao igrati otvoreno i rizikovati...ja nisam nikome advokat i samo iznosim svoje misljenje... a ti malo spusti ton.
Paul F.

#1835 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

teta marica druga wrote:Evo još jedan dokaz da ljudi koji ne vode normalan život žive za poraz Eviana. To su ljudi koji nemaju prijatelje, vise non stop na kliksu, ali se ne smiju oglašavati sve dok Evian ne doživi poraz. Zamislite kako je to jadan način života. Iako mi nekad njihovi komentari nisu po volji ipak ih žalim, ali zaista mi ih je žao. Ejjjj čovječe, zamisli da ti je jedina sreća u životu nekih 5 ili 10 poraza nekog tima u sezoni? Normalni ljudi žive na sasvim drugi način, ali za ovakve to je nedokučivo. Duševna bijeda, sevap ih je malo socijalizovati i pokazati im barem mrvicu normalnog života. Ovo ne govorim iz zlobe, nego zaista bi im volio pomoći. Ne daj Bože nikome takav život.
Potpuno tačno. Ma nevezano ni za fudbal ni za Safeta, kad čovjek pokuša da se stavi u njegovu kožu. Mrzi, prati, šuti i vreba. Prva slabost i on je tu. Čim je ETG primio go odmah se ovde pojavio nakon dužeg odsustva. Koji mentalni sklop čovječe. Strašno je saznanje da takvi ljudi žive oko nas bez nadzora. :(
PriNc_ba

#1836 Re: Safet Sušić - Pape

Post by PriNc_ba »

joj ovo ovde je za teskog ibreta :-)

kakvih budala ima :lol: :zzzz:
Paul F.

#1837 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

Billy The Pljuc wrote:Ono sto ja znam jeste da je kao sto ti napisa nekompetentan, ili sto mali rece da nema pojma
Još jedan forumski trener. Na osnovu jedne loše tekme izvode se generalni zaključci. A da si kojim slučajem gledo prošlu tekmu umjesto ove ? Kakav bi onda bio zaključak ?
Last edited by Paul F. on 24/10/2015 08:00, edited 1 time in total.
Paul F.

#1838 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

KvaziExpert wrote:pogrešan :gunjastajl:
A tekma prije toga ? 8-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1839 Re: Safet Sušić - Pape

Post by -LIBERO- »

I pored upozorenja kolege, neki nastavljaju po starom.

Banned user for reason “I poslije upozorenja, nastavak uvreda na licnoj osnovi.” -7 dana-
» perfekcionista1

Vratite se TEMI. Personalne odnose i relacije na PP, ili negdje drugo.
Billy The Pljuc

#1840 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Billy The Pljuc »

Paul F. wrote:
Billy The Pljuc wrote:Ono sto ja znam jeste da je kao sto ti napisa nekompetentan, ili sto mali rece da nema pojma
Još jedan forumski trener. Na osnovu jedne loše tekme izvode se generalni zaključci. A da si kojim slučajem gledo prošlu tekmu umjesto ove ? Kakav bi onda bio zaključak ?
:lol: :lol: :lol:

Ti si Paul meni sasvim OK iz jednog jedinog razloga (vec sam ti to napisao na nekoj drugoj temi) a to je da nisi pomjerio ni milimetra sve ove godine u branjenju lika i djela Safeta Susica - Papeta. Cak si me i natjerao da se vratim na temu na kojoj definitivno nemam sta da trazim, sinoc se to potvrdilo asicare. Mogu ja gubiti vrijeme i gledati Eviana do kraja prvenstva al se nista spektakularno nece desiti u vidu plasmana istog u visi rang (ofskroz ovo je samo moje misljenje). Za tvoju informaciju ja imam diplomu stecenu na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta Sarajevo ali me to definitivno ne svrstava u fudbalske trenere i pored toga sto sam se bavio istim sportom. Za informaciju onog drugog dusebriznika koji misli da sam dosao ovdje da pljujem po Safetu moram napisati da ja nisam takav, mene nicija mizerija i propast ne raduju i nemam ja vremena za gluposti poput pracenja sunovrata bilo cijeg pa i Safetovog. Neka vas brate, uzivajte jedni u drugima i pisite hvalospijeve o Safetu Susicu, pratite njegovu(e) ekipe, radujte se i tugujte u zavisnosti od rezultata. Lijepo je imati energije i vremena ispratiti zivot i put (trenerski ofskroz) najvece igracke legende Bosne i Hercegovine, iskreno zavidim na tome i volio bih da i ja mogu naprdjavati kao i vi al na moju zalost ne mogu.

Nek ste mi svi zivi i zdravi i da vas prati sreca kroz zivot (naravno skupa sa Safetom), ajd uzdravlje.
Dead Man Walking

#1841 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Dead Man Walking »

Haha e fakat vam svaka cast, ova tema je legendarna zbog par likova (tacnije jedne podvojene licnosti) i onog Vitonija. A sto se Saje tice, od kako je otisao sa klupe apsolutno me libo tuki, taman da osvoji ligu prvaka ili ispadne i iz ove druge za mene je isti kao onog dana kad nas je pokopo protiv Nigerije, i s njim kao nekim ko me zanima u bilo kom kontrkstu sam zavrsio onog dana kad je otisao sa pozicije selektora.
Dead Man Walking

#1842 Re: Safet Sušić - Pape

Ne pratis gradivo, ja sam se davno izjasnio zbog koga dolazim na ovu temu.
mO k3

#1843 Re: Safet Sušić - Pape

Post by mO k3 »

Dead Man Walking wrote:Ne pratis gradivo, ja sam se davno izjasnio zbog koga dolazim na ovu temu.
nemoj se ljutiti sta cu reci , biser si :)
cuj radi nekoga ne dolaziti na temu :mrgreen: :lol:
Dead Man Walking

#1844 Re: Safet Sušić - Pape

Nemoj se ljutiti, al nepismen si. Al nije ni to, nego ne znas ni citati. :mrgreen: Gdje sam ja rekao da zbog nekog NE dolazim na temu?
Azrail

#1845 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Azrail »

perfekcionista1 wrote:Znaci nije dobio sankciju za grubo krsenje pravila kojima na najbezobnazniji nacin vrijedja mene i ponizava govoreci mi da nemam svoj zivot, da sam nesretan covjek itd...???? eh od sad cemo drugu pricu. Ja nikoga nisam isprovocirao rijecima papke, njima to ne smeta vec im smeta sam govor protiv safeta, smeta im sto ga ne volim, sto je dosta dosta je, sada cu ja ovog primitivca nevaspitanog da vrijedjam jednako kao i on mene.
Pogledaj samo sta je uvreda sasuo u jednom postu i opet bez sankcije. SRAMOTAAA

"Evo još jedan dokaz da ljudi koji ne vode normalan život žive za poraz Eviana. To su ljudi koji nemaju prijatelje, vise non stop na kliksu, ali se ne smiju oglašavati sve dok Evian ne doživi poraz. Zamislite kako je to jadan način života. Iako mi nekad njihovi komentari nisu po volji ipak ih žalim, ali zaista mi ih je žao. Ejjjj čovječe, zamisli da ti je jedina sreća u životu nekih 5 ili 10 poraza nekog tima u sezoni? Normalni ljudi žive na sasvim drugi način, ali za ovakve to je nedokučivo. Duševna bijeda, sevap ih je malo socijalizovati i pokazati im barem mrvicu normalnog života. Ovo ne govorim iz zlobe, nego zaista bi im volio pomoći. Ne daj Bože nikome takav život."

OVOLIKO PONIZAVANJA U JEDNOM POSTU I TI TO DOPUSTAS PO KO ZNA KOJI PUT? KAKAV SI TI ADMINISTRATOR? MENE IMA DA SAD BANUJES JER CU DA VRIJEDJAM DOK GOD NE BUDEM BANOVAN!
Još to nije upućeno samo tebi, nego svima koji se usude reći da Safet nije dobar trener. Znači vrijeđa najmanje 10-15 forumaša, a nigdje sankcije.
mO k3

#1846 Re: Safet Sušić - Pape

Post by mO k3 »

Dead Man Walking wrote:Nemoj se ljutiti, al nepismen si. Al nije ni to, nego ne znas ni citati. :mrgreen: Gdje sam ja rekao da zbog nekog NE dolazim na temu?
Izvini ... :mrgreen: negdje ko da sam vidio NE ili si prepravio
Azrail

#1847 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Azrail »

Paul F. wrote:
Koliko je kompetentan trener govori činjenica da nakon 21 godine trenerskog iskustva, u šezdesetoj godini života neuspješno vodi francuskog drugoligaša.
manipulacija

#1848 Re: Safet Sušić - Pape

Post by manipulacija »

Azrail wrote:
Paul F. wrote:
Koliko je kompetentan trener govori činjenica da nakon 21 godine trenerskog iskustva, u šezdesetoj godini života neuspješno vodi francuskog drugoligaša.[/quote

Na osnovu čega tvrdis da neuspješno vodi...?
trcicu trceci

#1849 Re: Safet Sušić - Pape

Post by trcicu trceci »

mO k3 wrote:
Dead Man Walking wrote:Nemoj se ljutiti, al nepismen si. Al nije ni to, nego ne znas ni citati. :mrgreen: Gdje sam ja rekao da zbog nekog NE dolazim na temu?
Izvini ... :mrgreen: negdje ko da sam vidio NE ili si prepravio
prepravio, hinja :D
RtrnOfSalisbury

#1850 Re: Safet Sušić - Pape

Post by RtrnOfSalisbury »

dal je moguce da je sajke izgubio? taman kad smo sceli da ga angazujemo makar kao savjetnika za baraz on izgubi. al ipak dosta bodova je jos u igri
Locked