BAKIRE ODLAZI

Post Reply
almir90

#1826 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by almir90 »

@mba wrote:
sta poslije bakira?

I poslije Bakira, Bakir. :izet:
Dr. Kuca

#1827 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Dr. Kuca »

lua wrote:
wolf07 wrote:
Pa nije bas ni to poenta! Ako sam dobro shvatio udes nije ni blizu tvog opisa prema kojem je osmo svjetsko cudo da nije bilo jedno stotinjak zrtava i visemilionska steta. U principu, radi se o necemu sto se svugdje zove - manja materijalna steta. E sad, izmedju "manje materijalne stete" i "pilotiranja i guranja ljudi s ceste" je jaz k'o u kanjonu Kolorada.

Sljedeca stvar, da li je Bakir bio za upravljacem auta??? Ako nije (a nije) onda stvarno ne znam o cemu mi ovdje pricamo.

Konacno, da li se svaki put svita koja je u pratnji bilo kog politicara na cesti ponasa isto? Po mojoj slobodnoj procjeni to je sve u 5 deka. Ako je isto onda postavljam pitanje - zasto sad da se neko bavi Izetbegovicem kad i ostali rade istu stvar! Ja koliko znam jedini od politicara koji je sklon pizdarijama za volanom je cijenjeni ministar Kurtes iz SDP-a koji ne samo da sjeda za volan (iako ima vozaca) vec i izaziva udese u pijanom stanju, ali to je kadar SDP-a pa valjda vaze drugi standardi.
Uzmi riječ "Dodik" i zamijeni je riječju "Bakir", da li bi i dalje bila samo manja materijalna šteta u pitanju? Da li bi i njega branio? Ili ovdje ponovo nailazim na dvostruke aršine onih sa stranačkom iskaznicom?

Iskreno malo mi je smjesna ova hajka na Izetbegovica Jr. Npr Komsic ima duzeg staza u vlasti od juniora.
@mba

#1828 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by @mba »

almir90 wrote:
@mba wrote:
sta poslije bakira?

I poslije Bakira, Bakir. :izet:

taj drugi bakir je jedna obicna budala, i nist vise!
lua

#1829 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by lua »

Dr. Kuca wrote:
Iskreno malo mi je smjesna ova hajka na Izetbegovica Jr. Npr Komsic ima duzeg staza u vlasti od juniora.
Nije hajka, čini ti se. Samo prenosim ono što je Izetbegović izjavljivao. Na nesreću, kod Komšića ovakve gafove još nisam pronašla.
@mba

#1830 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by @mba »

lua wrote:
wolf07 wrote:
Pa nije bas ni to poenta! Ako sam dobro shvatio udes nije ni blizu tvog opisa prema kojem je osmo svjetsko cudo da nije bilo jedno stotinjak zrtava i visemilionska steta. U principu, radi se o necemu sto se svugdje zove - manja materijalna steta. E sad, izmedju "manje materijalne stete" i "pilotiranja i guranja ljudi s ceste" je jaz k'o u kanjonu Kolorada.

Sljedeca stvar, da li je Bakir bio za upravljacem auta??? Ako nije (a nije) onda stvarno ne znam o cemu mi ovdje pricamo.

Konacno, da li se svaki put svita koja je u pratnji bilo kog politicara na cesti ponasa isto? Po mojoj slobodnoj procjeni to je sve u 5 deka. Ako je isto onda postavljam pitanje - zasto sad da se neko bavi Izetbegovicem kad i ostali rade istu stvar! Ja koliko znam jedini od politicara koji je sklon pizdarijama za volanom je cijenjeni ministar Kurtes iz SDP-a koji ne samo da sjeda za volan (iako ima vozaca) vec i izaziva udese u pijanom stanju, ali to je kadar SDP-a pa valjda vaze drugi standardi.
Uzmi riječ "Dodik" i zamijeni je riječju "Bakir", da li bi i dalje bila samo manja materijalna šteta u pitanju? Da li bi i njega branio? Ili ovdje ponovo nailazim na dvostruke aršine onih sa stranačkom iskaznicom?

isto tako mozes zamjeniti i sa "zlatko" "zeljko" "martin" "bakir drugi" itd. itd. nekog optuzivati da djeluje po nalogu neke stranke, a sebi davati za pravo "eto ja sam obicni gradjanin samo komentarisem" daj ba pa nije niko lud!
@mba

#1831 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by @mba »

lua wrote:
Dr. Kuca wrote:
Nije hajka, čini ti se. Samo prenosim ono što je Izetbegović izjavljivao. Na nesreću, kod Komšića ovakve gafove još nisam pronašla.

drugi sve ispunili sto su obecali, i ne pricaju nista! :thumbup:
almir90

#1832 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by almir90 »

@mba wrote:
taj drugi bakir je jedna obicna budala, i nist vise!
Koji god da nam Bakir dođe, ne piše nam se dobro haman. :lol:
lua

#1833 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by lua »

@mba wrote:
isto tako mozes zamjeniti i sa "zlatko" "zeljko" "martin" "bakir drugi" itd. itd. nekog optuzivati da djeluje po nalogu neke stranke, a sebi davati za pravo "eto ja sam obicni gradjanin samo komentarisem" daj ba pa nije niko lud!
Slažem se i treba zamijeniti sa "Zlatko", "Željko", "Bakir H.", "Martin", "Emir", "Fahraon". Treba, slažem se. Tek tako možemo realno vidjeti da li neko brani činjenicu da nije učinjena materijalna šteta i da se ništa gore nije desilo ili se grčevito bori i brani samo jednog lika i njegova djela.

Imputiraš meni sad da sam iz neke stranke?
Jes'. Dali mi petobu da trolam po klixu... Jadi moji jadni.
Dr. Kuca

#1834 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Dr. Kuca »

Sudar kakvih ima na stotine dnevno. :D :oops:
Dozer

#1835 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Dozer »

wolf07 wrote: Pa nije bas ni to poenta! Ako sam dobro shvatio udes nije ni blizu tvog opisa prema kojem je osmo svjetsko cudo da nije bilo jedno stotinjak zrtava i visemilionska steta. U principu, radi se o necemu sto se svugdje zove - manja materijalna steta. E sad, izmedju "manje materijalne stete" i "pilotiranja i guranja ljudi s ceste" je jaz k'o u kanjonu Kolorada.

Ti se bas, ali bas, bas pravis budala, a :D
Steta ovdje nema nikakve veze ni sa cim. Ali ima ponasanje Bakira i SDA.
Bakir nije vozio, ali - da li je i jedan jedini put svojim majmunima rekao da se Karaulom ne vozi 120 m/h? Ili, da se druga vozila ne preticu u nepreglednim krivinama i preko pune linije? Ili da se njegov(i) vozac(i) drzi(e) svoje trake, a ne da voze na pola susjedne i u kontra pravcu? Nije, naravno da nije. A nije jer ga - zaboli racku hoce li njegovi majmuni nekoga izgurati sa ceste, udariti, ometati, ili bilo sta slicno. ON JE NA CESTI, a SVI OSTALI - SIKTER.

Za ostalu svitu - losa ti je procjena. Recimo, I.M.J. je bio neprevazidjen kreten kad s posla zuri u Kiseljak, zeni na rucak. 4 vozila u koloni, svi idu preko 100 km/h, 2 od njih voze vise u susjednoj nego u svojoj traci, i pri tome se bar jedan od celavih nadobudnih mamlaza (tjelohranitelja) izbaci do pola iz auta i mlavi stop tablicom k'o sumanut, i to - vozilima koja dolaze iz suprotnog pravca na Rakovickoj cesti. 2-3 puta sam im se izmicao, toliko da sam umalo tockovima sisao u jarak pored ceste, i onda mi pukne film. Hladno se zalijepim za liniju, alii dalje u svojoj traci, i pravo u onog mamlaza u sivom Megane-u. Pobjegao je u svoju traku u zadnji tren. Vjerovatno jer je shvatio da se necu maci, a i auto mi bio prilicno veci od njegovog :D. Pocese nesto k'o fol kociti, a ocekivao sam da ce za mnom, pa i ja usporim, ali nastavise dalje. Par dana kasnije opet ih srecem, odmah iza Mostarskog raskrca, i cim me ugledase onaj s Meganom se odmah povuce u svoju traku.
Naravoucenije - s idiotima se ponasa na njihov nacin, jer jedino taj "jezik" razumiju.

Ili, recimo, Zeljko Komsic - vidjam ga na cesti vrlo cesto, ali nikad nisam vidio da je napravio bilo kakvo guranje, ubacivanje ili bahatost poput ovih SDA debila... Ima pratnju, ali voze sasvim normalno i po PS-u za taj segment (a znam kako se to radi jer sam i sam to nekad radio, samo ne za nase medzede).

Dodikovi su, opet, prica za sebe. Oni vec ispadaju iz okvira idiotizma, kretenizma i slicnih kategorizacija i za njih treba izmisliti neku novu kategoriju.
Niksicevi se ponasaju kao i ovi iz SDA.
Radmanoviceve sam takodjer vidjao, i nema budalastina.
Maystor

#1836 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Maystor »

Alija Izetbegović je obećao bošnjačkom narodu da će jesti zlatnim kašikama.
Sin mu Bakir ide korak dalje: obećava da će svakog mjeseca zaposliti 1000 Bošnjaka, ako mu opet ukažemo povjerenje.
ultima_palabra

#1837 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by ultima_palabra »

Dozer wrote:
wolf07 wrote: Pa nije bas ni to poenta! Ako sam dobro shvatio udes nije ni blizu tvog opisa prema kojem je osmo svjetsko cudo da nije bilo jedno stotinjak zrtava i visemilionska steta. U principu, radi se o necemu sto se svugdje zove - manja materijalna steta. E sad, izmedju "manje materijalne stete" i "pilotiranja i guranja ljudi s ceste" je jaz k'o u kanjonu Kolorada.

Bakir nije vozio, ali - da li je i jedan jedini put svojim majmunima rekao da se Karaulom ne vozi 120 m/h? Ili, da se druga vozila ne preticu u nepreglednim krivinama i preko pune linije? Ili da se njegov(i) vozac(i) drzi(e) svoje trake, a ne da voze na pola susjedne i u kontra pravcu? Nije, naravno da nije. A nije jer ga - zaboli racku hoce li njegovi majmuni nekoga izgurati sa ceste, udariti, ometati, ili bilo sta slicno. ON JE NA CESTI, a SVI OSTALI - SIKTER.

Za ostalu svitu - losa ti je procjena. Recimo, I.M.J. je bio neprevazidjen kreten kad s posla zuri u Kiseljak, zeni na rucak. 4 vozila u koloni, svi idu preko 100 km/h, 2 od njih voze vise u susjednoj nego u svojoj traci, i pri tome se bar jedan od celavih nadobudnih mamlaza (tjelohranitelja) izbaci do pola iz auta i mlavi stop tablicom k'o sumanut, i to - vozilima koja dolaze iz suprotnog pravca na Rakovickoj cesti. 2-3 puta sam im se izmicao, toliko da sam umalo tockovima sisao u jarak pored ceste, i onda mi pukne film. Hladno se zalijepim za liniju, alii dalje u svojoj traci, i pravo u onog mamlaza u sivom Megane-u. Pobjegao je u svoju traku u zadnji tren. Vjerovatno jer je shvatio da se necu maci, a i auto mi bio prilicno veci od njegovog :D. Pocese nesto k'o fol kociti, a ocekivao sam da ce za mnom, pa i ja usporim, ali nastavise dalje. Par dana kasnije opet ih srecem, odmah iza Mostarskog raskrca, i cim me ugledase onaj s Meganom se odmah povuce u svoju traku.
Naravoucenije - s idiotima se ponasa na njihov nacin, jer jedino taj "jezik" razumiju.

Ili, recimo, Zeljko Komsic - vidjam ga na cesti vrlo cesto, ali nikad nisam vidio da je napravio bilo kakvo guranje, ubacivanje ili bahatost poput ovih SDA debila... Ima pratnju, ali voze sasvim normalno i po PS-u za taj segment (a znam kako se to radi jer sam i sam to nekad radio, samo ne za nase medzede).

Dodikovi su, opet, prica za sebe. Oni vec ispadaju iz okvira idiotizma, kretenizma i slicnih kategorizacija i za njih treba izmisliti neku novu kategoriju.
Ovi od Denisa Bećirovića mi umalo nisu staru izgurali van ceste prije par godina... jebem li im pleme seljačko i nedojebano.
Maystor

#1838 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Maystor »

Sinoć neka debatna emisija kod Duške Jurišić. Iz SDA poslali notornog glupana Edina Mušića, koeficijent inteligencije mu je ispod 50. Svi ostali kandidati su izgledali kao Ajnštajni naspram njega. Navodno bio ministar u federalnoj vladi.

Ako ima neko video link neka postavi, ilustrativno je. Slika i prilika SDA.
Innovation

#1839 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Innovation »

Tema :fazlija: . :mrgreen:
Maystor wrote:Iz SDA poslali Edina Mušića
Svi ostali kandidati su izgledali kao Ajnštajni naspram njega.
:thumbup:
Maystor

#1840 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Maystor »

Očekivao sam neki pokušaj diskreditacije, možda prije od weredsf-a nego od tebe, ali nema veze, pravo ste me našli. Postavio sam post na temu o Bakiru umjesto o SDA. Poperovski različite kategorije :-)

Nego, imaš li kakav komentar na ono što sam napisao o Alijinim zlatnim kašikama i Bakirovim obećanjima za otvaranje 1000 novih radnih mjesta svakog mjeseca?
agent_001

#1841 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by agent_001 »

ultima_palabra wrote:
Dozer wrote:

Ovi od Denisa Bećirovića mi umalo nisu staru izgurali van ceste prije par godina... jebem li im pleme seljačko i nedojebano.
To su debilčine i bahate papčine da ih nema na kugli zemaljskoj, i veze nema kojeg konja voze, isti su svi, imaju neke procedure u sipi, neodređuje onaj koga treba da štite ko će to raditi, nego agencija. Glupo je kriviti ih za ovakve situacije, nemaju nikakve ingerencije nad njima, zato imaju oraha u ostalim džepovima

Sent from my iPhone using Tapatalk
hizo ramidovic

#1842 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by hizo ramidovic »

Dozer wrote: Bakir nije vozio, ali - da li je i jedan jedini put svojim majmunima rekao da se Karaulom ne vozi 120 m/h? Ili, da se druga vozila ne preticu u nepreglednim krivinama i preko pune linije? Ili da se njegov(i) vozac(i) drzi(e) svoje trake, a ne da voze na pola susjedne i u kontra pravcu? Nije, naravno da nije. A nije jer ga - zaboli racku hoce li njegovi majmuni nekoga izgurati sa ceste, udariti, ometati, ili bilo sta slicno. ON JE NA CESTI, a SVI OSTALI - SIKTER.

drzavni poslovi su najpreci i sluzbenicima se treba skloniti sa puta, tako i zakon kaze.
Innovation

#1843 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Innovation »

Maystor wrote:Očekivao sam neki pokušaj diskreditacije, možda prije od weredsf-a nego od tebe, ali nema veze, pravo ste me našli. Postavio sam post na temu o Bakiru umjesto o SDA. Poperovski različite kategorije :-)
Bakirovi
Nego, imaš li kakav komentar na ono što sam napisao o Alijinim zlatnim kašikama i Bakirovim obećanjima za otvaranje 1000 novih radnih mjesta svakog mjeseca?
Neistina i laž nisu isto – laž je vrsta neistine. Kada vam neko saopšti pogrešnu informaciju, pa je, uvjereni da je tačna i istinita, prenosite dalje, tada ne lažete već nesvjesno govorite neistinu.
:saveta:
Bakirovim obećanjima za otvaranje 1000 novih radnih mjesta svakog mjeseca?
:dajba: :tooo: :)
:cutim: :facepalm:
XXS

#1844 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by XXS »

Maystor wrote:Alija Izetbegović je obećao bošnjačkom narodu da će jesti zlatnim kašikama.
Sin mu Bakir ide korak dalje: obećava da će svakog mjeseca zaposliti 1000 Bošnjaka, ako mu opet ukažemo povjerenje.
Image
Maystor

#1845 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Maystor »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-pred ... /140913045

"Za 300.000 glasova obećavam 100.000 novih radnih mjesta. Idemo na izbore da naprosto uzmemo ono što je naše", kazao je kandidat SDA za člana Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović dodajući da nakon osam godina zastoja u BiH, narod osjeća potrebu da se vrati svom "izvoru".

Innovation, ti se sada krevelji koliko god hoćeš.
maher

#1846 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by maher »

bilo bi zanimljivo pronaci ovu alijinu izjavu o zlatnim kasikama ... zna li neko gdje i kada je on to izjavio ...
isto tako smo od bakirove izjave "da je ambicija naše stranke stvoriti 1.000 radnih mjesta mjesečno" dosli do izjave o 1000 radnih mjesta za bosnjake ...
Innovation

#1847 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Innovation »

Maystor wrote: Innovation, ti se sada krevelji koliko god hoćeš.
Ako mislite da se "kreveljim", onda niste shvatili poruku.
Maystor

#1848 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Maystor »

maher wrote:bilo bi zanimljivo pronaci ovu alijinu izjavu o zlatnim kasikama ... zna li neko gdje i kada je on to izjavio ...
isto tako smo od bakirove izjave "da je ambicija naše stranke stvoriti 1.000 radnih mjesta mjesečno" dosli do izjave o 1000 radnih mjesta za bosnjake ...
Hmm, to mora da su mu mrski komunisti poturili, nije Alija tako mislio :-)
Sjetih se, kada je neka grupa, relativno nedavno, organizovala performans noseći zlatne kašike po Ferhadiji, ne imenujući nikoga, SDA je ostrašćeno reagovala nazivajući to uvredom Alije Izetbegovića :-)

Što se tiče drugog dijela tvog posta, dao sam link sa citiranom izjavom. Nikakva "ambicija", već obećanje, brutalna laž, gora čak i od one o zlatnim kašikama.

"Za 300.000 glasova obećavam 100.000 novih radnih mjesta. Idemo na izbore da naprosto uzmemo ono što je naše", kazao je kandidat SDA za člana Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović"
ambienta

#1849 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by ambienta »

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gShWiIT ... ata_player[/youtube]

1. Lokalni močnici: SDA, SDP, HDZ, SDS, SNSD ;
2. Bogati a nezna se porijeklo para: SDA, SDP, SBIH, SDS, SNSD, oba HDZ, Radoncic, Lijanovici,
3. Puno govore , a rade prijatne poslove: SDP, NS, DF, PDP, SDU, + sve manje stranke....
4. Koji kazu glasaj za mene: SVI , sa naglaskom na Radoncic, Ceric, Komsic, Suljagic, Covic, Raguz, Bakiri, Dodik, Bosic, Ivanic...

p.s. radosljed stranaka u recenici je nasumican

btw. Bakire sine ti se nadje u 3 od 4 stavke koje ti je babo rekao da ne budes :run:
Last edited by ambienta on 16/09/2014 17:03, edited 1 time in total.
Maystor

#1850 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Maystor »

KarojLo wrote:
Maystor wrote:....

jesi li ti srbin?
trol i klon sigurno nisam, i sa takvima ne polemišem :run:
Post Reply