Odgovor je NECE, a za ovo crveno sto si napisao samo cu ti reci da veze ti nemas sta pricas jer ne gledas utakmice, ti samo vidis mjesto na tabeli i to ti je neko mjeriloMyTao wrote:Pa nije uradio nista sto oni prije njega nisu.
Prica je pocela kada sam vas pitao dali ce Mourinho dobiti otkaz ako ne zavrsi u top 4? Potrositi tolike pare, biti favorit za titulu prije pocetka sezone i onda ne zavrsiti ni u top 4 je veliki neuspjeh po mom misljenju, Van Gal je dobio otkaz i za manje...
Jedino sto mu ide na ruku je da mu je ovo prva sezona ali cinjenica je da do sada nikako nije popravio tim u odnosu na Van Gala iako je potrosio boga oca. Naravno, ako uzme EL ili dodje do top 4 + Liga kup to je vec druga stvar.
Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ITNet
#18201 Re: Manchester United FC
- Muhamed Đakmić
#18202 Re: Manchester United FC
A Falcao?Velkoski wrote:Dodaj na to i neke druge statistike, tipa touches, passes, shots, big chances missed (United ubjedljivo vodi u ovoj kategoriji ove sezone) i uporedi s van Gaalom - razlika DRASTIČNA.
Naravno, rezultat se pika, ali kada je klub u havariji već neko vrijeme onda i je očigledan napredak na terenu itekako bitan.
LvG je također trošio nemilice, ali sve na pogrešne igrače, igrači su igrali na pogrešnim pozicijama i štošta drugo. A osim toga, smiješno je i prigovarati za bilo šta za prošli prelazni rok. Da, skršeno je puno para na Pogbu i opet nije klub koji je najviše potrošio. JM je doveo samo četiri igrača u principu.
Muhamed Đakmić wrote:Pa ostaje da vidimo. Nije da i ovaj nije trošio, samo je dovodio Blinda i Darmiana.
Doduše, Mourinho ima problem što je dobar sa Minom Raiolom.
di Maria, Depay, Schneiderlin, Martial, Schweinsteiger itd itd
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#18203 Re: Manchester United FC
Mislim da je Falcao Moyes, nisam siguran doduše 
-
ITNet
#18204 Re: Manchester United FC
Nije Van Gal ga je doveo iste sezone kao Di Mariju
- MyTao
#18205 Re: Manchester United FC
Imam osjecaj da si ti jako ljut nesto... vodimo diskusiju ne rat, smireno samoITNet wrote:Odgovor je NECE, a za ovo crveno sto si napisao samo cu ti reci da veze ti nemas sta pricas jer ne gledas utakmice, ti samo vidis mjesto na tabeli i to ti je neko mjeriloMyTao wrote:Pa nije uradio nista sto oni prije njega nisu.
Prica je pocela kada sam vas pitao dali ce Mourinho dobiti otkaz ako ne zavrsi u top 4? Potrositi tolike pare, biti favorit za titulu prije pocetka sezone i onda ne zavrsiti ni u top 4 je veliki neuspjeh po mom misljenju, Van Gal je dobio otkaz i za manje...
Jedino sto mu ide na ruku je da mu je ovo prva sezona ali cinjenica je da do sada nikako nije popravio tim u odnosu na Van Gala iako je potrosio boga oca. Naravno, ako uzme EL ili dodje do top 4 + Liga kup to je vec druga stvar.
Ja sam United gledao nekoliko puta, ne znam kako igra protiv manjih klubova ocito ne toliko dobro jer samo reda nerjesene rezultate... ali se sjecam da je Van Gal uvijek igrao odlicno protiv jacih ekipa pobjedjivao je City, Liverpool kod kuce i u gostima, Arsenal itd... nesto sto Mourinho jos nije uspio ove sezone.
A dobra igra bez ruzultat ne dovodi nigdje, to se najbolje vidjelo u finalu liga kupa kada je Southampton izdominirao Mourinha i United a ostali su bez trofeja.
-
ITNet
#18206 Re: Manchester United FC
Nisam uopste ljut i ne shvatam stvari licno, uvijek mi je extra kad ljudi preko neta znaju kakav je netko po forum baljezganju
Meni je samo poslije konverzacija s tobom jasno da smo obadvojica gledali neke iste utakmice ali smo vidili drugacije stvari
toliko do mene
Meni je samo poslije konverzacija s tobom jasno da smo obadvojica gledali neke iste utakmice ali smo vidili drugacije stvari
-
ITNet
#18207 Re: Manchester United FC
The Football Association released the following statement on Tuesday afternoon:
"Zlatan Ibrahimovic will serve a three-match suspension with immediate effect after he admitted an FA charge of violent conduct and accepted the standard penalty.
Znaci protiv, Chelsea, Boro or West Brom.
"Zlatan Ibrahimovic will serve a three-match suspension with immediate effect after he admitted an FA charge of violent conduct and accepted the standard penalty.
Znaci protiv, Chelsea, Boro or West Brom.
- MyTao
#18208 Re: Manchester United FC
Sta se ocekuje u tekmi protiv Chelsea? Nema Ibrahimovica...
Vjerovatno da ce tekma biti tijesna... Prosli put kada se Conte opustio i pustio igrace za zabijaju koliko hoce ostro je bio kritikovan od Mourinha, ne smije ponoviti gresku.
-
ITNet
#18209 Re: Manchester United FC
I da igra Ibra to Chelsi treba da uzme i ja ocekujem njihovu pobijedu, razlozi su ocigledni ali zadrzacu ih za sebe jer se necemo razumjeti opet
Mourinjo je kritikovao Contea zbog nekih drugih stvari a ne zbog toga sto ti pises, but yea whatever...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#18210 Re: Manchester United FC
Pametnije ti je da brineš šta će Livepool uraditi u okviru FA Cupa, nego šta će Chelsea i United...
- MyTao
#18211 Re: Manchester United FC
Momci jako ste NEUROZNI
Kakve ja "fajde" imam od brige za Liverpoolom... pa ne igram ja vec igraci
Ja sam posmatram dogadjanja... kao film 
Sto se tice kritika na racun Conte-a, smijesno je kakav karakter od covjeka ih je iznio... irony sto bi se reklo
Puno zanimljivije je bilo kada smo ga svi pljuvali i smijali se njegovim ispadima, ali postade menager Uniteda i odjednom "gospodin"

Sto se tice kritika na racun Conte-a, smijesno je kakav karakter od covjeka ih je iznio... irony sto bi se reklo
Puno zanimljivije je bilo kada smo ga svi pljuvali i smijali se njegovim ispadima, ali postade menager Uniteda i odjednom "gospodin"
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#18212 Re: Manchester United FC
Ne znam ko ga je pljuvao, možda jedino ignoranti koji ne razumiju pobjednički mentalitet 
Prizivah ga još kada je SAF otišao
Prizivah ga još kada je SAF otišao
- Bosanski_kralj
#18213 Re: Manchester United FC
Jedino što ne volim kod Murinja je upravo to što je preuzeo United, poslije toga mi je pao u očima.
- MyTao
#18214 Re: Manchester United FC
Pobjednik koji je otpusten sa dva zadnja posla, koji je od nemoci pokusao izbiti oci protivnickim treneru jedne prilike 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#18215 Re: Manchester United FC
bože sačuvaj, i ja raspravljam sa svakim, džaba argumenti, džaba gledanje fudbala, klasični bošnjakluk, sreća ima foe lista 
- MyTao
#18216 Re: Manchester United FC
haha... dobro hajd'... ali kakvi argumenti?? 
-
ITNet
#18217 Re: Manchester United FC
Ma nikakvi, ko ni tvoji

-
ITNet
#18218 Re: Manchester United FC
Pa jeli ovaj LVG ista radio
Stuivenberg lifts lid on working with Van Gaal
“The role Louis gave me at Old Trafford was unique. It was extraordinary that he gave me so much responsibility. He gave me his complete trust.
“At United, I was doing the training sessions for the selected first team before games. I was fully in charge. I was doing all the pre-match team talks, and I did the post-match talk with the team and individual players.
“Louis gave me the opportunity to develop myself at the top level and lead in so many ways.”
Stuivenberg lifts lid on working with Van Gaal
“The role Louis gave me at Old Trafford was unique. It was extraordinary that he gave me so much responsibility. He gave me his complete trust.
“At United, I was doing the training sessions for the selected first team before games. I was fully in charge. I was doing all the pre-match team talks, and I did the post-match talk with the team and individual players.
“Louis gave me the opportunity to develop myself at the top level and lead in so many ways.”
-
ITNet
#18219 Re: Manchester United FC
Ryan Giggs on Pogba
“I have never seen a 23-year-old midfield player dominate games for a whole season,”
“So, the £90 million that they paid is what obviously people focus on and what people talk about.”
“He will become a brilliant midfielder; there is no doubt in that.”
“I think he scored seven or eight goals, again, not many midfielders at 23 will do that... but because he cost so much, he is compared with that price tag when actually, he has done okay this season.”
“Okay, not brilliant but not really bad. So yeah, I think a lot people should cut him a bit of slack.”
“I have never seen a 23-year-old midfield player dominate games for a whole season,”
“So, the £90 million that they paid is what obviously people focus on and what people talk about.”
“He will become a brilliant midfielder; there is no doubt in that.”
“I think he scored seven or eight goals, again, not many midfielders at 23 will do that... but because he cost so much, he is compared with that price tag when actually, he has done okay this season.”
“Okay, not brilliant but not really bad. So yeah, I think a lot people should cut him a bit of slack.”
- Tito_i_Partija
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#18221 Re: Manchester United FC
nek' ide, daj vamo Griezmanna 
- Maharadza
- skafiskafsnjak
#18224 Re: Manchester United FC
oj tuge jebote.... sramota
-
Teufik
#18225 Re: Manchester United FC
Patnja od tekme. Revans dobit i hajmo dalje.