Umalo ne obori aleksandru s nogu. Poče vrištati, ne zna šta je snadje, majko mila. Nek vidi kako Bošnjo grlilijan wrote:
Farma
Moderator: anex
-
last mohicans
#18226 Re: Farma
- DoZeN
#18227 Re: Farma
da je navijac Arsenala,razvio bi sal Arsenala-nigdje vezeSarajevo_Grad wrote:Joj, kakav mangup. Šal Sarajeva u žiži Beograda. Mangupe!
- Tayyip
#18228 Re: Farma
Bravo Meimš brate najbolji si. Svaka čast i Mirzi na onom govoru, neka vide kakva su gospočad sarajlije.
-
Mustang1
#18229 Re: Farma
Sha je iskuliro vidi se na snimku da smiruje konto je da ne skacu odmah ondje da ne prave show svi .. Da saceka dok se oni njegovi izredaju ali vidio je da je to izmakelo kontroli .. U svoj guzvi Shaov stari je dosao do Meme i izgrlio ga
A i kad je ulazio grlili su ga Shaovi 
-
matematicar_teski
#18231 Re: Farma
dajte taj forum more i na pp
- vozdrica
- thesting
#18233 Re: Farma
Da ne citiram sliku. Bas malo pogledah komentare na njihovim portalima i vecina su slicni, kako je sramota da "poturica" pobijedi i da treba Pink ugasiti i slicno. Mada su to portali nekih trac novina pa se nadam da to nije reprezentativan primjerak kako vecina Srbije razmislja. Ovdje bi vecini bilo drago i da je Sha pobjedio, pa i Goca.Picajzla wrote:KOMENTAR NA CLANAK O POBJEDI MEME![]()
![]()
![]()
![]()
- vozdrica
#18234 Re: Farma
ĐE LI JE SAD ONA KOSTIČKA
JEBALA JE RADOJKE U PRKNO RAŠTELOVANO
-
Opalaopa12
#18235 Re: Farma
Lijepo se ovo sve zavrsi 
Nadam se da ce Memis i Sha ostati jarani i poslije ovoga , jer su fakat ko braca bili tamo
Cestitke za Memisa , sumnjao sam , dok nisam cuo da je 61 % glasova pobjednik dobio , kad sam to cuo , znao sam o cemu se radi , jer sam znao da ga ne moze izdominirati tako Stanija ..
Bravo i za nas
Ovo je prva Farma koju sam gledao i nisam pozalio , Eki brat showove pravio , cuo sam dosta odlicnih pjesama tamo , nas covjek dobio i tako , sve fino
Pozdrav i za vas forumase , sjajni ste bili svi
Nadam se da ce Memis i Sha ostati jarani i poslije ovoga , jer su fakat ko braca bili tamo
Cestitke za Memisa , sumnjao sam , dok nisam cuo da je 61 % glasova pobjednik dobio , kad sam to cuo , znao sam o cemu se radi , jer sam znao da ga ne moze izdominirati tako Stanija ..
Bravo i za nas
Ovo je prva Farma koju sam gledao i nisam pozalio , Eki brat showove pravio , cuo sam dosta odlicnih pjesama tamo , nas covjek dobio i tako , sve fino
- vozdrica
#18236 Re: Farma
E SAD MORE LAĐENJE NA 2 HEFTE KOMOTNO

- MLI
#18237 Re: Farma
vozdrica wrote:ĐE LI JE SAD ONA KOSTIČKA![]()
![]()
![]()
![]()
Ne pristaj joj na muku!
-
harisb2012
#18238 Re: Farma
A gdje nestade Stanija nakon proglasenja?!
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
- vozdrica
#18239 Re: Farma
HAJMO GAZDA MORE SPLIT BANANA
BANOVIĆI UNITED
BANOVIĆI UNITED
- MLI
#18240 Re: Farma
Opalaopa12 wrote:Lijepo se ovo sve zavrsi
Bravo i za nas
I da je Sha pobijedio, pa i Aki, Danijel ( da je ostao) Goca... bilo bi
- Abid Sakalaš
#18241 Re: Farma
pocijepali smo sestre mi. preko 60% 
- DoZeN
#18242 Re: Farma
Pobjedio je Memo jer je imao najvise glasova,nije pobjedio najbolji farmer i covjek na Farmi.
-
Igbala
#18243 Re: Farma
http://www.forum-srbija.com/viewtopic.p ... tart=67430matematicar_teski wrote:dajte taj forum more i na pp
-
Kir Janja
#18244 Re: Farma
da je u velikom bratu pobijedila ava karabatic, cak i danasnji split i zadar bi se stidjeli. "nas" memo je vise puta dokazao da je intelektualno i karakterno pandan ave karabatic, iako se moze reci da je ava nesto manje iskompleksirana. memo je i veci laznjak, odlicno samoilustrovan onim salom fk sarajeva oko vrata i ponovljenom neuspjelo populistickom gluposcu kako je i "paja nosio sedmicu".
jedan dio novokomponovanog sarajeva, slika i prilika meme i najnizih "konvertabilnim markama" placenih strasti, veceras slavi. valjda je to i razlika izmedju sela i grada, jednog danas velikog sela sarajeva i osrednjeg gradica zadra.
citam komentare ovdje, posebno posljednjih dvadesetak stranica i po prvi put u zivotu, nakon svega sto se izdesavalo, stidim se sarajeva.
aferim.
jedan dio novokomponovanog sarajeva, slika i prilika meme i najnizih "konvertabilnim markama" placenih strasti, veceras slavi. valjda je to i razlika izmedju sela i grada, jednog danas velikog sela sarajeva i osrednjeg gradica zadra.
citam komentare ovdje, posebno posljednjih dvadesetak stranica i po prvi put u zivotu, nakon svega sto se izdesavalo, stidim se sarajeva.
aferim.
- DoZeN
#18245 Re: Farma
Farma je biznis, kao drugo Memo je smisljeno ubacen na Farmu. Kao trece, ubacen je onog momenta kad su vlasnici Pinka, shvatili koliko im glasova donosi Amar u Zvijezdama Granda. Pa su u Pinku sjeli i donjeli zakljucak da im treba jedan "Amar" i na Farmi. Memo je pun pogodak jer je pravi Sarajlija, i po glasu i po stasu. Cetvrto, Srbija je glasala za 5 - 6 ucesniak, a BiH samo za Memu ( sto ce reci da su se u Srbiji glasovi rasuli). Peto, Memo je u finalu dobio 61,3 % glasova, a stanija 38,7 sto ce reci da ju je Memo pocistio, ali ne samo to, ja vjerujem da je Memo Farmi donjeo vise glasova, tj vise zarade od SMS poruka nego svi ostali ucesnici zajedno. Sesto, pobjeda na Farmi uopste nije fer, jer se glasa, kao po nacionalnoj i vjerskoj osnovi, a ne na osnovu onog sto je i sama Goca Bozinovska rekla kad je dosla u studio. Pobjednik farme bi trebao da bude neko ko je vrijedan, posten, uredan, koji zna nesto o vodjenju farme itd ... I sedmo, bolje da je pobjedio Memo, nego Stanija, jer je Memo u svakom pogledu bio bolji od Stanije, koja sem gledanja i drpanja Filipa i kljucanja Filipu u mozak sta i kako treba, nista drugo nije radila... Ali Farma je pre sve ga biznis pa onda nesto drugo...
-
LSD
#18246 Re: Farma
Jbt kod mene u komšiliku vriska i dernek u ove sitne sate
....šta je bilo, ko je diro - kazu Memis pobjedio na Farmi
hajd nek' ih je mlatnuo tamo na njihovom terenu
ali vrijedi i ova zlata
https://www.youtube.com/watch?v=JiSjz5zcwzI
ali vrijedi i ova zlata
https://www.youtube.com/watch?v=JiSjz5zcwzI
-
relevantan
#18247 Re: Farma
Jedino mi vokri što Smrduljinu plastičnu facu ne prikazaše kada su Memu proglasili pobjednikom 
-
Enticer
#18248 Re: Farma
Pobijedio Memo, pobijedio Gile, pobijedio Haris u Holandiji, Bosanac usao u vladu Australije, idemo na SP u Brazil
MA DOMINIRAMO SVIJETOM ! ! !
MA DOMINIRAMO SVIJETOM ! ! !
- It_is_a_Leclerc
#18249 Re: Farma
Ja iskreno nisam vjerovao da će Memo pobijediti jer mi se činilo da je sve nariktaljka i da sve vodi pobjedi raspale prostitutke. No, međutim....
Memo je ovo zaslužio ! I svaka mu čast !
I super mi je, kad ga proglase, kako su Goca, Miki, Aki, Filip, Era i svi ostali doslovno poludjeli i odmah ga na ramena itd.. Mislim da je i njima laknulo vidjevši da Stanija može opet na raskršće jer od 50.000 eura nema ništa
A sad malo čitam komentare na oficijalnoj pinkovoj stranici, i uživam u cmizdrenju nacionalnista, fašista i stanfilovaca !
Memo je ovo zaslužio ! I svaka mu čast !
I super mi je, kad ga proglase, kako su Goca, Miki, Aki, Filip, Era i svi ostali doslovno poludjeli i odmah ga na ramena itd.. Mislim da je i njima laknulo vidjevši da Stanija može opet na raskršće jer od 50.000 eura nema ništa
A sad malo čitam komentare na oficijalnoj pinkovoj stranici, i uživam u cmizdrenju nacionalnista, fašista i stanfilovaca !
- gnjev
#18250 Re: Farma
Zajebi ti to on je uzeo 100 hiljada marakaKir Janja wrote:da je u velikom bratu pobijedila ava karabatic, cak i danasnji split i zadar bi se stidjeli. "nas" memo je vise puta dokazao da je intelektualno i karakterno pandan ave karabatic, iako se moze reci da je ava nesto manje iskompleksirana. memo je i veci laznjak, odlicno samoilustrovan onim salom fk sarajeva oko vrata i ponovljenom neuspjelo populistickom gluposcu kako je i "paja nosio sedmicu".
aferim.
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta