Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bakir1 wrote:kao da gledam skoda je u vlasnistvu neke drzavne sluzbe, agencije, ministarstva....
izgubi Ridzal glavu ni kriv ni duzan.
vozacu skode dati dozivotni posao na izgradnji autoputa da tuca kamen
Vjeruj da sam to pomislio prvo kad sam vidio auto na slepi kako je odvoze sa mjesta. Na tv bilo. Ovo je neki vladin sluzbenik,mada.ne mora biti.
Zali Boze unistenih zivota,a Ridzalu nek se Allah smiluje,a porodici sabura da.
sto mislim da je neki pod protekcijom, avaz poprilicno blago komentarise udes, inicijali vozaca skode nema imena i prezimena i cinjenica da sam par puta na toj dionici bio i sam svjedokom divljanja slicnih skoda, opasne su te oktavije crne boje, posebno one sa starim tablicama, te vozi to goni, ali nikako da "nagone" u jaceg sa suprotne strane, odsetao se lik....
Bakir1 wrote:sto mislim da je neki pod protekcijom, avaz poprilicno blago komentarise udes, inicijali vozaca skode nema imena i prezimena i cinjenica da sam par puta na toj dionici bio i sam svjedokom divljanja slicnih skoda, opasne su te oktavije crne boje, posebno one sa starim tablicama, te vozi to goni, ali nikako da "nagone" u jaceg sa suprotne strane, odsetao se lik....
Jebem mu majku, baš sam od januara išao jedno pet puta do Doboja i uvijek neki tipovi sa oktavijama (najčešće) divljaju i na silu pretiču i voze. Mila majka su članovi predsjedništva sa pratnjom... Ni na kraj mi pameti nije bilo da su državni službenici...i to obično vozim oko stotke, ali oni su daleko brži uvijek...još je cesta prilično široka, mogu se tri auta komotno provući i kad se zezne u preticanju.
prosetaj se nekada oko ministarstava, ti pomocnici, sefovi kabineta, i ostali neizivljeni voze crne oktavije, bude poneka i srebrena ali su uglavnom crne, a5 prije facelifta i stare tablice ili se skloni ili budi spreman da se bijes
Obično sam saburli pa se lijepo sklonim svakome koje brži, ali mi nikako ne ide u glavu da je preticao u sred krivine i da se nije htio maknuti prema sredini ceste...ubi čovjeka ni kriva ni dužna.
530i wrote:Obično sam saburli pa se lijepo sklonim svakome koje brži, ali mi nikako ne ide u glavu da je preticao u sred krivine i da se nije htio maknuti prema sredini ceste...ubi čovjeka ni kriva ni dužna.
Brate slike sve govore ... on ne da nije htio .... on NIJE MOGAO .... jer ga je počelo iznosit na bankinu ....
Iz mog iskustva šoferskog mogao je oduzet gas, prikočiti malo, držati se sredine ceste i proći između dva vozila, gledao sam kako ljudi prođu između dva kamiona, glupu i riskantno, ali prođu. Ovaj je samo dao gas i direkt udario u pežoa.
530i wrote:Obično sam saburli pa se lijepo sklonim svakome koje brži, ali mi nikako ne ide u glavu da je preticao u sred krivine i da se nije htio maknuti prema sredini ceste...ubi čovjeka ni kriva ni dužna.
zbog takvih se gube glave, tvoj rodjak je to platio glavom, znam raznoraznih bahatih tipova koji se mogu bahatiti svojim parama ali ni jednom nikada nije palo na pamet da se bahati kao sto se uredno bahate vozaci sluzbenih auta...
vozac oktavije nije sigurno bio za to da se desi sto se desilo ali na njegovom primjeru mnogima drugim bi doslo iz guzice u glavu da im ovo nije ni dedovina ni privatna prcija.
izjeo vuk magarca....
Bakir1 wrote:zbog takvih se gube glave, tvoj rodjak je to platio glavom, znam raznoraznih bahatih tipova koji se mogu bahatiti svojim parama ali ni jednom nikada nije palo na pamet da se bahati kao sto se uredno bahate vozaci sluzbenih auta...
vozac oktavije nije sigurno bio za to da se desi sto se desilo ali na njegovom primjeru mnogima drugim bi doslo iz guzice u glavu da im ovo nije ni dedovina ni privatna prcija.
izjeo vuk magarca....
Najnormalnije, pod navodnicima, kada nema kolone u koju se nazad možeš ubaciti samo silom, odnosno, na sreću...evo i video, da se vidi kako su ovi stručnjaci imali sreće, više nego znanja..
Optimist wrote:A na celu kolone je isao Mepasov kamion s prikolicom koji se nije htio nigdje iskljuciti.
To bas i nije tacno. Kolona je bila od rastelice do iza konjica... Dva sata se islo uz i niz ivan... Svi glupi samo ovi moroni pametni da stignu na rostilj...