Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
2407

#1826 Re: Juventus FC

Post by 2407 »

PasHon1 wrote:
fukushima wrote:odlican start utakmice :roll:
Los kraj utakmice :D
Joj drugog poluvremena, odavno nije bolje bilo.
Pepe odlican, Toni udje ass za Matrija i gol.
Aqua kod ass Toniju meni mnogo porastao u ocima :D
Genoa gotova idemo na Fiorentinu, ako budu igrali kao sad drugo poluvrijeme pobjeda ne dolazi u pitanje.

Forza Juve !
Dobra utakmica, dobra predstava Juventusa ali odbrana nam je kriminalna :-) Mada fino alla fine...
Forza Juventus!!! :-D
PasHon1

#1827 Re: Juventus FC

Post by PasHon1 »

Joj pred kraj kad mi srce nije stalo, sreca Floro je nabi preko gola.
Toni je htio jos jedan da zabije, a mog'o je Krasicu dat da uveze 2 gola :-D
Ali i ovako sam prezadovoljan, malo našamarat odbranu i doci ce sve na svoje
fukushima

#1828 Re: Juventus FC

Post by fukushima »

ma drama, gubiti dva puta i onda se morati vaditi protiv jedne ovakve genoe. katastrofa. odbrane nigdje. samo smo malo vise srece imali i zato je pobjeda dosla. mora ovo puno bolje da bi dogurali do 4 mjesta :roll:
2407

#1829 Re: Juventus FC

Post by 2407 »

PasHon1 wrote:Joj pred kraj kad mi srce nije stalo, sreca Floro je nabi preko gola.
Toni je htio jos jedan da zabije, a mog'o je Krasicu dat da uveze 2 gola :-D
Ali i ovako sam prezadovoljan, malo našamarat odbranu i doci ce sve na svoje
Nasamarat odbranu i onog sMottu nikad vise ubaciti na teren, lik je nevjerovatan, u odbrani je uvijek propuh po njegovoj strani, u napadu nista... uzas... da mi je samo znati zasto ga forsira ispred Sorensena i Brace :?

Slijedeca utakmica je protiv velikih rivala iz Firence, s obzirom kako se znamo nafurati na "velike" utakmice tako i ta utakmica ne bi trebala biti problem ali zadnjih sezona nista nije sigurno :) U prvom dijelu sezone Viola se u Torinu provukla zahvaljujuci autogolu bidona Motta, vidjet cemo kako ce slijedece nedelje biti, nadajmo se pozitivno :-D

Jos jedna stvar, ove sezone nismo svezali tri pobjede za redom do sada, pa ovo mozda bude i pozitivan signal :-D
fukushima

#1830 Re: Juventus FC

Post by fukushima »

a i traore je katastrofa. nemamo mi igraca u odbrani nikako :roll:
jos kad bi danas lazio kikso, to bi nam dobro doslo
PasHon1

#1831 Re: Juventus FC

Post by PasHon1 »

Ja sam mislio da onaj Traore zna igrat, ali ocigledno...
Sad nek Gio i Amauri dobiju fašiste i uspjesan dan :D

Meni nikako nije jasno sto nam Hasana nekad ne ubaci pored ovih pacijenata, eto samo to.
Sorensen je mlad i ja mislim da ce da bude igracina samo dok stekne malo iskustva.
-TheChosenOne-

#1832 Re: Juventus FC

Post by -TheChosenOne- »

fukushima wrote:ma drama, gubiti dva puta i onda se morati vaditi protiv jedne ovakve genoe. katastrofa. odbrane nigdje. samo smo malo vise srece imali i zato je pobjeda dosla. mora ovo puno bolje da bi dogurali do 4 mjesta :roll:
s obzirom ko je igrao u odbrani, ovo je bilo dobro. Nije bilo Chiellinija, niti Grossa koji je bio najbolji prosle tekme. Oni se vracaju sljedeceg vikenda, tako da ce to biti puno bolje. Inace odlicna partija Juventusa. 5 bodova do LP-a, samo neka tako nastave :D
fukushima

#1833 Re: Juventus FC

Post by fukushima »

-TheChosenOne- wrote:
fukushima wrote:ma drama, gubiti dva puta i onda se morati vaditi protiv jedne ovakve genoe. katastrofa. odbrane nigdje. samo smo malo vise srece imali i zato je pobjeda dosla. mora ovo puno bolje da bi dogurali do 4 mjesta :roll:
s obzirom ko je igrao u odbrani, ovo je bilo dobro. Nije bilo Chiellinija, niti Grossa koji je bio najbolji prosle tekme. Oni se vracaju sljedeceg vikenda, tako da ce to biti puno bolje. Inace odlicna partija Juventusa. 5 bodova do LP-a, samo neka tako nastave :D
ma grosso nije bolji od ovih sto su danas igrali, mozda cak i gori :-)
-TheChosenOne-

#1834 Re: Juventus FC

Post by -TheChosenOne- »

fukushima wrote:
-TheChosenOne- wrote:
ma grosso nije bolji od ovih sto su danas igrali, mozda cak i gori :-)
Grosso gori od Traorea ? Onda izgleda nisi gledao proslu utkmicu :D
fukushima

#1835 Re: Juventus FC

Post by fukushima »

-TheChosenOne- wrote: Grosso gori od Traorea ? Onda izgleda nisi gledao proslu utkmicu :D
pa ne mozes na osnovu jedne utakmice proglasiti da grosso valja. onda ti nisi nikad gledo kako igra grosso a posebno u juventusu :-)
PasHon1

#1836 Re: Juventus FC

Post by PasHon1 »

-TheChosenOne-

#1837 Re: Juventus FC

Post by -TheChosenOne- »

fukushima wrote:
-TheChosenOne- wrote: Grosso gori od Traorea ? Onda izgleda nisi gledao proslu utkmicu :D
pa ne mozes na osnovu jedne utakmice proglasiti da grosso valja. onda ti nisi nikad gledo kako igra grosso a posebno u juventusu :-)
Nisam ja ni rekao da je Grosso world class bek, ali da je trenutno u najboljoj formi, to stoji sigurno. :wink:
fukushima

#1838 Re: Juventus FC

Post by fukushima »

roma :dance: :dance: :thumbup:
sutra pobijediti fiorentinu i idemo prema 4 mjestu
PasHon1

#1839 Re: Juventus FC

Post by PasHon1 »

Bravo Palermo roze boje ! :dance:
PasHon1

#1840 Re: Juventus FC

Post by PasHon1 »

U sta mi odose 2 sata, rokn'o bih se.
U utakmici za koju ne znam moze li se nazvati utakmicom Juventus je uspio da bude losiji od svog protivnika.
Na najbolji nacin je to iskoristio Lazio i porucio da se jebemo i mi, a i nase nade za LP.
Igraci k'o da su isli na janje prije utakmice, pa dosli k'o na termin, taman kad neko cudom prodje na stranu centarsut obavezno ide u aut, ocajni svi, da ovakvom igrom odu na probu za Rudar otjerali bi ih.

Zbogom LP na kurac te nabijem :x
fukushima

#1841 Re: Juventus FC

Post by fukushima »

dobro da nisam gledao, a znao sam da tu nece nista biti. i proslu utakmicu smo na srecu dobili. korijente promjene se moraju izvrsiti, nista drugo :roll:
PasHon1

#1842 Re: Juventus FC

Post by PasHon1 »

fukushima wrote:dobro da nisam gledao, a znao sam da tu nece nista biti. i proslu utakmicu smo na srecu dobili. korijente promjene se moraju izvrsiti, nista drugo :roll:
Ma kako ce u LP ekipa u kojoj igraju:
Grosso, Motta, Traore, Sorrensen(me danas iznervirao, ali mozda mu halalim do sutra pa moze na klupu), Grygera, De Ceglie, Toni, Martinez,Pepe (je nekad i znao igrat samo jos da mu je mozak i bio bi igrac)

Ja predlazem da skupimo raju da odigramo protiv njih, dobili bi ih s hendikepom.
juventino77

#1843 Re: Juventus FC

Post by juventino77 »

nevjerovatno limitirana ekipa, onaj Juve sa Ferrarom je bio bolji, samo su ih povrede jbavale al smo zato derali i Sampdoriu ili Atalantu po 5:1, jest da je ne iskustvo i ne znanje Ferrare na kraju sjebalo sve, al ovo je tek jad, nije toliko nedostatak talenta i kvaliteta u pitanju,nego ne dostatak zelje i pobijednickog mentaliteta, nece to ni da potrci kad je kontra, usralo se greske, to su nasi igraci, ne smiju da rizikuju jer znaju da ne znaju i da lako mogu pogrijesit, pa hajmo na siguricu 0:0 , tipican primjer "sigurice" je Marchisio, taj se rodio pod staklenim zvonom,lik ne smije da risira, samo pasići mali na 5 metara i hvala na Farsopoliu,te eto mene u Juventusu :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#1844 Re: Juventus FC

Post by Tomahawk11 »

I Juve prima gol u 96. minuti... :-)
spree

#1845 Re: Juventus FC

Post by spree »

vise se ne nerviram. zasluzeno su izjednacili. igramo bunker protiv ekipe koja ispada iz lige. da nije tuzno bilo bi smijesno. goni se del neri u pm. mada igraci su isto kriza. kontru 3 na 1 oni ne znaju iskoristiti, ma fuj.
smoki_choko

#1846 Re: Juventus FC

Post by smoki_choko »

čestitke :lol: :-) :roll:
hau jes no

#1847 Re: Juventus FC

Post by hau jes no »

Tomahawk11 wrote:I Juve prima gol u 96. minuti... :-)
a nekad je to bila misaona imenica, moggi vrati se! :D
PasHon1

#1848 Re: Juventus FC

Post by PasHon1 »

Veceras Lazio.
S obzirom na to da je Juve u posljednje dvije utakmice igrao "fantasticno" ni ovog puta nema mjesta optimizmu.
Nazalost i ako pobjedi, opet su sanse za bitne europske utakmice minimalne.
Sto se tice Lazia u prvoj utakmici ove sezone Krasic ih je potopio u produzetku, ja navijacki opet na Juve i ludu srecu do kraja ove strasne sezone :run:
smoki_choko

#1849 Re: Juventus FC

Post by smoki_choko »

zabi ga pepe, a ne gledam tekmu. kakav je gol. gleda li ko
just principe

#1850 Re: Juventus FC

Post by just principe »

vidim Salihamidzic je od 70 igrao :D kakav je bio, nema cim Haso udje zabiste gol :-)
Post Reply