Morebit al hajd dokaziJThomas wrote:ili puno veća cijena vožnje, ako je znao da su migranti
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Zejnep
#18226 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- JThomas
#18227 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
teško će dokazati, jedino ako neko propjeva. tačno da nema načina da zna, ali prije da jeste.
-
biscanka2
#18228 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovo je duplo izzivljavanje.Bloo wrote:Ovo je izivljavanje.sunceKOtepsija wrote:vazno je utvrdit sve cinjenice-jer se ipak radi o izuzetno osjetljivom predmetu i slucaju
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sudjenj ... /180105056
Na ovim roditeljima ne samo da se ubica i njegovi roditelji izzivljavaju vec i sudije
koje ovaj predmet vode.
-
Org
#18229 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Svaka cast, konačno neko normalancommendatore wrote:meni je pored bebe, i zene zao - zna ona kakva je muka natjerala i kurslus u glavi da svoje dijete ostavi u smece......
al eto - vidim forkulje i jajare sa mudima odmah bi zenu na lomacu..... blago vama pa vam je sve potaman u vasim velikim malim zivotićima....
fuj....
Tačno imam osjećaj da neki ljudi jedva čekaju tudju nesreću da se malo iživljavaju.
Pola forumaša bi trebalo na savjetovanje u ranije spomenutu ustanovu. Ako nisu za košulje već.
- armin071
#18230 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sta god da ti se u glavi desi i kakva god nevolja da te natjera, ako imalo ljudskosti u tebi ima a znas da tom djetetu ne mozes da podaris normalan zivot odneses to jadno celjade u ustanovu koja ce naci familiju koja ce isto da usvoji. Ostaviti novorodjeno dijete u smece (puka sreca je da je prezivjelo jer dao bog nema minusa ko sto zna biti u januaru) je isto ko da si nasao dijete na ulici uzeo pistolj i prosuo mu mozak po cesti. Po tvojoj logici i oni silovatelji djece i zena su isto tako mentalno poremeceni i treba im prilaziti sa paznjom jer ko zna sta je njih natjeralo da siluju nekoga. Kada bi se isti prvo kastrirali pa onda dozivotno zatvarali ja mislim da u roku mjesec dana u Bosni vise ne bi bilo pedofila i silovatelja. Sta mislis sto u Dubaiju nema kradja i lopovluka a ima kamara onih koje rade za par maraka dnevno??commendatore wrote:meni je pored bebe, i zene zao - zna ona kakva je muka natjerala i kurslus u glavi da svoje dijete ostavi u smece......
al eto - vidim forkulje i jajare sa mudima odmah bi zenu na lomacu..... blago vama pa vam je sve potaman u vasim velikim malim zivotićima....
fuj....
- basicm
#18231 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Cedomorstva se desavaju, i uvijek su, ali ova je pomakla granicu, jer je zivu bebu ostavila da umre na - sad vi zamisljajte koje sve nacine. Da je htjela da zivi, ostavila bi je ispred binga dzamije crkve kladionice...ali ne, isla je da beba umre uzasnom smrcu.
Drugo, dosla kuci rekla im, niko mrdnuo nije.
Sto se mene tice, sve najgore im zelim, a vi toleranciju ostavite sebi, ja im opravdanje ne mogu naci.
Sto se mene tice, sve najgore im zelim, a vi toleranciju ostavite sebi, ja im opravdanje ne mogu naci.
- Zejnep
#18232 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma gdje vi to citate, da je dosla kuci, rekla...?basicm wrote:Cedomorstva se desavaju, i uvijek su, ali ova je pomakla granicu, jer je zivu bebu ostavila da umre na - sad vi zamisljajte koje sve nacine. Da je htjela da zivi, ostavila bi je ispred binga dzamije crkve kladionice...ali ne, isla je da beba umre uzasnom smrcu.
- insomnia78
#18233 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zato sto su hitri capnuti ruku siromahu?armin071 wrote:Sta god da ti se u glavi desi i kakva god nevolja da te natjera, ako imalo ljudskosti u tebi ima a znas da tom djetetu ne mozes da podaris normalan zivot odneses to jadno celjade u ustanovu koja ce naci familiju koja ce isto da usvoji. Ostaviti novorodjeno dijete u smece (puka sreca je da je prezivjelo jer dao bog nema minusa ko sto zna biti u januaru) je isto ko da si nasao dijete na ulici uzeo pistolj i prosuo mu mozak po cesti. Po tvojoj logici i oni silovatelji djece i zena su isto tako mentalno poremeceni i treba im prilaziti sa paznjom jer ko zna sta je njih natjeralo da siluju nekoga. Kada bi se isti prvo kastrirali pa onda dozivotno zatvarali ja mislim da u roku mjesec dana u Bosni vise ne bi bilo pedofila i silovatelja. Sta mislis sto u Dubaiju nema kradja i lopovluka a ima kamara onih koje rade za par maraka dnevno??commendatore wrote:meni je pored bebe, i zene zao - zna ona kakva je muka natjerala i kurslus u glavi da svoje dijete ostavi u smece......
fuj....
Al se princ i bogatas moRe izvuci i za ubistvo
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#18234 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mislim da je na avazu post gdje je izjavljeno da je sestra iz porodilišta policiji prijavila majku, tj valjda došla da je obiđe nakon poroda, pitala "ima l' ovdje bebača" i sin prvo potvrdio da nema, i ona otišla kod "majke" i ova joj hladnokrvno priznala gdje šta i kako...Zejnep wrote:Ma gdje vi to citate, da je dosla kuci, rekla...?basicm wrote:Cedomorstva se desavaju, i uvijek su, ali ova je pomakla granicu, jer je zivu bebu ostavila da umre na - sad vi zamisljajte koje sve nacine. Da je htjela da zivi, ostavila bi je ispred binga dzamije crkve kladionice...ali ne, isla je da beba umre uzasnom smrcu.
-
Zoya
#18235 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ljudi dragi, baciti dijete u kontejner u po zime!!! Ne znam. Bolje da se ne oglašavam. Nije da nema ni krivice države a i svakog pojedinca u ovome ali je ovo baš dno. Sa druge strane, možda je žena pala u post porođajnu depresiju i nije razmišljala trijezveno 
- insomnia78
#18236 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa sta predlazes, da je puste?
- armin071
#18237 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Poenta je bila na necemu drugome. Ubije i cionista palestinca koji lezi ranjen i bespomocan na podu i to pred kamerama i izvuce se. Nit je bogat nit je princ. Al kako rekoh poenta je bila na necemu drugom.insomnia78 wrote:.
Zato sto su hitri capnuti ruku siromahu?
Al se princ i bogatas moRe izvuci i za ubistvo
- vješalica
#18238 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
malo je i tekst slupan u stilu govnaza
ne kontam kako niko nije upitao u kuci gdje je dijete
valjda su skontali da djeteta nema ?
nije valjda uspjela da 'sakrije' da djeteta nema u kuci i da to niko ne primjeti?
treba i ukucane ispitati na okolnosti
vadice se doticna na sve
ne kontam kako niko nije upitao u kuci gdje je dijete
valjda su skontali da djeteta nema ?
nije valjda uspjela da 'sakrije' da djeteta nema u kuci i da to niko ne primjeti?
treba i ukucane ispitati na okolnosti
vadice se doticna na sve
- insomnia78
#18239 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kakva logika

-
Zoya
#18240 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Definitivno ako nije sposobna i mentalno u redu.insomnia78 wrote:Pa sta predlazes, da je puste?
- vješalica
#18241 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ima dvoje djece u kuciZoya wrote:Ljudi dragi, baciti dijete u kontejner u po zime!!! Ne znam. Bolje da se ne oglašavam. Nije da nema ni krivice države a i svakog pojedinca u ovome ali je ovo baš dno. Sa druge strane, možda je žena pala u post porođajnu depresiju i nije razmišljala trijezveno
zanimljiva je cinjenica da se vec desava u nekoliko navrata da se dijete baca u kontejner
to je valjda i medicina dokazaal ako te uhvati depra frknes dijete u kontejner
svaka haman druga to isto.uradi
seljacka politika
-
Zoya
#18242 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Užas.
Mogla ju je ostaviti ispred neke crkve, džamije, u biblioteci, ispred doma, ili negdje gdje bi beba bila na toplom i sigurnom, ali kontejner.

Mogla ju je ostaviti ispred neke crkve, džamije, u biblioteci, ispred doma, ili negdje gdje bi beba bila na toplom i sigurnom, ali kontejner.
- vješalica
#18243 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ja bas kazem na prethodnim stranicama
ne daj boze da su pokupili oni sa kamionom sto drobi smece dijetence....uzas...nezz da li bi i dalje pravdali i jaukali za njenom deprom ko sada....
ne daj boze da su pokupili oni sa kamionom sto drobi smece dijetence....uzas...nezz da li bi i dalje pravdali i jaukali za njenom deprom ko sada....
- Better Man
#18244 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Izvini, ali žena je za svaku osudu i kaznu i dijete joj treba trajno oduzeti. Ne možeš da se brineš o djetetu iz ko zna kojih razloga ili ga ne želiš, onda ga fino odneseš u socijalnu ustanovu ili je trebala fino ga ostaviti u bolnici i kazati to i to. Ovo što je uradila je klasični pokušaj ubistva djeteta od jedne bolesno poremečene žene ili bolje rečeno monstruma. Normalan insan ovako nešto nikad ne bi uradio.Org wrote:Svaka cast, konačno neko normalancommendatore wrote:meni je pored bebe, i zene zao - zna ona kakva je muka natjerala i kurslus u glavi da svoje dijete ostavi u smece......
fuj....
Tačno imam osjećaj da neki ljudi jedva čekaju tudju nesreću da se malo iživljavaju.
Pola forumaša bi trebalo na savjetovanje u ranije spomenutu ustanovu. Ako nisu za košulje već.
- Better Man
#18245 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovdje izgleda jedino će pravda biti zadovoljena ako jadni roditelji istu uzmu u svoje ruke i presude i Sefiću i pomagačima u bjegu. U Americi bi Sefić davnih dana završio na električnoj stolici i u normalnom sistemu ove sudije bi trajno završile svoju karijeru i odgovarale zajedno sa Sefićem.biscanka2 wrote:Ovo je duplo izzivljavanje.Bloo wrote:Ovo je izivljavanje.sunceKOtepsija wrote:vazno je utvrdit sve cinjenice-jer se ipak radi o izuzetno osjetljivom predmetu i slucaju
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sudjenj ... /180105056
Na ovim roditeljima ne samo da se ubica i njegovi roditelji izzivljavaju vec i sudije
koje ovaj predmet vode.![]()
Ovakve sudije treba sacekivati pa onako muski par puta preko sake prebaciti.
Mislim da to nebi neki cin nasilja bio nego vaspitna terapija.
Narod ih placa pa onda ima pravo da ih malo i vaspita (mislim na ove koruptne i na
neradnike u pravosudju).
-
Opal_89
#18246 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ako je ona zbog postporodjajne depresije ili cega vec bila spremna ostaviti novorodjence u kontejner onda bi se nadlezne sluzbe itekako trebale malo ukljuciti i u njen odgoj ostale djece odnosno da li takva osoba moze imati starateljstvo nad ostalom djecom? Sjetim se uvijek rahmetli Smaje i kako je Centar za socijalni rad zakazao u nadzoru nad tom porodicom gdje su imali evidenciju kakva je osoba u pitanju i da li su djeca uopce mogla zivjeti sa istom.
- triconja
#18247 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A sto se dopusta poremecenim ljudima da imaju djecu ako ce kasnije biti problemi?Opal_89 wrote:Ako je ona zbog postporodjajne depresije ili cega vec bila spremna ostaviti novorodjence u kontejner onda bi se nadlezne sluzbe itekako trebale malo ukljuciti i u njen odgoj ostale djece odnosno da li takva osoba moze imati starateljstvo nad ostalom djecom? Sjetim se uvijek rahmetli Smaje i kako je Centar za socijalni rad zakazao u nadzoru nad tom porodicom gdje su imali evidenciju kakva je osoba u pitanju i da li su djeca uopce mogla zivjeti sa istom.
Covjek na mjesec ide a ovakve stvari se ne rjesaju.
-
biscanka2
#18248 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovo je duplo izzivljavanje.Better Man wrote:Ovo je izivljavanje.biscanka2 wrote: https://www.klix.ba/vijesti/bih/sudjenj ... /180105056
koje ovaj predmet vode.
Ovakve sudije treba sacekivati pa onako muski par puta preko sake prebaciti.
Mislim da to nebi neki cin nasilja bio nego vaspitna terapija.
Narod ih placa pa onda ima pravo da ih malo i vaspita (mislim na ove koruptne i na
neradnike u pravosudju).[/quote]
Ovdje izgleda jedino će pravda biti zadovoljena ako jadni roditelji istu uzmu u svoje ruke i presude i Sefiću i pomagačima u bjegu. U Americi bi Sefić davnih dana završio na električnoj stolici i u normalnom sistemu ove sudije bi trajno završile svoju karijeru i odgovarale zajedno sa Sefićem.[/quote]
Posto u nas normalni sistem ne funkcionira zasto bi onda narod trebao normalno funkcionirati a pogotovo ovi koji svu nepravdu i nerad tog pravosudja podnose.Pa zato i kazem. Ako narod ne pocne sudijama po guzici davati ni oni se svog lopovluka i korupcije nece okaniti.
-
Opal_89
#18249 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A ko te pita, vidis da danas svi mogu radjati. Kreni samo od onih sto prose i djecu kljukaju apaurinima i cime vec. Samo tu bi imali posla preko glave.triconja wrote:A sto se dopusta poremecenim ljudima da imaju djecu ako ce kasnije biti problemi?Opal_89 wrote:Ako je ona zbog postporodjajne depresije ili cega vec bila spremna ostaviti novorodjence u kontejner onda bi se nadlezne sluzbe itekako trebale malo ukljuciti i u njen odgoj ostale djece odnosno da li takva osoba moze imati starateljstvo nad ostalom djecom? Sjetim se uvijek rahmetli Smaje i kako je Centar za socijalni rad zakazao u nadzoru nad tom porodicom gdje su imali evidenciju kakva je osoba u pitanju i da li su djeca uopce mogla zivjeti sa istom.
Covjek na mjesec ide a ovakve stvari se ne rjesaju.
- karanana
#18250 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ko zna koliko je tako djece frknuto u kontejner a da niko nije ni primjetio ni nasao. mada bi se kad tad postavilo pitanje...pa bila si trudna, sad nisi, gdje je dijete. ili kazu izgubile ga pri porodjaju.
a bogami iz onih tv izvjestaja i razgovora sa nekim tamo ekspertima, izgleda da su vrata za povrat ove bebe ovoj majci ostala otvorena. kao najgora opcija za bebu je kolektivni dom. ili famelija ili usvajanje. ona jedna meni se cini naginje na fameliju.
a bogami iz onih tv izvjestaja i razgovora sa nekim tamo ekspertima, izgleda da su vrata za povrat ove bebe ovoj majci ostala otvorena. kao najgora opcija za bebu je kolektivni dom. ili famelija ili usvajanje. ona jedna meni se cini naginje na fameliju.