Ako hoš znat sta znaci jedna sekunda ne moras nikog pitat, sve ti se samo kaze kad zaboravis nesto a vec zamakoEuridika wrote:Podsjeti me na ovo:Tomahawk11 wrote:Ne bih da budem bezobrazan, ali uočite razliku izmešu 10 i 20 cm![]()
Isto tako, onaj koji je visok 175, ne bi se bunio da je 185.
A tek ako se hoćeš košarkom baviti, pa si na 196, pih, šta bi značilo da si 206
Ako želiš znati šta znači jedna godina... pitaj studenta koji je pao godinu zbog jednog ispita.
Za značenje jednog mjeseca... pitaj majku čija je beba na svijet došla mjesec dana ranije.
Za značenje jednog sata... pitaj zaljubljene koji čekaju da se vide.
Za značenje jedne minute... pitaj nekoga kome je pobjegao voz, autobus ili avion.
Za značenje jedne sekunde... pitaj onoga koji je izbjegao saobraćajnu nesreću.
Za značenje jedne stotinjke... pitaj onoga kome je na olimpijskim igrama promakla zlatna medalja.
Vrijeme ne čeka nikoga, zato iskoristi svaki trenutak koji imaš!
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- triconja
#18201 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- medvjed23
#18202 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
po kifle u pekaru dan i noć, pa na piknik kraj deponije, pa biciklima do sokolja, sa suncem u očima i vjetrom u kosi - ljepota od života
- cendlerbing
#18203 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Oh kako ove dvije riječi znaju upropastiti hemiju, pa i interes prema nekome. Savjetovala bih da se maksimalno izbjegavaju govoriti ženama u situacijama o kojima pričamo.strucnjakdemagog wrote:nisam je pitao, svratio sam onako usput.nije bio neki mrak, ali jeste pomracina.
![]()
pa majka mu stara, nismo djeca. a nije mi bas izgledala tako naivno da ne zna cemu to vodi. ocigledno joj se nisam svidio, jer da jesam, ne bi se ona bojala mraka sa mnom.
- alibaba_i_30_godina
#18204 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pa ne moze se sada kako treba ni na bijelu tabiju, ogradili je, a Sunnyland I Trebevic postali previse očiti i puni.beni-bu-man wrote:moSa SunnylandMiss Moonlight wrote:Sada novotarija u gradu: Mala, mogli smo večeras do deponije u Buća potoku, da uzivamo u pogledu na Alipašino![]()
Zuta i Bijela tabija na aparatima
- Boemica
#18205 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
To bi bio pametan potezalibaba_i_30_godina wrote:
Aaah.. Moramo mi izgleda otići na pivu da svi popricamo, ne možemo se ofirati ovako dalje pred ovim ženama ovdje.
- alibaba_i_30_godina
#18206 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
A poslije ću da ih testiram da vidim jesul ista pokupili.Boemica wrote:To bi bio pametan potezalibaba_i_30_godina wrote:
Aaah.. Moramo mi izgleda otići na pivu da svi popricamo, ne možemo se ofirati ovako dalje pred ovim ženama ovdje.
- strucnjakdemagog
#18207 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
pa nisam joj ni rekao te dvije rijeci, to ovde spominjem uopsteno.cendlerbing wrote:Oh kako ove dvije riječi znaju upropastiti hemiju, pa i interes prema nekome. Savjetovala bih da se maksimalno izbjegavaju govoriti ženama u situacijama o kojima pričamo.strucnjakdemagog wrote:nisam je pitao, svratio sam onako usput.nije bio neki mrak, ali jeste pomracina.
![]()
pa majka mu stara, nismo djeca. a nije mi bas izgledala tako naivno da ne zna cemu to vodi. ocigledno joj se nisam svidio, jer da jesam, ne bi se ona bojala mraka sa mnom.
- alibaba_i_30_godina
#18208 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Žene bez inspiracije. 
- Euphoria
#18209 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma dajete nezadovoljavajuce odgovore, samo filozofirate pa se ne mucimo vise ni da pitamoalibaba_i_30_godina wrote:Žene bez inspiracije.
- alibaba_i_30_godina
#18210 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
100% je do toga.Miss Moonlight wrote:Ma dajete nezadovoljavajuce odgovore, samo filozofirate pa se ne mucimo vise ni da pitamoalibaba_i_30_godina wrote:Žene bez inspiracije.
- Euphoria
#18211 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Evo hajde...alibaba_i_30_godina wrote:100% je do toga.Miss Moonlight wrote:Ma dajete nezadovoljavajuce odgovore, samo filozofirate pa se ne mucimo vise ni da pitamoalibaba_i_30_godina wrote:Žene bez inspiracije.
Je li više volite našminkanu ženu ili ženu bez šminke?
- alibaba_i_30_godina
#18212 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zavisi od prilike. Ima vas pa pretjerujete. Meni lično ne smeta kada je žena/djevojka našminkana, ali da i kad jeste ima granicu.
Smiješno mi je kad ih vidim našminkane kako hodaju po teretani.
- King Theoden
#18213 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Volimo ih sa šminkom i bez 
-
moonca
#18214 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
..Pa, zenske su.... da ne bude - 'nisam znao nisam video'..alibaba_i_30_godina wrote:Zavisi od prilike. Ima vas pa pretjerujete. Meni lično ne smeta kada je žena/djevojka našminkana, ali da i kad jeste ima granicu.
- medvjed23
- ho oponopono
#18216 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
...bez ...da ju vidim u pravom izdanju sa svim sivilom na licu, crvenilom na baburi.... pjegama...podočnjacima...jebeš maltere one mada volim kad im kiša sapere obrvice čoko bananice...trepuška koja otpadne...i kad skikne na pucanje nokta...
...još upakovane u ove filtere jebote...ko porculanske lutke, imam filing na kucanje da bi to sve popucalo...ili kad je potrefila ton pudera ko kroz dimnjak da je proletila do vrata, a dole horor od bljedila....
...još upakovane u ove filtere jebote...ko porculanske lutke, imam filing na kucanje da bi to sve popucalo...ili kad je potrefila ton pudera ko kroz dimnjak da je proletila do vrata, a dole horor od bljedila....
-
Zizi505
#18217 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ho oponopono wrote:...bez ...da ju vidim u pravom izdanju sa svim sivilom na licu, crvenilom na baburi.... pjegama...podočnjacima...jebeš maltere one mada volim kad im kiša sapere obrvice čoko bananice...trepuška koja otpadne...i kad skikne na pucanje nokta...
- arzuhal
#18218 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Generalno bez ili sa što manje šminke (skonto sam da malo nečeg oko očiju ide sasvim ok, dok puderi, ruževi i ostala čudesa jok...). Osim ako u međuvremenu nije počupala baš sve obrve, onda ih nacrtaj, hepemliti čupanjeMiss Moonlight wrote: Evo hajde...
Skoro smo imali priču, muška ekipa, o tome zašto su žene uvjerene da su našminkane i nalakiranih noktiju ljepše i privlačnije muškarcima. Dobro, da ne generaliziram, ima vjerovatno muškaraca koji i to vole, ne znam... Mi se svi složili kontra šminke i lakiranja... Iz te priče se rodilo pitanje (za koje jedan od nas reče da je lažno pitanje): da li se žene šminkaju primarno zbog dopadanja muškarcima ili bi se šminkale i da nema muškaraca, već zbog toga što im je super, jer vole da tako (lijepo) izgledaju i sebi samima i pred drugim ženama. Ako je ovo drugo, onda ok. Ali ako je prvo glavni razlog, onda ne znam šta je sa ženama...
-
AtifPurivatraIII
#18219 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zavisi od kvaliteta i kolicine sminke.Miss Moonlight wrote: Evo hajde...
Lijepo je vidjeti kad je sa ukusom,
A kad se namalterise k’o da je u mjesalicu upala, problem.
Najvise sam mrzio kad naruce gusti sa slagom, i onda neka Sedzida ostavi otiske usana na casi, ne mozes ih mistrijom ostrugat.
-
moonca
#18220 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ah, razlozi- vjerujem da se zene ipak sredjuju zbog sebe.
Bez sminke, ma koliko im priroda podarila lijepo, (sta je lijepo?) nakon 20 + vec moraju korigovati promjene te iste prirode.
.
Bez sminke, ma koliko im priroda podarila lijepo, (sta je lijepo?) nakon 20 + vec moraju korigovati promjene te iste prirode.
.
- arzuhal
#18221 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ti si u startu pogriješio što si sa Sedžidom izašao, kako ti se alarm nije oglasio? Trebao si sa Anne Marieom ili Loreen, k'o gospodin...AtifPurivatraIII wrote:Zavisi od kvaliteta i kolicine sminke.Miss Moonlight wrote: Evo hajde...
Najvise sam mrzio kad naruce gusti sa slagom, i onda neka Sedzida ostavi otiske usana na casi, ne mozes ih mistrijom ostrugat.
-
AtifPurivatraIII
#18222 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nisam bolan sa njom izasao, dosla na pice.arzuhal wrote:Ti si u startu pogriješio što si sa Sedžidom izašao, kako ti se alarm nije oglasio. Trebao si sa Anne Marieom ili Loreen, k'o gospodin...AtifPurivatraIII wrote:Zavisi od kvaliteta i kolicine sminke.Miss Moonlight wrote: Evo hajde...
- SmokingMan
#18223 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Žena bez šminke,bez žaljenja.
- MarlboroGold
#18224 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Što manje šminke to bolje.Miss Moonlight wrote: Je li više volite našminkanu ženu ili ženu bez šminke?
-
Guadalajara
#18225 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
JesDino34 wrote:Volimo ih sa šminkom i bez