Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- beni-bu-man
#1826 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ko hoce da bude frend samnom preko Fb-a 
- cendlerbing
#1827 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ja bih, al nemambeni-bu-man wrote:Ko hoce da bude frend samnom preko Fb-a
-
maliq53
#1828 Re: Facebook za upoznavanje ...
Mozes to promjeniti u postavkama ali vjerovatno to ne zelis i shvatam razlog, ne zelis svakakve budale da dosaduju...annoy wrote:Ne znam, meni poruke od nepoznatih idu u folder message requests i ja ih nit ne vidim, nigdje mi ne iskoce, jedino kad bas ciljano odem pogledat
Vjerojatno netko misli da sam najveca kucka ikad
A ja jednostavno FB ne koristim u takve svrhe
Ja ne ocekujem da se javlja svake sekunde ali mora postojati neka granica sta ja znam... I ovo govorim o osobama sa kojima si kao vec uspostavio neki kontakt i mogu shvatiti kada nekoj osobi koju ne znam napisem nesta pa ne odgovori nikako, ne zeli i to je to, ali ovo vamo mi je vec sifra
- cendlerbing
#1829 Re: Facebook za upoznavanje ...
Opet Maliboro brani napaćeni muški rod
- beni-bu-man
#1830 Re: Facebook za upoznavanje ...
Postenocendlerbing wrote:Ja bih, al nemambeni-bu-man wrote:Ko hoce da bude frend samnom preko Fb-a![]()
samo ti, niko me ne voli
- MarlboroGold
#1831 Re: Facebook za upoznavanje ...
Zovi to kako hoćeš, ali isto je i s druge strane, kao i između prijatelja, poznanika itd.cendlerbing wrote:Opet Maliboro brani napaćeni muški rod
- Ramzess Veliki
#1832 Re: Facebook za upoznavanje ...
Meni vise ne smeta, imam jarana koji me je utrenirao, ne odgovori po mjesec-dva, ja poruku na poruku, nista lik. Onda se javi "Izvini jarane evo sad vidjeh poruku" ...annoy wrote:Meni smeta jedino ako mi netko ne odgovara po par dana![]()
A to sto dođes online ne znaci da nuzno zelis tipkat, pogotovo ako tu osobu ni ne znam jos dobro zasto bih bila duzna odmah na sve odgovarati![]()
Dobre stare SMS poruke, posaljes i nemas pojma kad cw taj netko vidjeti i odgovoritiDanas ti se prati svaki korak kad si online kad nisi kad si vidio zasto ne odgovaras odma frka panika
A to za pracenje si stoposto u pravu ... jedna od tih sakupljacica pratilaca mi jednom poslala poruku, ja bio u nekoj zurbi i odgovorim nakon dva sata ... sto jezika - "Vise ti nisam bitna, kad sam ti poslala poruku, nisi odgovorio, jel'se to radi najboljim prijateljima, ja cekam k'o luda da odgovoris ti nista, pisala ja ne pisala, jebe se tebi, ko jebe M..., uvijek se javis sad nesto glumis, ko fol imas bitnog posla, a mene ko jebe jel' ... sad sam ti poslala poruku i vise nikad, kakvo je to ponasanje, nafurao se jel', imas bolje raje, ko tebe jebe M... samo ti njemu salji poruke nek' te ignorira kad si glupaca ... "
Na kraju mi je dop... pa sam se prestao druziti sa njom ...
- cendlerbing
#1833 Re: Facebook za upoznavanje ...
Eeee al zato smo na ig bestfriendsbeni-bu-man wrote:Postenocendlerbing wrote:Ja bih, al nemambeni-bu-man wrote:Ko hoce da bude frend samnom preko Fb-a![]()
samo ti, niko me ne voli
- cendlerbing
#1834 Re: Facebook za upoznavanje ...
Naravno da jest, a ovo je bio šuk-pozdravMarlboroGold wrote:Zovi to kako hoćeš, ali isto je i s druge strane, kao i između prijatelja, poznanika itd.cendlerbing wrote:Opet Maliboro brani napaćeni muški rod
- MarlboroGold
#1835 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ne računaš gejmerske platforme?beni-bu-man wrote: Posteno
samo ti, niko me ne voli
- beni-bu-man
#1836 Re: Facebook za upoznavanje ...
cendlerbing wrote:Eeee al zato smo na ig bestfriendsbeni-bu-man wrote: Posteno
samo ti, niko me ne voli
Ja samo tvoje slike lajkam
- MarlboroGold
#1837 Re: Facebook za upoznavanje ...
cendlerbing wrote:Naravno da jest, a ovo je bio šuk-pozdravMarlboroGold wrote:Zovi to kako hoćeš, ali isto je i s druge strane, kao i između prijatelja, poznanika itd.cendlerbing wrote:Opet Maliboro brani napaćeni muški rod
- Ramzess Veliki
#1838 Re: Facebook za upoznavanje ...
Da ali mene j... ta kultura, nekima najradije ne bih odgovorio pa nek se pojedu cekajuci da odgovorim, I odgovorim bas zbog kulture, a onda navale i ne mozes ih se kutarisat osim da ih posaljes negdje na vrlo nekulturan nacin.MarlboroGold wrote:Ako smatraš da je pitanje na mjestu, a ne odgovoriš (naravno ne odmah, već nikako), to jeste nekultura.lmo wrote:Što je ba nekultura? Naravno da nismo dostupni svakome i u momentu kada taj neko želi da jesmo.
Ako sam onlajn ne znači da ću biti sagovornik svakome kako mu padne na pamet.
Ako smatram da je pitanje na mjestu i odgovorit ću, ako ne..neću.
I ebo vas više taj seen.
Meni je to isto kao da mi neka nepoznata osoba priđe u gradu da me nešto ljubazno pita, a ja se napravim mangup, ignorišem i prođem pored njega/ne.
- DzordzHodzic
#1839 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jel to sad fol ig posto novi fb? Joj pa ne mozes vise nista upratit
- beni-bu-man
#1840 Re: Facebook za upoznavanje ...
MarlboroGold wrote:Ne računaš gejmerske platforme?beni-bu-man wrote: Posteno
samo ti, niko me ne voli
- cendlerbing
#1841 Re: Facebook za upoznavanje ...
Cijenim i lajkam unazadbeni-bu-man wrote:
Ja samo tvoje slike lajkam
- Ramzess Veliki
#1842 Re: Facebook za upoznavanje ...
Meni je ofirno da imam muske frendove na fejsbuku, mogu ljudi svasta pomisliti.beni-bu-man wrote:Postenocendlerbing wrote:Ja bih, al nemambeni-bu-man wrote:Ko hoce da bude frend samnom preko Fb-a![]()
samo ti, niko me ne voli
- annoy
#1843 Re: Facebook za upoznavanje ...
IzgledaDzordzHodzic wrote:Jel to sad fol ig posto novi fb? Joj pa ne mozes vise nista upratit
Ja na IG postam uglavnom svoje uzasne pokusaje amaterske fotografije pa nisam jos dozivjela instagram ulet
- MarlboroGold
#1844 Re: Facebook za upoznavanje ...
To bratebeni-bu-man wrote:MarlboroGold wrote:Ne računaš gejmerske platforme?beni-bu-man wrote: Posteno
samo ti, niko me ne volito je posebna vrsta lubavi
- MarlboroGold
#1845 Re: Facebook za upoznavanje ...
De ba ne lafinajannoy wrote: Ja na IG postam uglavnom svoje uzasne pokusaje amaterske fotografije pa nisam jos dozivjela instagram ulet
- beni-bu-man
#1846 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma jebo ljude i sta ce mislitiRamzess Veliki wrote: Meni je ofirno da imam muske frendove na fejsbuku, mogu ljudi svasta pomisliti.
- annoy
#1847 Re: Facebook za upoznavanje ...
Mozes li mi pojasniti taj izraz?MarlboroGold wrote:De ba ne lafinajannoy wrote: Ja na IG postam uglavnom svoje uzasne pokusaje amaterske fotografije pa nisam jos dozivjela instagram ulet![]()
Al stvarno...navodno postoji i ulet preko storyja
- cendlerbing
#1848 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa napravi i ti, budi u toku.DzordzHodzic wrote:Jel to sad fol ig posto novi fb? Joj pa ne mozes vise nista upratit
Podsjeti me Ramo na jedan slučaj.
Izašla ja s jednim likom, sve je super, kliknuli mi kofol na prvom izlasku. I tako smo klikali sve dok ga nisam pitala traži li nešto bezveze ili s vezom od našeg odnosa, on rekao kako ne voli neobavezne veze i da se skroz posveti osobi koja mu se dopada i nikad mi nije odgovorio na neko bezvezno pitanje koje sam mu napisala narednog dana.
Samo me mjesec dana poslije toga nešto zvao, možda da mi se izvini što nije imao vremena da odgovori.
- MarlboroGold
#1849 Re: Facebook za upoznavanje ...
"U frci sam, reci brzo" "De skrati" i slično... sve zavisi kako se ti postaviš. Takve treba naučiti da te ne smaraju - na direktan ili indirektan način, ali bez vrijeđanja.Ramzess Veliki wrote: Da ali mene j... ta kultura, nekima najradije ne bih odgovorio pa nek se pojedu cekajuci da odgovorim, I odgovorim bas zbog kulture, a onda navale i ne mozes ih se kutarisat osim da ih posaljes negdje na vrlo nekulturan nacin.
Imam i ja 2-3 takve osobe u životu i sa svima sam ekstra.
- MarlboroGold
#1850 Re: Facebook za upoznavanje ...
Lafina - Lažannoy wrote: Mozes li mi pojasniti taj izraz?![]()
Al stvarno...navodno postoji i ulet preko storyja