@mba wrote:
sta poslije bakira?
I poslije Bakira, Bakir.
@mba wrote:
sta poslije bakira?
lua wrote:Uzmi riječ "Dodik" i zamijeni je riječju "Bakir", da li bi i dalje bila samo manja materijalna šteta u pitanju? Da li bi i njega branio? Ili ovdje ponovo nailazim na dvostruke aršine onih sa stranačkom iskaznicom?wolf07 wrote:
Pa nije bas ni to poenta! Ako sam dobro shvatio udes nije ni blizu tvog opisa prema kojem je osmo svjetsko cudo da nije bilo jedno stotinjak zrtava i visemilionska steta. U principu, radi se o necemu sto se svugdje zove - manja materijalna steta. E sad, izmedju "manje materijalne stete" i "pilotiranja i guranja ljudi s ceste" je jaz k'o u kanjonu Kolorada.
Sljedeca stvar, da li je Bakir bio za upravljacem auta??? Ako nije (a nije) onda stvarno ne znam o cemu mi ovdje pricamo.
Konacno, da li se svaki put svita koja je u pratnji bilo kog politicara na cesti ponasa isto? Po mojoj slobodnoj procjeni to je sve u 5 deka. Ako je isto onda postavljam pitanje - zasto sad da se neko bavi Izetbegovicem kad i ostali rade istu stvar! Ja koliko znam jedini od politicara koji je sklon pizdarijama za volanom je cijenjeni ministar Kurtes iz SDP-a koji ne samo da sjeda za volan (iako ima vozaca) vec i izaziva udese u pijanom stanju, ali to je kadar SDP-a pa valjda vaze drugi standardi.
almir90 wrote:@mba wrote:
sta poslije bakira?
I poslije Bakira, Bakir.
Nije hajka, čini ti se. Samo prenosim ono što je Izetbegović izjavljivao. Na nesreću, kod Komšića ovakve gafove još nisam pronašla.Dr. Kuca wrote:
Iskreno malo mi je smjesna ova hajka na Izetbegovica Jr. Npr Komsic ima duzeg staza u vlasti od juniora.
lua wrote:Uzmi riječ "Dodik" i zamijeni je riječju "Bakir", da li bi i dalje bila samo manja materijalna šteta u pitanju? Da li bi i njega branio? Ili ovdje ponovo nailazim na dvostruke aršine onih sa stranačkom iskaznicom?wolf07 wrote:
Pa nije bas ni to poenta! Ako sam dobro shvatio udes nije ni blizu tvog opisa prema kojem je osmo svjetsko cudo da nije bilo jedno stotinjak zrtava i visemilionska steta. U principu, radi se o necemu sto se svugdje zove - manja materijalna steta. E sad, izmedju "manje materijalne stete" i "pilotiranja i guranja ljudi s ceste" je jaz k'o u kanjonu Kolorada.
Sljedeca stvar, da li je Bakir bio za upravljacem auta??? Ako nije (a nije) onda stvarno ne znam o cemu mi ovdje pricamo.
Konacno, da li se svaki put svita koja je u pratnji bilo kog politicara na cesti ponasa isto? Po mojoj slobodnoj procjeni to je sve u 5 deka. Ako je isto onda postavljam pitanje - zasto sad da se neko bavi Izetbegovicem kad i ostali rade istu stvar! Ja koliko znam jedini od politicara koji je sklon pizdarijama za volanom je cijenjeni ministar Kurtes iz SDP-a koji ne samo da sjeda za volan (iako ima vozaca) vec i izaziva udese u pijanom stanju, ali to je kadar SDP-a pa valjda vaze drugi standardi.
lua wrote:Nije hajka, čini ti se. Samo prenosim ono što je Izetbegović izjavljivao. Na nesreću, kod Komšića ovakve gafove još nisam pronašla.Dr. Kuca wrote:
Iskreno malo mi je smjesna ova hajka na Izetbegovica Jr. Npr Komsic ima duzeg staza u vlasti od juniora.
Koji god da nam Bakir dođe, ne piše nam se dobro haman.@mba wrote:
taj drugi bakir je jedna obicna budala, i nist vise!
Slažem se i treba zamijeniti sa "Zlatko", "Željko", "Bakir H.", "Martin", "Emir", "Fahraon". Treba, slažem se. Tek tako možemo realno vidjeti da li neko brani činjenicu da nije učinjena materijalna šteta i da se ništa gore nije desilo ili se grčevito bori i brani samo jednog lika i njegova djela.@mba wrote:
isto tako mozes zamjeniti i sa "zlatko" "zeljko" "martin" "bakir drugi" itd. itd. nekog optuzivati da djeluje po nalogu neke stranke, a sebi davati za pravo "eto ja sam obicni gradjanin samo komentarisem" daj ba pa nije niko lud!
Ti se bas, ali bas, bas pravis budala, awolf07 wrote: Pa nije bas ni to poenta! Ako sam dobro shvatio udes nije ni blizu tvog opisa prema kojem je osmo svjetsko cudo da nije bilo jedno stotinjak zrtava i visemilionska steta. U principu, radi se o necemu sto se svugdje zove - manja materijalna steta. E sad, izmedju "manje materijalne stete" i "pilotiranja i guranja ljudi s ceste" je jaz k'o u kanjonu Kolorada.
Ovi od Denisa Bećirovića mi umalo nisu staru izgurali van ceste prije par godina... jebem li im pleme seljačko i nedojebano.Dozer wrote:Ti se bas, ali bas, bas pravis budala, awolf07 wrote: Pa nije bas ni to poenta! Ako sam dobro shvatio udes nije ni blizu tvog opisa prema kojem je osmo svjetsko cudo da nije bilo jedno stotinjak zrtava i visemilionska steta. U principu, radi se o necemu sto se svugdje zove - manja materijalna steta. E sad, izmedju "manje materijalne stete" i "pilotiranja i guranja ljudi s ceste" je jaz k'o u kanjonu Kolorada.
Steta ovdje nema nikakve veze ni sa cim. Ali ima ponasanje Bakira i SDA.
Bakir nije vozio, ali - da li je i jedan jedini put svojim majmunima rekao da se Karaulom ne vozi 120 m/h? Ili, da se druga vozila ne preticu u nepreglednim krivinama i preko pune linije? Ili da se njegov(i) vozac(i) drzi(e) svoje trake, a ne da voze na pola susjedne i u kontra pravcu? Nije, naravno da nije. A nije jer ga - zaboli racku hoce li njegovi majmuni nekoga izgurati sa ceste, udariti, ometati, ili bilo sta slicno. ON JE NA CESTI, a SVI OSTALI - SIKTER.
Za ostalu svitu - losa ti je procjena. Recimo, I.M.J. je bio neprevazidjen kreten kad s posla zuri u Kiseljak, zeni na rucak. 4 vozila u koloni, svi idu preko 100 km/h, 2 od njih voze vise u susjednoj nego u svojoj traci, i pri tome se bar jedan od celavih nadobudnih mamlaza (tjelohranitelja) izbaci do pola iz auta i mlavi stop tablicom k'o sumanut, i to - vozilima koja dolaze iz suprotnog pravca na Rakovickoj cesti. 2-3 puta sam im se izmicao, toliko da sam umalo tockovima sisao u jarak pored ceste, i onda mi pukne film. Hladno se zalijepim za liniju, alii dalje u svojoj traci, i pravo u onog mamlaza u sivom Megane-u. Pobjegao je u svoju traku u zadnji tren. Vjerovatno jer je shvatio da se necu maci, a i auto mi bio prilicno veci od njegovog. Pocese nesto k'o fol kociti, a ocekivao sam da ce za mnom, pa i ja usporim, ali nastavise dalje. Par dana kasnije opet ih srecem, odmah iza Mostarskog raskrca, i cim me ugledase onaj s Meganom se odmah povuce u svoju traku.
Naravoucenije - s idiotima se ponasa na njihov nacin, jer jedino taj "jezik" razumiju.
Ili, recimo, Zeljko Komsic - vidjam ga na cesti vrlo cesto, ali nikad nisam vidio da je napravio bilo kakvo guranje, ubacivanje ili bahatost poput ovih SDA debila... Ima pratnju, ali voze sasvim normalno i po PS-u za taj segment (a znam kako se to radi jer sam i sam to nekad radio, samo ne za nase medzede).
Dodikovi su, opet, prica za sebe. Oni vec ispadaju iz okvira idiotizma, kretenizma i slicnih kategorizacija i za njih treba izmisliti neku novu kategoriju.
Niksicevi se ponasaju kao i ovi iz SDA.
Radmanoviceve sam takodjer vidjao, i nema budalastina.
Maystor wrote:Iz SDA poslali Edina Mušića
Svi ostali kandidati su izgledali kao Ajnštajni naspram njega.
To su debilčine i bahate papčine da ih nema na kugli zemaljskoj, i veze nema kojeg konja voze, isti su svi, imaju neke procedure u sipi, neodređuje onaj koga treba da štite ko će to raditi, nego agencija. Glupo je kriviti ih za ovakve situacije, nemaju nikakve ingerencije nad njima, zato imaju oraha u ostalim džepovimaultima_palabra wrote:Ovi od Denisa Bećirovića mi umalo nisu staru izgurali van ceste prije par godina... jebem li im pleme seljačko i nedojebano.Dozer wrote:Ti se bas, ali bas, bas pravis budala, awolf07 wrote: Pa nije bas ni to poenta! Ako sam dobro shvatio udes nije ni blizu tvog opisa prema kojem je osmo svjetsko cudo da nije bilo jedno stotinjak zrtava i visemilionska steta. U principu, radi se o necemu sto se svugdje zove - manja materijalna steta. E sad, izmedju "manje materijalne stete" i "pilotiranja i guranja ljudi s ceste" je jaz k'o u kanjonu Kolorada.
Steta ovdje nema nikakve veze ni sa cim. Ali ima ponasanje Bakira i SDA.
Bakir nije vozio, ali - da li je i jedan jedini put svojim majmunima rekao da se Karaulom ne vozi 120 m/h? Ili, da se druga vozila ne preticu u nepreglednim krivinama i preko pune linije? Ili da se njegov(i) vozac(i) drzi(e) svoje trake, a ne da voze na pola susjedne i u kontra pravcu? Nije, naravno da nije. A nije jer ga - zaboli racku hoce li njegovi majmuni nekoga izgurati sa ceste, udariti, ometati, ili bilo sta slicno. ON JE NA CESTI, a SVI OSTALI - SIKTER.
Za ostalu svitu - losa ti je procjena. Recimo, I.M.J. je bio neprevazidjen kreten kad s posla zuri u Kiseljak, zeni na rucak. 4 vozila u koloni, svi idu preko 100 km/h, 2 od njih voze vise u susjednoj nego u svojoj traci, i pri tome se bar jedan od celavih nadobudnih mamlaza (tjelohranitelja) izbaci do pola iz auta i mlavi stop tablicom k'o sumanut, i to - vozilima koja dolaze iz suprotnog pravca na Rakovickoj cesti. 2-3 puta sam im se izmicao, toliko da sam umalo tockovima sisao u jarak pored ceste, i onda mi pukne film. Hladno se zalijepim za liniju, alii dalje u svojoj traci, i pravo u onog mamlaza u sivom Megane-u. Pobjegao je u svoju traku u zadnji tren. Vjerovatno jer je shvatio da se necu maci, a i auto mi bio prilicno veci od njegovog. Pocese nesto k'o fol kociti, a ocekivao sam da ce za mnom, pa i ja usporim, ali nastavise dalje. Par dana kasnije opet ih srecem, odmah iza Mostarskog raskrca, i cim me ugledase onaj s Meganom se odmah povuce u svoju traku.
Naravoucenije - s idiotima se ponasa na njihov nacin, jer jedino taj "jezik" razumiju.
Ili, recimo, Zeljko Komsic - vidjam ga na cesti vrlo cesto, ali nikad nisam vidio da je napravio bilo kakvo guranje, ubacivanje ili bahatost poput ovih SDA debila... Ima pratnju, ali voze sasvim normalno i po PS-u za taj segment (a znam kako se to radi jer sam i sam to nekad radio, samo ne za nase medzede).
Dodikovi su, opet, prica za sebe. Oni vec ispadaju iz okvira idiotizma, kretenizma i slicnih kategorizacija i za njih treba izmisliti neku novu kategoriju.
drzavni poslovi su najpreci i sluzbenicima se treba skloniti sa puta, tako i zakon kaze.Dozer wrote: Bakir nije vozio, ali - da li je i jedan jedini put svojim majmunima rekao da se Karaulom ne vozi 120 m/h? Ili, da se druga vozila ne preticu u nepreglednim krivinama i preko pune linije? Ili da se njegov(i) vozac(i) drzi(e) svoje trake, a ne da voze na pola susjedne i u kontra pravcu? Nije, naravno da nije. A nije jer ga - zaboli racku hoce li njegovi majmuni nekoga izgurati sa ceste, udariti, ometati, ili bilo sta slicno. ON JE NA CESTI, a SVI OSTALI - SIKTER.
Maystor wrote:Očekivao sam neki pokušaj diskreditacije, možda prije od weredsf-a nego od tebe, ali nema veze, pravo ste me našli. Postavio sam post na temu o Bakiru umjesto o SDA. Poperovski različite kategorije![]()
Bakirovi
Nego, imaš li kakav komentar na ono što sam napisao o Alijinim zlatnim kašikama i Bakirovim obećanjima za otvaranje 1000 novih radnih mjesta svakog mjeseca?
Neistina i laž nisu isto – laž je vrsta neistine. Kada vam neko saopšti pogrešnu informaciju, pa je, uvjereni da je tačna i istinita, prenosite dalje, tada ne lažete već nesvjesno govorite neistinu.
Bakirovim obećanjima za otvaranje 1000 novih radnih mjesta svakog mjeseca?
Maystor wrote:Alija Izetbegović je obećao bošnjačkom narodu da će jesti zlatnim kašikama.
Sin mu Bakir ide korak dalje: obećava da će svakog mjeseca zaposliti 1000 Bošnjaka, ako mu opet ukažemo povjerenje.

Ako mislite da se "kreveljim", onda niste shvatili poruku.Maystor wrote: Innovation, ti se sada krevelji koliko god hoćeš.
Hmm, to mora da su mu mrski komunisti poturili, nije Alija tako misliomaher wrote:bilo bi zanimljivo pronaci ovu alijinu izjavu o zlatnim kasikama ... zna li neko gdje i kada je on to izjavio ...
isto tako smo od bakirove izjave "da je ambicija naše stranke stvoriti 1.000 radnih mjesta mjesečno" dosli do izjave o 1000 radnih mjesta za bosnjake ...
trol i klon sigurno nisam, i sa takvima ne polemišemKarojLo wrote:Maystor wrote:....
jesi li ti srbin?