što jebi gapalermo wrote:Džeku napolje.......legionar2010 wrote:Jao Besica... Pa zasto, koliko puta je on onako uklizao pa mu se pogledalo kroz prste, jos navijaci uzvikuju njegovo ime prije toga on im se vala oduzio. Glupo i bijedno onako se ponasati.
Ja se ne bojim nit kipra nit walesa bojim se da je ova repka dobila jos vecu lutku, pape je bar imao muda reci i Dzeki i Spahicu da se nemaju sta mjesati na to koga poziva.
Mislim da se ovdje moze dogoditi najgori scenarij razpad sistema. Kapiten isto postavljen od strane Susica, sa mrljom zbog rusenja atmosfere u innsbrucku i nema nekakav autoritet a da o selektoru i nepricam.
Vidi se to jos od Kipra da nije to ta repka puna zara, cak mislim da je unutar repke rada na skupnom razumijevanju jer jedino ako su pravi prijatelji kao klapa finu jedan za drugog ali ovo nije ono sto bi trebalo biti.
Nadajmo se da grijesim, volio bih da nisam upravu.
Pazi mu rečenice, u drugom postu, jedini igrači na nivou su Begović, Mujdža i Višća....[/quote]
Ne svaljujem ja krivicu na Dzeku samo upozoravam na to da covjek od tog famoznog inssbrucka je polu hladan a on kao kapiten. Uopste nije tip za to on je jedan prije svega jako individualista. Za kapitena ti treba osjecaj za komunikaciju da dodje do Besica ga odvedes par koraka i ljepo ga pomiris i nije cudno da tako igramo kome se digne nema tog timskog duha zar ne vidite da nam
se dogadjaju neke banalne stvari koje su vidljive iz aviona. Ne krivim za to Dzeku ali po meni on nije kapiten u poravom smislu sto bi trebao biti. Ali eto vi odmah vidite kako ja sad hocu ocrniti Dzeku vjerujete nikad ne bi to zelio.
Za te igrace mislim ozbiljno na koje ne utjece stanje uvjek daju to sto mogu najbolje.
O barazu necu nista jer se vidi da smo trenutno ni tamo ni vamo. Nit imamo srece sto je bas znog toga sto se gladnom ne da srati.