Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
quarterback wrote:btw od kako sam uradio factory reset pa ponovo sve instalirao cini mi se da nema programa koji po defaultu ne smara sa notifikacijama...
nije ovo prije ovako bilo
Šta veliš; "ovdje je kao nekada, sve je isto ali ništa isto nije!"
Vi ste ocigedno svi paranoicni.nEMAM pojma o cemu pricate imm samo ovaj nick a vi eto msilite sta zelite.Znaju moderatori ta nagadjanja ne zarezujem bas
Evelinda wrote:Vi ste ocigedno svi paranoicni.nEMAM pojma o cemu pricate imm samo ovaj nick a vi eto msilite sta zelite.Znaju moderatori ta nagadjanja ne zarezujem bas
vidis, prije nisi imala gresaka u kucanju ali kako je kvaziexpert spomenuo tu temu imas 101 gresku...
Vjeruj mi ne zanima me sta ko misli.Redovno citam forum i vidim da je ovdje svak manje vise osudjivan tako da....pametniji popusta.Ostavljam vas da razmatrate ,mozda sutra budem neko treci.....
quarterback wrote:btw od kako sam uradio factory reset pa ponovo sve instalirao cini mi se da nema programa koji po defaultu ne smara sa notifikacijama...
nije ovo prije ovako bilo
Šta veliš; "ovdje je kao nekada, sve je isto ali ništa isto nije!"
Evelinda wrote:Vi ste ocigedno svi paranoicni.nEMAM pojma o cemu pricate imm samo ovaj nick a vi eto msilite sta zelite.Znaju moderatori ta nagadjanja ne zarezujem bas
nije mi naumpalo sinoc u vezi te paranoicnosti, shame on me
Pruža zaštitu od najnovijeg propusta kojeg su otkrili hakeri, a dovoljno je da vam pošalju poruku (MMS) koju telefon automatski otvori i boom-imaju pristup vašim podacima na uređaju. Više o tome:
Dzontra_Volta wrote:Ma koristiš tvorničku sms app i nema zime. Zašto komplikovano kad može jednostavno. Ko danas ionako šalje puno sms-ova!?
an attacker could exploit them to remotely control and steal data from a device by sending a victim a multimedia message (MMS) packaged with an exploit.
Šalju možda po "Amerikama" i "Azijama". Ja još nisam čuo da se to nekom ovdje desilo. Osim kad naivci nasjednu na one poruke da su dobili milione dolara, pa da kliknu na neki link ili pozovu neki broj.