Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
- IcedMFEarth
#1826 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
A u pičku materinu, major flag.
- mrva/mrve
#1827 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Sta znaci taj major flag?IcedMFEarth wrote:A u pičku materinu, major flag.
- IcedMFEarth
#1828 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Ipak nije major, minor je. Ne znam ni ja tačno šta znači, ali su mi skinuli sve badgeve.
- babaroga1x
#1829 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
netko se žalio na kvalitetu tvog posla....IcedMFEarth wrote:Ipak nije major, minor je. Ne znam ni ja tačno šta znači, ali su mi skinuli sve badgeve.
odi na dashboard, job history, pronadji task gdje je flag i klikni na dispute... žali se, kumi, moli, pokušaj objasniti da je došlo do greške, da si bio umoran pa pogrešno kliknuo ,da nisi bot koji namjerno radi loše...
sretno
- Lunetina
#1830 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Dežurala ja od 2 do 5:30, ugrabila vina (25 komada), bio je i onaj drugi task s vinima gdje samo godinu biraš.
Čekala 'Create 5 keywords...'
, ali se ne pojavi, sram ga bilo... btw juče leg'o bonus od prethodnog dana 4,80 $
Sve u svemu, uspjela sam ugrabiti nekih 1,5 $ na ovim sitnim zadacima... otvarala neke nove koji su se pojavili u međuvremenu, ali mi nijedan nije baš osvojio srce, pa sam odustala.
Čekala 'Create 5 keywords...'
Sve u svemu, uspjela sam ugrabiti nekih 1,5 $ na ovim sitnim zadacima... otvarala neke nove koji su se pojavili u međuvremenu, ali mi nijedan nije baš osvojio srce, pa sam odustala.
- babaroga1x
#1831 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
jutro ekipa
bio se ja sinoć tipkao s par frendova pa načeli zanimljivu temu...
što ako ne možete povući lovu s paypala na račun? zbog bilo kojeg razloga, ne želite da vam u banci znaju za to, skrivate od porezne, vaša zemlja ne podržava paypal i slično....
postoji rješenje:
http://www.payoneer.com/PrepaidMC.aspx
napraviš posao, npr riješiš taskove ili neki drugi freelance job, plate ti na paypal, prebaciš lovu s paypala na pioneer karticu i dižeš lovu na bankomatu, nije uopće potreban račun u banci...
Baba
što ako ne možete povući lovu s paypala na račun? zbog bilo kojeg razloga, ne želite da vam u banci znaju za to, skrivate od porezne, vaša zemlja ne podržava paypal i slično....
postoji rješenje:
napraviš posao, npr riješiš taskove ili neki drugi freelance job, plate ti na paypal, prebaciš lovu s paypala na pioneer karticu i dižeš lovu na bankomatu, nije uopće potreban račun u banci...
Baba
- glitch
#1832 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
taman pošo da legnem sinoć kad izleti stari dobri find the errors on the page
i natjeram se nekako sat i nešto
i nisam mogo više umoran i pospan počeo da brljavim odem spavati
jutros ustanem nema ga

jutros ustanem nema ga

- konahawaii
#1833 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
pa jbt jel ja toliko nemam srece il sta...nikad nisam dobio vise od cca 15 vina bez obzira koliko F5 puta pritisnem...ista situacija sa keywords, nikad vise od 8 u komadu...a sinoc vidim taj errors, kad pise nije dostupan...cekam ja njega skoro do 2 sinoc i ništa, kad sad vidim kod glitcha 50 komada palo 
- glitch
#1834 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
evo ja gledam baš prvi 5 do 2 uradiokonahawaii wrote:pa jbt jel ja toliko nemam srece il sta...nikad nisam dobio vise od cca 15 vina bez obzira koliko F5 puta pritisnem...ista situacija sa keywords, nikad vise od 8 u komadu...a sinoc vidim taj errors, kad pise nije dostupan...cekam ja njega skoro do 2 sinoc i ništa, kad sad vidim kod glitcha 50 komada palo
slučajno sjeo za comp da nešto provjerim
- Lunetina
#1835 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Kakvi errori se traže, da znam za ubuduće... Ne mogu se sjetiti da je bio sinoć dostupan iza dva, ali je doduše bilo nekih zadataka koje sam namjerno zaobilazila.glitch wrote:taman pošo da legnem sinoć kad izleti stari dobri find the errors on the page
jutros ustanem nema ga![]()
P.S. Znaš ti preporučiti dobre taskove!
- glitch
#1836 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
ma na ebayu vidjećeš kad bude dostupanLunetina wrote: Kakvi errori se traže, da znam za ubuduće... Ne mogu se sjetiti da je bio sinoć dostupan iza dva, ali je doduše bilo nekih zadataka koje sam namjerno zaobilazila.
imaš naslov artikla i klikneš jel dobar tj je fali koje slovo jel kako treba sve yes or no
i imaš sa strane linkove klikneš jel povezano za taj artikal preko brenda/po stilu/obadvoje ili irrelevant tipa haljine a jedan link gaće itd
fino je sve opisano s primjerima slika
treba ti 2-3 min po zadatku fino da radiš
a može se i brže
-
nal26exp
#1837 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
To su ti greške na E-Bay stranicama. Traže da vidiš da li je naslov gramatički ispravan, i da li linkovi imaju veze sa naslovom.
Babaroga, to je valjda sigurniji način da izbegneš poresku policiju i sve moguće zavrzlame, ali ipak kad podižeš keš sa bankomata, tamo ostaje tvoje ime, zna se ko je vlasnik kartice, tako sam čuo.
Babaroga, to je valjda sigurniji način da izbegneš poresku policiju i sve moguće zavrzlame, ali ipak kad podižeš keš sa bankomata, tamo ostaje tvoje ime, zna se ko je vlasnik kartice, tako sam čuo.
- Lunetina
#1838 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Aaaaaaa znam šta je u pitanju, ali tu sam expelledglitch wrote:ma na ebayu vidjećeš kad bude dostupanLunetina wrote: Kakvi errori se traže, da znam za ubuduće... Ne mogu se sjetiti da je bio sinoć dostupan iza dva, ali je doduše bilo nekih zadataka koje sam namjerno zaobilazila.
imaš naslov artikla i klikneš jel dobar tj je fali koje slovo jel kako treba sve yes or no
i imaš sa strane linkove klikneš jel povezano za taj artikal preko brenda/po stilu/obadvoje ili irrelevant tipa haljine a jedan link gaće itd
fino je sve opisano s primjerima slika
treba ti 2-3 min po zadatku fino da radiš
a može se i brže
- glitch
#1839 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
s novim se on ID-em pojavi uvijekLunetina wrote: Aaaaaaa znam šta je u pitanju, ali tu sam expelled, ako nisu promijenili ID broj. Bio je dostupan taman kad sam dobila levele (otprilike u to vrijeme) i zijanila u startu u quiz modu.
ma to ti je prvi susret vidjećeš kasnije ići će bez greške
samo sinoć je baš kratko trajo
inače bude bar pola dana i mogu se solidne pare uzeti
- glitch
#1840 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
žargon slangSmijeh2015 wrote:Evo nek mi neko objasni ovo...![]()
this game is THE shit je pozitivno
ono ko kad kažeš ma brate igrica je preluda
THE sve mijenja
p.s.
ima i sick ako nekad negdje bude isto ti je pozitivno
što se tiče igrica
- zakasnila
#1841 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Hahahha, ja sam pala na istom, samo nisam slala tiket
!
Dobro je pa su ti odgovorili! Ja im pisala za flag i kazu skinuli, nakon toga on stoji, ja opet njima pisem, kaze jesmo i onda mi pisu nesto u vezi clixsense, ja pitam kakve veze ima sa flagom, e onda se izvinjavaju pogrijesili i kazu skinuli su. Vidim ja on stoji kako stoji i opet pise i onda mi odgovore da nisu u mogucnosti da ga uklone, da moram pisati autoru zadatka! Jel ko bio u slicnoj situaciji? raspravljam se s njima mjesec dana! srecom nisu mi uklonili Levele
Dobro je pa su ti odgovorili! Ja im pisala za flag i kazu skinuli, nakon toga on stoji, ja opet njima pisem, kaze jesmo i onda mi pisu nesto u vezi clixsense, ja pitam kakve veze ima sa flagom, e onda se izvinjavaju pogrijesili i kazu skinuli su. Vidim ja on stoji kako stoji i opet pise i onda mi odgovore da nisu u mogucnosti da ga uklone, da moram pisati autoru zadatka! Jel ko bio u slicnoj situaciji? raspravljam se s njima mjesec dana! srecom nisu mi uklonili Levele
- IcedMFEarth
#1842 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
E jebo im flag mater. Radio sam onaj find business leadership sa onim masnim bonusima, ali sam tražio samo akd je firma iz USA ili UK jer nema šanse naći leadershipu za firme iz Izraela, Indije isl. tako da sam non stop iš'o samo na "none" i submit, pa me flagali. Napis'o sam im tiket, al' ovi logično neodgovaraju. Šta mislite ima li kakve šanse da se riješi ovo ?
Da barem nisam uzeo premium account, sad bi pokupio pare što sam zaradio i na Gibraltar
Da barem nisam uzeo premium account, sad bi pokupio pare što sam zaradio i na Gibraltar
- zakasnila
#1843 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Ma bezveze, rekla sam necu nikad raditi ove zadatke gdje obecavaju bonuse, pa umjesto bonusa evo flag! Radila test aplikaciju i izbaci mi eror i ja njima lijepo napisem sta je bilo, kaze nije i flag! Koji me vrag navede, hajd to je bilo u prvih 7 dana rada, pa ja sve otvarala i radila, cisto da vidim o cemu se radi!
- IcedMFEarth
#1844 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Ti barem imaš levele, meni sve bedževe skinuli. Ko da sam policajac u filmu iz 80-ih 
Last edited by IcedMFEarth on 31/10/2014 12:45, edited 1 time in total.
- babaroga1x
#1845 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
novac sa clixa prebaciš na paypal.... verificiraš karticu na paypalu i lova ti onda prvoga u mjesecu automatski ide s paypala na tvoju karticu...meLisaAaa wrote:Da pitam.. Imam karticu od Sparkasse (studentski račun, tu primam stipendiju), nigdje nisam prijavio ovo za Paypal u banci, ali sam koristio prije PP i povlačilo mi je sa računa ako sam naručivao nešto.. E sada, zanima me da li mogu prebaciti ovaj novac sa clixa na Paypal račun i da li moram dalje nekako uplaćivati ili?babaroga1x wrote:jutro ekipa
postoji rješenje:
Baba
s obzirom da se radi o studentskom računu, ja bi preporučio otići u banku i pitati jel ti tvoja kartica koju sad imaš dobra...
naravno, možeš uvijek i lovu koju si s clixa potegla na paypal potrošiti na šoping
Baba
- zakasnila
#1846 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Ja sam prvih dana cekala kada ce ih ukloniti i vidim nista se ne desava! Jos sad kad rekose da nemaju nista s tim vjerovatno onda i nece, to ispada ne utice na druge poslove. Ko ce njima znati! Gledam neki na twiteru dobio Level 3 sa 76%, hahahhaah, a ovamo ljudima ne daju sa 80% pa i vise, kojom logikom, samo oni znajuIcedMFEarth wrote:Ti barem imaš levele, meni sve bedževe skinuli. Ko da sam policajac u filmu iz 80-ih
- AhmetShabo
#1847 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Jel radio neko ove zadatke Getting down to bussines?? 8 centi na clixu?
- babaroga1x
#1848 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
dau pravu si... mislim da bi bilo presumnjivo, ipak sve oni moraju kontrolirati....Smijeh2015 wrote:Baba to ne znači da možeš bez kartice i računa u banci koristiti PayPal ,mislm sad da se neko registruje na PayPal ko nema karticu i što zaradi ovdje liferuje na PayPal i koristi za kupovinu netom ??
stoga je verifikacija kartice obvezna.... pravac banka i pitati jel se može koristiti kartica studentskog računa za verifikaciju paypala ili treba visa kartica
- AhmetShabo
#1849 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
ja imam studentski racun, i dobio sam wisa karticu, sve uredno verifikovo,pare sa neobuxa vec su na paypalu, a danas ocekujem i sa clixa da dodju. petak jebabaroga1x wrote:dau pravu si... mislim da bi bilo presumnjivo, ipak sve oni moraju kontrolirati....Smijeh2015 wrote:Baba to ne znači da možeš bez kartice i računa u banci koristiti PayPal ,mislm sad da se neko registruje na PayPal ko nema karticu i što zaradi ovdje liferuje na PayPal i koristi za kupovinu netom ??
stoga je verifikacija kartice obvezna.... pravac banka i pitati jel se može koristiti kartica studentskog računa za verifikaciju paypala ili treba visa kartica
- konahawaii
#1850 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Gettin' down to business
kakva su iskustva?
kakva su iskustva?