Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Los kraj utakmice
Joj drugog poluvremena, odavno nije bolje bilo.
Pepe odlican, Toni udje ass za Matrija i gol.
Aqua kod ass Toniju meni mnogo porastao u ocima
Genoa gotova idemo na Fiorentinu, ako budu igrali kao sad drugo poluvrijeme pobjeda ne dolazi u pitanje.
Forza Juve !
Dobra utakmica, dobra predstava Juventusa ali odbrana nam je kriminalna Mada fino alla fine... Forza Juventus!!!
Joj pred kraj kad mi srce nije stalo, sreca Floro je nabi preko gola.
Toni je htio jos jedan da zabije, a mog'o je Krasicu dat da uveze 2 gola
Ali i ovako sam prezadovoljan, malo našamarat odbranu i doci ce sve na svoje
ma drama, gubiti dva puta i onda se morati vaditi protiv jedne ovakve genoe. katastrofa. odbrane nigdje. samo smo malo vise srece imali i zato je pobjeda dosla. mora ovo puno bolje da bi dogurali do 4 mjesta
PasHon1 wrote:Joj pred kraj kad mi srce nije stalo, sreca Floro je nabi preko gola.
Toni je htio jos jedan da zabije, a mog'o je Krasicu dat da uveze 2 gola
Ali i ovako sam prezadovoljan, malo našamarat odbranu i doci ce sve na svoje
Nasamarat odbranu i onog sMottu nikad vise ubaciti na teren, lik je nevjerovatan, u odbrani je uvijek propuh po njegovoj strani, u napadu nista... uzas... da mi je samo znati zasto ga forsira ispred Sorensena i Brace
Slijedeca utakmica je protiv velikih rivala iz Firence, s obzirom kako se znamo nafurati na "velike" utakmice tako i ta utakmica ne bi trebala biti problem ali zadnjih sezona nista nije sigurno U prvom dijelu sezone Viola se u Torinu provukla zahvaljujuci autogolu bidona Motta, vidjet cemo kako ce slijedece nedelje biti, nadajmo se pozitivno
Jos jedna stvar, ove sezone nismo svezali tri pobjede za redom do sada, pa ovo mozda bude i pozitivan signal
Ja sam mislio da onaj Traore zna igrat, ali ocigledno...
Sad nek Gio i Amauri dobiju fašiste i uspjesan dan
Meni nikako nije jasno sto nam Hasana nekad ne ubaci pored ovih pacijenata, eto samo to.
Sorensen je mlad i ja mislim da ce da bude igracina samo dok stekne malo iskustva.
fukushima wrote:ma drama, gubiti dva puta i onda se morati vaditi protiv jedne ovakve genoe. katastrofa. odbrane nigdje. samo smo malo vise srece imali i zato je pobjeda dosla. mora ovo puno bolje da bi dogurali do 4 mjesta
s obzirom ko je igrao u odbrani, ovo je bilo dobro. Nije bilo Chiellinija, niti Grossa koji je bio najbolji prosle tekme. Oni se vracaju sljedeceg vikenda, tako da ce to biti puno bolje. Inace odlicna partija Juventusa. 5 bodova do LP-a, samo neka tako nastave
fukushima wrote:ma drama, gubiti dva puta i onda se morati vaditi protiv jedne ovakve genoe. katastrofa. odbrane nigdje. samo smo malo vise srece imali i zato je pobjeda dosla. mora ovo puno bolje da bi dogurali do 4 mjesta
s obzirom ko je igrao u odbrani, ovo je bilo dobro. Nije bilo Chiellinija, niti Grossa koji je bio najbolji prosle tekme. Oni se vracaju sljedeceg vikenda, tako da ce to biti puno bolje. Inace odlicna partija Juventusa. 5 bodova do LP-a, samo neka tako nastave
ma grosso nije bolji od ovih sto su danas igrali, mozda cak i gori
ma grosso nije bolji od ovih sto su danas igrali, mozda cak i gori
Grosso gori od Traorea ? Onda izgleda nisi gledao proslu utkmicu
U sta mi odose 2 sata, rokn'o bih se.
U utakmici za koju ne znam moze li se nazvati utakmicom Juventus je uspio da bude losiji od svog protivnika.
Na najbolji nacin je to iskoristio Lazio i porucio da se jebemo i mi, a i nase nade za LP.
Igraci k'o da su isli na janje prije utakmice, pa dosli k'o na termin, taman kad neko cudom prodje na stranu centarsut obavezno ide u aut, ocajni svi, da ovakvom igrom odu na probu za Rudar otjerali bi ih.
fukushima wrote:dobro da nisam gledao, a znao sam da tu nece nista biti. i proslu utakmicu smo na srecu dobili. korijente promjene se moraju izvrsiti, nista drugo
Ma kako ce u LP ekipa u kojoj igraju:
Grosso, Motta, Traore, Sorrensen(me danas iznervirao, ali mozda mu halalim do sutra pa moze na klupu), Grygera, De Ceglie, Toni, Martinez,Pepe (je nekad i znao igrat samo jos da mu je mozak i bio bi igrac)
Ja predlazem da skupimo raju da odigramo protiv njih, dobili bi ih s hendikepom.
nevjerovatno limitirana ekipa, onaj Juve sa Ferrarom je bio bolji, samo su ih povrede jbavale al smo zato derali i Sampdoriu ili Atalantu po 5:1, jest da je ne iskustvo i ne znanje Ferrare na kraju sjebalo sve, al ovo je tek jad, nije toliko nedostatak talenta i kvaliteta u pitanju,nego ne dostatak zelje i pobijednickog mentaliteta, nece to ni da potrci kad je kontra, usralo se greske, to su nasi igraci, ne smiju da rizikuju jer znaju da ne znaju i da lako mogu pogrijesit, pa hajmo na siguricu 0:0 , tipican primjer "sigurice" je Marchisio, taj se rodio pod staklenim zvonom,lik ne smije da risira, samo pasići mali na 5 metara i hvala na Farsopoliu,te eto mene u Juventusu
vise se ne nerviram. zasluzeno su izjednacili. igramo bunker protiv ekipe koja ispada iz lige. da nije tuzno bilo bi smijesno. goni se del neri u pm. mada igraci su isto kriza. kontru 3 na 1 oni ne znaju iskoristiti, ma fuj.
Veceras Lazio.
S obzirom na to da je Juve u posljednje dvije utakmice igrao "fantasticno" ni ovog puta nema mjesta optimizmu.
Nazalost i ako pobjedi, opet su sanse za bitne europske utakmice minimalne.
Sto se tice Lazia u prvoj utakmici ove sezone Krasic ih je potopio u produzetku, ja navijacki opet na Juve i ludu srecu do kraja ove strasne sezone