Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Za igrace ne znam. Ali znam da zidane ne podcijenjuje nikog. Nikad ne mlati praznu slamu. To se moze vidjet po oficijelnim izjavama
A novinara i izmeta sto zaradjuju lovu na laznjacima je na hiljade.
MyTao kad nema cim da pohvali Barselonu, ufati se biti realan pričom kako će Real bit ubijen do daske. Realno. Realno. Realno. Pasa moj skontali smo da ih ocima ne mozes, al jbg ko je kriv Barseloni kad su protuha od ekipe i kad ne mogu najbjedniju ekipu u Ligi prvaka ove sezone i pojedinacno i timski, proci. A i sto se jedan igrac umislio da moze postavljat standarde i sastavljat ekipu, kako u klubu tako i u repki, pa zato i Ikardi ne ide na SP. Dobro, sad necemo o tome.
bersK wrote:MyTao kad nema cim da pohvali Barselonu, ufati se biti realan pričom kako će Real bit ubijen do daske. Realno. Realno. Realno. Pasa moj skontali smo da ih ocima ne mozes, al jbg ko je kriv Barseloni kad su protuha od ekipe i kad ne mogu najbjedniju ekipu u Ligi prvaka ove sezone i pojedinacno i timski, proci. A i sto se jedan igrac umislio da moze postavljat standarde i sastavljat ekipu, kako u klubu tako i u repki, pa zato i Ikardi ne ide na SP. Dobro, sad necemo o tome.
Pa protiv Liverpoola bi i Barselona najebala... nek se zahvale Romi sto ih izbacise, inace bi najebali kao u prijateljskoj od prije dvije godine.
Evo i Del Bosque kaze da ce real lagano uzeti 4 - 1 Sta uradi onaj Rodgers mamu jebo, prije njega remi protiv Liverpoola je bio uspjeh za Real.
Ko je ikad postio, zna da je najteže prvih nekoliko dana, dok se organizam ne navikne.
Inače, jedan od najvećih ikad, Hakeem Olajuwon, je tokom mjeseca Ramazana znao igrati neke svoje najbolje partije.
Ovi koji aludiraju da će biti sick, u smislu reakcije organizma nakon iftara, mada to nije to, ali evo, Dirk Nowitzki je sa temperaturom 40 utrpao 34 poena u finalu Heatu.
I sad će biti problem post. Neće. Naravno, pruži li Salah lošiju partiju, biće prigovora, jer je postio. Ako razvali, e onda će biti da nije postio.