Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
The 51st State
#18226 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
e jbg, ne mere ni to, ne da vam se, haj novi rubikon pa da bacamo kockice.
- Maraschino
#18227 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Evo ga napokon, taman sam razmisljao da se samokresom samokresnem ili praljkovacu da popijen...dobro je.
-
Hafis
#18228 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kaže tata Choe da se nekakva izmjena izbornog zakona mora donijeti, tako da ne treba gaziti nikakvu vodu.The 51st State wrote:e jbg, ne mere ni to, ne da vam se, haj novi rubikon pa da bacamo kockice.
- Alfons Kauders
#18229 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne moze.Hafis wrote:Ma kakav treći. Dosta nam je izborni zakon po volji. Pa soli i kruha, svoj na svom. Vragu malo bilo.Alfons Kauders wrote:Nemoj se preforsirat - valja u februaru slavit Treći
Ali zato moze Treci, s potpunom fiskalnom autonomijom.
Sami birate, sami placate. Cist racun, duga ljubav.
-
The 51st State
#18230 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pa hoce ali nece po coetovim zeljama da moze, nego kako je krenulo prije odose sume, elektroprivreda, vode uzp.aHafis wrote:Kaže tata Choe da se nekakva izmjena izbornog zakona mora donijeti, tako da ne treba gaziti nikakvu vodu.The 51st State wrote:e jbg, ne mere ni to, ne da vam se, haj novi rubikon pa da bacamo kockice.
-
Hafis
#18231 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Eh, onda bi nas tek zamrzili.Alfons Kauders wrote:Ne moze.Hafis wrote:Ma kakav treći. Dosta nam je izborni zakon po volji. Pa soli i kruha, svoj na svom. Vragu malo bilo.Alfons Kauders wrote:Nemoj se preforsirat - valja u februaru slavit Treći
Sjećam se ja dana kad je i tako bilo. Lijepe uspomene.
-
Hafis
#18232 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ahaaa, i kažu u Neumu se luka se počinje graditi.The 51st State wrote:pa hoce ali nece po coetovim zeljama da moze, nego kako je krenulo prije odose sume, elektroprivreda, vode uzp.aHafis wrote:Kaže tata Choe da se nekakva izmjena izbornog zakona mora donijeti, tako da ne treba gaziti nikakvu vodu.The 51st State wrote:e jbg, ne mere ni to, ne da vam se, haj novi rubikon pa da bacamo kockice.
Vego, gdje će te šume i vode?
Prvo ćemo zakon izmjeniti, a kad se tu ušančimo, onda ste bogini
-
The 51st State
#18233 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ma mozete samo mijesati guzovima posle 'aga, ispucali ste municiju i pustise vas niz vodu.
-
Hafis
#18234 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nego, primjetio sam otkako me nije bilo pravu hipperprodukciju tema vezano za sve što nosi prefiks hrvatski. I sve su u negativnoj konotaciji.
Je li to konačno malo popustilo ili vas još drži.
mržnja nije prirodno svojstvena čovjeku... hoću reći taj osjećaj nije urođen, već se stječe negativnim utjecajem sredine.
Da ne govorim o posljedicama po homeostazu. To je isto poput kroničnog stresa i patoloiškog utjecaja posljedične produkcije adrenalina...jebote rak dobiti ni kriv ni dužan.
mržnja nije prirodno svojstvena čovjeku... hoću reći taj osjećaj nije urođen, već se stječe negativnim utjecajem sredine.
Da ne govorim o posljedicama po homeostazu. To je isto poput kroničnog stresa i patoloiškog utjecaja posljedične produkcije adrenalina...jebote rak dobiti ni kriv ni dužan.
-
hizo ramidovic
#18235 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Треба јасно и гласно казати да је тзв. Суд у Хагу политички суд који ради за интересе муслиманског лобија који дебело потплаћује све запосленике тог суда арапским доларима да би се осудили недужни и невини хрватски бојовници и српски хероји.
Никакви концетрациони логори за тзв. бошњаке нису постојали, то су били радници који су добровољно дошли да раде и да испуне своју обавезу према држави Херцег-Босни, надајући се да ће након агресије муџахедина на ХР ХБ остати ту да раде.
СТОП ТУРСКОМ ЗУЛУМУ!!!
Никакви концетрациони логори за тзв. бошњаке нису постојали, то су били радници који су добровољно дошли да раде и да испуне своју обавезу према држави Херцег-Босни, надајући се да ће након агресије муџахедина на ХР ХБ остати ту да раде.
СТОП ТУРСКОМ ЗУЛУМУ!!!
- jao_situacije
#18236 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
vratio se hafis
hafise de ti nama reci šta bi sa lokomotivom, jesul domaće ili strane ustaše napravile belaj
koga će fup i sipa da ganjaju
hafise de ti nama reci šta bi sa lokomotivom, jesul domaće ili strane ustaše napravile belaj
koga će fup i sipa da ganjaju
-
Hafis
#18237 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
izo svaka tije na mistuhizo ramidovic wrote:Треба јасно и гласно казати да је тзв. Суд у Хагу политички суд који ради за интересе муслиманског лобија који дебело потплаћује све запосленике тог суда арапским доларима да би се осудили недужни и невини хрватски бојовници и српски хероји.
СТОП ТУРСКОМ ЗУЛУМУ!!!
i kum jozo veli daje to oni sud u agu izmislia samo zato jer mrzi nas rvate.
a je smišno ovo isami pa i manitov zna da mi ercegovci sa rvatskin putovnican ovdi popravjamo svima prosik
-
incognito071
#18238 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
vratia se šime
pa gdje si bolan Hafise? Ko da su tebi u Hagu sudili koliko te nema
- Alfons Kauders
#18239 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa eto, opet ce biti... Samo sto nece biti hajducije, vec se pruzi koliko si dug.Hafis wrote:Eh, onda bi nas tek zamrzili.Alfons Kauders wrote:Ne moze.Hafis wrote: Ma kakav treći. Dosta nam je izborni zakon po volji. Pa soli i kruha, svoj na svom. Vragu malo bilo.
Sjećam se ja dana kad je i tako bilo. Lijepe uspomene.
- Alfons Kauders
#18240 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije to mrznja bolan, vec ljubav.Hafis wrote:Nego, primjetio sam otkako me nije bilo pravu hipperprodukciju tema vezano za sve što nosi prefiks hrvatski. I sve su u negativnoj konotaciji.
Mi volimo i Hrvate i Hrvatsku. Zato i hocemo da vam pomognemo da odbacite te nazadne ideje koje najvise stete cine upravo hrvatskom narodu.
To nesto poput borbe protiv ISIL simpatizera medju Bosnjacima... Samo sto HDZ simpatizera medju hrvatima ima malo vise nego ISILovaca kod nas.
Ta briga objasnjava i hiperprodukciju tema.
-
Hafis
#18241 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne vjerujem. Djeluje isuviše lijepo da bi bilo istinito.Alfons Kauders wrote:
Pa eto, opet ce biti... Samo sto nece biti hajducije, vec se pruzi koliko si dug.
Sredićemo ovaj izborni zakon da nam više nikad u budućnosti ne mognete uvaliti halah Hrvate, pošto je očito da ste više nego skloni takvim malverzacijama. Ne mislim samo na Komšića, već i na druge razine.
I onda su živjeli zajedno, sretno i berićetno mnogo mnogo godina.
- Banksy
#18242 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Niste odavno...Hafis wrote:Alfons Kauders wrote:Hafis wrote:
- Alfons Kauders
#18243 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mislim da ces biti ugodno iznenadjen u februru.Hafis wrote:Ne vjerujem. Djeluje isuviše lijepo da bi bilo istinito.Alfons Kauders wrote:
Pa eto, opet ce biti... Samo sto nece biti hajducije, vec se pruzi koliko si dug.
Sredićemo ovaj izborni zakon da nam više nikad u budućnosti ne mognete uvaliti halah Hrvate, pošto je očito da ste više nego skloni takvim malverzacijama. Ne mislim samo na Komšića, već i na druge razine.
-
Hafis
#18244 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Stalno mi ''prijetiš'' tim februarom. Koji je mumin u njemu? Ne kontam.Alfons Kauders wrote:Mislim da ces biti ugodno iznenadjen u februru.Hafis wrote:Ne vjerujem. Djeluje isuviše lijepo da bi bilo istinito.Alfons Kauders wrote:
- Point.
#18245 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bice kao i uznicima u Agu. Mozda se i u veljaci popije koja praljevaca.Alfons Kauders wrote:Mislim da ces biti ugodno iznenadjen u februru.Hafis wrote:Ne vjerujem. Djeluje isuviše lijepo da bi bilo istinito.Alfons Kauders wrote:
-
incognito071
#18246 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
alfonse medju Bosnjacima ima otprilike isto ISIL simpatizera kao i medju Srbima i Hrvatima, znaci statisticke greskeAlfons Kauders wrote:Nije to mrznja bolan, vec ljubav.Hafis wrote:Nego, primjetio sam otkako me nije bilo pravu hipperprodukciju tema vezano za sve što nosi prefiks hrvatski. I sve su u negativnoj konotaciji.
Da ne govorim o posljedicama po homeostazu. To je isto poput kroničnog stresa i patoloiškog utjecaja posljedične produkcije adrenalina...jebote rak dobiti ni kriv ni dužan.Pa vidi bolan
Mi volimo i Hrvate i Hrvatsku. Zato i hocemo da vam pomognemo da odbacite te nazadne ideje koje najvise stete cine upravo hrvatskom narodu.
To nesto poput borbe protiv ISIL simpatizera medju Bosnjacima... Samo sto HDZ simpatizera medju hrvatima ima malo vise nego ISILovaca kod nas.
Ta briga objasnjava i hiperprodukciju tema.
kako to mozes porediti sa ovima sto velicaju uzp ?
-
Hafis
#18247 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Vidi ove pješadije
Vazda u jatu. K'o pirane,
Vazda u jatu. K'o pirane,
-
The 51st State
#18248 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
nismo ti mi krivi sto mara nema vremena da te pogura izmedju dvije smjene.
- Alfons Kauders
#18249 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Meni su u februaru dvije hefte skijanja.Hafis wrote: Stalno mi ''prijetiš'' tim februarom. Koji je mumin u njemu? Ne kontam.
Vama stranackim not so much.
- vatrogasac
#18250 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Нису добровољно него су били мобилисани као и сваки други грађанин Херцег Босне. Hије ни Човић и Соколу радио за паре.hizo ramidovic wrote:Треба јасно и гласно казати да је тзв. Суд у Хагу политички суд који ради за интересе муслиманског лобија који дебело потплаћује све запосленике тог суда арапским доларима да би се осудили недужни и невини хрватски бојовници и српски хероји.
СТОП ТУРСКОМ ЗУЛУМУ!!!