Narkotek wrote:Pomrlo sve

Moderator: Chloe

http://s000.klix.com/index.php?fi ... 6877089525 link na originalni radAlthough the Dunning–Kruger effect was formulated in 1999, Dunning and Kruger have noted earlier observations along similar lines by philosophers and scientists, including Confucius ("Real knowledge is to know the extent of one's ignorance"),[2] Bertrand Russell ("One of the painful things about our time is that those who feel certainty are stupid, and those with any imagination and understanding are filled with doubt and indecision"),[10] and Charles Darwin, whom they quoted in their original paper ("Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge").[1]
Geraint Fuller, commenting on the paper, noted that Shakespeare expressed a similar observation in As You Like It ("The Foole doth thinke he is wise, but the wiseman knowes himselfe to be a Foole" (V.i))
Saian wrote:
sto me nagnalo da se pitam, pa hebemu misha odakle su 'vako nepostojanecLo wrote:
E ciao,Saian wrote:trazio sam ovoSaian wrote:
jer mislim da sam vec jednom vidio ovo i sumLjam da sam vidio ovdje i jos specificnije sumLjam da si ti stavila (nista ne pitaj, kad me tako neko propitivanje uhvati, zainatim se ko sivonja), ali ne lezi vrazhe vise od pola linkova prije 67dme stranice ti je image![]()
Ovo je link sa neke fb stranice, koju su vjerovatno u medjuvremenu obrisali. Vise svakako ne uzimam sa fb, sad uzimam sa tumblr i pinterest.Saian wrote:sto me nagnalo da se pitam, pa hebemu misha odakle su 'vako nepostojanecLo wrote:
helem, kontam mozda se ti sjecas, jesi stavljala ovo gore?

khm, khm, nisu svimacLo wrote: A sta mogu sto je image, nisu samo meni, sada su svima,
cLo wrote:
A bas mi je zao sada sto su mi obrisani citati, bilo je finih fora koje sam tu podijelila.
da, ko je lud da to radicLo wrote:![]()
Moracu reg. acc. neki za upload, ali ko ce to, smor!
cLo wrote:
Saian wrote:da, ko je lud da to radi![]()
![]()

DobarcLo wrote: