nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#1826 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mali_milojica »

Bakir1 wrote:kao da gledam skoda je u vlasnistvu neke drzavne sluzbe, agencije, ministarstva....
izgubi Ridzal glavu ni kriv ni duzan.
vozacu skode dati dozivotni posao na izgradnji autoputa da tuca kamen
Vjeruj da sam to pomislio prvo kad sam vidio auto na slepi kako je odvoze sa mjesta. Na tv bilo. Ovo je neki vladin sluzbenik,mada.ne mora biti.
Zali Boze unistenih zivota,a Ridzalu nek se Allah smiluje,a porodici sabura da.
Bakir1

#1827 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bakir1 »

sto mislim da je neki pod protekcijom, avaz poprilicno blago komentarise udes, inicijali vozaca skode nema imena i prezimena i cinjenica da sam par puta na toj dionici bio i sam svjedokom divljanja slicnih skoda, opasne su te oktavije crne boje, posebno one sa starim tablicama, te vozi to goni, ali nikako da "nagone" u jaceg sa suprotne strane, odsetao se lik....
530i

#1828 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by 530i »

Bakir1 wrote:sto mislim da je neki pod protekcijom, avaz poprilicno blago komentarise udes, inicijali vozaca skode nema imena i prezimena i cinjenica da sam par puta na toj dionici bio i sam svjedokom divljanja slicnih skoda, opasne su te oktavije crne boje, posebno one sa starim tablicama, te vozi to goni, ali nikako da "nagone" u jaceg sa suprotne strane, odsetao se lik....
Jebem mu majku, baš sam od januara išao jedno pet puta do Doboja i uvijek neki tipovi sa oktavijama (najčešće) divljaju i na silu pretiču i voze. Mila majka su članovi predsjedništva sa pratnjom... Ni na kraj mi pameti nije bilo da su državni službenici...i to obično vozim oko stotke, ali oni su daleko brži uvijek...još je cesta prilično široka, mogu se tri auta komotno provući i kad se zezne u preticanju.
Bakir1

#1829 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bakir1 »

prosetaj se nekada oko ministarstava, ti pomocnici, sefovi kabineta, i ostali neizivljeni voze crne oktavije, bude poneka i srebrena ali su uglavnom crne, a5 prije facelifta i stare tablice ili se skloni ili budi spreman da se bijes
530i

#1830 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by 530i »

Obično sam saburli pa se lijepo sklonim svakome koje brži, ali mi nikako ne ide u glavu da je preticao u sred krivine i da se nije htio maknuti prema sredini ceste...ubi čovjeka ni kriva ni dužna.
edo_79

#1831 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by edo_79 »

530i wrote:Obično sam saburli pa se lijepo sklonim svakome koje brži, ali mi nikako ne ide u glavu da je preticao u sred krivine i da se nije htio maknuti prema sredini ceste...ubi čovjeka ni kriva ni dužna.
Brate slike sve govore ... on ne da nije htio .... on NIJE MOGAO .... jer ga je počelo iznosit na bankinu ....
530i

#1832 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by 530i »

Iz mog iskustva šoferskog mogao je oduzet gas, prikočiti malo, držati se sredine ceste i proći između dva vozila, gledao sam kako ljudi prođu između dva kamiona, glupu i riskantno, ali prođu. Ovaj je samo dao gas i direkt udario u pežoa.
Bakir1

#1833 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bakir1 »

530i wrote:Obično sam saburli pa se lijepo sklonim svakome koje brži, ali mi nikako ne ide u glavu da je preticao u sred krivine i da se nije htio maknuti prema sredini ceste...ubi čovjeka ni kriva ni dužna.
velike su brzine bile garant....
http://zurnal.ba/novost/7795/spisak-nel ... sluzbenika
https://www.cin.ba/~cin/News/pdf/Vozni_park_01.pdf
vidi koje su skode octavije
530i

#1834 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by 530i »

Pazi da nigdje ne pišu tablice niti jednog auta, a obično to novinari navedu...
Bakir1

#1835 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bakir1 »

na prvom linku ima oktavija 916-M- sa tim sam imao nadmudrivanje na AP, osvojio lijevu, odbranio je u proteklom ratu.....
edo_79

#1836 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by edo_79 »

Bakir1 wrote:na prvom linku ima oktavija 916-M- sa tim sam imao nadmudrivanje na AP, osvojio lijevu, odbranio je u proteklom ratu.....
Jašta je .... linija odbrane mu bila Frankfurt am Main ...
Bakir1

#1837 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Bakir1 »

zbog takvih se gube glave, tvoj rodjak je to platio glavom, znam raznoraznih bahatih tipova koji se mogu bahatiti svojim parama ali ni jednom nikada nije palo na pamet da se bahati kao sto se uredno bahate vozaci sluzbenih auta...
vozac oktavije nije sigurno bio za to da se desi sto se desilo ali na njegovom primjeru mnogima drugim bi doslo iz guzice u glavu da im ovo nije ni dedovina ni privatna prcija.
izjeo vuk magarca....
edo_79

#1838 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by edo_79 »

Bakir1 wrote:zbog takvih se gube glave, tvoj rodjak je to platio glavom, znam raznoraznih bahatih tipova koji se mogu bahatiti svojim parama ali ni jednom nikada nije palo na pamet da se bahati kao sto se uredno bahate vozaci sluzbenih auta...
vozac oktavije nije sigurno bio za to da se desi sto se desilo ali na njegovom primjeru mnogima drugim bi doslo iz guzice u glavu da im ovo nije ni dedovina ni privatna prcija.
izjeo vuk magarca....
Nažalost ... jebo auto jarane ode glava :(
O'zone
Globalni moderator

#1839 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by O'zone »

Svako drugo vozilo opis stanja "loše" :roll: Čovjek bi reko da nam se državni dužnosnici vozaju u kantama...
Optimist

#1844 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Optimist »

A na celu kolone je isao Mepasov kamion s prikolicom koji se nije htio nigdje iskljuciti. :evil:
johntra

#1845 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by johntra »

Ja znam da ne bih pustio nijednog da se ubaci ispred mene, pa nek se snalaze kako znaju i umiju...a dajgle papaka sa Alfama iz Srbije... :D
NediM17

#1846 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by NediM17 »

Ko god je ovuda prosao makar dva puta zna da su ovo "najnormalnije" situacije.
johntra

#1847 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by johntra »

Najnormalnije, pod navodnicima, kada nema kolone u koju se nazad možeš ubaciti samo silom, odnosno, na sreću...evo i video, da se vidi kako su ovi stručnjaci imali sreće, više nego znanja..

530i

#1848 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by 530i »

Dobro, nema uvijek ovakvih kolona, ali vazda se nađe nekoliko pametnjakovića koji nizbrdo rokaju...posebno se divim onima sa golfovima 2...
Hemera

#1849 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Hemera »

uglavnom na slikama nigdje golfa 2
valjda izgustiran za pravljenje pizdarija po cesti
Ned071

#1850 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Ned071 »

Optimist wrote:A na celu kolone je isao Mepasov kamion s prikolicom koji se nije htio nigdje iskljuciti. :evil:
To bas i nije tacno. Kolona je bila od rastelice do iza konjica... Dva sata se islo uz i niz ivan... Svi glupi samo ovi moroni pametni da stignu na rostilj...
Post Reply