Jusuf Nurkić

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#1826 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by LSD »

svako ko sluša Baju je seljačić, mislim da ce svako normalan i sa promilom ukusa to isto reci....taman da mi je brat rođeni, a ne Juka

mladu selekciju nije nosio i uveo u A diviziju samo Juka, vec i Vrabac, Buza i ostali momci :thumbup: a samo pametni bošnjo vidi iskljucivo zasluge Juke i samo Juke za plasam u A diviziju :lol:

Juka je ispao golemi smrad sa svojim bahatim uslovljavanjem za igranje u A selekciji smjenom kompletnog KSBIH, takav bezobrazluk nisu sebi dupuštali ni Aco Petrović, ni Duško Ivanović, ni Teletović, ni Đedović ni ostala mnogo veca imena od Nurkića....morace rapidno popraviti svoje ponašanje, revidirati svoje kurcevite stavove, spustiti se na zemlju - pa da bi stekao povjerenje selekotra, Saveza i javnosti općenito

za sad je na hejt listi, taman da ima jordanovske statistike u NBA...ne možeš pljuvati po svetinji i praviti cirkus tamo gdje ga ne smiješ praviti.
samkoF

#1827 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by samkoF »

LSD wrote:svako ko sluša Baju je seljačić, mislim da ce svako normalan i sa promilom ukusa to isto reci....taman da mi je brat rođeni, a ne Juka

mladu selekciju nije nosio i uveo u A diviziju samo Juka, vec i Vrabac, Buza i ostali momci :thumbup: a samo pametni bošnjo vidi iskljucivo zasluge Juke i samo Juke za plasam u A diviziju :lol:

Juka je ispao golemi smrad sa svojim bahatim uslovljavanjem za igranje u A selekciji smjenom kompletnog KSBIH, takav bezobrazluk nisu sebi dupuštali ni Aco Petrović, ni Duško Ivanović, ni Teletović, ni Đedović ni ostala mnogo veca imena od Nurkića....morace rapidno popraviti svoje ponašanje, revidirati svoje kurcevite stavove, spustiti se na zemlju - pa da bi stekao povjerenje selekotra, Saveza i javnosti općenito

za sad je na hejt listi, taman da ima jordanovske statistike u NBA...ne možeš pljuvati po svetinji i praviti cirkus tamo gdje ga ne smiješ praviti.

Mogu sa svime sloziti sto si napisao ali ovo da nekom odredjujes licno ti ko je "seljacic " a ko nije I to na osnovu toga sta neko voli da slusa muziku koju ti ne volis, je stvarno besmisleno.Prvo zna se o muzickim ukusima se ne vrijedi raspravljati a pogotovo nekog vrijedjati zbog toga sto on voli slusati Baju il neke druge prekodrinske turbofolkere.Sta bi onda rekao jel seljacic I onaj ko voli slusati Enesa Begovica npr il Kemala Hasica il Nihada Alibegovica I Eldina Huseinbegovica il npr Bijelo dugme il Zabranjeno pusenje jel ko je jos "seljacic" ako slusa koga??? I ako ti to licno nisi odredio onda ko je il ako jesi onda ko si opet ti da odredjujes ko je kakav?Da nisi neki muzicki ekspert il producent il sta li ne kontam?
LSD

#1828 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by LSD »

samkoF wrote:
LSD wrote:svako ko sluša Baju je seljačić, mislim da ce svako normalan i sa promilom ukusa to isto reci....taman da mi je brat rođeni, a ne Juka

Mogu sa svime sloziti sto si napisao ali ovo da nekom odredjujes licno ti ko je "seljacic " a ko nije I to na osnovu toga sta neko voli da slusa muziku koju ti ne volis, je stvarno besmisleno.Prvo zna se o muzickim ukusima se ne vrijedi raspravljati a pogotovo nekog vrijedjati zbog toga sto on voli slusati Baju il neke druge prekodrinske turbofolkere.Sta bi onda rekao jel seljacic I onaj ko voli slusati Enesa Begovica npr il Kemala Hasica il Nihada Alibegovica I Eldina Huseinbegovica il npr Bijelo dugme il Zabranjeno pusenje jel ko je jos "seljacic" ako slusa koga??? I ako ti to licno nisi odredio onda ko je il ako jesi onda ko si opet ti da odredjujes ko je kakav?Da nisi neki muzicki ekspert il producent il sta li ne kontam?
ma ja to namjerno potenciram seljačić :izet: jer vidim da se pojedinci odmah upale ko hepo-kockice :P osipaju se kad im pomeneš da im je idol papčić koji sluša Baju :P stalno to pominju :-) ne mislm na tebe, naravno

mada me u principu zaboli Q šta ko sluša :wink:

ali opet, gdje ces slušati Baju, sunce ti žarko :facepalm: :facepalm:

a dajem glavu da bi isto pisali kao i ja, zgražavali se na takav primitivan muzicki ukus - samo da nije Juka u pitanju ;-) malo je to licemjerno, ali eto
It_is_a_Leclerc

#1829 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by It_is_a_Leclerc »

Što ti je život, grdna rano... Onaj seljačić iz Živinica što sluša Baju, hoda po bijelom svijetu, spušta roletne najjačim košarkašima svijeta, a dobroćudni, patriota Bošnjo, sa memorijom floppy diska, sjedi kod kuće i salijeva Haruna Mahmutovića u bronci.

:(
LSD

#1830 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by LSD »

napaćeni bošnjo odmah se upali i krene vrijeđati druge kolege forumaše, cim mu se pomene papčić koji sluša Baju :pisnuo:
a možda mu je Juka zemljak iz istog sela ili neki rođak...who knows :-?
Last edited by LSD on 28/12/2014 22:12, edited 1 time in total.
phillie

#1831 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by phillie »

Ma samo da je prije drafta Denver znao da doticni slusa to sta slusa, ne bi on vidio Amerike jos dugo. :lol: :-) :-) :-) :-)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1832 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by hrasno38 »

jebitacno tacno ili u srz :thumbup:
hrasno38

#1833 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by hrasno38 »

It_is_a_Leclerc wrote:Što ti je život, grdna rano... Onaj seljačić iz Živinica što sluša Baju, hoda po bijelom svijetu, spušta roletne najjačim košarkašima svijeta, a dobroćudni, patriota Bošnjo, sa memorijom floppy diska, sjedi kod kuće i salijeva Haruna Mahmutovića u bronci.

Aha i sad ovaj prvi zato sto hoda i spusta roletne treba i da kroji politiku BH kosarke. Moze....al kad bi se zahebavali!!!! U odnsou na Haruna on za nasu kosarku jos nije ucinio nista. Hebo Konakovica govorim samo o Harunu! Al samo da je Harun kleknuo sklopio ruke i placnim glasom zamolio veliku zvijezdu da ipak igra bio bi dobar.....al samo ljudima sa razmisljanjem kakvo je tvoje. Zasto stavljas jednog covjeka ispred drzave kad to apsolutno jos uvijek nije nicim zasluzio i samim tim pljujes po svim nasim sportasima koji su na stakama dolazili u reprezentaciju da bi sipostovali propise. Ako mislis da je tvoje razmisljanje imalo razumno i patriotsko nesto tu zaista nije u redu.
Sto se mene tice dabogda Juka bio najbolji igrac NBA lige i zelim mu svu srecu svijeta ali za reprezentaciju moje i svoje zemlje hvala....ne treba da igra sve dok ovako razmislja.
Mustang1

#1834 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Mustang1 »

spinel_

#1835 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by spinel_ »

ne slusa on samo baju, slusa i ostale narodnjake kako ih naziva...
Mustang1

#1836 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Mustang1 »

Hvala Bogu pa nam niko od svih ostalih reprezentativaca u svim sportovima ne slusa narodnjake !
trcicu trceci

#1837 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by trcicu trceci »

Nije problem ove drzave sto Jusuf slusa folk, vec sto 60% onih koji su ovdje slusa folk :run:
hau jes no

#1838 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by hau jes no »

Mustang1 wrote:Hvala Bogu pa nam niko od svih ostalih reprezentativaca u svim sportovima ne slusa narodnjake !
ne slusa ni harun, on je samo bio u ziriju :lol: :D
Mustang1

#1839 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Mustang1 »

Ali nije bitno sta on slusa jer je posten fin covjek koji nikome ne zeli zlo nego dobro svima .. A ne kao ovaj neki seljacic on medju najboljim rookie-ima i umislio da moze slusat sta on hoce i radit sta hoce :-)
samkoF

#1840 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by samkoF »

Mustang1 wrote:
Kud ovu bas odabra ova je I meni bljak, de ti nama postavi snovi od stakla ili dodir neba pa da vidimo jesu li I to "seljacke" pjesme, onda mozete I miljacku od beslica prozvati seljackom jer sve je to na slican kalup.A ako Jurkic voli tu jednu pjesmu od Baje ne znace da voli sve njegove pjesme , zar ne?Ko ce znati mozda voli da slusa Halida B vise od Baje, samo eto ta jedna Bajina pjesma ga trenutno najvise "u srce dira" :)
hrasno38

#1841 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by hrasno38 »

Mustang1 wrote:Ali nije bitno sta on slusa jer je posten fin covjek koji nikome ne zeli zlo nego dobro svima .. A ne kao ovaj neki seljacic on medju najboljim rookie-ima i umislio da moze slusat sta on hoce i radit sta hoce :-)
Ma hebe mi se sve da slusa "Maru i derventske lole" jer nije problem napravio njegov izbor muzike koju slusa nego njegova nedisciplina i prevtljivost (ili njegovog menadzera kojeg slusa kao vjerni kucni ljubimac po cijenu svega). Opet ponavljam za povrede reprezentativaca a po pravilima i FIFE i FIBE i FINE itd itd odgovorni su iskljucivo reprezentativni ljekarski timovi koji daju zadnju rijec i tu je prica pocela i tu se zavrsava. Nije zajebo ni Harun ni Konakovic nego Jusuf Juka Nurkic sa svojim menadzerom.
duminjo

#1842 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by duminjo »

Joj prepirke i govana :-)

Jusuf okrenuo ledja i savezu i saigracima pa otiso preko noći tek tako, kao da je pobjegao od nekoga. Savez ipak pokušava dobit jusufa, ovaj se ne javlja. Savez izjavljuje i ponavlja da je jusuf dobrodošao. Treba sačekati i vidjeti hoće li selektor pozvati jusufa na pripreme KAO I SVE OSTALE i hoće li jusuf doći ili odbiti. I to je to. Jeboaga vise ovaj cirkus. Jel kakio il je piskio, zube opro il uzeo orbit.

Zadnjih dana kad god otvorom temu uvijek jebeni Baja. ..bo vas Baja :-)

Sto se mene lično tice., jusuf je usro i prije svega je dužan izvinuti se kolegama iz reprezentacije (pa i upravi za optužbe da su lopovi, dok se ne dokaze niko nije lopov) kako bi ta ekipa normalno funkcionisala ako dodje jusuf. Ostalo bi se lahko dalo srediti.
LSD

#1843 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by LSD »

Jusuf prvo mora prestati slušati Baju da bi bio pozvan od Duška i prihvacen u reprezentaciji...pa tek onda se izvinuti ljudima koje je javno oklevetao putem medija nazvavši ih lopovima i privatlukom.

ali odbacivanje Baje je prvi korak i preduslov
samkoF

#1844 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by samkoF »

LSD wrote:Jusuf prvo mora prestati slušati Baju da bi bio pozvan od Duška i prihvacen u reprezentaciji...pa tek onda se izvinuti ljudima koje je javno oklevetao putem medija nazvavši ih lopovima i privatlukom.

ali odbacivanje Baje je prvi korak i preduslov

Mozda ga je Enes savjetovo da slusa Baju, dakle prvo menadzera zamjenit I onda ce sve biti lako :-D
It_is_a_Leclerc

#1845 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by It_is_a_Leclerc »

hrasno38 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Što ti je život, grdna rano... Onaj seljačić iz Živinica što sluša Baju, hoda po bijelom svijetu, spušta roletne najjačim košarkašima svijeta, a dobroćudni, patriota Bošnjo, sa memorijom floppy diska, sjedi kod kuće i salijeva Haruna Mahmutovića u bronci.

Aha i sad ovaj prvi zato sto hoda i spusta roletne treba i da kroji politiku BH kosarke. Moze....al kad bi se zahebavali!!!! U odnsou na Haruna on za nasu kosarku jos nije ucinio nista. Hebo Konakovica govorim samo o Harunu! Al samo da je Harun kleknuo sklopio ruke i placnim glasom zamolio veliku zvijezdu da ipak igra bio bi dobar.....al samo ljudima sa razmisljanjem kakvo je tvoje. Zasto stavljas jednog covjeka ispred drzave kad to apsolutno jos uvijek nije nicim zasluzio i samim tim pljujes po svim nasim sportasima koji su na stakama dolazili u reprezentaciju da bi sipostovali propise. Ako mislis da je tvoje razmisljanje imalo razumno i patriotsko nesto tu zaista nije u redu.
Sto se mene tice dabogda Juka bio najbolji igrac NBA lige i zelim mu svu srecu svijeta ali za reprezentaciju moje i svoje zemlje hvala....ne treba da igra sve dok ovako razmislja.
Momčino, ne pitaš se ti, ko ni ja.

Bitna činjenica !
hrasno38

#1846 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by hrasno38 »

It_is_a_Leclerc wrote:
hrasno38 wrote:

Momčino, ne pitaš se ti, ko ni ja.

Bitna činjenica !
Mozda se i pitam....sta znas?! I hvala na ovo momcino!
AcaLukas

#1847 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by AcaLukas »

Tipicni bosnjo, nek je pljuvat svoje. Dovoljno je pogledati na pdf muzika sve neke teme o Pink Floydsima, Bee Geesima i slicnim engleskim fast foodom a kad neko spomene Dinu, Baju ili nekog drugog domaceg odma pljuvanje.

Priznali vi ili ne Baja je trenutno (poslije Dine Merlina) medju najboljim nasim umjetnicima. To treba cjenit
duminjo

#1848 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by duminjo »

AcaLukas wrote:Tipicni bosnjo, nek je pljuvat svoje. Dovoljno je pogledati na pdf muzika sve neke teme o Pink Floydsima, Bee Geesima i slicnim engleskim fast foodom a kad neko spomene Dinu, Baju ili nekog drugog domaceg odma pljuvanje.

Priznali vi ili ne Baja je trenutno (poslije Dine Merlina) medju najboljim nasim umjetnicima. To treba cjenit
Jebo te onaj ko te nauci da je Baja nas
phillie

#1849 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by phillie »

Juka slusa Baju, Harun je davao desetke na izvedbe Bajinih pjesama...jebo vas Baja vise, kanite se gluposti. Ako nemate nista pametno napisati, nemojte ni o ovom. Kao sto neko rece, treba sacekati dok selektor ne objavi spisak, i Jusufovu reakciju (ako bude pozvan). Do tada, uzivajte u njegovim nastupima na NBA parketima, a kanite se muzickih afiniteta, iako je vjerujem vecina vas odrasla uz Mjeseceve sonate, Labudja jezera i Ode radosti.
Mustang1

#1850 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Mustang1 »

Ma neka pljuju .. Ja jedva cekam da se Jusuf odazove i onda da gledamo kako lizu ovi sto su pljuvali
Post Reply