Imaš u Phoenixu sekciju sa crtanima filmovima.Radar71 wrote:Zna li neko za neki dječiji add-on, hitno mi je!!! Hvala!
https://seo-michael.co.uk/how-to-instal ... -for-xbmc/
Moderator: Benq
Imaš u Phoenixu sekciju sa crtanima filmovima.Radar71 wrote:Zna li neko za neki dječiji add-on, hitno mi je!!! Hvala!
Hvalairac300 wrote:Imaš u Phoenixu sekciju sa crtanima filmovima.Radar71 wrote:Zna li neko za neki dječiji add-on, hitno mi je!!! Hvala!
https://seo-michael.co.uk/how-to-instal ... -for-xbmc/
_Reds_ wrote:Ima li kakva stvr da blokira reklama,
izbaca mi na kodiju negu rusku glupost, kao telefon je zastario.
Koji addblocker koristiš?taureg71 wrote:u mene se to ne desaje...dodaj add blocker![]()
![]()
Pa lakše bi ti bilo da si u browseru ukucao "kodi.tv" nego ovdje ovo pitanjetaureg71 wrote:jel i dalje Jarvis 16.1 poslednja stabilna verzija ???
vicious wrote:Pa lakše bi ti bilo da si u browseru ukucao "kodi.tv" nego ovdje ovo pitanjetaureg71 wrote:jel i dalje Jarvis 16.1 poslednja stabilna verzija ???
Inače, odgovor je DA.
The BEN10 wrote:Koji addblocker koristiš?taureg71 wrote:u mene se to ne desaje...dodaj add blocker![]()
![]()
Ma znam, koristio sam i ja jedno vrijeme 17ku na laptopu, i nisam imao nekih problema, ali i nije mi nešto posebno. Valjda mi se teško naviknuti na novi izgled, tako da sam je ukinuo.taureg71 wrote:vicious wrote:Pa lakše bi ti bilo da si u browseru ukucao "kodi.tv" nego ovdje ovo pitanjetaureg71 wrote:jel i dalje Jarvis 16.1 poslednja stabilna verzija ???
Inače, odgovor je DA.
pa vjeruj da sam ukucao, ali znam da ljudi puno koristi 17 ku..pa zato...dakle 16.1 je ok, hvala
Čekaj, govoriš o ekstenziji za Chrome ili aplikaciji koja blokira sve reklame na Android OS? Može li link na google play?taureg71 wrote:bas se zove ADBLOCKThe BEN10 wrote:Koji addblocker koristiš?taureg71 wrote:u mene se to ne desaje...dodaj add blocker![]()
![]()
channel10 wrote:Radi li vama ista u Phoenixu? Probao sportske kanale, filmske i nista.
Posto sam novi korisnik kodija i nikad ga nisam koristio do unazad desetak dana, mislim da nam treba neki link ili da nesto moramo unijeti u toj aplikaciji da bi radilakakavdanakneiskustvu wrote:channel10 wrote:Radi li vama ista u Phoenixu? Probao sportske kanale, filmske i nista.
ne,nista
Odeš na Skinove i izabreše skin Confluence, i imaš opet stari izgled, a koristiš 17kuvicious wrote: Ma znam, koristio sam i ja jedno vrijeme 17ku na laptopu, i nisam imao nekih problema, ali i nije mi nešto posebno. Valjda mi se teško naviknuti na novi izgled, tako da sam je ukinuo.
Kad bude finalna verzija.prelivoda wrote:Odeš na Skinove i izabreše skin Confluence, i imaš opet stari izgled, a koristiš 17kuvicious wrote: Ma znam, koristio sam i ja jedno vrijeme 17ku na laptopu, i nisam imao nekih problema, ali i nije mi nešto posebno. Valjda mi se teško naviknuti na novi izgled, tako da sam je ukinuo.
Ovdje ih imaš hrpu, za svaki ima i tutorijal, pa sam procijeni šta ti paše.shalla wrote:Može li neki link/uputstvo za instalaciju Kodi-ja sa nekim najpoznatijim i najatraktivnijim buildovima?
Hvala
Sent from Tapatalk, moj dobar drug Tapatalk
Ja sam ih isprobao nekoliko, the beast je hvaljen ali meni nije legao, previše glomazan. Wookie odličan, nemesis vise se ne sjećam sto mi nije valjao mada i njega dosta hvale, simplify meni ponajbolji po izboru addona i izgledu. Jedino me je nerviralo sto desni klik izbacuje super favorites menu pa sam to isključio.irac300 wrote:Ovdje ih imaš hrpu, za svaki ima i tutorijal, pa sam procijeni šta ti paše.shalla wrote:Može li neki link/uputstvo za instalaciju Kodi-ja sa nekim najpoznatijim i najatraktivnijim buildovima?
Hvala
Sent from Tapatalk, moj dobar drug Tapatalk
https://seo-michael.co.uk/best-kodi-builds-2016/
Kodi sa predinstaliranim addonima i skinom.kakavdanakneiskustvu wrote:jedno laicko pitanje,šta su buildovi?
vicious wrote:Kodi sa predinstaliranim addonima i skinom.kakavdanakneiskustvu wrote:jedno laicko pitanje,šta su buildovi?
https://en.wikipedia.org/wiki/Software_buildkakavdanakneiskustvu wrote:jedno laicko pitanje,šta su buildovi?