jefferson wrote:coco1 wrote:ja, na jettu, nabacih sve 4 91H EFFICIENTGRIP PERFORMANCE TL i prezadovoljan. isao do beca i nazad, jednostavno lijepe za cestu, a imao sam prilike voziti i po suhom i po kisi, jer me kroz hrvatsku uhvatio pljusak da su brisaci jedva uspjevali cistiti sajbu. imao sam dobre pireli, 2016 dot, sa dobrom sarom, ali pocele hucati, da je to bilo nepodnosljivo na vecim brzinama
Ja sam se prije nekih dvadesetak godina kleo u Good Year. Sad ih ne bi daljinskim dirnuo.
Dok su nove, OK su, problem je kada anbacis odredjenu kilometrazu.
vrijeme ce pokazati, vec sam s njima presao nekih 5000 km i zadovoljan sam. za sezonu predjem cca 25000 km, tako da cu vec iduce ljeto znati na cemu sam.
ljetne pireli, iz 2016., koje su dosle na autu kad sam ga kupio u oktobru, imale extra saru i dobro su se ponasale u voznji, ali stvarale ogromnu buku i samo iz tog razloga sam ih zamjenio.
za ove sam se najvise odlucio zbog 68 db, a imaju a za kisu i b za potrosnju. cesto putujem i zamorno je ako su gume bucne
edit:*dodatno je kod odluke pomoglo sto su u unitrade spustene sa 161 KM na 115 KM +, dobio original converse starke, tako da me guma dosla cca 95 KM pi komadu, sto je u rangu save i sl