21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Stargate Punk

#1826 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Stargate Punk »

Sudija je bio tako slab da nije dao barem 3 žuta kartona Bešiću koji je u par navrata išao jako grubo na protivničke igrače bez ikakvog pokušaja na loptu.
A par postova iznad neko kaše kako je bio sabran i dobro igrao.
U ove dvije utakmice ja mislim da nije imao niti jedan dugi pas, sve što je pokušao je presječeno. Jako je spor na dodavanju i lako ga je za pročitati gdje će loptu poslati.

Hajrović ne može zadržati loptu ni par sekundi sve se svodi na pucanje iz daljine a sa obzirom da igra OMR poziciju ne sjećam se da je imao nekih centaršuteva. Sa njim u ekipi smo manje opasni jer Mujdža ne ide do kraja po desnoj strani i ne nabacuje. Tko god bude trener u kvalifikacijama za EP morat će dobro razmisliti kako koristiti ova dva igrača.

Medunjanin se nikad nije razvijo kako treba kao igrač pa sad nije baš koristan u odbranbenim zadacima a nema kreativnost i pregled terena kao Pjanić ili Misimović.

Spahić i Misimović su prestari za ovakve utakmice i trebalo bi im se zahvaliti za sve što su pružili reprezentaciji ali nebi trebali igrati više.

Luliću i Salihiviću treba dati više slobode u igri. Mnogo sam čuo kritika na račun obadvojice ali ljudi zanemaruju činjenicu da oni često igraju što se od njih traži a ne ono u čemu su dobri. Previše smo usmjereni kroz sredinu sa sporim i kratkim dodavanjem što nije teško za braniti. Treba igrati brže i pokušavati duga dodavanja malo više (kao Holandija protiv Španije).

Džeko se treba više kretati. Ako ga čuvaju 2 ili 3 igrača pa potrči prema jednom korneru i odvuci ih iz sredine pa da se neki od naših veznjaka ima gdje ubaciti a on se parkirao na nekih 20-25 metara i ni neide u šesnaesterac a onda kad je ušao Ibišević u igru imao sam osječaj da ga Džeko pokriva na terenu.

Treba početi tražiti dobre trenere a pogotovo za fitnes. Sramota je gledati Sušića kako dremucka u nekom parku dok se igrači trče okolo sa istim intenzitetom djece iz osnovne škole (mislim da sam vidio te slike sa priprema iz USA).
Stargate Punk

#1827 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Stargate Punk »

Što se tiče trenera Baždarević ne dolazi u obzir. Isti je kao i Pape. Na par navrata mu je nuđen taj posao a on nije htio prihvatiti. Treba tražiti ozbiljnog trenera a to neće biti lako jer savez ne može platiti normalnu plaću a ni ozbiljni treneri nisu ludi da se zamaraju sa babovinama.
red evil

#1828 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by red evil »

Potpisujte peticijiu za promjenu rezultata:

https://www.change.org/petitions/fifa-f ... -v-1#share
tzipiripi

#1829 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by tzipiripi »

I pored sve rahljavosti većine naših, čast izuzecima, zar nas ne može zaobić ni jedan lopov ovog svijeta. Dosta nam i ovih naših ali da nas jedan ribar, ajkule ga izjele, s drugog kraja svijeta onako unakazi...
Najdrastčnije greške prvenstva, sudije direkt utjecale na rezultat.

http://touch.dailymotion.com/video/x1zz ... 8140341672

Haman neki nisu primjetili Spahine, koji odron od igre, noge. Klasično saplitanje.
mehoxy

#1830 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by mehoxy »

Kakva ku...va peticija,mislis da bi nesto promijenila sve i da je citava BIH potpise? a i nemojmo se zavaravati,nasi su zasluzeno izgubili sa onakvom igrom.Pola igraca igra kad im se cefne,a ne kad trebaju.Dok se to ne promijeni,Bosna nece nista postici.
jeza u ledja

#1831 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by jeza u ledja »

Uf.... :(

Nevjerovatno je kako smo pokradeni. Ja ne mogu da vjerujem. Nagledao sam se u zivotu milion sudijskih nepravdi, ali ovo je fakat drugi nivo. :shock: Mi smo na poluvremenu trebali voditi 1-0, a na oficijelnom skoru je pisalo 0-1 za Nigeriju.
Ofsajd prilikom naseg gola.... Ono nije bilo ni blizu, ali bas ni blizu. Bilo je sudijskih gresaka u vezi ofsajda na ovom prvenstvu ali nijedna nije bila ovolika onsajd pozicija. Mislim, u sta je frajer gledao??? Nevjerovatna greska al fakat.
Njihov gol. Ono je bio faul. Nije tako ocita greska kao onaj ofsajd, ali za razliku od ofsajda ovakve stvari se lakse vide. Ne mislim samo ja da je bio ofsajd, to misle i neki malo kompetentniji od mene. Na poluvremenu na ESPN prenosu Lalasa pitaju bas jel faul on kaze jeste. Evo vidim i ovaj momak iz Francuske je stavio misljenje , koga ono rece Pepina? Siguran sam da cete sutra procitati i jos par slicnih naslova. No hajd to, posto vidim da niko ne spomenu, na ESPNu dok su komentarisali taj faul zumiraju sudiju koji stavlja pistaljku u usta bas u trenutku faula taman kao da ce svirati i onda - nista. Njihova pretpostavka je da je glavni sudija sacekao da vidi hoce li linijski, koji je bio tu, dignuti zastavicu. Ovaj nije, vjerovatno mu je linijski nesto rekao, i sudija svira gol. Upravo zato su nasi igraci trcali linijskom, a ovi sto su trcali glavnom pokazuju rukom pistaljku (Misimovic) jer su ocigledno vidjeli da je sudija krenuo da svira. Zasto nije - pitajte linijskog.
Znaci dva linijska suca, dva gola. :zid:

Znaci nebitno sta se desavalo poslije toga, koliko su Nigerijci imali suteva ka nasem golu, kako smo bili nemocni u napadu, itd. Te dvije odlukce sudaca su iz korijena promjenili tok i ishod utakmice. Na kraju je pisalo 1-0 za Nigeriju. I upravo to 1-0 su dvije odluke sudaca.

No.....nevezano za sudijske odluke.....Safet Susic nije ucinio ono sto je trebao da bi smo i pored tih sudijskih nepravdi napravili rezultat. Ovo vazi i za prije nego sto su se ti momenti uopste desili. Davno nekad sam rekao, kao i drugi, da je upravo ova utakmica sa Nigerijom pravi test za Susica. Test prolaska na SP je polozio i za to hvala i svaka cast, ali ovo je jedan veci nivo i veci test u kojem se dokazujes je li mozes ili ne mozes. Safet nije mogao, nije znao, i tu je udario u zid.
Nisam imao nikakav problem sa ubacivanjem Sunjica umjesto Bicakcica. Bicakcic je nazalost u ovo utakmica sto je igrao pokazao nezavidan nivo nekvaliteta i nakon utakmice sa Argentinom po meni skupio je dovoljno negativnih boba da ode na klupu. Nazalost, on je po nivou mnogo blize Sunjicu nego sto zelimo misliti. I hajd dobro to. Ali Kolasinac?? Pa zasto on nije igrao??????? Znaci to je igrac koji jedini moze trcati i ima brzinu iz cijele zadnje linije. Znaci igras protiv ekipe kojoj je brzina , pogotovo po bokovima kljucna prednost, a on izbacuje jednog jedinog igraca koji bas to pokriva . Prosto neshvatljivo. I ne samo to, umjesto njega on je odlucio povuci Lulica, a ostaviti lijevo krilo prazno, da bi ubacio jos jednog veznjaka Medunjanina. Pa zasto????? ZASTO? Znaci Medunjanin, Misimovic i Pjanic, OPET. Cemu to? A tako smo krasno poceli NAPOKON sa igrom sa dva beka, dva krila, kicmom u sredini i jednim napadacem. On izbacuje lijevo krilo, zasto ??? I to se sto je najgore ODMAH na pocetku vidjelo. Cim smo krenuli , Nigerijci su poceli derati po toj strani. Odmah greske u odbrani, pogresna dodavanja, jer jednostavno imas nesigurnog igraca u odbrani koji nema kome naprijed (Lulica). Kad smo napadali, po toj strani obavezno rupa. Kada gledas kome ce dodati Besic, Pjanic, Misimovic, vidis lijevo nema nikoga, ono, Lulic dolazi sa zakasnjenjem. A i kad dodje obavezno ne zna ubaciti, kao i inace, a i nema s kim da se preklapa (kao kod gola protiv Meksika). Pored toga, i druga novina u ekipi, Medunjanin, odmah je u startu nekarakteristicno grijesio sa dodavanjima i oslobadjanjem lopte. Znaci katastrofalne odluke Susica. To je sve bilo i prije nego sto smo primili gol.
Onda dalje izmjene, ubacuje Ibisevica i ono vidis ga kako se zagrijava i kontas napokon Misimovic out (jos je nesto minut prije i sepao). Kad on, halo!, izbacuje Hajrovica. Mislim shvatam da ti Ibisevic igra to "lazno desno krilo", ali to je smijesno kad ti treba jos jedan spic, a jedan igrac krepao vec. Dalje ubacuje Salihovica i ja sav sretan haj barem cemo poduplati lijevu stranu, kao sto smo milion puta do sada radili (cijele kvalifikacije tako igrali) kad ga on mijenja sa Lulicem. Znaci jedan nesposobni lijevi bek za drugog nesposobnog lijevog beka, obojica bez krila ispred njih i obojica sa nesposobnoscu ubacivanja u 16erac. A ja citavo vrijeme kontam zasto odmah na poluvremenu nije ubacio Kolasinca??? I na kraju kao slag na tortu on ubacuje Susica, blecka, umjesto Medunjanina?? Wtf?? Znaci Misimovic na skrgama igra on ga ostavlja cijelu tekmu. Ovaj mali Susic, haj sad sva ova kontroverza, sasvim solidan igrac. Ali nazalost, ovaj lik je automatski potrosen jer cak i ako ima kvalitet za napredovanje, a cini se da ima, on ce biti oznacen igrac cim Susic Sr. ode.
Uglavnom, neigranje Kolasinca na lijevom beku jedna velika greska. Neshvatljiva. Pretpostavljam da postoji neki nominalni razlog, tipa psiha, ili neko spomenu povredu, ali ne vjerujem da je to tacno, ili dovoljno.
Mislim super, ubacio je Sunjica, on je sasvim solidno odigrao (mozda bi i bilo gore da je igrao Bicakcic), ali ovo sa Kolasincem , to je fatalna greska.
I zdravo.

Od ostalih. Ove price o nezalaganju, od toga mi se dize kosa na glavi. Ono kao zvijezde se ne zalazu. :-) To je automatsko objasnjenje prosjecnog kompleksasa zasto smo neku utakmicu izgubili. Ljudima je ovo utakmica zivota, i nema te sile koja ih treba natjerati da se zalazu. Jednostavno ili znas ili ne znas, ili nije tvoja noc, ili ti protivnik ne dopusti, ili nesto jednostavno tu noc ne stima. I to je to. Spremite kofere i kuci. Ovo vazi u vezi Dzeke, Pjanica, Hajrovica i ostalih...
Sto se tice Spahica. Slicno mislim i o njemu. To sto je kiks igrac, haman, ima milion kiks stopera. U stvari svaki stoper ima kikseva i svakom stoperu se ljudi redovno smiju kad pogrijesi, nazivajuci ga kikserom. I ovaj Spahic kakav je, bolji je za 5 klasa od svih nasih ostalih stopera.
Besic, nahvalismo ga, jelte :D , ali on je ovu utakmicu izgledao dosta manje siguran nego ranije. Tacno se sjecam jedne njegove izgubljene lopte u prvom , iz cista mira predao loptu Nigerijcima koji su imali iz toga mrtvu sansu. Naprijed , a to sam vec ranije govorio, pred njihovim golom obavezno pogrijesi jer ne predaje loptu na vrijeme. Isto ko da hoce sam da zabije, i onda se zabije u protivnicke igrace ili suta nerezeonski sa sto metara.
Misimovic, ali to smo od njega vec navikli, gubi milion lopti, ono u nesto se pokusava zagraditi i onda ga jednostavno pregaze. Vrijeme je za penziju.
Hajrovic, Pjanic i Dzeko, odigrali kako znaju. Lulic standardno nedefinisan. Mujda solidan, ali i on je odavno za penzije.
Begovic nemam sta reci. Pisalo je u jednom trenutku u drugom - najvise odbrana na turniru. :roll:

Sve u svemu. Ovo nam je skola. Sudijske nepravde se desavaju, a timovi ispadaju iz grupa jebiga. :-? Skinuli smo junf, sad treba na tome graditi. Mislim da je Susic dao ono sto je mogao i hvala mu na tome, ali nama treba svjeza krv, ukljucujuci i novog trenera. Ne znam hoce li on biti bolji, al neka malo promjene ne skodi. Spahic, Misimovic i Mujdza penzija. Salihovicu odzvonjava takodje. Ibisevicu, nazalost , nije ostalo jos mnogo godina. Fali nam par napadaca, ali jako. Jebes sve ostalo, dobar napadac je najbitniji segment ekipe, osim ako nisi Barcelona ili Bayern jbg. Sve ostalo, imamo bazu za ubuduce, cak i ukljucujuci i Sunjica, pa i malog TSS mozda nekad u buducnosti, Viscu, Prcica , itd.

Ovo nam je skola. I to je to.
Svakako ne bi mnogo dogurali :D , a ovaj intenzitet adrenalina je fakat tesko podnositi. :D

Polako, bice jos razloga za slavlje.

I usput po meni, ne treba zaborviti na utakmicu sa Iranom. Mislim da nam je jako bitna iz vise razloga. Ono kad skontas sta sad jal ces ispati od Francuza, jal sad, ali daj barem da se necemu radujemo.
Ali o tom pisati u narednim danima....
VjecitiStudent

#1832 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by VjecitiStudent »

Moglo je biti bolje, no gdje smo tu smo, ovo je u ovom trenutku naš maksimalni domet.
Zemlja od tri miliona stanovnika, sa smiješnom ligom, dala je ipak sve od sebe.
Troll_Happens

#1833 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Troll_Happens »

Susic nije kriv sto igraci nemaju snage da trce i sto ih je vecina klotzeva i nisu u stanju dati go. Besica kovali u zvijezde a tip prosjek ili ispod prosjeka. Mlad neiskusan krenuo je spahinim stopama. Veoma konfliktna licnost da ne kazem glumi jalijasa citavu utakmicu. Dobro da nije crveni dobio. Da ne pricam o par brutalnih startova koji su najmanje za zuti bili. Kao sto sam rekao misomovica definitivno odstraniti jer on nije vise ni za kineske lige. Sramotno je da on kao "veliki gospodin" nema defanzivnih zadataka u timu jer je to ocito njemu ispod casti. Pa jedan ronaldo ili mesi igraju i u defanzivi a ne ova nasa seljacina sa malo rumenila koja je umislila da je zvjezdica. Spaha isto, koristi medije za licnu promociju na terenu klotz ljudi ga tresu ko sloni. Kad nekom opali samar onda je Jack a to je odlika zemlje iz koje je poniko i seljackih liga. Sad ce reci svi godine su krive, imamo jednog olica koji drobi sa 35-36 god pa prije gigs i lampard. To su igraci a ne invalidi nasi sa 21-22 god kao besic koji na kraju prvog poluvremena vise nije imao snage da trci. po meni ko god da dodje na mjesto susica nista bitnije nece promjenit jer smo mi takav mentalitet gubitnicki i neznamo da grizemo. Nama je najveci domet grci litva izrael rumunija latvija itd. To su ekipe s kojima mozemo igrat za sve ostale smo topovsko meso i sluzimo za nabijanje gol razlike.
Jack Be Nimble

#1834 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Jack Be Nimble »

Osim je sve rekao na dan kada je izasao spisak 'nema nijednog igraca iz domace lige'. To je jedan veliki problem za buducnost. Takodjer je neko rekao na forumu nece nama nista biti bolje dok neki tim iz BiH ne zavrsi u grupi LP. Da barem imamo 8 igraca koji stalno vise u LP svake godine bilo bi bolje. Tu se kupi znanje.

Do tada baraz ili ovakvo izdanje na SP su nam vrh vrhova.
Fantassin

#1835 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Fantassin »

Sve sami strucnjaci sad, niko nije valjao ni trener ni igraci, naravno ne zaboravimo i sudiju koji je uvjek kriv :D ,tako to to bude kad se lozis "zgazit cemo ih" "zmajevi" azdahe i sta vec ne.Svake kvalifikacije a sada i prvenstvo ista prica,"Dzeko dijamant" :lol: .Treba malo biti i racionalan pa reci dobro je dogurali smo na prvenstvo nije lose.
Last edited by Fantassin on 22/06/2014 09:12, edited 1 time in total.
addem

#1836 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by addem »

Kapitensku traku uzeti od Spahica i dati Pjanicu ili slicno. Sa Misketom, Salihovicem se pozdraviti njihovo je proslo. Treba nam Vahid Halilhodzic, to treba biti prioritet broj jedan. Najgore od svega je ako sve ostane kako je i sada.
Idemedosumom

#1837 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Idemedosumom »

Evo sad da hladne glave jos jednom ponovim svoj stav:

NE prihvatam cinjenicu da je ono bilo najbolje izdanje nasih momaka. Da smo igrali bez ijednog stopera, ono ne bi onako lose izgledalo da je s momcima sve ok bilo. Meni nesto smrdi tu i gotovo.

Da li nas je sušić prodao za pare, ili je momcima u lice rekao da ce igrati sventin pa su se zato naljutili, ne znam, mogu nagađati do sutra. Ali na licima igraca se vidilo da nesto jednostavno nestima. Imali su i međusobne prepirke na terenu, bilo je tu mlataranja rukama. Kao da se pojedini igraci nisu htjeli međusobno dodavati, pa su nelogicne pasove upucivali.

Ne moze bit da smo onako igrali protiv Argentine (Obale sl i Mexica), a ovako protiv Nigerije. De nek neko usporedbe radi, postavi temp i vlaznost zraka s Maracane i Cuidabe sinoc. Vec nakon 20 minuta niko ne trci.

Nakon onog sinoc sam isfrustriran, bijesan a prije svega se osjecam osramoćenim. Mnogo se nadam da ce neko od igraca ili strucnog staba propjevati, da cemo saznati pravi razlog sinocnjeg cirkuza. Jer ovako nisam siguran na koga bit ljut, neko je tu sigurno bio i zrtva, ne bih volio da se ogrijesim.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1838 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Velkoski »

Idemedosumom wrote:Evo sad da hladne glave jos jednom ponovim svoj stav:

NE prihvatam cinjenicu da je ono bilo najbolje izdanje nasih momaka. Da smo igrali bez ijednog stopera, ono ne bi onako lose izgledalo da je s momcima sve ok bilo. Meni nesto smrdi tu i gotovo.

Da li nas je sušić prodao za pare, ili je momcima u lice rekao da ce igrati sventin pa su se zato naljutili, ne znam, mogu nagađati do sutra. Ali na licima igraca se vidilo da nesto jednostavno nestima. Imali su i međusobne prepirke na terenu, bilo je tu mlataranja rukama. Kao da se pojedini igraci nisu htjeli međusobno dodavati, pa su nelogicne pasove upucivali.

Ne moze bit da smo onako igrali protiv Argentine (Obale sl i Mexica), a ovako protiv Nigerije. De nek neko usporedbe radi, postavi temp i vlaznost zraka s Maracane i Cuidabe sinoc. Vec nakon 20 minuta niko ne trci.

Nakon onog sinoc sam isfrustriran, bijesan a prije svega se osjecam osramoćenim. Mnogo se nadam da ce neko od igraca ili strucnog staba propjevati, da cemo saznati pravi razlog sinocnjeg cirkuza. Jer ovako nisam siguran na koga bit ljut, neko je tu sigurno bio i zrtva, ne bih volio da se ogrijesim.
Argument o prodaji je smiješan, a ukoliko je nečija sujeta važnija od plasmana u drugi krug, pazi sada, SVJETSKOG PRVENSTVA, onda smo i zaslužili da ispadnemo.

Ipak, mislim da su obje teorije neosnovane, nije nas išlo + jednostavno loše postavljena ekipa, a na to onda dodaš i par diskutabilnih odluka, uključujući i poništen regularan gol, i onda dobiješ ovakvu utakmicu.

Glavu gore, protiv Irana odigrati kao da je finale, nakon toga napraviti rezime, zahvaliti se stručnom štabu i pojedinim igračima, te krenut' po EURO i to je to.
addem

#1839 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by addem »

Moraju biti neke promjene ili nista od nas. Safet treba otici ako nista iz moralnih razloga. Dao je dosta za ovu reprezentaciju al treba neko ko ce ostaviti na klupi kapitena. Spahic sinoc nije zasluzio da igra.
Riddle

#1840 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Riddle »

Ovo nije ni blizu naseg maksimalnog dometa. Ja necu nikad prihvatiti da ove reprezentacije Nigerije i Irana imaju vise kvaliteta. Dopustam da mozda imaju bolje vodstvo, ali kvalitet tima je neupitno na nasoj strani.

Preteska noc i boli brate vise nego Danska, Srbija, Portugal i Francuska zajedno. Neke stvari van nase kontrole jesu uticale na razvoj događaja, ali vodstvo nam nije pomoglo ni najmanje, i to od samog pocetka. Naprotiv. Potpuno neshvatljive i nelogicne stvari su isle sve jedna za drugom. Sabotaza je preteska i strasno pogresna rijec da se ovo objasni, ali u ovom trenutku ne mogu naci nista bolje. Tako mi je sve djelovalo, kao da smo cvrsto odlucili da izgubimo.

Jos gore mi je kad pomislim kakva nas sad sranja u medijima cekaju. I odjednom postajem ravnodusan prema takmicenju koje sam smatrao najboljim dosad i koje ce vjerovatno na kraju biti i ocijenjeno kao takvo.
Idemedosumom

#1841 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Idemedosumom »

@Senf

Ne slazem se, Nigeriju nismo podcjenili, oni su upravo na onom fudbalskom nivou na kom sam ih i zamisljao. Da je jedna iole ozbiljna ekipa bila nas protivinik sinoc, s onakvim pristupom s nase strane, mi bismo jedno 4 razlike izgubili sigurno.

Nasi su se setali od 20 minute, a nigerije izuzev gola nije vise ni jedne ozbiljne gol sanse napravila.

@Velkoski

Nisam tvrdio da je prodata utakmica, to je onako nagađanje bilo. Ne može razlog sto niko u ekipi ne trci od 20. minute bit "nije me išlo". Nije bilo zalaganja od strane igraca. Jedna jako nagla promjena u kvaliteti nase igre ODJEDNOM. To je meni sumnjivo, pogotovu sto smo za protivnika imali jednu od 3 najslabije repke na ovom prvenstvu.

Ja sam siguran da je neka funta bila pred ovaj mec, i bez cvrstih dokaza me niko nece razuvjeriti.

Zelim komsijama srecu protiv Mexica. Iako su im po mom misljenju male sanse, barem neka dostojanstveno ispadnu.
Pitarrr82

#1842 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Pitarrr82 »

Kakva prodaja, kakve gluposti nisu mogli da hodaju nakon 50, 60min ili nisu htjeli, hajde razumijem ne ide ali brate ja nisam vidio jos ekipe na SP da barem nije mogla da trci ko konji.

Malo nase dizanje u zvijezde, malo sudija (suhveli mi bilo cim rekose Blater tu :mrgreen:) i dosta nase lose igre.

Spaha je najvece razocarenje ovog SP-a sto se nas tice, igrao je i protiv Argentine ovako ali ono sinoc je odron bilo...

Nije problem izgubiti i otici sa SP-a ali onako... i realno Nigerija je nikakva ekipa, nabice ih francuzi ko levate.
phillie

#1843 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by phillie »

Troll_Happens wrote:Susic nije kriv sto igraci nemaju snage da trce i sto ih je vecina klotzeva i nisu u stanju dati go. Besica kovali u zvijezde a tip prosjek ili ispod prosjeka. Mlad neiskusan krenuo je spahinim stopama. Veoma konfliktna licnost da ne kazem glumi jalijasa citavu utakmicu. Dobro da nije crveni dobio. Da ne pricam o par brutalnih startova koji su najmanje za zuti bili. Kao sto sam rekao misomovica definitivno odstraniti jer on nije vise ni za kineske lige. Sramotno je da on kao "veliki gospodin" nema defanzivnih zadataka u timu jer je to ocito njemu ispod casti. Pa jedan ronaldo ili mesi igraju i u defanzivi a ne ova nasa seljacina sa malo rumenila koja je umislila da je zvjezdica. Spaha isto, koristi medije za licnu promociju na terenu klotz ljudi ga tresu ko sloni. Kad nekom opali samar onda je Jack a to je odlika zemlje iz koje je poniko i seljackih liga. Sad ce reci svi godine su krive, imamo jednog olica koji drobi sa 35-36 god pa prije gigs i lampard. To su igraci a ne invalidi nasi sa 21-22 god kao besic koji na kraju prvog poluvremena vise nije imao snage da trci. po meni ko god da dodje na mjesto susica nista bitnije nece promjenit jer smo mi takav mentalitet gubitnicki i neznamo da grizemo. Nama je najveci domet grci litva izrael rumunija latvija itd. To su ekipe s kojima mozemo igrat za sve ostale smo topovsko meso i sluzimo za nabijanje gol razlike.
hahahahahahahhahahaha

Ovi su mi najbolji sto se pojave niotkuda.

hahahahaha
Arteta

#1844 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Arteta »

Da li ima gori osjecaj na Svijetu kada ti je vecina igraca polumrtva na terenu i loptu uzima svjezi Salihovic koji se priprema za centarsut.
mayab

#1845 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by mayab »

Nikad mi nece biti jasne konstatacije komentatora (M.Konjić :D ) nakon cca 60 minuta igre kako su "nasi fudbaleri umorni", pa jebote sta se baviš uopće sportom gdje je teren 100 metara i meč traje sat i pol, ima šah, domine, tavla, čovječe ne ljuti se :izet:
Arteta

#1846 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by Arteta »

Moramo dobiti Iran, ne zelimo vidjeti Repku na 4.mjestu u grupi.
mO k3

#1847 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by mO k3 »

It_is_a_Leclerc wrote:Da je Džeki priznat gol, ja mislim da bi mu se ovdje predviđala zlatna lopta.
Ovako, govno je i treba ga nabiti nogom van iz reprezentacije, smeće prokleto, on i ona njegova. :-)
Ko nije bilo vise vremena da se go da ???

Vrijeme je za novu eru bih fudbala skaute poslati da se traži bih mladež .Kao sto je chmoljo napisao klanova razbiti , par njih ostaviti druge vise ne pozivati u repku ...
mayab

#1848 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by mayab »

'ta će Iran!
Sad ćemo početi :bih:
pirmin

#1849 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by pirmin »

Cestitke braci Niggazima :thumbup: , zasluzeno!

Mi smo svoju nafaku istrosili u kvalifikacijama a samo od nafake se ne zivi.
Treba trcati a to meni dragi Spaha, Miske i jos neki jednostavno vise ne mogu. (zadnjih par godina)

Hvala vam za sve, predajte svoje uloge mladjoj raji a vi gledajte da zamjenite Konjica na
komentatorskom mjestu. Molim vas!! :mrgreen:

Ocekujem pobjedu protiv Irana jer smo tako blentava nacija.
Kad ne treba - odlicni.
emigrazione

#1850 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina

Post by emigrazione »

Mi igramo fudbal iz srednjeg vijeka
Locked