Popularne stvari koje ne kontam
-
mali_balon
#1826 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ok kontam nedostatak odgoja ali imas dovoljno godina da prepoznas razliku izmedju dobrog i loseg, logika. Malo stanes i kontas "hmmmm bacam nesta sa 8og sprata, ispred zgrade gdje ljudi hodaju, hmmmmm kako bi meni bilo da mi mrva padne na glavu, komadic sudzuke za vrat, pavlaka na kosu, uh ne bi trebalo to vise raditi", mozda ja grijesim, mozda ne treba misliti na druge ljude oko sebe....
- Sephora
#1827 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Je li mislis da sebi postavljaju slicna pitanja, ili u opste prave razliku izmedu dobrog i liseg...Ne, sigurno ne, da razmisljaju sigurno slicno ne bi radili..mali_balon wrote:Ok kontam nedostatak odgoja ali imas dovoljno godina da prepoznas razliku izmedju dobrog i loseg, logika. Malo stanes i kontas "hmmmm bacam nesta sa 8og sprata, ispred zgrade gdje ljudi hodaju, hmmmmm kako bi meni bilo da mi mrva padne na glavu, komadic sudzuke za vrat, pavlaka na kosu, uh ne bi trebalo to vise raditi", mozda ja grijesim, mozda ne treba misliti na druge ljude oko sebe....
- makse seljanko makse
#1828 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bas sinoc o ovome razmisljam jer kad sam izlazio iz haustora tik pored noge mi pade kuhinjski noz,papci sa 6-tog istresli stoljnjak pa im ostalo.
Nije mi bilo mrsko otici do njih i jebat im od do,malo je falilo da dodje do fizickog obracuna
Nije mi bilo mrsko otici do njih i jebat im od do,malo je falilo da dodje do fizickog obracuna
-
mali_balon
#1829 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sephora wrote:Je li mislis da sebi postavljaju slicna pitanja, ili u opste prave razliku izmedu dobrog i liseg...Ne, sigurno ne, da razmisljaju sigurno slicno ne bi radili..mali_balon wrote:Ok kontam nedostatak odgoja ali imas dovoljno godina da prepoznas razliku izmedju dobrog i loseg, logika. Malo stanes i kontas "hmmmm bacam nesta sa 8og sprata, ispred zgrade gdje ljudi hodaju, hmmmmm kako bi meni bilo da mi mrva padne na glavu, komadic sudzuke za vrat, pavlaka na kosu, uh ne bi trebalo to vise raditi", mozda ja grijesim, mozda ne treba misliti na druge ljude oko sebe....
Onda je do mene, onda ja nisam normalan.
- Sephora
#1830 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Strasno je to, kada se ljudi ne pridrzavaju osnovnih /normalnih stvari..kad odrasli cine lose stvari, kako onda ocekivati da nove generacije nauce nesto dobro..od koga..? Zalosno..mali_balon wrote:Sephora wrote:Je li mislis da sebi postavljaju slicna pitanja, ili u opste prave razliku izmedu dobrog i liseg...Ne, sigurno ne, da razmisljaju sigurno slicno ne bi radili..mali_balon wrote:Ok kontam nedostatak odgoja ali imas dovoljno godina da prepoznas razliku izmedju dobrog i loseg, logika. Malo stanes i kontas "hmmmm bacam nesta sa 8og sprata, ispred zgrade gdje ljudi hodaju, hmmmmm kako bi meni bilo da mi mrva padne na glavu, komadic sudzuke za vrat, pavlaka na kosu, uh ne bi trebalo to vise raditi", mozda ja grijesim, mozda ne treba misliti na druge ljude oko sebe....
Onda je do mene, onda ja nisam normalan.
- Sephora
#1831 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pokusavam da zamislim ovu tetovazu u 8. mjesecu trudnoce. i ne mogu..Mali_Vuk wrote:A dobro, druže, poštujem.yoda82 wrote:
Meni su ove velike tetovaže na slatkim ribama vrh!
npr. one trbe što snimaju za Burning Angel gore.
Meni to ipak izgleda kao skrnavljenje lijepog tijela. Gubi se onaj osjećaj putene ženske kože![]()
To su jednostavno detalji kojima tu nije mjesto.
![]()
-
mali_balon
#1832 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa djeca su im haman poludivlja, upitaju se onu u haustoru dobar dan itd itd ali u kuci to su neki krikovi, lupanja, udarci. Jebote ja svojoj maloj od 3 godine kazem ne lupaj ili ne skaci ima komsija ispod....Sephora wrote: Strasno je to, kada se ljudi ne pridrzavaju osnovnih /normalnih stvari..kad odrasli cine lose stvari, kako onda ocekivati da nove generacije nauce nesto dobro..od koga..? Zalosno..
Fakat nisam normalan
- MedenoSrce
#1833 Re: Popularne stvari koje ne kontam
sheilak wrote:
izbaci freaky styleya...on je musko, tako da imamo onda virtualni 3someovako...
a previse mi je Sai racio da bih ga mogla smjestiti u bilo kakvu insuinaciju
- Bambi_na_kofeinu
#1834 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ona Zvizdićka i ona Poričanin Prekardašijanka...
To da smorište zorno promovisane od svojih prijatelja novinara i kontam, ali kada počnu da porede reakcije ljudi na njihovo botoksiranje i salo sa ženama oboljelim od karcinoma, tu već počinjem da se pitam jesu prosto glupe ili ograjisale.
To da smorište zorno promovisane od svojih prijatelja novinara i kontam, ali kada počnu da porede reakcije ljudi na njihovo botoksiranje i salo sa ženama oboljelim od karcinoma, tu već počinjem da se pitam jesu prosto glupe ili ograjisale.
-
mali_balon
#1835 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Fakat smorise, ona i dalje debela a ona zapla u krizu nisam ni znao za nju dok je karabeg nije uhakaretioBambi_na_kofeinu wrote:Ona Zvizdićka i ona Poričanin Prekardašijanka...
Samo jos da Fudo feshn guru baci koju pametnu i da zaokruzimo "desavanja" pa da svi kolektivno dobijemo proljev ida svi onako bljucnemo ....
- Bambi_na_kofeinu
#1836 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Da sam Karabeg onu bih tužila za medijski linč prije same presude.mali_balon wrote:
Fakat smorise, ona i dalje debela a ona zapla u krizu nisam ni znao za nju dok je karabeg nije uhakaretio![]()
Samo jos da Fudo feshn guru baci koju pametnu i da zaokruzimo "desavanja" pa da svi kolektivno dobijemo proljev ida svi onako bljucnemo ....
A ne može Fudo, pa vidi se na dečku da ne izlazi od Karabega, sukob interesa
-
mali_balon
#1837 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Moze i to, ali mislim da je karabeg usrao kad je dozvolio (da pratio sam tu prepisku, i stid me ) da njegova mala nesta sere po FB stranici, ubolo me u oko kako su njeni roditelji (supruznici karabeg) u Varesu u ratu sapsavali an hiljade zivota, sticajem okolnosti bio sam u i oko varesa u ratu i znam sta i kako je bilo ..... mah sve su to ista govna...i dotur plasticar i milfara (zvizdicka)
- Bambi_na_kofeinu
#1838 Re: Popularne stvari koje ne kontam
To svakakomali_balon wrote: mah sve su to ista govna...i dotur plasticar i milfara (zvizdicka)
Ali ovaj bar ne iskače iz paštete, ona sa facom paćenice sad skinute s križa ubi po emisijama svojih prijatelja.
-
FreakyStyley
#1839 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Haj kad ste kod debelih, da kazem da ne kontam masovno odobravanje ovog pokreta, hajmo rec, velicanja i prihvatanja debljine.
Kao: "Debela sam, ali prihvatam sebe kakva jesam, ne zanima me sta drugi misle. Dosta mi je mrsavica."
I onda svi kolektivno svrse: "Kako je samo hrabra, ne dozvoljava da joj drustvo diktira kako treba izgledati."
Pa jaran'ce sto se prihvatas takva? Nemoj.
Mislim na stranu sve moguce bolesti, od dijabetesa do srcanih oboljena, ali zar nije tragedija da neko mlad digne ruke od sebe i tako se samounisti, a zasebna je tragedija skrnaviti zensko tijelo. Sta je tu za pohvalu?
Jebi ga, prihvatam i ja sebe kao pusaca. Samo, ne vidim da me neko zbog toga podrzava i smatra hrabrim.
Kao: "Debela sam, ali prihvatam sebe kakva jesam, ne zanima me sta drugi misle. Dosta mi je mrsavica."
I onda svi kolektivno svrse: "Kako je samo hrabra, ne dozvoljava da joj drustvo diktira kako treba izgledati."
Mislim na stranu sve moguce bolesti, od dijabetesa do srcanih oboljena, ali zar nije tragedija da neko mlad digne ruke od sebe i tako se samounisti, a zasebna je tragedija skrnaviti zensko tijelo. Sta je tu za pohvalu?
Jebi ga, prihvatam i ja sebe kao pusaca. Samo, ne vidim da me neko zbog toga podrzava i smatra hrabrim.
-
nellismo
#1840 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mah ko se privaća debeo, svi oni navečer puste suzu i vape za idealnom težinom.FreakyStyley wrote:Haj kad ste kod debelih, da kazem da ne kontam masovno odobravanje ovog pokreta, hajmo rec, velicanja i prihvatanja debljine.
![]()
![]()
- JThomas
#1841 Re: Popularne stvari koje ne kontam
to je druga krajnost i kontra na činjenicu da društvo zaista najaktivnije nabija na nos pojedincima kako bi trebali izgledati, više nego ikad. bombarduje te sa svih strana uzorima i "uzorima". i onda provocira kontru, a totalno se izgubi suština da nije ni zdravo, ni lijepo, ni pametno biti ni predebeo ni premršav.
-
FreakyStyley
#1842 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Da, druga krajnost, protuteza ovoj prvoj. Samo mi je ovaj fenomen, koji je u zadnje vrijeme uzeo maha, nesto interesantniji. Na prvi sam navikao. Slazem se da su oba jednako nezdrava.JThomas wrote:to je druga krajnost i kontra na činjenicu da društvo zaista najaktivnije nabija na nos pojedincima kako bi trebali izgledati, više nego ikad. bombarduje te sa svih strana uzorima i "uzorima". i onda provocira kontru, a totalno se izgubi suština da nije ni zdravo, ni lijepo, ni pametno biti ni predebeo ni premršav.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1843 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ideal ljepote se mijenjao tokom istorije. Sjetimo se samo Vilendorfske venere.
- Njanjavi
#1844 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma vala, monaliza je vazda bila ruzna, jbemga u oci ko misli drukcije 
- sema911s
#1845 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Koji je fazon sto muskarci nose trenerke Ali Su ko caksire,,, pogledal se ko od njih u ogledalo
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1846 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Njanjavi wrote:Ma vala, monaliza je vazda bila ruzna, jbemga u oci ko misli drukcije
-
mali_balon
#1847 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam tkz tarabu ili # npr nesta napise ša ispred stavi #. #proljev#solja#mobitel#igrica sta zanci ovo. Bez zajebancije nek mineko nacrta sta to znaci
-
costacurta
#1848 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Viber. Skajp.
mislim kako to fercera,
ono, dzaba/besplatno, nidje veze. Kako se (nekome, provajderu) to isplati.....đe račun. ....đe porez ...... reklama......
mislim kako to fercera,
ono, dzaba/besplatno, nidje veze. Kako se (nekome, provajderu) to isplati.....đe račun. ....đe porez ...... reklama......
- Cherry-Cherry
#1849 Re: Popularne stvari koje ne kontam
http://blog.hrvojemihajlic.com/sto-su-h ... -koristitimali_balon wrote:Ne kontam tkz tarabu ili # npr nesta napise ša ispred stavi #. #proljev#solja#mobitel#igrica sta zanci ovo. Bez zajebancije nek mineko nacrta sta to znaci
- Cherry-Cherry
#1850 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nikad mi se nisu sviđale minđuše na nosu, pupku i još kojekuda