VanzemOljac
šćolio sam sokola
Moderator: Chloe
graue_maus wrote:ja ne kontam ovaj vicPripovjedac wrote:Spustio se NLO u blizini jednog sela u centralnoj Srbiji . Ispred kuće sede dva muškarca . Prilazi im vanzemaljac :
- Zdravo . Ja sam Saturn .
- Deder Aleksa , sipaj jednu Saturnu .
Ispiše oni. Muškarci gledaju nekud u stranu .Opet će vanzemaljac :
- Ja sam Saturn .
- Aleksa ... sipaj još jednu Saturnu .
Opet oni ispiše , opet muškarci gledaju nekud u stranu ...
- Ljudi !!! Ja sam vanzemaljac !!!
- Aleksa ... nemoj više da sipaš Saturnu.![]()

scooby_dooby_doo wrote:- Kako prepoznat' Bosanku na plaži ?
- Plav joj pupak od mlina za kafu.
scooby_dooby_doo wrote:- Kako prepoznat' Bosanku na plaži ?
Ahahascooby_dooby_doo wrote:- Kako prepoznat' Bosanku na plaži ?
ovo je ziva istina koja se dogodila u posti na alipasinuBenjo73 wrote:Ulazi novopečeni pljačkaš u banku, vadi pištolj i viče:
- Pljačka vam materina, ovo je pi*ka !!!
disleksicar a ne novopeceni pljackas...a vic je stariji od alipasina...Don Zivconi wrote:ovo je ziva istina koja se dogodila u posti na alipasinuBenjo73 wrote:Ulazi novopečeni pljačkaš u banku, vadi pištolj i viče:
I islo je ovako "ovo je pi*ka, pljacka vam materina"
holowey wrote:disleksicar a ne novopeceni pljackas...a vic je stariji od alipasina...Don Zivconi wrote:ovo je ziva istina koja se dogodila u posti na alipasinuBenjo73 wrote:Ulazi novopečeni pljačkaš u banku, vadi pištolj i viče:
crysis wrote:Šta je dobila djevojčica bez ruku za rođendan???
Prsluk, šta će joj jakna!
što me nagaribiste...holowey wrote:disleksicar a ne novopeceni pljackas...a vic je stariji od alipasina...Don Zivconi wrote:ovo je ziva istina koja se dogodila u posti na alipasinuBenjo73 wrote:Ulazi novopečeni pljačkaš u banku, vadi pištolj i viče:
i na ovo dodati: Zrak u ruke!!!Benjo73 wrote:Ulazi novopečeni pljačkaš u banku, vadi pištolj i viče:
Sasvim slucajno poznajem jednu takvu djevojcicu od tri godine i normalan covjek nikada ne bi mogao napisati, citirati ili komentarisati na takav nacin ovakve recenice. Ali, ocigledno je, sasvim, da na forumu imamo ljude koji su zaostali u dusevnom razvoju pa usljed toga nisu u stanju shvatiti znacaj svojih rijeci i postupaka, pa iste molim da, sljedeci put kada postaju bilo sto, isto daju na provjeru nekome normalnom, poslovno sposobnom licu._terminaš_ wrote:crysis wrote:Šta je dobila djevojčica bez ruku za rođendan???
Prsluk, šta će joj jakna!Tobe jarabi, jedan od "boljih" viceva iz crnog humora što sam pročitao.
![]()