A vidim i ovaj handzar je malo nervozan. Ne mogu se geniocidne tendencije sakrit, dzaba. Ko vam daje ta imena, hebo mater svoju.glockov kolac wrote:I sta kazu forumski strucnjaci, Kurdi ce odvaliti jedno 30?% teritorije Turske. Pa nije Turska Srbija... Vidi pod Kosovo. Uzmite Bronhi, Bronhi a ne Kiki, lakse se dise. Kiki je malo nervozan.
Al dnevnica se mora zaraditi trolanjem, jel tako botovi?
A ovaj Majstor je garant balavac neki neotesani.
Sirija vol. 2
-
glockov kolac
#18201 Re: Sirija vol. 2
-
solar7
#18202 Re: Sirija vol. 2
Ima i vecih bolesnika od ovih,svakodnevno bacaju kasatne bombe po maloj djecifirebird wrote:Jebo majku koji bolesnici. Treba ih sto prije potamaniti svim rapolozivim oruzjem da im se zatre trag.skyper wrote:Raqqa danas
i
- Kaligrafija
#18203 Re: Sirija vol. 2
Ko god da pobijedi u Siriji, ovo vise nikad nece vratiti... Trebat ce im 50-100 godina arhitekturu da obnavljaju, a kulturoloski i civilizacijski vise nikad nece biti, sto su bili... Nisu oni Njemacka poslije 2 Svj. rata, pa da stigne novac sa svih strana za obnovu... A i ako dodje, to ce biti neka nova Sirija, demografski promijenjena...Ovde je napravljen i genocid i urbicid i etnicko ciscenje, sa svih strana...Zalosno...
Sirija 2000. godine...
Sirija 2000. godine...
-
handžar88
#18204 Re: Sirija vol. 2
Brate bio sam pod abdestom, da sam nedo bog prokrvario ode abdest a vode nije bilo tu noc..nixon69 wrote:handžar88 wrote:Nema gorih ljudi od sunita.. prije dva tri mjeseca dva sunita me napala kad sam se kuci vraco iz dzamije, mobitel mi oteli![]()
![]()
Kakva si ti onda cakija kad te tako maltretiraju?
- Danguba
#18205 Re: Sirija vol. 2
ovdje se bas bolesnika nakotilo.handžar88 wrote:malo je to , sve vas treba pobit.. obdanista bombardovat, i krokodila je najlakse ubit dok je mali ne prezivi ni jedan posto krokodila prvu godinu isto i vas treba jer kad krokodil naraste onda mu ne mozes nistasarajevoxxxx wrote:Od početka vojne intervencije Rusija je bombardovala 22 bolnice i 27 škola. Od toga 8 bolnica ili zdravstvenih ustanova na prostoru pod kontrolom opozicije u Halebu, Idlibu, i Latakiji, u potpunosti je uništeno.
http://eldorar.com/node/94754
-
glockov kolac
#18206 Re: Sirija vol. 2
Na Sokocu nema redukcije...handžar88 wrote:Brate bio sam pod abdestom, da sam nedo bog prokrvario ode abdest a vode nije bilo tu noc..nixon69 wrote:handžar88 wrote:Nema gorih ljudi od sunita.. prije dva tri mjeseca dva sunita me napala kad sam se kuci vraco iz dzamije, mobitel mi oteli![]()
![]()
Kakva si ti onda cakija kad te tako maltretiraju?
- Rampage
#18207 Re: Sirija vol. 2
Bože sačuvaj šta čovjek sve ovdje neće pročitati.handžar88 wrote:malo je to , sve vas treba pobit.. obdanista bombardovat, i krokodila je najlakse ubit dok je mali ne prezivi ni jedan posto krokodila prvu godinu isto i vas treba jer kad krokodil naraste onda mu ne mozes nistasarajevoxxxx wrote:Od početka vojne intervencije Rusija je bombardovala 22 bolnice i 27 škola. Od toga 8 bolnica ili zdravstvenih ustanova na prostoru pod kontrolom opozicije u Halebu, Idlibu, i Latakiji, u potpunosti je uništeno.
Kakav bolesnik...
- Kikibombona
#18208 Re: Sirija vol. 2
Da je neko Sadamu prije 20 godina pricao da ce Kurdi dobiti drzavu u drzavi a da ce on biti objesan, umro bi od smijeha!glockov kolac wrote:I sta kazu forumski strucnjaci, Kurdi ce odvaliti jedno 30?% teritorije Turske. Pa nije Turska Srbija... Vidi pod Kosovo. Uzmite Bronhi, Bronhi a ne Kiki, lakse se dise. Kiki je malo nervozan.
Al dnevnica se mora zaraditi trolanjem, jel tako botovi?
A ovaj Majstor je garant balavac neki neotesani.
-
SA 071
#18209 Re: Sirija vol. 2
Kaligula I wrote:...upravo ova činjenica čini Tursku favoritom u očima Zapadnog svijeta...da nije toga, danas bi Turska više ličila na Libiju nego na sebe...Challenger__ wrote:Uz dužno poštovanje, potpuno neslaganje. Jedna od najrasprostranjenijih predrasuda je upravo fiktivni antagonizam između cionista, Izraela i Turske, prve nazovi-muslimanske države koja je priznala Izrael. Šta više, na planeti nema srodnijih entiteta od ove dvije tvorevine. Izrael i Republika Turska, sijamski blizanci.SA 071 wrote:Jebaće ih cionisti, iskoristiće njihovu glupost i gurnuti ih u još veća govna. Misliš da je drago Izraelu da su Turci jaki? Svo ovo sranje na Bliskom Istoku i jeste napravljeno dijelom da bi sve države u okruženju Izraela koje bi im mogle biti potencijalna prijetnja bile oslabljene a prijetnja otklonjena. Egipat završili, Irak završili, Siriju završili, još jedini ozbiljan igrač u regiji su Turci. A kako stvari stoje i njih su počeli završavati...
![]()
p.s.
Da će ih žrtvovati za svoje interese ako bude stani-pani, naravno da hoće, ali samo i samo u krajnjoj nuždi jer je Turska TEMELJ izraelske geopolitičke arhitekture i moći u regiji i njihov osnovni partner u pokušaju komadanja Sirije i širenja na sjever Leventa.
Slažem se sa vama po pitanju historije odnosa između Turske i Izraela. Ali ste zanemarili jednu bitnu činjenicu, sve je to bilo prije nego je Erdoan ovoliko ojačao u Turskoj i prije nego se osilio. Izraelu odgovara Turska koja je dovoljno jaka u regiji (ali ne i prejaka) i sa liderom koji nije vjerski orijentisan. Sada Izrael nema ništa od toga jer su Turci ojačali više nego što je to po ukusu Izraela, a lider im je islamista...
-
Martinez_
#18210 Re: Sirija vol. 2
Pa naravno da je besmisleno zauzimanje Anadolije. Geostrateški i simbolično jedino bi imalo smisla zauzimanje Bosfora i Dardanela. Ali nije reč o zauzimanje već anulirnju nečije moći, a to Rusija može izvesti u slučaju Turske i zato Turci ne smeju udariti na Rusevivaldi wrote:ali ako iskljucis nuklearke i wmd (a moras iskljuciti jer bi to bio kraj svijeta) ne moze rusija niti bilo ko zauzet tursku, to je besmisleno.Martinez_ wrote:Rat Turske i Rusije znači uništenje Turske.
Mislim ovo je ravno hipotetičkoj priči da eto jaka Venecuela može da se odupre Americi a svi znamo da Rusima nikad na pamet ne bi palo da žrtvuju planetu tj izazovu apokalipsu zbog tamo nekih latinosa. Ista stvar sa Turskom
-
handžar88
#18211 Re: Sirija vol. 2
Ja sa Palaglockov kolac wrote: Na Sokocu nema redukcije...
Sta ste se digli odma, lozim malo ovog savu lazova.. kad on moze po citav dan i noc lagat tu mogu i ja.
Prenosi neke vijesti sa hiljadu i jedne lazne stranice koje su napravljene samo da bi ovakvi kao on imali neki "izvor" i da izgledaju kredibilnije.. place tu fol za civilima a sutra da isilovci zakolju hiljadu siitske djece a ne bi napisao protiv.. teroristi u siriju pa tamo se dokazujte vasem bogu.
-
solar7
#18212 Re: Sirija vol. 2
Valja hitno bosancima javit da ima posla kod bacuske na pretek,kakav svabo bloen ko ce jos tamo icGeneral War wrote:...ma sta ti imas mislit, njemacka propada i sve cionisticke tvorevine...kako ne vidis, Rusija do Delhija.MMM1977 wrote:Nikakva analiza, samo mišljenje. Šta ja imam analizirati pored tolikih stručnjaka na temi.
- B6Redhell
#18213 Re: Sirija vol. 2
Po postovima vidi se da si balavac neki. Ne znam sto admin tolerise ovo. Prije par stranica tip te pita jesi li musliman ti ogovaras da ti je mati. A otac nije i da se ti ne deklerises ko musliman.handžar88 wrote:Nema gorih ljudi od sunita.. prije dva tri mjeseca dva sunita me napala kad sam se kuci vraco iz dzamije, mobitel mi oteli
I sad si doso ovdje bacat nekom bombe kako si iso iz dzamije. Sikter jarane ne stvaranj pomutnju zato si i poslat.
-
SA 071
#18214 Re: Sirija vol. 2
Dobar ti izvor. Ono što je UN potvrdio jeste da je od početka ruske intervencije u Siriji pogođena bolnica u Afganistanu od strane Amerikanaca (35 mrtvih), i u više navrata bolnice, svadba, obdanište u Jemenu od strane Saudijaca. I sada, nakon 4 i po mjeseca u Siriji odjednom 3 bolnice pogođene prema turskim i zapadnim medijima od strane Rusa. I to baš u momentu kada turski smradovi (islamisti, Al Nusra, ISIL, pobunjenici) gube na svim frontovima. Ko je lud tu?sarajevoxxxx wrote:Od početka vojne intervencije Rusija je bombardovala 22 bolnice i 27 škola. Od toga 8 bolnica ili zdravstvenih ustanova na prostoru pod kontrolom opozicije u Halebu, Idlibu, i Latakiji, u potpunosti je uništeno.
- fosna2014
#18215 Re: Sirija vol. 2
"YPG advancing in Bustan AlPasha, Hullok, with artillery cover from #SAA" #aleppo #Syria
- vivaldi
#18216 Re: Sirija vol. 2
ma turska je prevelik zalogaj za bilo koga, mada je mozda mogu dijelom devastirat dalekomtnim oruzjem..Martinez_ wrote:Pa naravno da je besmisleno zauzimanje Anadolije. Geostrateški i simbolično jedino bi imalo smisla zauzimanje Bosfora i Dardanela. Ali nije reč o zauzimanje već anulirnju nečije moći, a to Rusija može izvesti u slučaju Turske i zato Turci ne smeju udariti na Rusevivaldi wrote:ali ako iskljucis nuklearke i wmd (a moras iskljuciti jer bi to bio kraj svijeta) ne moze rusija niti bilo ko zauzet tursku, to je besmisleno.Martinez_ wrote:Rat Turske i Rusije znači uništenje Turske.
Mislim ovo je ravno hipotetičkoj priči da eto jaka Venecuela može da se odupre Americi a svi znamo da Rusima nikad na pamet ne bi palo da žrtvuju planetu tj izazovu apokalipsu zbog tamo nekih latinosa. Ista stvar sa Turskom
ma ustvari vise ni u sta nisam siguran. svjetska politika je u posljednjih godinu dana imala toliko shokantnih obrata ko u zadnjih 70 godina zajedno.
sve cudo do cuda.
aneksija krima i ukrajina generalno, ruska intervenija izvan sssr nakon toliko decenija koja je pritom iznenadjujuce dobro organizovana, tursko obaranje ruskog aviona, isil koji se pojavi iz nicega i postade svjetka prijetnja broj 1, serija nevjerovatnih napada u francuskoj, izbjeglicki stampedo u evropu, saudisjko rusenje cijena nafte da postade jeftinija od vode...
jebote da je to neko predvidio prije godinu dana pa to od stida ne bi htjeli ni u kuriru objavit..., a ni u onom trecem oku
- vivaldi
#18217 Re: Sirija vol. 2
evo sad gledam naslovnice britnaskih novina..na skoro svakoj novini isti naslov
4 drzave istocne evrope (visegradska grupa) protiv ustupaka britaniji sto je neki dan dogovoreno.
mislim wtf. cesi, poljaci, madjari...tjeraju britance iz eu..
pa jebote ne mogu da vjerujem
4 drzave istocne evrope (visegradska grupa) protiv ustupaka britaniji sto je neki dan dogovoreno.
mislim wtf. cesi, poljaci, madjari...tjeraju britance iz eu..
pa jebote ne mogu da vjerujem
-
handžar88
#18218 Re: Sirija vol. 2
Ovo je zajebancija, a to sto sam pisao prije je istina.. i mislim da je ovaj moj jedan post mnogo manji problem od savoxxovog podrzavanja terorizma.. da nas hoce admin obojicu banovat najbolje bi biloB6Redhell wrote:Po postovima vidi se da si balavac neki. Ne znam sto admin tolerise ovo. Prije par stranica tip te pita jesi li musliman ti ogovaras da ti je mati. A otac nije i da se ti ne deklerises ko musliman.handžar88 wrote:Nema gorih ljudi od sunita.. prije dva tri mjeseca dva sunita me napala kad sam se kuci vraco iz dzamije, mobitel mi oteli
I sad si doso ovdje bacat nekom bombe kako si iso iz dzamije. Sikter jarane ne stvaranj pomutnju zato si i poslat.
-
solar7
#18219 Re: Sirija vol. 2
At least 5 children killed in today's #Russia|n airstrikes on #Aleppo|s rebel-held Al-Sakhour neighbourhood. Ove ti podrzavas a saxxx je kontra ovihhandžar88 wrote:Ovo je zajebancija, a to sto sam pisao prije je istina.. i mislim da je ovaj moj jedan post mnogo manji problem od savoxxovog podrzavanja terorizma.. da nas hoce admin obojicu banovat najbolje bi biloB6Redhell wrote:Po postovima vidi se da si balavac neki. Ne znam sto admin tolerise ovo. Prije par stranica tip te pita jesi li musliman ti ogovaras da ti je mati. A otac nije i da se ti ne deklerises ko musliman.handžar88 wrote:Nema gorih ljudi od sunita.. prije dva tri mjeseca dva sunita me napala kad sam se kuci vraco iz dzamije, mobitel mi oteli
- fosna2014
#18220 Re: Sirija vol. 2
Kurdish forces are launching a major operation to push terrorists out of Bani Zaid settlement in West #Aleppo
-
Zgoljo
#18221 Re: Sirija vol. 2
I kako ide,pade li Azaz?
Nesto mi se i inace danas zaustavilo napredovanje barelaša,ocito se nesto novo dogadja.Svjeze snage,turska vojska?
Znaci za Azaz je dovoljan bio turski išaret i odustalo se,a?A sve Turska pussyy smouk?
Nesto mi se i inace danas zaustavilo napredovanje barelaša,ocito se nesto novo dogadja.Svjeze snage,turska vojska?
Znaci za Azaz je dovoljan bio turski išaret i odustalo se,a?A sve Turska pussyy smouk?
- vivaldi
#18222 Re: Sirija vol. 2
handžar88 wrote:da nas hoce admin obojicu banovat najbolje bi bilo
- Co0l
#18223 Re: Sirija vol. 2
Tolko se ismijavali a sad,nakon par granata i prijetnji,ne smiju prismrdit Azazu kojeg uz sve to Rusi bombarduju.Fascinantno.
- B6Redhell
#18224 Re: Sirija vol. 2
Pratim ovu temu od prije 3 god. I samo je njih šačica istih na temi. Ovi ostali se svi mijenjaju. Sto se tice savvoxa informacije su mu uske naravi i razmisljanja i to svako zna. Ali taj tip nije nikog licno uvrijedio cak i kad su ga najvise vrijedjali i prozivali. To sto on mlati ko maksim po diviziji to je isto ko i druga strana. Samo sto druga ima malo vise pristalica.
Pratim ovo godinama ne ukljucujem se cesto ali znam ko sta misli..
Ipak tvoj ispad nije u redu. Sto jes jes
Pratim ovo godinama ne ukljucujem se cesto ali znam ko sta misli..
Ipak tvoj ispad nije u redu. Sto jes jes
- Ironmen
#18225 Re: Sirija vol. 2
ioannes wrote:jel ovo sad dokaz o ucinkovitosti store ili?nixon69 wrote:Nesto ometa TOW projektile.![]()
gdje su vojni analiticari
Sad ce to general war objasniti polako samo.